Barcelona musí řešit další problémy, Cancelo si poškodil postranní vazy v koleni

06.01., 10:56
Aktuality
João Cancelo (© AFP)

Portugalský reprezentant João Cancelo (29), který hájí dres Barcelony, si ve čtvrtečním utkání španělské LaLigy proti Las Palmas (2:1) poškodil kolenní vazy. Ze zápasu tak musel odstoupit už po jedenácti minutách.

Pravý obránce Barcelony zápas proti týmu z Kanárských ostrovů nedohrál a v 11. minutě musel nuceně střídat. "Páteční testy ukázaly, že Cancelo má natažený střední postranní vaz v levém koleni. Zatím neznáme délku jeho rekonvalescence ani datum návratu," uvedl klub v prohlášení. Odhadovaná doba je zhruba 2-3 týdny.

Portugalec tak s jistotou přijde o další pohárové zápasy. Barcelona se v neděli utká doma s Barbastrou v rámci Copa del Rey a poté ji 11. ledna čeká ve španělském Superpoháru duel s Osasunou. Pokud uspěje, vyzve ve finále úspěšnějšího z dvojice Atlético - Real Madrid.

Cancelo působí v katalánském klubu od září, kdy přišel na hostování z Manchesteru City. V dosavadním průběhu sezony nastoupil do šestnácti zápasů, v nichž dvakrát skóroval a jednou na gól přihrál.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / TASR

Komentáře (75)

Přidat komentář
fenixLFC

Tvl nadpis jak keby ma chybat pol roka a on je za tri tyzdne spat

Reagovat
blaugrana

Pri schopnostiach medikov Barcelony sa vráti tak o 2 mesiace.

Reagovat
Gazdo

Kdeze pre schopnostiach nasich medikov sa vrati tak ako je planovane aby vydrzal dva zapasy a zranil sa na pol roka

Reagovat
blaugrana

Pedri by vedel rozpravat

Reagovat
Tony Stark

OT: Čo je pravdy na tom, že Laporta odrbával aj pri tých "finančných pákach" ?

Reagovat
blaugrana

Čo konkrétne myslíš? Naposledy firma Libero či Libeiro, nejaký nemecký fond nezaplatil sľubovyaných 60 mega a aktuálne je v tej firme vlna demisií.

Reagovat
Mateo16

Kepa; Tobias, Carrilo, Nacho, Fran; Paz, Ceballos, Camavinga, Arda; Brahim, Joselu

Konecne

Reagovat
Mateo16

Celkom prekvapenie ze hra Camavinga , znaci ze v klubovej hierarchii nie je ešte nad Modricom.

To som tu cital ze zaklad RM je Cama, Tchua a Valverde urcite

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Kepa – Tobias, Carrillo, Nacho, Fran García – Camavinga, Ceballos, Nico Paz, Arda Güler – Brahim, Joselu.

Vau, tak Carlo teda solidne zarotoval

Reagovat
misinho7

aj ked trosku mam obavy z tej obrany...ale ocakavam klasicky nic moc zaps v prvom kole(pre nas) CdR. Co som videl ich ihrisko tusim v minulom zapase, tak to bolo salenota. Ak to aj dnes tak bude vyzerat tak veru bojim sa som zvedavy na Ardu, ale zas prvy zapas po polroku, asi to nebude hned to prave

Reagovat
Hachim Mastour

Luxus

Reagovat
Mateo16

Guler zrd

Reagovat
misinho7

Vie niekto popisat jak hrame? Nemozem pozerat ale pozeram statistiky a drzanie lopty 85% oni bez strely. Busime do nich ale nechce to tam padnut?

Reagovat
Mateo16

85% je skor chyba je to bojový futbal o stred pola nemame az taky tlak

Reagovat
Mateo16

Najlepši Guler a Camavinga a najhorsi Nico Paz a Fran

Reagovat
Foppy

Fran mi tolik nevadil, jinak souhlas

Reagovat
Mateo16

Brahim najprv vytvori penaltu a teraz take solo

Reagovat
Mateo16

Joselu klasik On nemoze byt nahradny utocnik

Reagovat
misinho7

Arda vraj super debut. Uz sa teším ked zacne hravat..snad je to naozaj taky talent

Reagovat
vilp

Velký talent to je, ale krom přímáku nepředvedl nic.

Reagovat
Foppy

1. poločas byl spolu s Camavingou nejlepší na hřišti.

Reagovat
misinho7

neviem co som cital a pozeral co davali statistiky tak to nebolo iba o priamom kope..a este k tomu po 6mesiacoch

Reagovat
vilp

Aha, tak to je jako bys ten zápas vlastně viděl.

Reagovat
vilp

Jinak neříkám, že hrál špatně, ale nechápu, proč bych měl ten výkon nějak přeceňovat, pokud chce hrát, musí zabrat.

Reagovat
misinho7

nikto to neprecenuje, len som pozeral ze vraj do bol dobry debut a boli tam zablesky, tak hral za nas prvykrat po 6 mesacnej pauze, to ze tam jebne hattrick a popritom si tam bude zo vsetkych robit kuzele asi nikto necakal. Pozitivne je ze to bolo fajn ale jasne ze v tej konkurencii ma co robit. Ale len pre nas dobre.

Reagovat
-R2D2-

Prostě jasnej flop. Sej it!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ty kravo ty ses strasne negativni clovek.

Reagovat
Ed_Hazard

Alebo zvysok tuna prehnane optimisticky

Reagovat
vilp

To teda.

Reagovat
vilp

Ani ne, spíš realista nohama na zemi. V tomhle případě jsem jeden z Madridistů, co Ardu docela slušně zná z Fenerbahce a osobně jsem ho chtěl k nám ještě před tím, než se vůbec začalo o přestupu spekulovat, takže vím, co dokáže a kde cca může být jeho strop. Proto nechápu, za co ta včerejší chvála. Jo, byl to debut a první zápas po dlouhé době, ale realita je taková, že sezona je rozběhlá, konkurence v záloze obrovská, trenér nerad riskuje a pokud chce Arda nastupovat, musí předvádět mnohem víc, protože jinak se na hřiště nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde může být jeho strop? A kolik zápasů Fenerbahce jsi viděl?

Reagovat
vilp

Má všechno k tomu, aby hrál v budoucnu základ a stálo to na něm. Technicky Top, má unikátní myšlení a kreativitu, na svůj věk měl i dost dobrou střelu zpoza vápna a celkově i produktivitu, to se moc nevidí. Prostě záložník, co ti ovládne zápas. Počet zápasů nevím, poprvé jsem si ho všiml proti Slavii asi dva roky zpět, už tam si dělal, co chtěl.

Reagovat
Ed_Hazard

A to si nastasrie este nepovedal, ze o ten priamy kop sa natahoval s Ceballosom (aspon to tak teda vyzeralo) To som teda cumel.

Reagovat
rominhoFCB

Objavuju sa nejake sumy, ze vraj Barcelona pojde tvrdo po Estevao ‘Messinho’ Willian!

https://youtu.be/n3orVC-SaTs?si=8sjzGQzYlcj-ToRQ

Reagovat
Gazdo

My budeme radi ak zaregistrujeme buducu sezonu hracov co mame v kadri

Reagovat
Rizek

Reagovat
pobody's nerfect

U každého aspoň jednu nohu.

Reagovat
rominhoFCB

Vraj by mohol prist v lete 2025 a teraz by sme zaplatili len malu cast prestupovej ciastky, ostatne sa bude splacat neskor.

Reagovat
Gazdo

Ja si myslim ze ani rok 2025 nas vyrazne nespasi kym sa nezacneme chovat trochu inak. Nam totizto zazracne za rok nezmiznu dlhy ani nenarastu skokovo prijmy. Ano ked sa dostavia Camp Nou potom to bude lepsie ale dovtedy nasa preplati hadam aj Celta. Nam ostava toho fakt malo co mozeme robit. Mozno sa dat docasne na cestu BVB kym sa z toho nevyhrabeme cestou mladych talentov ktore za dardu pustime alebo ked uz nie pustit tak aspon skusat lacno kupit a postupne si ich vypiplat. Na zaciatok predat hracov ktorych nutne nepotrebujeme ale ktori maju este nejaku hodnotu a zmierit sa chvilku s tym ze budeme max v top4 bez titulu kym sa ten klub nestabilizuje. Hraci ako Raphinha, Lewandowski a jeden z dvojice Christensen/Kounde by nam mohli priniest peniaze do kasy z ktorych by sa dali tie dlhy po troche mazat a este aj mozno nejake tie mlade talenty z EU (z brazilie moc nie lebo tam je prirazka za Sambu ). Z hostovacky sa nam vrati Fati za ktoreho by pri troche stastia tiez niekto nejaku dvacku mohol vysolit. To by sa dalo aj otocit na napr Masona Greenwooda ked skusneme to ako sa choval ku svojej zene atd. To su len navrhy a isto sa to da robit aj inak. Len to ako to robim teraz pomocou predavania buducich prijmov je podla mna zla cesta

Reagovat
Visca el barca

Camp Nou bude příští rok už otevřen.

Reagovat
Gazdo

Ale stale nebude plne funkcny. Ked bude plna kapacita, nebude nam to zrat tolko prachov, a budu aj tie postranne prijmy z toho. Tak som to myslel

Reagovat
Visca el barca

Je to na rok 25.

Reagovat
Salfovic

Podle The Athletic nyní zaslal Real Mbappému aktualizovanou nabídku, která je nižší než ta, jakou prezentoval v roce 2022. Podpisový bonus by měl činit 130 miliónů eur, roční mzda byla stanovena na 26 miliónů eur.

Kolik vůbec letos bere ?

Reagovat
Ed_Hazard

Tiez som to videl z viacerych zdrojov. Vyborny krok a poklona pre Perezom ak to je pravda. Nezacat s nim prestupove rokovania a hrat sa na urazenu babu by bolo hlupe a prizemne. Mbappe je proste svetova extratrieda. Treba sa ale k tomu postavit racionalne a Mbappe nech to bud zoberie alebo nech hlada stastie inde. Adios.

Reagovat
Kenneth

V cem by to bylo hlupe a prizemne? Mbappe s Realem nechutne vyjebal a je neuveritelne ze po nem zase jdeme. Mbappe potrebuje pro svoji legacy Real a ne Real Mbappeho.

Reagovat
Gazdo

Nechapem ze to zas niekto z vas ide obhajovat a este aj taky normalny chalan ako Ed_Hazard… ved ten chalan si s vami vylozene vytiera prdel a verim tomu ze keby nakoniec prisiel a Perez kvoli nemu zacne robit salta a rozbije celu platovu strukturu klubu tak mu tu este budu niektori tlieskat lebo ved najlepsi hrac na svete predsa moze mat ustreleny plat a je jedno o kolko. Ved trosku hrdosti, ste najuspesnejsi klub historie a ten chalan by sa mal plazit aby ste si ho vsimli a nie naopak obzvlast po tych posledny prestupakoch

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

No v tom, ze ked das stranou ego a emocie, tak ti musi byt jasne, ze ten chalan nas posunie herne (aj ekonomicky) o level vyssie. Niekedy je potrebne byt pragmatik. A to Perez vyzera, ze v tomto momente je. A je spravne, ze si tento krat nadiktoval podmienky on a nenecha so sebou znova zamiest. Ja netvrdim ze po Kylianovi tuzim, to je uz davno prec. Len tvrdim, ze chapem kroky Pereza.

Reagovat
zasranej malíř

Tak už to stihnul prý odmitnout

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
zasranej malíř

Takže opět prodlouží s PSG

Letos bere asi cca 70 míčů za rok

Reagovat
smazaný uživatel

130 bonus a 26 plat byla právě ta nabídka v roce 2022. Teď má být nižší, přepokládám že hlavně ten podpisový bonus, protože by měl být pořád nejlépe placeným hráčem v kádru.

Reagovat
misinho7

tak to ma byt

Reagovat
Visca el barca

Taky vás prý odmítl

Reagovat
CHONG

Doufám, že navyšovat už nebudeme.

Reagovat
Visca el barca

Za ty prachy ani on nestojí

Reagovat
CHONG

Snad už se na něj vysereme, to jeho chování je fakt šílené... Vůbec nemám problém s tím, že jeho hlavní motivací je vytřískat co nejvíc peněz, na to má plné právo, ale ať prostě řekne, že půjde k tomu, kdo mu nasype plnej kafemlejnek a nechá si kecy o tom, jak je jeho celoživotním snem hrát za Real, ony činy jsou hlasitější než slova...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy řekl, že je jeho celoživotním snem hrát za Real? Navíc to, že odmítnul, píše jenom thetimes, nikdo věrohodný ze Španělska ani Francie se o tom nezmiňuje, pokud vím.

Reagovat
CHONG

Já zapomněl, je to srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

K tématu.

Reagovat
vilp

A komu vlastně jo? Já fakt nevidím v Evropě nikoho, kdo by mu dal víc jak 30 ročně.

Reagovat
Jordi Alba

Když nám je půjčite tak to dáme.

Reagovat
Mateo16

zdroj ? Lebo ja nic nevidim

Reagovat
Mateo16

60 mega

Reagovat
vilp

BREAKING: KYLIAN MBAPPE TO REAL MADRID: DONE DEAL.

@Santi_J_FM

To bude sranda ještě.

Reagovat
Mateo16

Som zvedavy aky to bude mat aj dopad na zalohu a hlavne na Kroosove predlzenie zmluvy

Reagovat
Gazdo

No zapas som nevidel ale vyzera to ze Xavi moc nezarotoval. Copu by som bral vylucne ako bonus a skusal tak chlapcov z Bcka plus hracov sirsieho kadra a nie zakladnej zostavy. Ked chcu hrat tito za Barcelonu tak tieto kluby musia porazat. Ak sa nahodou z copy vypadne tak nevadi ale aspon sa tam nemusi nikto zrakvit

Reagovat
Billy McClane

Xavi sa asi boji o svoj flek, inak tu zostavu nechapem.

Reagovat
Xavi

Teď byla vánoční pauza, nebylo třeba tak šetřit. Spíš je třeba, aby se konečně dostali do formy.

Reagovat
Gazdo

Ale copa je podla mna idealna prilzeitost na to overit si ci na to chlapci z juniorky maju alebo nie. Ak nie a vypadnu nevadi stale je to len Copa. Ak maju a budu hrat dobre tak fajn pre nas aspon mozeme mat buducich clenov A timu zadarmo

Reagovat
Jordi Alba

Jak jen Copa ? Vždyť je to jediná trofej kde můžeme mít šanci.

Reagovat
Xavi

Správně. Letos je hlavní cíl vyhrát Copu.

Reagovat
DidusIneptus

Na Real nikdo nemá. Dalo se čekat že Barcelona schytá rychtu. Dobře jí tak, a Lewandiwskimu to samý!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele