Belgie před kvalifikací o EURO 2024 hlásí velkou ztrátu, pro zranění bude chybět De Bruyne

11.06.2023, 18:22
Aktuality
Kevin De Bruyne (© AFP)

Kevin de Bruyne přijde po zranění z vítězného finále Ligy mistrů i o zápasy národního týmu v kvalifikaci mistrovství Evropy. Záložník Manchesteru City řekl listu The Sun, že určitě nebude k dispozici pro červnové duely, bez kapitána tak budou muset Belgičané odehrát zápasy s Rakouskem a Estonskem.

De Bruyne musel v sobotním utkání s Interem Milán, který Manchester City vyhrál 1:0, vystřídat kvůli problémům se stehenním svalem už v 36. minutě. "S národním týmem na sto procent nebudu. Je to škoda, protože bych si mohl zahrát 100. reprezentační zápas," řekl De Bruyne.

Problémy se stehnem ho prý trápily už dva měsíce a vynechal kvůli nim některé zápasy. "Pořád se to vracelo, ale tentokrát jsem ucítil silné rupnutí a nemohl jsem pokračovat," popsal. Zatím není jasné, jak dlouho bude mimo hru. "Nemám zdání. Někdy v týdnu mě čeká důkladné vyšetření," uvedl záložník, jenž kvůli zdravotním problémům nedohrál ani neúspěšné finále před dvěma lety proti Chelsea.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Moc mu fandím, je borec. Ty jeho zranění... smolař

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele