Balotelliho opět chtějí v Itálii, odchod ovšem brzdí finance

12.08.2016, 12:00
Aktuality
Mario Balotelli dnes slaví své 26. narozeniny a dodatečným dárkem by se mělo stát nové angažmá. Italský útočník nehraje důležitou roli v dalších plánech manažera Liverpoolu Jürgena Kloppa a ten mu již doporučil odchod. O Baloteliho je znovu zájem na Apeninském poloostrově...

Balotelli za sebou má angažmá v Interu Milán, Manchesteru City a AC Milán, jemuž v minulosti patřil a kam se před rokem vrátil formou nakonec nepovedeného hostování. Jeho další zaměstnavatel by už tak zvučné jméno mít nemusel, celou situaci totiž monitoruje například Sassuolo.

"Je to pravda, Sassuolo o tom uvažovalo. Ale jsme světelné roky od dohody ohledně financí. Liverpool nikdy nepřistoupí na určité sumy, pokud se do 31. srpna nestane něco zvláštního," říká jeden z členů Balotelliho týmu poradců Enzo Raiola, bratranec agenta Mina Raioly.

Sassuolo aktuálně není jediným italským klubem zajímajícím se o Balotelliho služby. O jeho příchodu uvažuje rovněž Chievo a sám hráč se angažmá ve veronském celku údajně nebrání.

"V Itálii jsou dva kluby, které se poptávaly. Mario se chce znovu vrátit do středu dění a cítit se jako důležitý hráč," dodal Enzo Raiola.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (324)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele