Barcelona se s Benficou dohodla na přestupu Nélsona Semeda

13.07.2017, 22:44
Aktuality
Nélson Semedo bude od příští sezóny oblékat dres Barcelony. Katalánský celek se na příchodu portugalského reprezentanta dohodl s Benficou, která za svoji oporu vyinkasuje 30 milionů eur...

Třiadvacetiletý krajní obránce je odchovancem lisabonského velkoklubu, do jehož prvního týmu nakoukl poprvé během předminulé sezóny a loni již patřil k oporám Benficy.

Dobré výkony vynesly Semedovi pozvánku do reprezentace Portugalska, díky tomu ještě zesílily spekulace o jeho možném odchodu, které však sám obránce zamítal.

Nakonec se však talentovaný zadák přece jen stěhuje, když s nabídkou ve výši 30 milionů eur uspěla Barcelona. Ta původně chtěla na kraj defenzivní čtveřice získat svého odchovance Héctora Bellerína, ale po neúspěšné snaze obrátila pozornost na Nélsona Semeda.

Tomu k dokončení celého transferu zbývá úspěšně projít nezbytnou zdravotní prohlídkou, následně by se pak měl s Blaugranas zúčastnit turné po Spojených státech amerických.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (455)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele