Babbel je zpět

09.05.2002, 10:59
Aktuality
Hráč Liverpoolu Markus Babbel prožil nejhorší sezónu ve své kariéře. Ne kvůli špatným výkonům, ale kvůli nemoci, která ho v srpnu vyřadila ze hry. Babbel byl od srpna paralyzován na lůžku nervovou nemocí. Jeden čas to vypadalo, že Babbel už nikdy nebude chodit, nakonec ale nemoc překonal a pomalu se vrací do velkého fotbalu. V úterý nastoupil ke svému prvnímu zápasu po více než osmi měsících, v německém Bielefeldu nastoupil v jedenáctce All-Stars Thomase Helmera v benefičním zápase s Bayernem Mnichov. Odehrál prvních 17 minut zápasu a když střídal, sklidil velké ovace. "Byl to pro mě krásný večer, jsem moc rád, že jsem po tak dlouhé době zpět na hřišti," řekl Babbel.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele