Benítez: Torres zatím nemá natrénováno

29.09.2008, 14:48
Aktuality
Víkendové liverpoolské derby rozhodl dvěma góly Fernando Torres. Španělský kanonýr branky potřeboval, letos jich zatím tolik jako loni nestřílí. Podle manažera Reds Rafaela Beníteze se letos Torres ještě hodně zlepší, zatím není v optimální fyzické kondici.

"Je důležité pro tým i pro Fernanda osobně, že začíná střílet góly. Dva góly v derby jsou velká vzpruha," kvituje Torresovy góly manažer Liverpoolu Rafael Benítez.

"Je to hráč, který dokáže sám zvrátit průběh zápasu, to je jasné. Je skvělé, že je v pohodě," chválí španělský lodivod svého krajana. "Je pro obranu stálou hrozbou, jediná věc, která mu aktuálně chybí, je fyzička."

"Když se vrátil Fernando z Eura, bylo důležité, aby si odpočinul. Až pak začal s tvrdou přípravou. Navíc byl zraněný, takže má ve fyzičce rezervy. Pracuje na sobě a bude stále lepší – rychlejší a silnější," varuje soupeře Benítez.

Manažer Liverpoolu nemá o zdárný vývoj 24letého střelce strach. "Fernando ví, že se stále může hodně zlepšit, a pro mě je hlavní, že psychicky je na tom velmi dobře," říká Benítez. "Loni dal 33 branek, ale letos jsem mu žádný cíl nedal. Když dá branek 32, budu potěšený."

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fernando je jeden z nejlepších útočníků už ve 24 letech, má na to aby byl nejlepší ze všech proto mu držim palce ať mu to střílí

Reagovat
smazaný uživatel

ja budu spokojeny, kdyz da 30 golu a parkrat se trefi i Keane

Reagovat
smazaný uživatel

keane davat goli nemusi on pripravuje sance a uvolnuju priestor toresovi ako roney ronaldovi bez nich by tores ani ronaldo neboli tam kde su

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Ronalda je to pravda,ale minulej rok,v Liverpool Keane nebyl a casto se hralo na jednoho utocnika,Torresovi nikdo prostor neotvira to sou keci,je to hrac kterej ty goly proste dokaze dat

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja nechci,aby Keane udelal novy rekord PL, ja jen pisu, ze chci, aby se taky trefil

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, dříve či později nám tu penaltu písknou

Reagovat
smazaný uživatel

El nino Good Luck broo...akoze podla mna teras jeden s TOP Strikerov na svete ma rychlost techniku strelu a niekdedy sa aj vie kam postavit dufam ze sa mu budu vyhybat zranenia a da aspn 40 golo aj ked zaciatok mal smolny :( ale on to dokaze :)

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkam...saide saide ty si spadnul z marsu?

Reagovat
fantomas

OT: Všechny kluby mají velice dobrou organizaci," řekl Scolari.

Keegan by mohl vyprávět...

Reagovat
Deywid

Výnimka potvrdzuje pravidlo

Reagovat
vodka

West Ham a Tottenham (částečně) taktéž.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ti šašci neměli torrese tak jsou úplně někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

jj, presne tak, byli by v riti stejne jako vy...

Reagovat
smazaný uživatel

keby Arsenal nemal Wengera, tak ten trapný klub z londýna, ktorý nemá poriadnych fans, by boli tiež niekde inde.,...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas: pekný úsmev,,,žeby si ho videl pri každom pohľade do zrkadla???

Reagovat
fantomas

Ale no tak...přece se hned nebudem urážet. Nehledě na to, že ty opravdu nejsi v takové pozici, aby sis to mohl dovolit, po vyplození takové kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas: ja ťa neurážam, ja ťa len opisujem, asi to v tej svojej hlave adolescenta ťažko chápeš, ale opakujem,,,ak by som ťa chcel uraziť, povedal by som ti, že si smiešny gunnerik))

Reagovat
fantomas

Tak zaprvé, zkus už konečně reagovat, nejsi tu nový. Zadruhé jak mě mužeš, ty trubko, opisovat, když jsi mě v životě neviděl? Jestli ty nejsi adolescent, tak mi tě je upřímně (i když to si ještě rozmyslim) líto, že máš potřebu dělat machry přes internet a navážet se do vzezření cizích lidí. Je to sice pěkné, že jsi třeba hezčí jak já, ale mě to je ty víš kde...Mimochodem, od tebe bych něco jako "smiešny gunnerik" bral spíš s usmevem než jako urážku, to tě mohu ubezpečit.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že reagujem na ten tvoj duchaplný trojitý úsmev pod mojím príspevkom,,,ak máš problém pochopiť moje vety, tak si vezmi granko od PC a choď trochu prebrať slovné zvraty, logiku a argumentáciu! Infaltýlnosti si sa už napísal dosť na tejto stránke, tak skús občas poradiť sa s dospelými než začneš niečo písať....a mimochodom, machra by som robil aj pred tvojími očami a buď rád, že sa toho nedožiješ (možno)

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne bych chtel mit obraty, logiku a umet argumentovat jako ty.

Reagovat
fantomas

No dobrá, když přejdu ty trapné žvásty o grankovýmyslech a podobně, z kterých akorát tak čiší arogance. Ale budiž, když to máš za potřebí. Pak mi teda vysvětli, jak mám chápat to "niekde inde"?

Reagovat
smazaný uživatel

tim: to sa ti nepodarí...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas:ak tu niekto napíše, že ak by nebol Torres v LFC, tak by Liverpool bol v sračkách, alebo ak by nebol niekto niekde, tak by nebolo to a to,,,,tak takéto bludy ma vedia len rozosmiať alebo vytočiť (podľa toho kto to píše). Proste Torres v Reds je a tak tam strieľa góly!!!!!

Ja som len reagoval na priblblého pisateľa nadomnou (tým istým stupídnym argumentom), že ak by Wenger nebol v Gunners, tak ten Arsenal tiež by nebol tam kde je....apropó,,,,,s tým štýlom, ktorý hrá ten Arsenal, nemá šancu na titul a o úzkom a mladom kádri ani nehovorím....predpubertálne deti si možno myslia opak, ale realita sa ukáže po 38.kole.

Reagovat
fantomas

Já se v tvých příspěvcích náko těžko orientuju. Jestli v prvém odstavci narážíš na mé prohlášení, že by v zápase s Evertonem Liverpool jen těžko dal bez Torrese gola, tak věz, že za tim si stojim, protože byl v červeném dresu ten jediný, kdo tam zvládl vystřelit. Pokud ne, tak nevim, proč to zminuješ v souvislosti se mnou. Já s tim nemám co dočinění.

A onen pisatel nad tebou, taky bud zmizel, nebo nevim. Tvé prognozy jsou sice pěkné a děláš si tak víceméně alibi...já rozhodně soudit nehodlám po pár kolech a dvou výbuších v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasi nechci se hadat a uz vubec se plest mezi tebe a maccu..., jen se chci zeptat, kdyz uz tak pozorne sledujes zapasy Liverpoolu a naprosto jednoznacne si usoudil, ze Torres byl jedinej hrac v cervenym dresu kterej byl schopnej vystrelit, muzes mi rict, kdo je schopnej vystrelit, ale opakuju vystrelit na branu v Arsenalu? Ptam se jen proto, ze ja jsem za zapas Arsenal - Hull zaznamel snad 3 pekny strely, ale opakuji strely Arsenalu a to bylo v poslednich 10minutach kdy uz jim opravdu teklo do bot.. Nechci se tady s tebou hadat, ale tohle klickovani, narazecky ktery predvadi Arsenal mi taky neprijde moc efektni a o ostrileni uz se radeji vubec nebudem bavit, pac oni nevystreli pokud nejsou bliz nez na 5m od brany. Hull vam predved lekci z produktivity a hlavne to, ze zkouset strilet z vetsi vzdalenosti nez z 5m se proste vyplati. Jinak nic proti Arsenalu i ja se na ne rad koukam i kdyz jim nefandim. Na pohled je to pekny, ale 5x si prihravat ve vapne...?!?! Ceho je moc, toho je prilis... Proste jsem jen tim chtel rict, ze kdybych ja byl fanouskem Arsenalu, radeji bych moc nehodnotil kterej hrac a v kterym tymu je schopnej vystrelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mluvil jsem snad obecně? Já mluvil jen o tom konkrétním zápasu s Evertonem, kde byl prostě z Live Torres jediný schopný pořádně vystřelit. Srovnání s Arsenalem neni na místě. Většinou totiž soupeře přestřílí, což se stalo i v tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ten zapas sledoval jen tak jednim okem a napr jsem zaznamenal 2 pekne strely Gerrarda, ktery brankare Evertonu pekne protahli. Tak nevim no..., mozna jsem koukal na jinej zapas nez ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, gerrard je tam jediný duležitý hráč...torrés je jen figurka náhodných golu...LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Neprijde mi, ze by si tady moc lidi pobavil... a smat se jen sam vlastnimu vtipu..., tak to je LOOOL. Je ale fakt, ze jednu vec na tobe obdivuju. Takhle se ztrapnit dokazes jenom ty...

Reagovat
fantomas

To bylo ke konci, kdy to Gerrard zkoušel z dálky. Ale to neni žádná loženka, samo sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, jestli si myslíš, že efektivní jsou náhodný goly z dálky, tak se pěkně mýlíš, arsenal dává pěkny goly, narážečky, jsou bezvadní v utoku a liverpool? Ti mají hráče gerrarda, který umí parádně centrovat či střílet, nebo torrese, který tam náhodně zakončuje.....!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A poč dávají tolik golu v zápasu?! Asi něco na tom bude ne? Kdo střílí zdálky, ten míří vedle, nemluvím konkretně o gerrardovi, ten je na dalky jak dělanej, ale třeba torres, když vystřeli, je to jakoby se kutalelo jablko zhnily k babičce na chatku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

že by, kdyby ... zatím si klidně stůj, na kdyby se nehraje

Reagovat
fantomas

Jaky kdyby, šášulo? To je realita, i když přiznávám, pro vás zaslepence krutá.

Reagovat
Tomanatura

Realita se neukázala už 18 let Jsi trapný... Píšeš kraviny a pak začneš urážet, to vás furt baví? Idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si taky mazak, nejdriv nekomu vyctes, ze nadava a pak JIM (opravdu jsem s podivem sledoval, jak si elegantne presel na mnozny cislo ) napises, ze jsou idioti. BRAVO, ty to mas v hlave srovnaty..., to se pozna na prvni pohled

Reagovat
Tomanatura

Jo, gratuluj. Idioti jsou ti, co mají stejný názor. To tě baví, dojít sem a zastávat se vypatlance a urážet nás? Že tě to baví, navíc jsi neměl důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je to nás? Ty si vykáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando je neskutecnej hrac. Rychlej, technickej, s perfektnim vyberem mista a ctenim hry. Zavidi nam ho celej svet a kdo rika ze ne, tak lze... a to bud nam v tom lepsim pripade a nebo sam sobe v tom horsim...

Reagovat
smazaný uživatel

Torrés a techncký hráč? Technický hráč je třeba ronaldo nebo messi nebo ronaldinho ale torrés? Kdyd ten neumí ani nacentrovat...dává náhodný goly je to nuullllaaaa!!!!

Reagovat
Devil

Nebyt bojovnosti Keanea,tak se letos jeste netrefil!

Reagovat
Devil

Nebo spis tuto sezonu!

Reagovat
smazaný uživatel

Torrés umí dávat goly, ale neumí si obejít protihráče a zviditelnit se! Torrése mají jako jednoho hráče, co dává goly ale duležitý v zápase není, duležitý je tam třeba gerrard, který umí parádně nacentrovat nikoli torres.......nesnašim ho!!! je to takovej debilek, nevidej!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ty si ubozacek. Prosim te cim te ten Torres tak dostal, ze ho tak nemas rad a pak se tady ztrapnujes temahle priblblyma komentarema. Prebral ti bejvalku, nebo co? I kdyz o tom dost pochybuju, pac ty jeste asi ani nevis na co mas toho kasparka mezi nohama. Prosim te zalez zpatky do kouta a zkus o tom premejslet. Poradim ti, na curani to neni...

Reagovat
vodka

potom by mě zajímalo čím čuráš...

Reagovat
smazaný uživatel

To by te zajimalo, vid? Curam tim samym jako C.rony7 mysli... Opet napovim, mozek to rozhodne neni...

Reagovat
vodka

už asi tuším... :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele