Benítez by se jednoho dne rád vrátil do Liverpoolu

24.03.2011, 10:59
Aktuality
Není tomu ani rok, co Rafael Benítez odešel z Liverpoolu, a španělský kouč již nyní sní o návratu na Anfield Road, kde strávil šest let a připsal si například vítězství v Lize mistrů. Podle Beníteze však není jeho comeback na pořadu dne, protože Kenny Dalglish si dle jeho mínění vede dobře...

Padesátiletý trenér přišel do města Beatles v roce 2004 z Valencie a Reds vedl až do konce loňské sezóny, po níž se s vedením dohodl na odstoupení z funkce. Benítez následně převzal milánský Inter, v němž ale vydržel jen půl roku.

”Jsem hrdý na to, že jsem byl manažerem Liverpoolu, a rád bych se do něj někdy v budoucnu vrátil. Kdy by to mělo být, je ale těžké říci, protože Kenny odvádí velice dobrou práci,” prohlásil pro Sky Sports News. ”Byl by to sen a já bych byl za návrat moc šťastný.”

Benítez je momentálně bez angažmá, při případném návratu do Premier League by ale neskočil po každé šanci, která by se naskytla, a vzhledem ke své minulosti by odmítl například Everton nebo Manchester United. ”Fanoušci v Liverpoolu vědí, které týmy bych nikdy nemohl vést, zároveň si ale myslím, že tyto kluby by mi nikdy nabídku nedaly. Jsem sice profesionál, ale k rivalům Liverpoolu bych nešel. Nebudu říkat jména, ale není to těžké uhodnout,” uvedl.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele