Bayernu a Nizozemsku bude chybět Robben

23.03.2015, 10:26
Aktuality
Bayern Mnichov nezvládl bundesligový šlágr s Mönchengladbachem, navíc kromě porážky přišel i o Arjena Robbena. Ten si během prvního dějství poranil břišní svaly a čeká ho několikatýdenní pauza...

Robben dlouhodobě patří k největším oporám Mnichovanů a nejinak je tomu i během letošní sezóny, kdy nizozemský expres stihl soupeřům nasázet úctyhodných sedmnáct ligových gólů.

Nyní se bude muset Bayern bez své opory nějakou bodu obejít. "Zranění Robbena je pro nás minimálně stejně špatné jako porážka," řekl po utkání předseda Karl-Heinz Rummenigge. Jeho tým nyní bude postrádat Robbena na ligové scéně i ve čtvrtfinále LM s Portem.

Kromě toho však nebude zkušený ofenzivní rychlík k dispozici ani Nizozemsku, které čeká klíčový kvalifikační souboj o postup na mistrovství Evropy 2016 s Tureckem, které na "Oranjes" ze čtvrté příčky ve skupině ztrácí dva body. Robben pak vynechá i přátelský duel se Španělskem.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez Robbena je naše ofenziva poloviční. Je neuvěřitelné, jak jsme závislý na jednom člověku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že nám sem zavítal Holanďan a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam ho ako hraca ale nech vynecha aj zapas 4.4.2015 vsetky tituly nam vzal on.. finale LM, finale poharu bez neho to budu 3 body doma

Reagovat
bayern987

Tak to té doby určitě fit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane tá jeho zahodená penalta 11. 4. 2012. Nám pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

čtvrtfinále, ne osmifinále

Reagovat
jv

Příště dolu do chyb, takhle si toho hned nevšimneme.

Reagovat
Stiksxx

Depay základ.

Reagovat
CHONG

Takže Porto v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Keby k tej pozícií pristupovali vo Wolfsburgu trošku zodpovednejšie, tak to mohlo byť ešte zaujímavé. V Dortmunde to Bayern bude mať bez Robbena ťažké, ta ofenzíva bez Robbena a s ním sa proste nedá porovnávať. Navyše bude po repre pauze, kde má Bayern viac vyťažených hráčov i keď to nemám presne spočítané, koľko hráčov ide reprezentovať. Bayern proste môže reálne opäť stratiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Že já včera nezkusil aspoň dvojtip na 02

Reagovat
FC Porto FC

Super zpráva pro nás co takhle ještě Ribery ? :D

Reagovat
Free_player

pak ještě Lewa a bude to vyrovnaný

Reagovat
C-M@ster

No minule v LM se právě zranil jak Robben, tak Ribery. Ten ale ne tak vážně.

Reagovat
bayern987

Ribéry na´vás bude připravený.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus doufám, že je Turci roznesou. Do budoucna jsou Turci hratelnější soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

zatraceně

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
stas87

Podla anglickeho bulvaru sa Bayern pytal Torina na Darmiana.Je to pravy bek,zahrat dokaze aj na druhej strane,cena je podla TM 7 mega,zmluvu ma do 30.6.2017.Druhy Zaccardo by to snad nebol.

Reagovat
db18

Nelíbí se mi to z toho důvodu, že Rafinha asi neodejde, takže dojde k přesunutí Lahma do středu zálohy, na což je docela brzy...

A není to první pravý bek, o kterého má Bayern letos "zájem" resp. u něj zjišťuje dostupnost. (Coleman, Montoya, Danilo, Ivanović)

Reagovat
stas87

Tak Darmian by bol najdostupnejsi a povedal by som ze v konkurencii Montoyu aj ovela lepsi.Coleman by stal mozno 3x tolko,Ivanovic kvalita je ale na co brat hraca kvoli 1-2 sezonam?Toho Danila nepoznam vobec.

Reagovat
db18

Já ho taky moc neznam, ale zdá se mi, že je kolem něj docela hype, tak jsem zvědavý, za co doopravdy stojí - snad teda bude v LM hrát...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele