Been: Celý zápas jsme si prohráli v jediné minutě

01.11.2009, 20:28
Aktuality
Sledovaný šlágr nizozemské ligy mezi Ajaxem a Feyenoordem měl v domácích jasného vítěze. Trenér poraženého rotterdamského týmu Mario Been však tvrdí, že jeho svěřenci hráli dlouho vyrovnaný zápas a vše rozhodla jediná minuta.

"Ajax nebyl v prvních 40 minutách o nic lepší než my. Zápas jsme si ale pokazili v jedné jediné minutě, a to je škoda," řekl kouč na tiskové konferenci. "Leroy Fer nechal Demymu de Zeeuwovi příliš mnoho místa a prohrávali jsme. Tato chyba mě opravdu hodně mrzí, jelikož právě na takové akce jsem před začátkem utkání upozorňoval," dodal.

Been po utkání konstatoval, že na vývoj střetnutí měla velkýž vliv i následná červená karta Baboviče."Zápas prakticky skončil po Babovičově vyloučení. Nechci o tom moc mluvit, ale je jasné, že jeho provinění nás stálo celý zápas. Po přestávce jsme se už nedokázali zvednout," uzavřel trenér Been.

Ajax je po 12. kole na třetím místě, díky této výhře neztratil kontakt s dvěma vedoucími celky. To Feyenoordu špička uniká, na dnešního soupeře ztrácí již šest bodů, na vedoucí Twente pak bodů devět.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
GEGE

Přesně tak Feyenoord byl vyrovnaným soupeřem škoda toho vyloučení...

Reagovat
smazaný uživatel

dobry mač

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele