BENITEZ CHCE ZŮSTAT V LIVERPOOLU

15.03.2007, 17:19
Aktuality
Rafael Benítez popřel zprávy o možném návrátu do svého rodného Španělska. Podle medií by mohl současný lodivod Liverpoolu v létě vystřídat na lavičce Realu Madrid italského stratéga Fabia Capella. "Bílí balet" je v La Lize až na čtvrtém místě, v Copa Del Rey vypadl s Betisem a minulý týden se rozloučil také s Ligou mistrů, když jej vyřadil v osmifinále Bayern Mnichov.

Už to pomalu vypadá, že ani letos merengues nezískají žádnou trofej. Navíc se fanouškům Realu nezamlouvá ani hra jejich týmu pod italským koučem, a tak se pod Capellem značně viklá křeslo.

Rafa Benítez se však podle všeho Anfield Road opustit nehodlá. "Je hodně spekulací v médiích, mnoho lidí mluví o Madridu. Četl jsem v některých novinách, že jsem se sešel s lidmi z Realu. To není pravda. Jasné je, že jsem v Liverpoolu šťastný a velmi spokojen," dává jasně najevo svůj postoj španělský mág.

"Do této chvíle jsem zde nemohl mít větší podporu, nežli jsem měl, ale nyní tu máme nové majitele a je důležité, abych si s nimi promluvil. Já jsem s nimi mluvil zatím jenom jednou, a to když přišli poprvé do klubu, ale nyní bych je rád viděl znovu a mluvil o budoucnosti," pokračoval Benítez. "Jak jsem řekl dříve, nechci si povídat jen o penězích vynaložených na nákup nových hráčů. Chtěl bych slyšet o plánu, který klub posune dále. My potřebujeme pomoc nejen na jeden či dva roky, ale na stovky let," dodal bývalý trenér Valencie.

Američtí magnáti Tom Hicks a George Gillett by měli přijet do Angile koncem tohoto měsíce a jejich první kroky by měly vést právě za Benitezem. Hicks a Gillett jsou připraveni převzít kontrolu nad 94,4 procenty akcií "Reds" a úspěšný kouč Benítez pevně doufá, že až se vrátí, bude to ten pravý čas na navrhnutí plánu s budoucností klubu.

Autor: Milan Kopal / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele