Biglia o návratu domů neuvažuje, chce nadále hrát v Itálii

28.03.2016, 18:02
Aktuality
Lucas Biglia se v tuto chvíli s argentinskou reprezentací chystá na kvalifikační zápas o postup na mistrovství světa do Ruska proti Bolívii a minulý týden musel odpovídat na dotazy ohledně další klubové budoucnosti. Záložník Lazia má v tomto ohledu jasno v tom, že chce i nadále hrát v Itálii...

Biglia byl spojován s možným budoucím návratem do argentinského Independiente, z něhož před deseti lety do Evropy vyrazil.

"Mým cílem pro tuto chvíli je hrát i v dalších letech v Evropě a v kariéře pokračovat v Itálii. Jsem tam velmi šťastný," reagoval Biglia na spekulace tisku.

30letý záložník strávil sedm let v Anderlechtu a v létě 2013 přestoupil do římského Lazia, kde má smlouvu ještě na dva roky. Tým z hlavního města Itálie by tento kontrakt rád ještě prodloužil, obě strany ovšem stále nenašly společnou řeč a agent Enzo Montepaone už začátkem února naznačil, že vše by mohlo skončit hráčovým přestupem například do Interu Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
Pipo123

Candreva nech si ide do Interu, ale Lucas musí zostať, kľudne nech sa stane najlepšie plateným hráčom Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Giaccherini stojí 7,5. Kupne ho jako náhradu a máte vystaráno.

Reagovat
Pipo123

Calciomercato. Il Sunderland fissa il prezzo per Giaccherini: Lazio alla finestra

Už sa o tom píše

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro ten tým klíčovější hráč než Candreva?

Reagovat
smazaný uživatel

On tu zalohu drzi nad vodou. Candreva by se dal nahradit (a pokud prijde dobra nabidka, klidne bych ho pustil), ale Biglia jenom tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bych někoho z Lazia chtěl do Interu,tak je Biglia asi jediný hráč....ok kamenujte mě!!.....ale duležitější hráč v Laziu není.....on je prostě super!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vazne chceme stavat team na 30 rocnych hracoch?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze nam treba hotovych hracov, nielen talenty..ktore castokrat ani nenaplnia svoj potencial

Reagovat
Votas

nejen talenty, ale zase ne samý dědky. Biglia nevím, jak jde dohromady s Banegou, ale třeba Candreva je hráč, kterýho by měla koupit Neapol, která potřebuje jenom okamžitě o kousek posunout, aby byla postrachem Juve i Evropy, zatímco my potřebujem hráče, na kterým to můžeš 3-4 roky zkusit budovat a i potom bude mít stále dobrou hodnotu pro další prodej.

Reagovat
Pipo123

To je opak toho čo chce Mancini, ten nechce nič budovať ale ísť za úspechom a preto chce hlavne on Bigliu a Candrevu, hotových hráčov. Zbytočne budete niečo budovať keď vám to už roky nevychádza a kopec hráčov doslova vyhorelo a nenaplnilo potenciál u vás. Minulé mercato ukázalo smer akým pôjdeme, Miranda, Perišič sú hotový hráči, to isté Eder či Melo. Je tam Handanovič a keby ich doplníte o pár skúsených hráčov ako práve Candreva, Biglia či Banega tak tá šanca uhrať LM či ísť do boja u Scudetto by bola vyššia.

Reagovat
Votas

Proto dělá přestupy Ausillio a ne jenom Mancini. Ta představa, že si trenér přijde se seznamem hráčů a tyhle mi kupte je IMHO zcestná. Takhle kluby nefungují. Musí mít tým skautů, kteří mají následováno kterou rukou si utírá zadek ten poslední náhradník v serii Z a až tihle lidi provedou nejakej výběr, tak s tím jdou za trenérem a ředitelem. Pak se to právě musí sejít, že se koupí hráči jako Perišič, Miranda, Kondogbia nebo Ljajič, kteří budou na vrcholu sil teprve za rok nebo dva. Pak se můžou prodat, ale je prostě nesmysl kupovat Candrevu, kterej už to má za sebou a půjde jenom dolů. To je Hernanes vol. 2 a to je nám nahovno. Biglia se pak podle mě vylučuje s Banegou. Jeden z nich OK, ale aby přišli oba je nesmysl. Aby sme šli do LM tak nám nestačí koupit jenom jeden dílek skládačky...tam toho chybí ještě mnohem víc.

Reagovat
lnterista

Presne tak at jdou do pryc s Candrevou libil by se mi Mateo zpet treba na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tak Candreva je lepší než momentálne krídla ktoré tam máte, teda až na Perišiča. Na druhej strane, Inter a krídelná hra to snad nikdy nešlo dokopy. Má 28 rokov, ešte pár rokov pred sebou a pravidelne si drží formu, minulé sezóny ťahal Lazio sám a len vďaka nemu sme hrali aspoň o posratú EL, táto sezóna je od neho slabšia, ale to je celé Lazio...

Reagovat
10

to jste zkoušeli doteď, ne?

Reagovat
Votas

zkoušeli a taky konečně po X letech ještě máme v dubnu o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to u nas nefunguje mam pocit.. a 3-4 roky ani neviem kto naposledy v tejto "novej ere" u nas vydrzal..teda viem.. Handa a Yuto Nagatomo, ktory ide predlzit zmluvu o 3 roky :)

Reagovat
smazaný uživatel

a asi mi ani ten Yuto nevadi ze predlzi..

Reagovat
Votas

tak je to zas dvojsečný...vydržel tak třeba Rano v nejlepším věku a ten se měl dávno poslat za teplem na Sibiř. Že to u nás nefunguje ba dokonce funguje opačně, kdy skoro každej hráč po přestupu k nám vypadá, že na balón narazil omylem je pak největší záhadou vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Brozo sa viac menej nepriamo vyjadril, ze chce z Interu odist, hovori sa o Arsenale a Bayerne. Dokonca vraj chcel ist prec uz v januari, ale nenasli kupca za 20 mega.

pre mna skoda, on Miranda, Handovic a Peri su momentalne moji naj hraci z Interu. Som zvedavy ako sa to udrzi, ak nedame LM.

Handa ale mozno by rad ostal http://www.football-italia.net/81944/handanovic-inter-my-university

Reagovat
snuff24

Brozo je dobrej,ale že by mě jeho odchod trhal žíly to zas ne.Když chce ať jde, třeba Perisic by mě mrzel víc, ten je mi dost sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa praveze paci toto duo chorvatske.. nechcem ho rozdelovat :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele