Barcelona vyfoukla Realu záložníka Gomese, tvář 'nového Portugalska'

22.07.2016, 09:49
Aktuality
Zaujalo nás
Vyloženě zničehonic Barcelona včera pozdě večer informovala o dohodě na přestupu Andrého Gomese z Valencie. Dle informací Cadeny COPE ještě v půl jedenácté 22letý Portugalec mířil do Realu Madrid, aby za třicet minut bylo vše zase úplně jinak. Čerstvý mistr Evropy prý Katalánce může vyjít až na 55 milionů eur, pětiletý kontrakt podepíše po víkendu...

Nabídky Barcelony a Realu Madrid byly podle všeho zhruba stejného charakteru, takže o transferu do katalánské metropole rozhodl sám hráč. Dříve se i vzhledem ke Gomesově zástupci a osobě Josého Mourinha spekulovalo rovněž o zájmu Manchesteru United, ten však nejspíš nikdy nebyl konkrétní.

To Barça takto se známým superagentem Jorgem Mendesem úspěšně jedná poprvé od dávného roku 2003, kdy ještě bývalý prezident Juan Laporta zdárně dotahoval příchod mexického zadáka Rafy Márqueze.

Zanedlouho 23letý André Gomes v Katalánsku načne už svou třetí sezonu ve španělské La Lize a sám zřejmě bude chtít navázat především na svůj premiérový ročník, kdy ve Valencii ještě technicky hostoval z Benfiky.

Předloni na podzim Gomes do Primera División vtrhl jako uragán a hned v září si řekl o nominaci do oficiálního týmu měsíce. To první část uplynulé sezony už šikovnému středopolaři zhatilo dřívější svalové zranění, které si vyžádalo i operaci a celkem pět měsíců marodění, včetně celé letní přípravy.

Také proto Los Che vůbec netrefili vstup do minulého ročníku. André Gomes byl schopen si poprvé odbýt celých 90 minut ligového zápasu teprve 25. října a zhruba za měsíc se potom Valencia loučila s dříve chváleným koučem Nunem Espritem.

Pod vedením Garyho Nevillea následně nestrádal pouze nekonzistentní André Gomes, ale i celý tým. Tak jako tak se odchovanec Benfiky zvládal čas od času vytáhnout s rozdílovým výkonem a předvedl se hlavně v obou duelech s Realem Madrid. V lednu se komplexním výkonem čítajícím pět obranných zákroků a jednu asistenci zasadil o ukončení 22zápasové vítězné série Bílého baletu.

Letos na jaře se Gomes obecně znovu našel a kvalitní výkony již začal podávat relativně pravidelně. Ve velkém stylu potom vstoupil i do nedávného Eura, když proti Islandu výborně načasovaným průnikem po pravé straně zařídil jediný gól svého týmu. Pro zbytek turnaje už bohužel Gomese výrazně poznamenaly přetrvávající zdravotní problémy...

André Gomes, ideální zástupce nové portugalské líhně

Jak naznačilo už loňské Euro do 21 let, a do značné míry potvrdilo i to letošní dospělácké, Portugalsko disponuje zajímavým vrhem mladých hráčů, kteří v současné době vstupují do kritické fáze rozvoje.

Krajní bek Raphael Guerreiro, João Mário a nakonec i mladší Renato Sanches spolu s Andrém Gomesem spojuje velká ochota hrát s balonem, kombinovat po zemi a operovat na obřím prostoru. Především s druhým jmenovaným Gomes sdílí ohromnou adaptabilitu, co se herní role týče (oba na Euru přeskakovali z jednoho křídla na druhé a vliv vykazovali i uprostřed pole), ale také parádní drajv z hloubi pole.

André Gomes se nejspíš do Katalánska přesouvá jako zamýšlený nástupce Andrése Iniesty, ale vzhledem k jeho velké všestrannosti se nakonec vše může vyvrbit docela jinak. V tomto směru rodákovi ze samého jihu Portugalska nesmírně prospěly dva roky strávené pod vedením notoricky náročného Jorgeho Jesuse.

Vlasatý kouč sice mladíka nevyužíval příliš často, zato však všude možně po hrací ploše. André Gomes si své odvedl v obou středových polohách v Jesusově preferované formaci 4-4-2 (či spíš 4-2-4), krom toho byl ale využit i coby disciplinovaný štít v systému 4-2-3-1 nebo méně svázaný záložník v rozestavení 4-3-3.

V jednom z rozhovorů pro list A Bola těsně po přestupu do Valencie André Gomes dodatečně děkoval Jorgemu Jesusovi konkrétně za zdokonalení jeho defenzivní hry, a právě v této oblasti se nejspíš za poslední dobu posunul ze všeho nejvíc. Postupem času se Gomes zdárně učí využívat svou vysokou postavu a jeho pracovitost i taktická inteligence Portugalcům přišla zvlášť vhod proti Chorvatsku, kdy se opora Valencie jako klíště držela žádnou náhodou poprvé na turnaji notně utlumeného Ivana Perišića.

Přesto právě v defenzivní hře stále můžeme spatřovat největší rezervy jinak komplexního záložníka. Portugalský čahoun o výšce 188 centimetrů už zřejmě nikdy nebude mít závratný start na balon, což se občas projevuje při ztrátách míče, respektive následném nestíhání směrem dozadu. I proto je André Gomes poněkud náchylný k faulům - v uplynulé sezoně jich spáchal víc než kdokoliv z jeho spoluhráčů (61) a napříč všemi soutěžemi si vysloužil alarmujících čtrnáct žlutých napomenutí.

Andrému Gomesovi se zřejmě dá vyčítat rovněž menší produktivita, ta se však rozhodně nevylučuje s jeho často enormním vlivem na efektivitu ofenzivního počínání svého týmu. Bývalý člen akademie Porta je navýsost schopným driblérem, který se ale zároveň vyžívá i v rychlých narážečkách a kombinační hře obecně. André Gomes se zásadně neschovává, naopak si neúnavně hledá volné pozice i v těch nejtěsnějších uličkách, čímž trochu připomíná někdejšího záložníka Chelsea a donedávna oporu Atlétika Madrid, Tiaga Mendese.

Jedním důležitým faktorem, který z Gomese v pohybu s balonem činí takového posla zkázy pro soupeřovy obrany, je jeho takřka dokonale vybroušená obounohost. André Gomes je ve svém manévrování de facto neomezený, stejně obratně se dokáže vrtnout doleva i doprava, a proto se jeví tak nevyzpytatelný. Člen oficiálního all-stars týmu Evropské ligy 2013/14 zároveň čerpá z bezedné studnice sebevědomí, která ho na druhou stranu občas sráží v otázce distribuce balonu, kdy nezřídka sahá ke zbytečně ambiciózním diagonálám.

Na každý pád, pro svou úžasnou versatilitu se André Gomes klidně dá považovat za ztělesnění moderního box-to-box středopolaře, stejně jako ideálního reprezentanta nového 'bezkřídlého' Seleçãa. Bezmála 60 milionů eur se sice může zdát přestřelených, ale Barcelona skutečně má k takové investici své pádné důvody...

Autor: Tomáš Daníček / outsideoftheboot.com, portugoal.net, sport.es

Komentáře (560)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
formic81

Ta sestava vypada proste po pici no.. Nevim co bude muset Real a Atletico udelat aby je sesadili

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Real nema sanci, atleti jo.

Reagovat
Majk91

Real uz poslednych 8 rokov nevie Barcelonu zosadit, Atletico je vacsim konkurentom si myslim

Reagovat
JM

Tak to myslíš špatně, Majku

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
raduinho

dobře to napsal

Reagovat
JM

Jasný, kluci

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
DonPoky

Má pravdu ten chlapec

Reagovat
Godwinson

To teď hodí Pérez 60 za Gameira jenom, aby jim to vrátil, ne?

Reagovat
jany kozak

dosiel Morata dalsi utocnik neni treba

Reagovat
Uwe háže buly

Musíte mít někoho za Benzemu a tenhle mladší Došek fakt neni náhrada.

Reagovat
Xaviercreus

To asi znamená Ardův konec, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano

Reagovat
Kluivert9

Hráč pro nás úplně k hovnu. Gomes Mendes Barca

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

K hovnu? Sergi Roberto bude hrať RB s Aleixom, Iniesta má už nejaký ten vek bohužial aj keď je premňa najlepší tvorca hry na svete, treba to vela rotovat aby to nedopadlo ako tento rok ten pád formy. D. Suarez bude hrat asi aj na kridle. Arda ten je sám o sebe prípad, podla mna odide.

Reagovat
Kluivert9

A nebylo lepší koupit RB, než tam dělat pokusy s Robertem? Máme Iniestu, Rakitiče, Rafinhu, Ardu, D. Suareze, Roberta, kteří tam jsou schopni zahrát + předraženýho Gomese.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno ale netreba ho podcenovať, treba myslieť aj do budúcnosti. Podľa mňa bude dávať Gomesa rotovať so Sergiom, a tam nebol nikto iný na DM okrem Mascheho ktorý hral celú sezónu stopéra. Základ máme asi jasný Iniesta (Denis) Sergio (Gomes) Rakitič (Rafinha, Arda).

Reagovat
Kluivert9

Rotovat se Sergiem určitě nebude, je to jinej post. Se Sergiem může rotovat Samper, Macherano, v případě nouze Rakitič.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim, barcelona ma dostatok hracov a tento nakup sa mi tiez nezda

Reagovat
BBystr

No ja si myslim ze naopak Roberto bude na pravej obrane hrat fajn a s tym Gomesom suhlasim ze je nam nanic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hodně zajímavej hráč, to jsem fakt zvědavej, jak si povede

Reagovat
chytrejkluk

viděl jsem ho až na EURU a nic moc, tak snad si tu fomru udrží

Reagovat
One-Real

Wow, tak díky.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo nam bude hrat v zaloze? tohle Perez posral

Reagovat
Azazelo RD

Varan.

Reagovat
chytrejkluk

Modrič, Kroos, Kovačič, Casemiro, Isco, Asensio......Real by spíš potřeboval defenzivního záložníka jako byl Kanté, až nebude moc hrát Casemiro, tak nevim kdo ho nahradí...

Reagovat
formic81

Carvalho? Verratti?

Reagovat
Robbie

Carvalho je pomalý, on má skvělý čtení hry, Verratti je CM

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho ide do evertonu ne?

Reagovat
chytrejkluk

třeba nebo mě by se líbil třeba Matič, ale ten je asi nereálnej...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Uwe háže buly

Carvalho nemá na Real, to i ten Kanté je proti němu pan fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, myslel sem prave hlavne DM, je smutny, ze Casemiro z toho vyberu je nejlepsi

Reagovat
Mateo16

2 roky tu hra Kroos a zrazu sa vsetci stazuju

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Ed_Hazard

U Kroosa ide o to ze na DM zbytocne zabija svoj potencial. On nie je DM a je skoda plytvat jeho prednostami tym, ze bude hrat mimo svoju tradicnu poziciu.

Reagovat
Mateo16

Zaujimave je ze v Nemeckej repre ho tu kazdi obdivuje a tam nezabija svoj potencial . Skor naopak ten potencial skor zabija vyssie pretoze jeho pohyb a otvaranie obrany nie je az na takej urovni ako ma Angel / Isco / Kovacic . A Kroos obranu vobec nema taku zlu ako sa tu cely rok pise .

Reagovat
smazaný uživatel

Proč chceš hrát na DM, když se ti líbilo jak hrál Ancelotti?

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem teraz na co narazas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že se ti líbil Ancelottiho fotbal bez DM.. Tak proč chceš, aby Madrid tuhle pozici měl?

Reagovat
Ed_Hazard

Hej ale to som písal o Ancelottiho 4-4-2. Teraz to hrá Zizou jasne na 4-3-3 a sám aj povedal, že DM je post, ktorý bude v našej hre kľúčový. Ak tak chce teda hrať, tak aj s tým nič neurobím A preto treba aj niekoho, kto sa bude streidať s Casemirom. Lenže čo zase s Iscom a Jamesom Začarovaný kruh

Reagovat
Mateo16

Keby bol naozaj klucovy tak by tu uz bola davno nahrada . Az take horke to s Casemirom nebude .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam nasilím protlačí Ødegaarda, ze kterýho chce udělat další marketingovou figurku. na co stavět tým, když je lepší prodávat dresy

Reagovat
Rssa

Nechtěl jsem ho, ale fantomas ho tak hezky vychvalil...

Reagovat
fantomas

Řek bych, že těch upozornění na nedostatky tam je celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

Seš šikula.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To byl kompliment!

Reagovat
Mrvinho

Nemůžeš jen tak bez upozornění na něj vyvalit že je šikula, chce se k tomu postupně dopracovat abys ho nevyděsil jako teď

Reagovat
Rssa

Ne, já myslel vážně. Já ho vůbec neznám a zdál se mi jako typicky Mendesuv jemně nadprůměrný hráč.

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sumy jsou fakt šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se prosadí do sestavy tak je to i dobrá zpráva pro PTG repre, další hráč v TOP týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je vybavená dokonale. Teraz treba jedného útočníka a ide sa po treble

Reagovat
Mateo16

R.I.P Rafinha .

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha určite nie, skôr Samper ktorého pošlu asi na hostovanie

Reagovat
Mercury

Samper?

Reagovat
Mateo16

Urcite v tej zalohe pri Andrem a Denisovi a ak zostane Arda si urcite zahra . Este horsie pre Rafinhu ze Denis dokaze zahrat aj na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si nebol prekvapený, Rafinha ma velký potencial a myslím si že dostane dosť priestoru nato aby ukázal čo v ňom je.

Reagovat
Ed_Hazard

Na ukor koho? Iniestu? Rakitica? Ci skusite ho na kridlo za Neymara?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně to někdo napsal správně.. otevírá se mi kudla v kapse když vidím jak tu někteří furt píšou R.I.P. in peace

Reagovat
alcantara

Ved to je tak spravne.

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
alcantara

Reagovat
Afrokrecek

zjisti si nejdřív co to znamená a jak se to správně píše než se tu ztrapníš jako teď..

Reagovat
alcantara

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. znamená Rest In Peace, proč bys proboha psal Rest In Peace in peace???!!!

Reagovat
alcantara

To myslis vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi to vysvětli teda

Reagovat
alcantara

Odjakziva sa pri podobnych situaciach pise R.I.P in peace. Neviem, odkial si prisiel. To vie snad kazdy, na tom nie je co vysvetlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok možná se to používá, ale nikdo mi nevymluví, že je to přinejmenším divné. Odpočívej v pokoji v pokoji. To in peace je prostě úplně zbytečné tam přidávat

Reagovat
Kaze

Delaji si z tebe legraci

Reagovat
SIRBRANIKE

lol

Reagovat
BBystr

a ja stale nepochopim preco to musite furt pouzivat takto a nenapisat to tak ako vam huba narastla

Reagovat
icemike

odjakživa ne eurofotbale...

Reagovat
jany kozak

pockaj teraz neviem ci trollujes alebo myslis vazne

Reagovat
13

Reagovat
Hyrax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
patas92

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

trapas je psát R.I.P. in peace

Reagovat
El Bucho

a nevědět co to znamená

Reagovat
smazaný uživatel

pls, pise se to tak vsude na svete, uz prosim prstan

Reagovat
Ed_Hazard

Ze sa to tak pise a ze je z hladiska vyznamu kokotina sa predsa nevylucuje.

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Reagovat
El Bucho

Používá se to jako výsměch těm, kteří neví co to znamená. Jinak má samozřejmě pravdu, že je to špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne tomu nerozumis(plati i pro hazarda)

Reagovat
kubys

Thx Cpt. Obvious

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Bucho

Chápu, že tu většina jenom trollí, ale někteří si fakt myslí, že se to tak doopravdy píše správně

Reagovat
smazaný uživatel

jenze ono se to tak pise spravne. a to, ze si na redditu vytvoris nejake fiktivni vlakno, na tom nic nezmeni

Reagovat
El Bucho

Tak teď fakt nevím, jestli trolíš nebo to myslíš vážně

Reagovat
penepi

Reagovat
Error

Jsou to dementi.

Reagovat
Cipinho

OMG my God

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
El Bucho

R.I.P. in peace je samozřejmě špatně, někdo to takto chybně používal a teď se to používá jako joke. Nevěříš? Vygoogluj

Reagovat
jany kozak

mam pocit ze vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
bakasa

Reagovat
-Kopy-

velký sympaťák ale na hřišti zas tako chybět nebude, strašně nekonzistetní výkony, neproduktivní a navíc ho ještě začali trápit zranění...za ty prachy to je fajn

Reagovat
Kenneth

Několik týdnů píšou deníky ve Španělsku jako o hotové věci a jen tak nám ho vyfoukne Barcelona? Hm, nevadí.

Reagovat
Mateo16

Marca si slusne nasrala do huby .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, ale po tom co jsem viděl na Euro moc nechápu, proč by o něj měly být takové boje..

Reagovat
fantomas

Dokud se nezranil (a nedohrával evidentně zraněnej), tak byl v prvních dvou zápasech fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mě moc nezaujal.

Reagovat
Hector17

nejvíc

Reagovat
Switchback

Tak podle takové logiky takovej Pogba taky nebude moc fajn hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu to šílenství okolo něj..

Reagovat
Phillipinho

Obcas se na nej hezky kouka, ale jinak hrozne neproduktivni, nekonzistentni a casto zraneny hrac. Dobry deal pro Vale . Ze strany Barcy ten prestup moc dobre nechapu....

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri kto je jeho agent a pochopis

Reagovat
r.mrazik

pulka pogby...pche...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmu v potaz, kolik Chelsea stál Kante.

Reagovat
Kluivert9

Tak Kante je úplně jinej post... Když měl přijít záložník, tak Ilkay, Banega... a ještě by zbylo na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že záložník světových kvalit přestupuje za poloviční cenu.

Reagovat
Kluivert9

Tak ono je taky rozdíl mít výstupní klauzuli 25 mega.

Reagovat
kubys

Gomes má daleko větší upside než Kanté...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Benega to by bol popiči obchod. Je mi do plaču, že opúšťa La ligu. Veľká škoda ho.

Reagovat
alcantara

Kante je taky o trochu lepsi Casemiro, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Imho Casemiro lepší. Jsem rád, že ani Kanté ani Gomes do Realu nepřestoupili, hlavně ten Gomes za €60 Mil. je fakt úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro nemusí být nutně lepší hráč než Kanté, ale pro Real může být lepší volba, už jen z toho důvodu, že je v týmu prostě adaptovaný a větší zkušenosti než Kanté.. má odehraný Clásica, finále LM a další důležitý zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Lamskej#RMCF

Toho si nechte. ..za takové prachy...loool. .jsem rád že si ho koupili cules. .ničím mě nepřesvědčil za ty prachy, že by měl být u nás. .děkujeme ☺☺

Reagovat
Ángel di María 22

Ufff.

Já mam teda Andrého rád, to ne že ne, ale k nám bych ho teda za 50-60 mega fakt nechěl, to by byll provar.

Reagovat
Aldeano

Ale v Barce jsem na něj zvědavý.

Reagovat
-Carles-

A Valencia okolo neho plánovala postaviť káder

Vôbec som nečakal že pôjdeme po nejakom záložníkovi po príchode Denisa, pokiaľ ostane aj Arda tak je to dosť nezmyselný prestup. Potenciál v ňom je veľký, každopádne risk. Tie prachy mohli ísť radšej na Gameira.

Reagovat
-Carles-

Inak toto celkom jasne znamená že S. Roberto bude primárne RB a možný záskok za Busa, kde bude alternovať ešte Samper.

Ešte Vietto a budeme mať snáď najširší káder s mimoriadnou kvalitou na lavičke za dosť dlhú dobu.

Reagovat
Switchback

Jop ještě akorát jestli teda MAtS bude jednička popřípadě co bude s Bravem

Reagovat
-Carles-

Jednotkou musí ostať Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Gameira by vám nepredaju. Sevilly na jeho góloch visí. Iného nemajú.

Reagovat
Mercury

Tenhle přestup mi vůbec nedává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

ani mne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PBLead

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ed_Hazard

Mne hej, natajnaca ste angazovali Pereza ako poradcu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

No uvidíme, celkem velký prachy ... jinak Vietto už je taky skoro jistej, ne? Tak už potom chybí jen RB ale toho se asi nedočkáme ... jinak Real vůbec neposiluje? s takovou to budou mít celkem těžký ...

Reagovat
valloire

vítěz Ligy mistrů posilovat nepotřebuje

Reagovat
Switchback

no nevím. nějakej backup by se vám šikl .. to zase budou výmluvy na zranění a na bejla

Reagovat
Kluivert9

To budou i s případnejma posilama. Jako bys je neznal...

Reagovat
Baronne

Reagovat
Inter Eterno Amore

no hej to poznám to si mysleli aj v Interi

Reagovat
Raul=Real

Coentrao, Asensio, Morata ostava posilnit jediny post

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa dosť prekvapuje, že nikto nemá toto prestupové obdobie záuejm o Bernarda Silvu. Ten je podľa mňa ďaleko zaujímavejší ako Gomes a nič som ohľadom neho nepočul.

Reagovat
JM

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
-Carles-

Agent Rakitiča dnes na twitteri: Creo que es hora de irse... (Je čas ísť...)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Agentem Rakety je jeho bratr.

Reagovat
-Carles-

Miguel Sors je potom kto? V článkoch sa o ňom píše ako o jednom z agetnov.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Valencia momentálne jeden z naj. kandidátov na zostup? Pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak andres uz dosluhuje, mel zablesky ale uz to neni ono, arda musi pryc, takze je treba stavet na mladych, co znaj primeru a to ze 2 roky v katalansku hraje, tak umi zrejme i rec, takze lepe zapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z XY zaloznych talentov v portugal. narodnom time. Ti mozu byt este uspesni, zaloha vyhrava zapasy... Len ktovie, ci s Andrem, dost velky lazar; riskantny kup od Barcelony by som povedal...

Reagovat
alcantara

Ako spolu suvisi slaby start na loptu so stratami lopty? mimochodom, start na balon, to je taky dost vseobecny a nejasny pojem. By ma zaujimalo co sa tym vlastne mysli, kedze vystartovanie po lopte nie je automaticky najlepsie mozne riesenie.

Reagovat
fantomas

Výbušnost, návrat za ztracenym balonem (ball recovery), to se tim myslí.

Reagovat
alcantara

Tak vybusnost slabu nema. To je skor problem taktickej nezodpovednosti. To mu Barça neodpusti, snad v tom porastie.

Reagovat
fantomas

Ale má. Neni to zrovna pomalej ani nedynamickej hráč, ale ty první rychlý kroky tam prostě nejsou, což je vzhledem k jeho postavě přirozený. A podepisuje se to právě i pod těma faulama.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. V hre bez mice neni ani moc dynamicky. Jeho dynamika roste s micem.

Reagovat
alcantara

Nj, bud ju mas alebo nemas. Ked ju nemas pri defenzive ale pri ofenzive ano, tak to znamena, ze si nevyspely hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna. Mozna to neni dynamika, ale rychlost. S micem je zkratka hodne rychly.

Reagovat
technecium

Moc tomuto přestupu nerozumím. Ale Lucho ví, co dělá. Čekám odchod Ardy, popřípadě hru Ardy v útoku. Konečně budeme mít kvalitní lavičku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufam a verim, ze je to Luchuv prestup, jinak by to mohl byt velky problem. Docela mu verim, ma potencial TOP hrace, treba v tom zapase s Realem hral uzasne. Ale stejne tak mel hromadu prumernych vykonu, coz je v jeho veku mozna i normalni, ale v Barce si to nemuze dovolit. Libi se mi, ze je typove odlisny od ostatnich zalozniku, variabilni, zna ligu a takticky i technicky vyzraly. Cena je vysoka, ale v dnesni dobe asi ok. Moc tech talentovanych (a prodejnych) CMek neni a timto evidentne vzdavame Pogbu, za coz jsem rad, navzdory jeho kvalitam.

Jinak ty reci, ze jsme ho vyfoukli Realu moc neberu. Pokud by Real mel zajem, resp. se James nakonec nerozhodl zustat, byl by v Madridu, uz jenom vzhledem k letitym vazbam Florentina a Mendese.

Reagovat
cristiano.K.

versatilitu = variabilitu?

Reagovat
Lifted

Já tomu hodně rozumím. Raketa a Iniesta už prostě to mají za pár. Gomez je obrovskej talent do zálohy do budoucna už prověřený repre a první ligou, takže si myslím, že dobrej tah. Škoda, že nevyšel nám :D

Reagovat
ADM

Van Persie sa vraj ponukol Barcelone ..?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hurrikane

Peréz ušetřených 65M

Reagovat
Juan Román Riquelme

A mozme ich poslat do spleti nejasnych vazieb okolo Gabriela Jesusa alebo Gabigola....

Alebo este lepsie, zacat vyjednavat s Levym, ten nas vie vzdy dobre podojit....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tak

Reagovat
Free_player

Nevím no toho si mohl Real klidně přidat k dalším pokémonům z toho nemám radost ...

Reagovat
misinho7

diki Barca...zachranili nas...

Reagovat
CHONG

Za mě spokojenost, pokud nikdo neodejde, tak bych nikoho nekupoval, backup za Marcela i Karima máme, takže bych hodil nohy na stůl a v klidu čekal na začátek nové sezóny.

Reagovat
Lifted

Reagovat
misinho7

za Karima ano ale Fabiovi neverim ...ten sa znova zrani na tristvrte sezony a Marcelo to bude musiet tahat sam

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Magic player

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc hrac ale budem rad ak mi to vyvrati svojou hrou ale iniesta je jednoducho nenahraditelny, technika , prihravky ale je mozne najst podobny typ hraca jednoducho tvorcu hry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lofin9

wow

Reagovat
misinho7

Zdravim ako kupujete listky ked idete napr na Real alebo Barcelonu?cez oficialnu stranku?...pozeral som na oficialnej stranke ale tam su len listky VIP a ostatne nie su dostupne.neviem ci to mam brat tak ze sa uz vypredali alebo ich este nepredavaju

Reagovat
CHONG

Prodej ostatních lístků je vždycky spuštěný až později, tak týden před zápasem.

Reagovat
misinho7

aha dik za info

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Já sem na Barcelonu kupoval přes ofiko stránky na superpohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to chtělo, aby United co nejdřív dotáhli toho Pogbu.. jen tak pro jistotu, protože u Florentina člověk nikdy neví.

Reagovat
teenz

No aby to nemělo opačnej efekt a Flo při měření pinďourů nesložil výkupku Neymara.

Reagovat
misinho7

..nezvysila sa teraz ta vykupka na 250 ? po tom co Neymar podpisal novu zmluvu

Reagovat
alcantara

Tusim 220.

Reagovat
teenz

To je tak akorát, aby nebyl zahanben Pogbou.

Reagovat
kubys

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane by bolo uplne jasne kto by si to odskakal

Reagovat
Azazelo RD

To by byl slušnej viklací bimbásek.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

ok, už jsem to nestihl napsat aby to nevypadalo alibisticky, ale pro Real i Barcu by Gomes byl lepším přestupem než Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, jako já nechci ani jednoho, ale kdyby už nebylo zbytí a musel bych si vybrat mezi nima, tak radši Pogba za 120 než Gomes za 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě kvůli potenciálu. Radši budu mít potenciálního TOP 3 hráče na světě než dejme tomu TOP 20-30.

Reagovat
misinho7

to je pravda

Reagovat
mistr129

za stejnou cenu radši Pogba, takhle Gomes. Ale bejt Perézem zkusím co nejvíc zabojovat o Vidala... to je hodně luxusní hráč a vaší zálohu by udělal suverénně nejlepší na světě

Reagovat
ADM

Vidal vo forme je neskutočný hráč

Reagovat
alcantara

Lenze on nestoji 60. A ked to tych 55, nie 60, bude, tak to asi bola velmi dobra kupa.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento nákup se mi zdá jako naprostá blbost. Záložníků máme dost, navíc radši bych nechal hrát odchovance Sampera, který má obrovský talent. Gomes na Euru nehrál nic moc, tak opravdu nevím, zda Barcu oslepila jedna jeho dobrá sezóna nebo jestli ho jen mermomocí chtěli vyfouknout Realu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Lifted

Není Samper náhodou DM?

Reagovat
Jordi Alba

Zajímavé, trochu přetlak v záloze pokud nikdo neodejde + to ma být velká částka, neříkalo se, že máme už jen nějak 25 mega, či to je podpisem Qataru ? Každopádně autorovi za článek.

Reagovat
smazaný uživatel

není v té záloze zácpa....

ale kluk je šikovný, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro upřesnění - cena je uváděna jako 35 fix a 20 bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je obsaženo v bonusech?

Reagovat
smazaný uživatel

neví se. Ale jen reaguju na tady propíraných 60.Na tu cifru by se to nemělo dostat.

Reagovat
Jordi Alba

To je celkem dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně záleží na tom, jak jsou ty bonusy postavené. A to nikdo neví ...

Každopádně Madristi vědí svoje - Barca bude platit 60 mega.

Reagovat
Jordi Alba

To je pravda, že záleží, jak sou postavené, ale tak nějak doufám, že sou udělané tak, že když je zaplatíme, tak budeme ještě rádi.

Reagovat
-Carles-

Nepoznáme detaily, ale pokiaľ to dosiahne tých 55, pravdepodobne už budeme vedieť že prestup sa vydaril

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
bbbauch

jiri - fcb(Jiří)31.08.2015 14:44

Ale jestli dají MU za Martiala takovouhle dardu, tak to obhájitelný není vůbec ničím. To překročilo všechny do téhle doby normální meze. Podívej se, jak trh rozkolísal předraženej Bale a představ si, co z trhem udělá Sterling, De Bruyne, Martial ... A to si ještě musíme uvědomit, že v Anglii

mají na vymýšlení podobných neskutečností další den navíc. Ten den může přinést ještě nějakou jinou šílenost.

Velmi podobny prestupy, hodne rozdilny nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Martial 50+10+10+10

De Bruyne a Sterling oba fix 70

Naproti tomu Gomes 35+20.

Rozdílné přestupy, hodně rozdílné názory.

Reagovat
bbbauch

Ja verim bbc a tam mas Gomese s bonusama za 46M £, Martial s bonusama 57M £.. To neni takovej rozdil, ale ty ses vazne klaun

Reagovat
Manik...

Abych řekl pravdu, ani mě to nemrzí . Jsem zvědav co bude předvádět v Barce

Reagovat
livefan

OT:

Všiml jste si někdo někdy toho, že tu Usty má vlastní hráčský profil?

http://www.eurofotbal.cz/hraci/marek-ustohal-59593/

Reagovat
off-olda

1993

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
TopinB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Shevchenko

Přestupy

29.07.2014 HFK Třebíč (CZE) => SK Huhtamaki Okříšky (CZE) hostování 550 €

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, super zaloznika som chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čtu, jak se asi seběhly včerejší události. James si zažádal o přestup. Real zaslal Valencii nabídku na 35 mega. Valencie chtěla minimálně 50 fix. James prostřednictvím agenta oznámil, že si to rozmyslel a že by chtěl zabojovat o svůj flek. Real si rozmýšlí přestup. Do toho zavolala Barca a dává 35+20, což Valencie, která nevěděla, co se děje v Madridu, prostě vzala.

Jen dodám, že James a André mají stejného agenta, jehož jméno nesmím vyslovit.

Celkově mi to přijde jako dobrá taškařice, která nám přinesla hráče, kterýho přínos budeme posuzoovat až časem. Momentálně můžeme být rádi, že máme další variantu, kterou mohl mít soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a 5 mega má jít hned do Portugalska jako podíl na fixní částce. Jak by to bylo s případnými podíly z bonusů, nevím.

Reagovat
teenz

Úplně jste nás zníčili v tomhle přestupu, jsme do další sezony nahraný, můžeme se na to vysrat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že si každý z textu vytáhneme to svoje. Ale je pravda, že ty jsi opravdu přeborník na to hledání myšlenek mezi řádky.

Reagovat
teenz

Jasně, sandálisto.

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem ... tohle zabolelo.

Reagovat
CHONG

Kdybys měl pořádné boty, tak by to tolik nebolelo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Každej je přeborník na něco jinýho.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

tak v lize byste více méně mohli, no

Reagovat
teenz

Aha.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mateo16

Ezop hadr

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si sám - je to v tom vašem buletinu.

Reagovat
Mateo16

dufam ze to tahas z Marci ktora celu dobu to brala ako tutovku Tak teraz to musia niako pretocit aby neboli za debilov .

Reagovat
smazaný uživatel

jistě že je to z Marci.

Ono to už nějakou dobu bylo pravděpodobné, takže nevím, proč by měli být za debily.

Reagovat
Mateo16

Celu sagu s Gomesom si vymyslela Marca . Pisali ze to uz je hotove . AS pisalo o Pogbovi , ABC nic a Di marzio nic .

Je uplne jasne ze to teraz niako Marca musi zahrat inak by ich ta doverihodnost isla do prdele .

Reagovat
Ángel di María 22

Ty jsi komik.

Reagovat
misinho7

diki James ..zachranil nas..to by bol riadny posun dole keby odisiel James a prisiel Gomes...

Reagovat
teenz

Asi jako kdyby odešel Carlo a přišel Rafa... hmm.

Reagovat
misinho7

..to by bol neskutocny fail

Reagovat
-Carles-

Ten James ktorý má za sebou katastrofálnu sezónu, klesol v životospráve a nedokáže sa presadiť do zostavy?

Reagovat
Switchback

misinho má ale Gomese nasledovanýho, takže asi tak

Reagovat
Diego2

Reagovat
teenz

Nebo jenom prostě ví o kvalitách, který James má ?

Reagovat
Switchback

A to hned značí řádný posun dolu oproti Gomesovi, kterého viděl hrát párkrát? navíc po té minule sezóně Jamesa mluvit o řádným posunu dolu, to je celkem směšný teda

Reagovat
Mateo16

Stacia tie reakcie fanusikov Valencie na jeho odchod a jeho sezonu . A to ze ho na MS posadil 18 rocny hrac

Reagovat
Mateo16

*ME

Reagovat
Switchback

Mně stačí si přečíst si věci od fantomase, ten se aspoň vyzná ... ty si čti reakce koho chceš

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Tak Jamese strop je asi malinko jinde než aktuální Gomesova. Navíc nedokázal se prosadit ani v repre pořádně.

Reagovat
Phillipinho

Tak James je jednoznacne lepsi hrac o tom snad neni pochyb.

Reagovat
Magic player

My neproduktivnich zalozniku mame dost, James i pres ty minuty, ktere dostal je nas 4. nejproduktivnejsi hrac a o parnik nejproduktivnejsi zaloznik (8+10, 1bod na 100 minut), tak o cem se tu vubec bavime. Koupit Gomese a odstrelit Jamese by byl fail jako prase.

Reagovat
misinho7

cize mi chces nahovorit ze gomes je lepsi hej?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Majk91

len si utri slzy ze k vam neprisiel Gomes, tymito kecami to nezahovoris

Reagovat
misinho7

precitaj si vsetky moje komentare pred tym ..od zaciatku som ho nechel a modlil sa nech nepride...cize neskusaj tu blbosti, slzicku si utri ty ked k vam prisiel nacisto zbytocny hrac

Reagovat
Majk91

ved po sezone si povieme ci bol zbytocny

Reagovat
Hachim Mastour

Asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

tady ty tvoje pohádky pro malý dětičky vždy pobaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám narozdíl od tebe podpořené.

Reagovat
CHONG

To už jsou atomovky.

Reagovat
madridcan

Aj Neymarova prestupna ciastka bola pravdepodobne podporena

Reagovat
JM

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
misinho7

tak tak krasne ste to spravili neskutocne tahy ked ste nam vyfukli taku nesmiernu variantu z lavej strany lavicky ze teraz to bude velmi zle s nami...kdezto vam ma kto teraz zahrievat tu lavicku, gratulujem

Reagovat
pantondavo

Reagovat
CHONG

Dobré bomby

Reagovat
Kenneth

Jirko Jirko, ty si prostě největší pohádkář na tomhle webu. Každopádně vy jste rádi, my jsme taky rádi, vesmír je v rovnováze.

Reagovat
Kokesh

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi chystá další bombu. Do Sevilly by se měl vrátit Jesús Navas. Andalúzani jsou už teď papírově minimálně hodně těsně pod úrovní TOP3 v lize. S ním by se mohli klidně pasovat na černýho koně ligy.

Mimochodem prý pořád rádi uvítají Vietta, ale primární pro ně je udržet Gameira. To je výborná zpráva.

Reagovat
.13

To by som radsej chcel Rubena Nevesa ked uz mladeho portugalca. Alebo este J. Maria by som chcel.

Drzim palce Andre, snad z neho bude dalsi Deco

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, na co nám tenhle dvoumetrový týpek za těžké prachy bude snad kvůli němu neodejde Raketa proboha

Reagovat
Switchback

Proč by měl? A netahej sem tu sračku z twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Od Neymara je to další případ, kdy si hráč vybíral mezi náma a Realem. Tak snad to dopadne tak nějak podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si mohl Gomes vybírat mezi Realem a Barcelonou, když o pár komentářů výš píšeš, že (dle tvých zaručených zdrojů) Valencia v první řadě ani žádnou nabídku Realu nepřijala?

Reagovat
teenz

Ty a ty tvoje pohádky pro děti.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

špatně napsáno - kdy se rozhodovalo, kam hráč přestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez nebol ochotny dat za Neymara viac ako za CR. a Gomesa sme nejak extra kupit nechceli. nechapem

Reagovat
Ed_Hazard

Je zabavne sledovat ako krcovito v tom hladas same pozitiva

Reagovat
pantondavo

Reagovat
r3

Reagovat
TheAdy

Reagovat
bbbauch

Reagovat
misinho7

neskutocne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jojo uplne stejny pripady..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že Real by se měl víc zaměřit na obranu a vyřešit tam ty otazníky, záloha i útok jsou v pohodě.

Reagovat
madridcan

Pomsta za di Stefana

Reagovat
MadMrJacky

Zatím si ale všichni myslí, že tak akorát za Danila

Reagovat
smazaný uživatel

Cist ty tvoje sracky je taky takova pomsta...jen nevim co sem komu udelal

Reagovat
Phillipinho

Jinak fanousci Vale zuri, Lim a vedeni ma opet co vysvetlovat....

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to pro ně prý dobrý deal ...

Reagovat
smazaný uživatel

3 pro a 3 proti

pro:

1) Andre Gomes je dynamicky dribler s dlouhym krokem. Profil, ktery v Barcelone chybi.

2) Soucasna Barcelona v tech nejtezsich zapasech nezvlada nebyt pod tlakem. Respektive se jeji teziste drzeni mice posouva az k vlastni sestnactce (namatkove Arsenal, Atletico). Nejsilnejsi stranka Andreho Gomese je vyvazeni mice z hloubi pole.

3) Andre Gomes neni hrac do finalni faze, a protoze pred nim budou 3 z 5 nejlepsich utocnych hracu sveta, z velke casti od nej odpadnou ocekavani kreativity a bude se tak moc soustredit na to, v cem je opravdu nejlepsi - rozhybani pripravne faze

Proti:

1) Nejlepsi zapasy predvedl Andre Gomes obdobne jako Carrasco nebo Saul v nutnosti, cili tehdy, kdyz mu souper zavrel vsechen prostor pro prihravku a on byl donucen tahat mic. Nikdy tak v Barcelone nevynikne jak by vyniknul v defenzivne ladenem top muzstvu

2) nachylnost k zranenim

3) treti proti neni. Nekonzistence jeho vykonu, coz se mu casto vycita, byla zpusobena nedostatecnou motivaci v muzstvu hrajici stred tabulky.

Reagovat
patas92

Reagovat
Diego2

Konecne neco normalniho ke cteni v teto diskuzi

Reagovat
Ed_Hazard

No ty si veris. 3. Bod proti si snad preberal s nim pri ranajkach ci si sa prave vratil z buducnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

1) celou sezonu nebyl stoprocentne fit

2) cim tezsi zapas, tim lepsi Andre Gomes.

= dedukuju z toho, ze potrebuje byt fit a mit ambice, aby hral dobre. Proti prumernym souperum mi prisel nezucastneny, jakoby cekal, ze dobry vykon prijde sam. Plus samozrejme to neni zadny myslitel jako Iniesta, aby i v takovemhle modu vynikal v konkretnich okamzicich. Neni to genialni hrac, ale pri spravne konstelaci to muze byt pro Barcelonu vice ci mene hrac jako Saul pro Atletico.

Reagovat
Ed_Hazard

Skor som myslel tu cast, kde si si naprosto isty ze nekonzistencia vykonov bola sposobena nedostatocnou motivaciou kedze hral v tyme zo stredu tabulky. To sa proste neda urcit ani s odstupom casu, to moze byt maximalne tvoj osobny nazor (ktory si aj tak mozes utvorit po tom co by zahral minimalne 1 perfektnu sezonu v Barcelone). A ak bol proti priemernym superom slabsi, tak v Barce to bude vidiet dvojnasobne pri style aky praktizuju (vacsinou drzia loptu a kontroluju hru). Nic z toho by som si teda zatial nedovoli tvrdit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Je to intuice. Ona se ale intuice obecne hrozne podcenuje. Vsechno je pak suchoparne racionalni, podlozene, nudne, zbabele. Myslim si, ze Andre Gomes potrebuje k adekvatnim vykonum donutit. Bud kvalitou soupere nebo jeho schopnostem odpovidajici motivaci. Jeho potencial je zatim z velke casti nenaplneny a je to o tom, jestli si to uvedomi nejen on sam, ale i Lucho.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe čtu rád, míváš přehled. Navnadils.

Za analýzu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro:

1+2+3) to se da vsechno skombinovat do jednoho bodu. ma urcity kvality, ktery barca nema. prinasi neco novyho.

Proti:

3) nekonzistence formy: to se odviji spis od zraneni rekl bych. kazdopadne jsem zvedavej, jak si udrzi konzistentni formu v tymu, kde nema narok hrat nijak pravidelne

4) produktivita a schopnost rozhodnout zapas: ve finalni fazi je zkratka slabouckej. fajn, jeho prednosti, kvuli kterejm byl koupenej, jsou jinde a asi od nej barca neceka, ze bude tahat utoky, ale podivej se na ostatni BBM, ktery barca ma, a na jejich produktivitu a schopnosti ve finalni fazi. barca proste hraje natlakovej fotbal, tam se i od BBM ceka nejakej prispevek. gomes ma za dve sezony nejakejch 10 golu+asistenci - to je naprosto zoufaly...

5) konkurence: jo, je to typ hrace, kterej barcelona zrovna uplne nema, ale potrebuje ho tak moc, aby za nej v konkurenci toho vseho, co tam uz ma, vyplazla 60 micu? ani nahodou...

Verdikt:

gratulace mendesovi za dalsi majstrstyk. donutit dva nejvetsi tymy planety, aby se pretahovaly o nikterak zazracnyho hrace a nakonec za nej vyplazli cenu, kterou ani nahodou nema...to proste dovede jen mendes...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude stat ve finale 60, tak to prave bude znamenat, ze se bohate vyplati

Reagovat
smazaný uživatel

cenovky jsou vsude ruzny, nekde se pise dokonce 60+10, buh vi. bonusy navic nemusi mit s tim, jak se hrac prosadi, nutne nic spolecnyho - a propos, za vermaelena barca taky vyplacela bonusy a vyplatil se ji bohate, ze...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to dopadne jak u vermy teda

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam, jak to dopadne - pouze nabizim alternativni scenar k tomu, jak ty rikas, ze to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

podle me tady ty bonusy budou i zamerene na vykony, no, prece jen to je mlady hrac, na veteran jako verma

Reagovat
smazaný uživatel

*ne

Reagovat
smazaný uživatel

jak zameris bonusy na vykony? bonusy podle poctu nabehanejch kilometru, vybojovanejch balonu nebo hodnoceni na whoscored by bylo lehce nestandardni...

podle golu u gomese asi ne, podle trofeji to neni vubec urcujici (viz vermaelen) - korelovat by to mohlo pouze v pripade, ze se gomes vubec neprosadi, brzo odejde a nestihne s barcou vyhrat tech titulu tolik. stejne bych ale ocekaval, ze takovyhle investice se barca jen tak rychle zbavovat nebude...

nejbliz by byl asi pocet odehranejch zapasu, ale to vetsinou nebyvaji nejaky horentni sumy. pochybuju, ze ma ve smlouve klauzuli, ze za 50 odehranejch utkani poputuje do valencie 5 mega - to spis za vitezstvi v la lize, LM atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, konkretne u gomese ocekavam pocet zapasu a pak klubove uspechy

a pokud by se tedy naplnily maximalni bonusy, s kterymi kalkulujes, tak si myslim, ze barca bude moc spokojena tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

ja se prave snazim rict, ze barca za nej zaplati relativne stejne nezavisle na jeho vykonech, a to asi teda minimalne nekde kolem 50 mega, coz je za hrace, kterej nijak zvlast nevynika a kteryho nutne nepotrebujou, proste blaznovstvi. samozrejme se muzu mylit, ale osobne tohle povazuju za zatim snad nejdementnejsi prestup leta...

Reagovat
smazaný uživatel

je mu porad jen 23, proto bych mu aspon dal sanci

Reagovat
smazaný uživatel

tu mu neberu a tu asi taky dostane, ale to nema nic spolecnyho s tim prestupem samotnym. samozrejme si tu tradicne vsichni na nasem EF pisecku hrajeme na proroky, ale zkratka mi tohle pripada jako naprostej ulet...

Reagovat
Rssa

Prave ze ne, spis to bude postavene na vykonech, zapasech a uspechu tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

cetl jsi zbytek vlakna? vykony nemas jak do bonusu primo promitnout, pocet zapasu povetsinou nejsou zadny obri klauzule a uspech tymu se nutne neodviji od jednotlivce...

Reagovat
Rssa

Cetl. Vychazim zatim z nejcasteji citovanych 35 + 20, pricemz tech 20 je pohyblivych

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ses z toho vyvlikl

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, tak jako tak mysilim zaplatite kolem 50 mega. i kdyby nahodou nakonec stal treba "jen" 40, tak tim padem vyhodite 40 mega za hrace, co se neprosadil. tak jako tak silena investice

Reagovat
smazaný uživatel

proste tyhle cachry s bonusama, kterejma se snazite trochu osekat tu silenou castku, vubec nic neresi...

Reagovat
Rssa

To muzes ale rict o kazdem prestupu. Konkretne Atletico nas a Real v tomto docela dohani.

Ja neodsuzuju, marny hrac to neni, je mlady a dle informaci vypada komplexne. Penize v soucasne dobe na tak vysoke urovni asi uz stejne nejde resit.

Reagovat
smazaný uživatel

wut? to prave nemuzes, o tom je snad ta diskuze ne? nebo je kazdej prestup predrazenej stredni zaloznik za 60 mega, co ma problemy se zranenima, stabilni formou, produktivitou a kteryho danej tym vlastne ani nijak zasadne nepotrebuje? to i treba vysmivanej james daval tehdy daleko vetsi smysl...

ja myslel, ze na uroven realu klesnout prece nechcete atleticu se takovej griezmann za 30 fakt tezce nevyplatil, prestupy nad 30 mega (jen falcao a jackson) jsme prodali se ziskem...

jo, penize bohuzel nikdo neresi - pak mas naprosto zdemolovanej fotbalovej trh, kde ti lehce nadprumerni hraci prestupuji za desitky milionu...

Reagovat
Rssa

Prave o tom to je, ze cena neni jeste znama a pokud se neco pise, tak vetsinou 35+20.

Ty zase z nej delas nekopu a to jeste ani nekopl do mice u nas. O Jamesovi se taky v dobe prestupu psalo, ze neni "zas tak potrebny", nevedelo se kam s nim. Po dobre sezone letos celkem prd a pristup (pry) spatny, hlavne zivotosprava. Coz nakonec muze z Gomese udelat lepsi posilu, pokud se potvrdi to, co se o nem napsalo.

Tak Suarez se taky vyplatil a byl to risk (jako Griezmann), ale pak je tu Jackson, Vietto, Baptistao, Cerci, Mandzukic...kazdy tym to tak ma, nekoho to ale stoji vice

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej si budeme mlit svou o tech castkach bylo uz myslim vse stejne receno. budto se neprosadi a zaplatite 40, nebo se prosadi (cemuz osobne fakt neverim) a zaplatite 60, nebo to bude neco mezi - tak jako tak sileny prachy...

nekopu z nej nedelam, ale nemyslim si, ze je to hrac, za kteryho by tymy mely utracet (at je tedy po tvojemu) 35+20 mega

suarez malem v podstate sam dotahl k titulu liverpool. jacksona jsme prodali se ziskem, baptistaa a mandzukice (kterej i tak nasazel nejakejch 15 fiku) bez ztraty a cerci aspon prispel k navratu torrese vietto ma jeste porad cas...

Reagovat
Rssa

To, ze umite prodavat a u nas je to jako v Lidlu nic nemeni

Ja si pockam na zapasy. Hrace v podstate neznam, ale nemyslim si, ze by si Lucho dobrovolne bral do tymu nejakeho nekopu za tolik penez.

A nakonec tyto penize jsou sice velke, ale uz ani nejsem prekvapeny, protoze se to posledni dobou hodne posunulo...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze je to spis prace mendese nez kohokoliv jinyho. arda nebyl osobni prani lucha?

Reagovat
Rssa

Vzhledem k tomu, ze jsme se Mendesovi vyhybali snad cca 10-12 let a byly tendence se jak jemu, tak Railovi obloukem vyhybat, tak spis to bude prani Lucha nez tlaceni Mendese. Ten v podstate nemel/nema v Barce takove paky a kontakty jako treba v Realu, Valencii nebo v klubu Mourinha.

Arda nejspis byl taky pranim, ale absolutne se nechytl, zdal se mi na jeho povahu a vek az prilis zakriknuty a vytremovany

Reagovat
Phillipinho

Vliv Mendese je zde uplne jasnej. Gomes v prvni sezone hral velmi dobre a Vale udelala LM, tudiz nikoho nemusela prodavat a o zadnem zajmu o Gomese ani slechu. Naopak v letosni sezone byl Gomes dost hroznej, neudelala se LM, tudiz se vedelo, ze musi Vale nekoho prodat....na scenu prisel Mendes a takhle to dopadlo. Borec

Reagovat
Rssa

Tak jiste, ale jak bylo psano, mel on zdravotni problemy a tusilo se, ze je to talentovany hrac. Kdyby o nej Lucho nestal, tak u nas neni - vyzhledem k tomu, ze s Mendesem se obchodovat dlouha leta nechtelo. Takze si to nepredstavuji jako ve Vale, kde si sam Mendes nataha svoje hrace do znamejsi ligy a klubu, nebo u Mourinha, kde maji jakousi nepsanou dohodu.

Neni koure bez ohne, bez zajmu Lucha by u nas nebyl.

Reagovat
Kokesh

Prý na úroveň Realu klesnout nechcete

Reagovat
smazaný uživatel

1) jasne jsou to spise podbody, ktere ale stalo za to rozepsat

2) jo, nekonzistenci kvuli zraneni jsem castecne priznal u kritiky Eda vys

3) myslim si, ze produktivitu opravdu po nem vyzadovat nebudou, bude to nadstandart. Koneckoncu Iniesta taky neni produktivni

4) uznavam, ze v Atleticu bych ho za techto podminek nechtel, ba dokonce bych asi zuril. Dival jsem se na to nezucastnenou optikou.

Reagovat
smazaný uživatel

5) zahraje si dost. Krome te trojice Iniesta, Busquets, Rakitic tam nevidim opravdu vyraznou konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na castku mi ten prestup dava smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

na pozici iniesty ani busquetse hrat nemuze, na BBM by byli myslim prinosnejsi i rafinha nebo sergi roberto. za takovyhle prachy je iks variant, ktery by se do barceony hodily vic - z tohohle pohledu to nedava smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Buse jsem psat nemel. Melo to znit tak, ze klidne muze byt do zalohy cislo 4.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby, je smysluplny poridit si cislo 4 za 60 micu, kdyz na trhu jsou adekvatnejsi hraci?

Reagovat
smazaný uživatel

3) iniesta mel neproduktivni dve predchozi sezony, za coz je ale taky kritizovanej. lidi bohuzel casto nevidi, jak se zmenil styl barcy pod odchodu xaviho, prave jehoz iniesta v leccems nahradil. jak xavi, tak iniesta nebyli nijak produktivni, ale pro styl barcelony nepostradatelni - zejmena diky schopnostem v predfinalni fazi...

spis jsem mel na mysli schopnosti v (pred)finalni fazi, kde je proste gomes nulovej. nevymysli pas, nesehraje akci - barcelonu bude v tomhle pouze brzdit. barca zkratka hraje natlakovej fotbal, jeho ukol nebude jenom vyvazet mice zezadu a pobihat ve stredu hriste, kdyz ten tym bude travit vetsinu casu na puli soupere. srovnej si jeho prinos v ofenzivni fazi s rakiticem nebo rafinhou - koho radsi postavis? jako jo, v takovejch dvou, trech zapasech za sezonu pro nej najdou idealni vyuziti, ale to je jak poridit si polarni vybaveni za stovky tisic, kdyz vis, ze trikat do roka bude pod nulou (a to mas pritom skrin plnou kvalitnich bund)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kvalitni bundy mi vypis. Nezda se mi, ze by sel nekam, kde by mel tak silenou konkurenci. Sirka kadru byl nejvetsi problem Barcy. Myslim si, ze vliv na Barcu muze mit pozitivni. Samozrejme castka dost silena a i dost neadekvatni.

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta, busquets, rakitic, arda, denis suarez, rafinha, mascherano, sergi roberto, samper + gomes - to je 10 hracu na 3 pozice. na BBM rakitic, rafinha, sergi roberto + gomes.

jako chapu, jak to myslis, ale to porad nic nemeni na tom, ze mimo polarniho vybaveni za stovky tisic jsou na trhu i kvalitni zimniky...

Reagovat
-Carles-

Mascherano v zálohe nehráva, S. Roberto bude primárne bek, Arda možno odíde, Samper je veľký otáznik a Denis s Rafinhom budú celkom iste alternovať aj v útoku. Až taká tlačenka tam nakoniec byť nemusí.

Reagovat
Kokesh

A předtím byl Iniesta jako produktivní? I Modric se směje.

Reagovat
smazaný uživatel

deset ligovejch asistenci za sezonu je vylozene nic...

Reagovat
Kokesh

A kdo to v Barcelone z jeho pozice naposledy neměl? Mimochodem produktivita jsou i góly, tak na mě vytáhnes taky nějaký závratny číslo?

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nic lpešího nemohlo fanoušky Realu potkat. Není to špatný hráč, ale řekněte mi na to co Real potřeboval dalšího hráče na post kde se přetahují Isco James a Kovačič..... Chvála bohu že si ho vzala Barcelona.

Reagovat
MadMrJacky

Viděl jsem sice jen pár jeho zápasů a špatný hráč to určitě není. Ta nálepka kterou tady má vyplývá hlavně z toho, že madridisti ho vůbec nechtěli, protože by byl nejspíš náhrada za Jamese, což by opravdu moc smysl nedávalo. Ale pokud je to pro nás náhrada za Ardu, tak už je to přece jen logičtější.

Já nad ním teď soudy dělat nebudu. Je mu 22 let a může mu trvat dva-tři roky než se dostane na svůj vrchol. Pokud se chytne, tak těch 50 míčů nebude moc, pokud ne, tak ho za 20 určitě prodáme a zas nějak moc na tom neproděláme.

Reagovat
Robbie

takových a lepších vyseru za pár sekund deset, možná by stáli ještě méně a kvalitou či potenciálem jsou ještě lepší, Goretzka, M.Mayer, B.Silva, Rabiot, Weigl, J.Mário, Sturaro, Sané, Neves a Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebou jmenování jsou také mladí a talentovaní, ale Gomes má též něco do sebe.

Reagovat
kubys

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
raduinho

Reagovat
misinho7

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2016/07/22/5791fbb622601d11098b45ae.html parada, chalan je neskutocny len jedna velka skoda ze hrajeme system kde nema miesto...ako nahle sa hraje nanho ako v Kolumbii je uplne paradny verim tomu ze to tento rok ho nejak Zizu vyuzije viac

Reagovat
valloire

Gomes NeGomes, příští rok to všechno vydrtíme a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš, že poháru se vzdávat nebudete?

Reagovat
valloire

to se uvidí, ale jestli budem chtít, vemem si ho

Reagovat
smazaný uživatel

To bezpochyby

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš, že poháru se vzdávat nebudete?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc nakupy barca jediny dobry bol umtiti aj ked sa nepresadi pri piquem a ramosom ale do buducna hej

Reagovat
smazaný uživatel

a este vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovi už je přes 30, to ten Umtiti nebude muset čekat moc dlouho.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

To je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

jiri a kiwwi,

nechapu, ze s temahle dvema pokrytcema tady vubec nekdo vede diskuzi, ja to tu nekolik let pozoruju jen tak z dalky, nekdy ctu komentare protoze tam casto najdu informace, ke kterym bych se jinak nedostal. Ale tyhle dva to je absolutni zaslepenost a nesoudnost. Jejich kluby ted jdou stejnou cestou jako ty ostatni kterym jste se tu smali a schovali to za hrdost tech svejch historicky uspesnejch klubu, ktery maji vlastni akademi atd atd..... V prvnim momente kdy kiwwi ucitil prachy tak tenhle svuj postoj uplne prehodnotil, najednou mu voni i Mou, kteryho by predtim ukrizoval. Je proste videt jaky jste prasivy povahy/osoby Ted tu jen pod kazdym clankem, omlouvate kroky vaseho klubu viz jiri tady. Kamo, proste jste koupili Gomese za 60, nemusis to omlouvat, my nejsme jako vy. Kiwwi za chvili doda informaci ze bere daleko nizsi plat a ze jsme uplne mimo nám je jedno kolik tem psasivcum platite, jen se neschovavejte za tu vasi falesnou hrdost. Od ty doby co odesel Fergie davno zadnou nemate.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Diego2

Pekne ze palcujes , ale presne tomu samemu v bilem lezes pernamentne do zadku

Reagovat
Kluivert9

Palcuje, protože se v tom vidí

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Majk91

rob nieco kreativnejsie ako sledovanie tunajsich diskutujucich

Reagovat
LAM

Ale nám pořád hraje v základu aspoň 5 odchovanců na rozdíl od vás a Gomes stál 35 a né nějakejch 60 20mega jsou bonusy který těžko dosáhnou maxima.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni to na rovinu, jsou to kokoti a jejich týmy stojí za houby

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jolly Roger

Mně se mnohem víc líbili Joao Mario a Adrien Silva.......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednou musíme ité Barceloně poděkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.forcabarca.sk/clanok/21992/robin-van-persie-sa-ponuka-barcelone

Keby bol poslusnym chlapcom a aspon ciastocne nadviazal na svoje stare vykony, mohla by to byt super posila.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl prý arogantaldo. Tvl komplexy fanoušků barcy jsou opravdu zábavné Díky za odkaz, pobavil jsem se

Reagovat
One-Real

Fakt jsem se bal, ze ho privedeme. Ne ze by nemel kvalitu, treba proti Realu pusobil jako zjeveni, ale odepsat Kovacice by byla chyba. Verim, ze ten strop ma hodne vysoko.

Reagovat
valloire

Na ale musíme jim to oplatit. Když oni Gomese, tak my Neymara.

Reagovat
Rssa

Mathieu by nás štval více...

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

my sme Gomesa beztak nejak moc nechceli

Reagovat
Messiáš

No nevím, mám smíšené pocity a po poslední sezóně u něj musí mít podobné pocity asi každý fanoušek. Moc se mi líbil už v Benfice a věřím, že z něho něco může být. Na mě vždycky působil takovým lajdáckým dojmem, chodící genius, který má užasný přehled, dotek, nahrávku... něco jako Pastore. Je moc fajn, že on sám vnímá, že se zlepšil do defenzívy, ale jestli je to hráč, co pošle Rakitiče pryč, tak v porovnání..., tady vlastně o žádném porovnání s Raketou nemůže být řeč. Uvidíme, jsem zvědavej kolik minut to sebere Denisovi, u nějž jsem čekal průlom až na pozici hráče základní sestavy, takhle nevím. Je to trochu i plivnutí do tváře Halilovičovi nebo Rafinhovi. Obecně bych raději viděl nákup RB a příchod nového Larssona. No nic, snad nezklame.

P.S.: Cena je na jednu stranu možná šílená, ale momentálně nevím, jestli je srovnatelná kvalita na trhu k dispozici levněji, dost možná to byl poslední rok, kdy Andrého mohl takhle někdo získat, příští rok už mohl mít stejnou nálepku jako třeba Verratti v PSG a Vale by začínala na jiných penězích nebo by jej vůbec nepouštěla vzhledem k ambicím Lima.

Tak vítej!

Reagovat
LAM

Halilovič se právě kvůli tomu pustil do Hamburku aby hrál.Jeho si dokážu představit za dva roky na pozici AM když už bude Iniesta pomalu končit.

Reagovat
fantomas

Pfff, chodici genius? To neee.

Reagovat
Majk91

http://tinyurl.com/jabotg6

Tak to vyzera, ze po dlhých rokoch budeme mat konecne aj neskutocne nabitu lavicku, co je obrovske plus pre kvalitnu rotaciu a dalsie herne moznosti. Jednoducho najlepsi tym na svete, este aby prisiel ten Vietto a nova sezona sa moze zacat.

Reagovat
LAM

Roberto bude první volba na RB a Arda odejde.

Reagovat
Majk91

toho sa praveze bojim, ze Roberto bude prva volba na RB

Reagovat
LAM

Tak loni tam předváděl skvělý výkony a hrál líp než Vidal.A to ta pozice pro něj byla nová.Pokuď se tam sehraje už v přípravě,tak by mohl hrát skvěle.

Reagovat
Majk91

hral tam skvele, ale zase tam hral iba niekolko zapasov. Navyse nespominam si aby hral na RB proti nejakym top tymom, ktore by ho na tej pozicii maximalne preverili. Pre mna to proste nebude taka istota ako bol Dani Alves. Roberto nie je hrac na ktorom by mala stat prava obrana celu sezonu. To uz skor verim Vidalovi, ktory ak dostane dostatocny priestor tak sa ukaze

Reagovat
-Carles-

Aspoň spočiatku bude prvou voľbou na stopéra stále Masch. A za Busa bude skôr alternovať S.Roberto alebo Raketa, aj keď možno Lucho prekvapí a Samper bude mať jeho dôveru.

Reagovat
LAM

Samper na to nemá a snad půjde brzo Hostovat.Ardu by to chtělo taky prodat.XCelej rok 2016 hraje tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

nabitu lavicku s jednym Gomesom

najlepsi tym na svete

Reagovat
Switchback

Už to chce toho Vietta

Reagovat
LAM

Je mu 22?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Gomes,Suarez,Umtiti,Digne všichni 22let

Je skvělý že přivádíme hodně mladý hráče kteří se budou ještě zlepšovat a pokuď bych měl hodnotiti právě Gomese,tak podobnej typ nám v záloze hodně chběl.Jestli opravdu Arda odejde tak je jeho přestup skvělou volbou.35+20 je sice dost,ale v dnešní době tihle hráči za polovinu chodit nebudou.

Taky si myslim že timhle krokem vzrostla šance že půjde Pgba do Realu,protože Perez se bude chtít na něčem velkym zahojit.

Reagovat
Kongo

Dobře tu Valencii podojili,takovou cenu asi nemá.Coz o to,o kvalitního fotbalistů se jedná,to bez debat,ale vzhledem k tomu jak často je zraněný,tak je to hodně velké riziko ho kupovat za takovou částku.Konecne se Valencii povedl nějaký obchod,ale kdo jako náhrada přijde?

Reagovat
Kongo

Co takhle Herrera z Porta?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím, že James má daleko větši potenciál než tento chlapec, takže za mně výhra.

Reagovat
Jerichoo

Tak to je snad kazdemu jasne

Reagovat
misinho7

to je snad jasne

Reagovat
Majk91

nebud smiesny

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

no tvl

Reagovat
smazaný uživatel

O tom někdo pochybuje?

Reagovat
fantomas

Treba ja tady ale uprednostnil bych ho jen v primym vyberu. Vyhodit penize nejprv za jednoho a pak za druhyho by byl nesmysl. Barca tam na ty pozici aspon ma pomerne stary hrace.

Reagovat
misinho7

gomes ktory nehraje ani v zakalde Portugalska vs James ktory je v repre boh, sice tato sezona mu nevysla ale predtym to bola parada...

Reagovat
smazaný uživatel

hraje v základu, jen se pak zranil, ale na druhou stranu si ho nepamatuji ani z těch prvních dvou zápasu, kde hrál v základu. Pamatuje si ho někdo vůbec?

Reagovat
misinho7

praveze vobec...ale mozno prekvapi kto vie...

Reagovat
ADM

Ja som ME nejak striktne nesledoval, ale zápas proti Realu už neviem kedy minulú sezónu som nestíhal otvárať ústa z neho

Reagovat
fantomas

Wtf, v prvnim zapase udelal gol a obecne jeden z nej Portugalcu. V druhym taky ok.

Reagovat
patas92

To je srovnání tvl

Reagovat
fantomas

#srovnani

Reagovat
Mateo16

To tvoje neni o nic lepsie . Nic nepovedal . Zrovnavanie

Reagovat
Kily

zase nesmíš zapomínat na novinku letošního léta ohledně toho, že James jakožto jihoamerický fotbalista pravidelně hraje proti indiánským kmenům, kterým vůbec nic neříká nějaké slovo jako taktika

Reagovat
patas92

ou

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

ouch

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kokesh

James je úplně jiná liga.

Reagovat
fantomas

Jiste

Reagovat
Kokesh

V cem neni? James je pro me jeden z poslednich, ktereho bych vzhledem k potencialu a hodnote z Realu prodal. Neuveritelne produktivni zaloznik, tohle se proste nenaucis na treninku, to se nenauci Modric, Iniesta, Isco, Gomes...pokazde je u vseho duleziteho na hristi, jednou asistuje, podruhe strili gol. V jeho pripade goly, kdy i v jeho letech muze sestavit galerii neskutecnych kariernich golu. Pripad jako De Bruyne, ti hraci muzou hrat uplny hovno, ale pokazde si v zapase acko nebo gol pripisou.

O Kroose, ktery je na absolutnim vrcholu se zajima City, ktere nabidne 50. Za hrace, ktery je na sve pozici mozna momentalne nejlepsi na svete. Za Jamese se vyplazlo 80 bez mrknuti oka, to co on muze nabidnout na AM, RM, RW ti Isco, Luka, Kroos, Gomes, nikdy v zivote ani dohromady nenabidnou. A za hrace jako on se plati zlatem .

Reagovat
Rssa

Jak rikas, muze hrat hovno a stejne ma nejaky bod. Jenze tyto kluby vetsinou potrebuji vice hrace jako Kroos, Modric nebo Iniesta nez produktivniho zaloznika, ktereho nemas kam dat. Je to hlavne proto, ze ten tym uz ma 3 daleko vetsi produktivni jistoty v utoku a potrebuje, aby na ne nekdo hral v zaloze. Ne dalsi volne potulujici se James...

Reagovat
Magic player

Pod Carlem hral RM, musel hrat i dozadu a slapalo to paradne, neni to vubec tak, ze muze hrat jen pozici volneho hrace pod utocnikem, nebo nebranici kridlo.

Problem je, ze potrebuje duveru a fungujici system, jo a aby se Gareth odstehoval zpatky na ostrovy, kam patri...

Reagovat
Rssa

Nejsem si jisty, ze by James zvladl RW a ze by byl lepsi nez Bale. Ale taky bych radsi videl Garetha v PL, protoze tam byl neskutecne zabavny.

Reagovat
Magic player

Spis bych to videl tak, ze kdyby nebyl Bale, muze se hrat jiny system bez ostrych kridel. James by potom spis nasel uplatneni.

Reagovat
Kokesh

To je samozrejme pravda, proto pro vas je Iniesta k nepostradatelny. Ale i tak jsou zapasy, kdy jde cela trojka do kopru a "zazracna" pomoc se hodi...urcite je to potreba vyvazovat zalohu diky vasemu i nasemu trojzubci, ale rikam, dalsiho hrace jako on by jsme nenasli.

Letosni sezona pro nej bude naprosto klicova, tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

kterej James?

Reagovat
smazaný uživatel

David. Brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad každý soudný člověk musí uznat. James je daleko vyšší level než tenhle hráč...

Reagovat
Rssa

Tezko rict. Ja osobne potencial vidim v kombinaci talentu a osobnosti. Tato kombinace muze vyznit lepe pro Gomese v konecnem dusledku.

Reagovat
Mateo16

Marca nakoniec pise o 70 mega . Mam to doverihodne "podpořené" .

http://www.marca.com/futbol/valencia/2016/07/22/57922b5d46163f41558b468b.html

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i na AS a píšou o tom i lokální noviny z Valencie. 35 mega na ruku + 20 bonusy, u kterých je víceméně jistý, že se naplní + 15 bonusy, který jsou hůře dosažitelný.

Reagovat
ADM

Niekde sa zas pise, ze este plus Tello a Montoya

Nie su to moje peniaze, ale toto je strasny prekauc pomaly suma ako za Neymara

Reagovat
blaugrana

Vidím to na veľký prúser. Snáď nebude taký skvelý ako jeho portugalskí predchodcovia.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako třeba Deco?

Reagovat
smazaný uživatel

to je prece brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

Toho prave nemysli

Reagovat
blaugrana

To je Brazílčan.

Reagovat
DreamTeam

A ja uz se vazne zacinal bat,ze bude hnit v Madridu

Za me super,Barcelone ho preju

Reagovat
Mass

Naprosto parádní hráč, kdo viděl zápas s Realem , dá mi za pravdu, on byl nejlepší na hřišti, mezi Iniestou, Busqutsem a Rakitičem vyroste rychleji než v povadlé Valencii. Na jednu stranu škoda, že odchází, na druhou stranu ta částka. Tak ať se daří a vyhýbají se zranění, na které on měl zatim smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyrastie rychlejsie na lavicke ako v zaklade, to mi je logika

Reagovat
Mass

Dřív nebo později jednoho z nich posadí

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem autora clanku s nadpisom

my sme o neho nejaky zvlast velky zaujem nemali. ved len na lavicke sedia Isco, James, Kovacic a pre dalsiu sezonu Asensio. je to dobry hrac ale zeby ma nejak ohromil by som nepovedal. .

Vraj ma miesto neho ostat James

Reagovat
smazaný uživatel

to by mal dat rovno clanok, ze sme Barce vyfukli Gabriela Jesusa

Reagovat
blaugrana

Myslíš toho, čo prestúpil do City?

Reagovat
smazaný uživatel

nie toho ktory tam neprestupil

Reagovat
fantomas

Vesmes veskery spanelsky media v dobe tvorby clanku psali o tom, ze ste o neho meli zajem srovnatelnej jako Barca. Viz perex.

Reagovat
Rssa

Zbytecne se namahas...

Reagovat
smazaný uživatel

bulvar ma nezaujima, James nakoniec ostava takze Gomesa sme nepotrebovali

Reagovat
fantomas

Aha

Reagovat
Billy McClane

Tak vyfukla

Chvala bohu

Reagovat
smazaný uživatel

S Halilovicom sa podla mna moc nepocita. Sancu by mal dostat uz teraz v priprave megatalent a odchovanec Carles Alena.

Reagovat
Majk91

tiez si myslim. O to viac to mrzi, ked si uvedomime to, ze vlastne ziadnu sancu ani nedostal sa ukazat

Reagovat
smazaný uživatel

takých "megatalentov" ako krkic, tello, munir a podobne sracky lieta po ihrisku dost

Reagovat
Majk91

Ano, Munir ma uz 20 rokov, ten uz je davno vyhasnuty a nenaplneny talent. Ak by si skor porozmyslal pred tym nez nieco napises, taky by si satak nestrapnoval Inak zato tie vase megatalenty koncia maximalne tak v Getafe ...

Reagovat
smazaný uživatel

za 2 sezony je to na B-cko, nic moc teda ale kriminalnik by ho mal priucit, samozrejme nie podvodom a kradnutiu, nato tam par dalsich je. ano koncia aj v Getafe a boli dokonca aj v Juventuse, Leverkusene, Espanyole a potom sa vratili aby vyhrali LM

Reagovat
Majk91

vau tak vy ste mali talenty v Leverkusene a dokonca aj v Espanyole tak to je neuveritelne tak to su skvele kluby na to aby sa dostatocne vyhrali pre Getafe... Hej mozno by ho vedel viac priucit vas kriminalnik a pedofil alebo Rosaldo by mu mohol dat lekciu na vyber spravnych plastickych operacii ...

Reagovat
smazaný uživatel

pedofil

Reagovat
Visca el barca

Že na toho blba reaguješ

Reagovat
DreamTeam

Zatím není ale bude

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho blbca nereaguj. On to aj tak nepochopi.

Reagovat
C-M@ster

500. pro titul Las Palmas

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle Munda se Barca s Atleticem dohodla na prestupu Vietta za 22 mega. Snad se to potvrdi.

Reagovat
Visca el barca

Taky to čtu. Je to jasný, samper a munir půjdou hostovat. Prodají se Adriano, Vermalen,Douglas. A máme kádr jako hovado

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

Song už je v Rubinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych poslal pryč Ardu

Reagovat
patas92

Adriano Besiktas

Reagovat
Rssa

Munira bych neposilal pryc, porad potrebujeme jeste jednoho citsteho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle širokej a variabilní kádr jsme neměli roky. Popravdě ani nepamatuju, kdy to bylo naposledy. Kromě pravýho beka, kde je vyloženě nejslabší pozice v týmu, máme na všechny další posty nabité. Záloha je vyloženě přecpaná.

Navíc to máme komplet takhle před začátkem přípravy, takže můžeme všechno secvičit.

Dohromady je přestupák -64 mega, což je darda, ale nutno říct, že ten tým omlazení a rozšíření potřeboval jako sůl.

Ohledně věku máme už dýl nejstarší obranu, kde jsme teď dokoupili dva 22-leté a odešel 32 Dani a 24 Bartra. Ještě by měl odejít Douglas 25 a Adriani 31. Tam je to omlazení podstatné.

V záloze neodešel nikdo (spekulace jsou pořád o Ardovi 29) a přišli dva 22-letí. Tam je to omlazení taky jasné.

Jen v útoku jsme "zestárli". Odešel Sandro 19 a přišel Vietto 22.

Pořád vnitřně cítím, že obsazení devítky není ideální. Luisito je sice TOP, ale jako alternativu jsem si představoval někoho vyššího a gólovějšího, než je Vietto. Jeho nákup je sice výborný, ale pořád ho beru jako alternativu kamkoliv do útoku, než tu čistokrevnou devítku. A přitom alternativy na trhu byly a jsou - Peršan, Gomez, Ferda a Ferda. A další ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

S tou pripravou bych trochu nesouhlasil, jelikoz je (opet) atypicka vzhledem ke Cope a Euru, hraci se pripojuji postupne a minimalne tri posily (Digne, Umtiti, Andre Gomes) se zapoji az v srpnu.

Z tech starsich hracu bych veril jen Gomezovi, Llorente i Persan jsou pro me fotbalove mrtvi a El Nino je Atlet az na kost. Proc by mel chtit do Barcy? Navic je u Vietta (a dalsich mladiku) vyhoda, ze i pokud by uplne vyhorel, proda se nekam do Anglie za 15-20 mega. Za ty prachy ho zkusi kdejaky prumerny klub PL. Starsich hracu se nezbavis tak lehce viz Adriano, Song, Vermaelen a dalsi pripady, se kterymi uz mame dostatek negativnich zkusenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan fotbalově mrtvý určitě není. Tu náhradní devítku by dal v pohodě. U Llorenteho máš asi i pravdu.

Reagovat
LAM

Jinak to si snad dělaj prdel s tim Viettem.Doteď přišli 4 hráči kterým je 22.On je pátej a ještě za 22 mega

Reagovat
Rssa

A hadej jake cislo je volne

Reagovat
smazaný uživatel

S ním jsme to prosrali. Loni byl o dvě mega levnější a byl v lepší formě.

Ale ... buďme rádi, že je vůbec tady.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak treba jeste loni v priprave s Atlety hodne trpel, nezvladal Cholovy davky, coz se pry zmenilo a letos uz je uplne v pohode. Utocnici to maji v Atleticu strasne fyzicky narocny a to byl asi hlavni duvod, proc vicemene nenastupoval. Ja mu verim, ze v Barce muze jeho talent explodovat.

Pokud by byl za tech 22, tak je to hodne slusna cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Explodovat může, ale s jeho postavou a koncovkou to bude mít v Barce na devítce těžký.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Kluivert9

No právě dává góly v přáteláku za Atlety, takže přestup nějak blízko zatím asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ještě dotáhnout Vietta a zbavit se nepotřebných hráčů - Douglas (u něj to bude těžké ), Adriano, Montoya, Samper a Munir hostovat. Osobně bych se zbavil Ardya Vermaelena, ikdyž mít jen 4 CB může být risk.

Reagovat
Diego2

Adriano musi zustat , uz tam na krajich mame problem teda na prave strane

Reagovat
LAM

Na co se kupoval asi Digne?Jakodvojka za Albu,takže Adriano papá.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Barcelona letos sakra nakupuje. To nepamatuji... Umtiti, Gomés, Vietto, Digne

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik peněz za hráče na lavičku, to bych tu za ty prachy radsi viděl teda jinačí jména. No ale snad vedení ví co dělá a má ho určitě nasledovaného. Tak at se daří André ! (třeba si to přečte)

Jaky mate nazor na Robina Van Persieho? Ja bych ho klidně bral, ale nejspíš ho odmítneme znovu.

Reagovat
Manik...

22 mega v dnešní době jsou drobné

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Jééé to nic, moje chyba

Reagovat
fukoman

Barcelona je nahodpu lepsi nez real kterej zadniho hrace Nevy chovava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele