BAROŠ ODMÍTL SAN SEBASTIAN

05.01.2007, 19:38
Aktuality
Milan Baroš španělský Real Sociedad San Sebastian neposílí. Baskický klub sice měl o českého reprezentanta eminentní zájem, sám Baroš ale dnes možnost přestoupit do předposledního týmu Primera Division odmítl...

"Milan nabídku tohoto klubu nepřijal, žádná další jednání už nebudou," oznámil dnes odpoledne hráčův manažer Pavel Paska.

Další Barošův osud je tak i nadále nejistý. "Jestliže hráč nenastupuje pravidelně, začínají se mu v mysli rodit myšlenky, jak celou situaci vyřešit. Pokud přijde nějaká vhodná nabídka, budeme o ní uvažovat," prozradil dále Paska, že odchod jeho klienta z Aston Villy je i nadále otevřenou věcí.

San Sebastian i přes krach námluv s nejlepším střelcem mistrovství Evropy 2004 dnes v útočné fázi posiloval. Již ráno získal z Flamenga ofenzivního záložníka Savia, odpoledne pak jeho řady rozšířil argentinský útočník German Herrera ze San Lorenza.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*

Baros skutecne nevi co chce sedet v Anglii na lavicce nebo se pokusit na hristi udrzet 1.ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká primadona? 1,Baroš je breakový hráč,takže by měl v premier league zůstat.

2,Proč by chodil do horší soutěže a ještě k tomu do klubu který za polovinu sezony nasbíral 10bodů

3,Kdyby se san sebastianem spadl,a on sám nepředváděl nadprůměrné výkony, tak by se klidně mohlo stát že už by ho do žádné elitní ligy nechtěli

4,A ani v san sebastianu není lehké se prosadit do základu,jsou tam(Sávio,Skoubo,Kovačevič.....)

Reagovat
HOST*mirror

Není špatný hráč, ale měl by se už konečně zamyslet, páč bude za rok euro a měl by se někde pořádně rozehrát a střílet goly!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba se rozstřílí zasse na Euru

Reagovat
HOST*

1) neměl, protože na ní nemá

2)aby si konečně "zahral"

3)tak by to mělo být...nemá na to

4)zato ve Ville se prosazuje, že...

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela pravděpodobný, on totiž od minulýho Eura nic zajímavýho nepředved.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš si asi myslí, že si môže ešte aj prebierať.

Reagovat
HOST*Honzao

Kde se vůbec prosadil??? V baníku akorát a proto si myslí že má na velkoklub v nevim jaký soutěži...jak s takovym myšlenim muže někdo hrat fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli četl český noviny, kde každýho hráče pořád chválí i když nic nepředvádí, tak se nelze divit, že nemá formu... Kdyby si uvědomil, že to už delší dobu stojí za prd, tak by něco dělal, i když podle toho, co říká O'Neill, tak Baroš snad nedělá vůbec nic ani teď . Ony možná ty kecy bulváru na jeho adresu zase nebyly takový pomluvy, jak jsem si myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím a slyšel sem, že Baroš po zranění na tréninku poctivě maká. Ale nemůže se chytnout, což trochu souvisí s naprosto odstrašujicí betonářskou hrou Aston Villy, kde jejich záložníci nejsou schopni skoro nic kloudného vymyslet. Ale, že je Bary z formy je jasné, ale myslím, že na zlepšení pracuje. V PRemier League si ani nic jiného dovolit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby makal, tak proč by ho trenér opakovaně celkem tvrdě kritizoval? To přece nedává smysl... Hlavně ona to neni otázka posledních týdnů nebo dvou-třech měsíců.

Flákat se si nemůže dovolit, pokud to chce někam dotáhnout, ale v poslední době ( cca -1 rok ) mám pocit, že on asi nechce.

Reagovat
HOST*Tavo

Přestaň se ho sakra pořád zastávat, nemá to cenu. Máš chvílema sice hezký argumenty, ale tady každej ví, že Baroš je prostě až na dně žabích sraček v New Jersey.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdybys věděl jak moc ho Valencia chtěla...

Reagovat
smazaný uživatel

nejprecenenejsi hráč u nás..rikám to furt...a porad mi nekdo píše ..jaky je to strelec - hovno...Bednář Bednář Bednář

Reagovat
HOST*1860

to je panecku strelec

Reagovat
HOST*piccaso16

jasny bedníř je lepsší než baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář.

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ???

Reagovat
smazaný uživatel

můj názor je, že to měl zkusit... přece jen La liga je La liga, kdo ho bude chtít v PL, když si už udělal vesměs negativní vizitku... mohl začít od znova, riskovat... třeba by se chytil a byl by cool, mohl by pak případně ještě přestoupit do lepšího teamu, nebo by mohl shořet... risk je zisk, zvlášť v jeho situaci...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

to teda jo, ale už ho nechce ani San Sebastian, možná zkusit druholigový Castellón

Reagovat
antimadrista

Baroš na větší klub nemá, to je fakt.

Reagovat
HOST*robik

Baroš po úspěšném euru na sobě přestal makat, ta výbušnost a dravost krerá ho zdobila už je pryč, navíc nějaký to zranění, pro něj bude těžký vrátit se do špičky, musí si to srovnat v hlavě! Potřebuje změnu španělská liga by byla dobrá ale v PL asi mu už odzvonilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslí si, že je hvězdný chápeš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele