Barry zůstává v Aston Ville

27.08.2008, 17:53
Aktuality
Gareth Barry bude i v první polovině sezony 2008/2009 hájit barvy Aston Villy. O anglickém reprezentantovi se hodně spekulovalo v souvislosti s odchodem z Villa Parku, tlustou čáru za těmito řečmi ale nyní udělal hráčův agent Alex Black...

"Po řadě spekulací mohu potvrdit, že Gareth Barry před skončením přestupního termínu Aston Villu neopustí. Gareth dospěl k rozhodnutí zůstat před dvěma týdny a o svých úmyslech informoval Aston Villu. Během uplynulé doby se jednalo o nejlepším řešení pro všechny strany. Jakákoliv jednání o prodloužení současného kontraktu nezačnou před skončením letošní sezony. Gareth se nyní chce soustředit jenom na hru," prohlásil Black.

O Barryho se v létě zajímaly Arsenal a především pak Liverpool. Přestup na Anfield Road nebyl daleko, Liverpool však propásl Aston Villou daný termín. Barry se úmyslem zamířit na Anfield Road netajil a byl potrestán poté, co kritizoval manažera Martina O'Neill'a.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Alespon bude na koho piskat:)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barry by sa nramne hodil do Live

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, 6 strednich zalozniku je malo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nevyrotoval ani Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

O to strach nemam, on by se uz nejak hecnul. Momentalne ma na soupisce 32 hracu, coz vychazi na 3 hrace na post.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nejak zaspal dobu. Kedy prosímta naposledy rafa rotoval? (Ale nepíš, že v zostave chýba finnan, pennant..lebo to nie je rotacia, on ich proste vyškrkol zo základu) Ak sa niečo dá nazvať rotácia, tak je to jeho striedanie na stoperskych postoch, čo sa zatial ukazuje, že na škodu nie je. Ono dnes nie je problem rotacie, dnes je problem toho čo si pod pojmom zakladna zostava lfc predstavuje rafael. A že tam najdeš troch štyroch hráčov ktorí nie sú hodní nosiť na hrudi znak lfc.

Reagovat
smazaný uživatel

aby ste tohodle debila nakopali do prde.le tak si pro néj zajeďte...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele