BELLAMY A RIISE SE USMÍŘILI

26.02.2007, 10:08
Aktuality
Vypadá to, že týden stará epizoda mezi Craigem Bellamym a Johnem Arne Riisem už zůstane navždy uzavřenou záležitostí. Oba hlavní aktéři portugalské roztržky prý už válečnou sekeru zakopali.

Temperamentní rodák z Cardiffu vytáhl na norského kolegu golfovou hůl poté, co Riise odmítl zazpívat na karaoke show během soustředění v portugalském středisku Algarve. "Bavili jsme se o tom, co se stalo. Nejdůležitější ale je, že jsme to oba hodili za hlavu," řekl ryšavý seveřan. Riise nyní dokonce naléhá na vedení klubu, aby jeho spoluhráči prohřešek odpustilo a opět mu začalo důvěřovat.

Tresty zůstaly interní záležitostí týmu, nicméně na povrch vyvstaly spekulace, že bývalý hráč Newcastlu či Blackburnu by po sezóně mohl stadion Anfield Road opustit. Proti tomu se ale postavil sám postižený Riise: "Craig je výborným a týmovým hráčem a takové v Liverpoolu chceme. Vždycky pro tým tvrdě pracoval," sdělil 26letý Nor v rozhovoru pro News of the World, jenž před týdnem celou aféru odhalil.

Zároveň odmítl tvrzení, že by si vzájemně dlouhodobě nerozuměli: "Mezi námi určitě nejsou žádné déle trvající problémy. Naopak spolu máme přátelský vztah," řekl záložník s tvrdou střelou.

Problémy nejrůznějšího charakteru se s Bellamym táhnou již delší dobu. Jak známo, irský reprezentant již v minulosti musel čelit několika obviněním z domácího násilí nebo i ze znásilnění, naposledy to bylo údajné napadení dvou žen v baru, které se nakonec nepotvrdilo.

Na podobné incidenty se rychleji zapomíná po vydařených utkáních. A to se Reds během týdne stoprocentně povedlo. Při středečním vítězství na Nou Campu se dokonce oba provinilci stali hlavními hvězdami zápasu. Jejich spolupráce perfektně zafungovala při rozhodujícím gólu utkání. Díky tomu má tým z města Beatles do čtvrtfinále Ligy mistrů mnohem blíž, než katalánský soupeř. V lize pak Liverpool podařený týden korunoval čtyřmi góly do sítě Sheffieldu.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podľa mňa sa zmierili už v Barcelone

Reagovat
HOST*

pokud vim tak se hraje na dva zápasy tak se tak nehyhnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po odvete sa môžu zas rozhádať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele