Batshuayi je v Dortmundu spokojený, budoucností se netrápí

05.03.2018, 21:35
Aktuality
Útočník Borussie Dortmund Michy Batshuayi momentálně neřeší, co s ním bude po sezóně. Belgičan, který ve vestfálském klubu hostuje z londýnské Chelsea, se chce soustředit především na své výkony.

"Takové myšlenky by mi momentálně maximálně tak zablokovaly hlavu. Chci se soustředit na nejbližší zápasy, protože pro Dortmund jsou velmi důležité. Co bude dál, to teď není to nejpodstatnější. Rozhodnutí padne až na konci sezóny," uvedl 24letý fotbalista.

Dortmund je momentálně v tabulce bundesligy třetí o jeden bod za Schalke. Pomohly mu k tomu i Batshuayiovy góly. Jeho nástup do Borussie byl přímo impozantní v úvodních třech zápasech nastřílel pět gólů, v dalších čtyřech vystoupeních už se ale netrefil. "Cítím se tady ale dobře. Jako ve velké rodině. Se všemi si tady rozumím, je to tady perfektní," řekl Batshuayi, čímž naznačil, že by se setrvání ve žluto-černém dresu nebránil.

Batshuayi se stal v zimě součástí rozsáhlého transferu tří útočníků. V týmu Borussie má nahradit Pierra Emmericka Aubameyanga, jenž odešel do Arsenalu, odkud pro změnu do Chelsea za Batshuayie zamířil Olivier Giroud.

Autor: Jiří Fišara / sport1.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak bota

Reagovat
ACSMan

Padne mu to tam jak bota na Bushe

Reagovat
smazaný uživatel

Batshuayi je sympaťák, přeju mu, aby hrál stabilně v nějakým dobrým týmu... Třeba Borussie

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mě nijak nepřesvědčil, BVB potřebuje jiného útočníka.

Reagovat
checitto

jj, šupák jeden, góly dává, BVB potřebuje další hokus pokusy jako s imobilním po odchodu Lewy

Reagovat
h8_sfatto

tak Luca Toni nebo Džeko se nerodí každej den, aby dávali góly ve všech ligách, oproti nim by se dalo říct o ostatních,že jsou mnohem větší nýmandi než Imobilní

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych ho na stálo, ale Chelsea bude chtít moc...

Reagovat
checitto

tam prostě měla být opce

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak by BVB mohla skusit Ben Yeddera, když Montella má slabost pro Muriela..

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Irek

Skoda, te nema dolozku o prestupu...pro BvB by byl super...ale k nemu jeste jednoho, nemelo by to stat na jednom hraci, kdyby se zranil, jsou v pr***

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele