Benitez se zastal Sissoka

14.10.2007, 17:37
Aktuality
Manažer Liverpoolu Rafael Benitez podpořil Mohameda Sissoka. Africkému záložníkovi se v letošní sezoně zatím nedaří a média ho za jeho výkony často kritizují, španělský kouč ovšem nepochybuje, že Sissoko se znovu stane oporou Reds...

"Vím, že do toho dává všechno. To je pro naše fanoušky tou vůbec první věcí, kterou musí udělat. Momo byl klíčovým hráčem, když jsme v Premier League získali 82 bodů. Teď mu musíme dát čas na to, aby znovu získal sebevědomí," prohlásil Benitez.

Bývalý fotbalista Valencie se svou chybou podepsal pod porážku v Lize mistrů od Marseille. Sissoko tehdy zbytečně ztratil míč a Valbuena parádní ranou vstřelil jedinou branku utkání na Anfield Road.

"Po tom zápase jsem s ním mluvil a řekl jsem mu 'to se stává.' Ví, jak s hráči pracuji. Vedl jsem ho jako osmnáctiletého ve Valencii a získali jsme Pohár UEFA. Uvědomuje si, že mu hodně věřím," řekl dále Benitez.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

myslim ze ted nema nejlepsi formu a je ted Mascherano lepsi ale Sissoko uz nekolikrat ukazal ze umi hrat fotbal a podle me se do toho znovu dostane

Reagovat
HOST*GATTUSO

Sissoko by měl odejít, přes Mascherana se nejspíš neprosadí, ale kvality má určitě na to, aby v podobně kvalitním týmu hrál a hrál dobře.

Reagovat
HOST*

mel by zustat,pochybuju o tom že liverpool zaplati 20mil liber za mascherana...

Reagovat
HOST*keke

SUPER WEB

= su tam aj brebty komentatorov.....:-)

www.extreme55.estranky.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele