Ben Yedder se v lednu stěhovat nebude, sezonu dohraje v Toulouse

23.01.2016, 13:01
Aktuality
Fanoušci Toulouse se už nemusejí obávat toho, že by z jejich klubu v průběhu ledna mohl odejít Wissam Ben Yedder. O 25letého útočníka je v Evropě zájem a sám hráč se možnosti změny dresu nebránil, nakonec ovšem změnil názor a probíhající ligový ročník dohraje v tomto celku...

"Mluvil jsem s prezidentem a po vzájemné dohodě jsme se rozhodli, že do konce letošní sezony zůstanu v Toulouse," napsal fotbalista na svém twitterovém účtu.

Ben Yedder se v průběhu uplynulých měsíců dostal do hledáčků Lyonu, Sevilly nebo Marseille a zájem měl také Tottenham. Z Londýna do Toulouse dokonce měla dorazit nabídka na přestup ve výši osmi milionů eur.

Ben Yedder patří již několik sezon mezi opory Toulouse a letos stihl dát sedm ligových branek. V následujících měsících před sebou bude mít cíl v podobě záchrany klubu ve francouzské nejvyšší soutěži, Toulouse totiž zatím okupuje sestupovou devatenáctou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

V létě snad do Lyonu. I když tomu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Poď mi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele