Balotelli přestoupil do Manchesteru City

13.08.2010, 19:36
Aktuality
Spekulace ohledně odchodu Maria Balotelliho z Interu Milán do Manchesteru City jsou u konce. Mladý italský útočník se dnes s definitivní platností stal novou posilou anglického klubu, když se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu na pět let. Citizens to oznámili na svých internetových stránkách...

Balotelli platí za problémového hráče a bývalý trenér Nerazzurri Jose Mourinho ho během svého dvouletého působení v Interu několikrát vyřadil z kádru. O včera 20letého útočníka měl i přesto velký zájem manažer Manchesteru City Roberto Mancini a ten nakonec dosáhl svého.

"Myslím si, že Mario je jedním z nejlepších hráčů ve svém věku a jsem velmi spokojený, že s ním budu znovu pracovat. Svým herním stylem se do Premier League hodí, díky svému věku pak má velkou šanci na to se zlepšit. Je to silný a vynikající hráč a fanoušci City si užijí, až ho budou sledovat," myslí si Mancini.

Balotelli v Manchesteru podepsal smlouvu na pět let, Inter za něho pak dostane odstupné pohybující se okolo třiceti milionů eur. Italský reprezentant se stal další velkou posilou Citizens, už před ním klub koupil Jeroma Boatenga, Aleksandara Kolarova, Davida Silvu a Yayu Toureho.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (459)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele