Bianchi na hostování do Lazia

24.01.2008, 09:12
Aktuality
Trápení Rolanda Bianchiho je u konce, italský útočník odchází z Manchesteru City. 24letý fotbalista odchází na hostování do římského Lazia, které má navíc opci na případný přestup...

Bianchi přišel do Anglie v létě z Regginy za 8,8 milionu liber a měl být jednou z klíčových postav nového Manchesteru City na cestě do evropských pohárů. Úvod se mu vydařil, po prvním kole proti West Hamu ale přišel pokles formy a s ním spojená role náhradníka. Té se na chvíli zbavil až na přelomu roku, ani to ho však nepřimělo zůstat v Anglii déle, než půl roku.

"Chci z hloubi srdce poděkovat fanouškům City. Přivítali mě s otevřenou náručí a cítil jsem se jako jeden z nich. Rád bych také poděkoval panu Thaksinu Shinawatrovi (majitel Manchesteru City), jeho rodině a lidem v klubu, kteří mi dali příležitost zahrát si v takové lize, jakou je Premier League," řekl na rozloučenou Bianchi.

Lazio je velkým zklamáním letošního ročníku Serie A a po polovině soutěže je až na čtrnácté příčce. Na vině je špatná ofenzíva, jeho střelci se totiž v devatenácti zápasech trefili do černého pouze 22x.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ajaj, že by se schylovalo k odchodu Panděva ?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu to z anglie do Italie

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tomu hodně rozumíš..V Anglii se mu moc nedařilo a ani styl života mu nevyhovoval jako v Itálii,tak je logický že se chtěl vrátit zpátky.Mysli než něco napíšeš.

Reagovat
M11

ja nechapu tebe

Reagovat
smazaný uživatel

víš prd

Reagovat
smazaný uživatel

teda ty ne,ten prvni:D

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bylo mířené na mně,tak napiště Váš názor,v čem mně nechápete.

Reagovat
M11

ale ne toho prvniho myslime

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to tak skoro vzdal. Typovo mi v PL sedel, a aj keď má City už dlhodobejší problém s útočníkmi, javil sa mi sľubne, nakoľko mohol dať oveľa viac gólov, než nakoniec dal. Na rozdiel od ostatných južanských futbalistov, ktorí sa pokúšajú hrať v PL, sa aspoň snažil adaptovať na ostrovný štýl a videl som u neho progres a taktiež si myslím, že by sa z dlhodobejšieho hľadiska uchytil, lebo je skvelý hlavičkár. No ale keď mu nevonia anglický štýl života, tak s tým sa nedá nič robiť. Prajem mu veľa šťastia v novom pôsobisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte doplním, že ten článok je dosť zavádzajúci. Nemyslím, žeby sa Bianchi herne trápil. Pri defenzívnom poňatí Eriksonovho týmu (hlavne na vonkajších trávnikoch) nemožno očakávať, že za pár mesiacov u nich vyrastie nejaký nový gólostroj.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu rict dobry ale ani spatny prestup v man. city sem ho hrat nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

a sou zpátky jak Lucarelli tak Bianchi,přišel Maniche,Sissoko-Serie A opět zkvalitnila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele