Aubameyang se po deseti letech vrací do Francie, zdarma ho získala Marseille

21.07.2023, 19:40
Aktuality

Hned ke dvěma zajímavým posunům během dnešního dne došlo v kádru Marseille. Smlouvu s francouzským klubem ukončil Dimitri Payet, jeho místo v kabině pak zaujme další zkušený ofenzivní fotbalista Pierre-Emerick Aubameyang.

Gabonský útočník v minulosti oblékal dresy Lille, Dijonu, AC Milán nebo AS Monaco a velké jméno si udělal díky střeleckým manévrům v Saint-Étienne. V roce 2013 mu odměnou byl transfer do Dortmundu a s vizitkou jednoho z nejlepších kanonýrů 1. Bundesligy se o čtyři a půl roku později stěhoval do Arsenalu.

Během uplynulého roku a půl mění Aubameyang zaměstnavatele poněkolikáté. V lednu 2022 zamířil zdarma do Barcelony, loni do něho dvanáct milionů eur investovala Chelsea. Blues nyní fotbalistu nechali odejít zdarma.

34letý Aubameyang na jihu Francie včera prošel zdravotní prohlídkou, dnes večer podepsal tříletý kontrakt.

Autor: Tomáš Pavlík / om.fr

Komentáře (285)

Přidat komentář
SunFells

Zdarma? Pěkně

Reagovat
formic81

tam da 15 fiku jak nic

Reagovat
Salfovic

Klidně i víc. vždyť i La Kazeta tam dala přes 20.

Reagovat
Rothbard

Lacazette mě bavil víc.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Felitel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tomu to v Lyonu ale vždycky šlo.

Reagovat
Mato178178

mal tam 39z 31g 6a za sezonu teraz proti nam v priatelskom zapase mi prisiel ako najlepsi hrac od nich

Reagovat
Hachim Mastour

Po odchode Kyliana by nebolo zlé, keby sa PSG ocitlo na jeden rok v lige v kríze a Aubameyang a Marseille by konečne vyhrali ligový titul.

Reagovat
Csaplárova past

v Arsenalu byl dobrej a v Barce měl čísla ... za 12mio jsem to považoval za hodně dobrý kauf pro CFC, ale 3 soutěžní góly jsou mega průser. Tipoval jsem mu nějakých 13 gólů v lize

Reagovat
Neutron

K comu by to bolo dobre?

Reagovat
Hachim Mastour

Aby Aubameyang, ktorý svojimi gólmi valcoval Nemecko, Anglicko a Španielsko bol za roky úsilia konečne odmenený aj ligovým titulom, ktorý nikdy nevyhral.

Reagovat
Neutron

nevyhral nahodou spanielsky titul?

Reagovat
Hachim Mastour

V tú sezónu, keď prišiel v zime do Barcelony vyhral Real. Ale teraz, keď som si pozrel jeho wiki, tak formálne vyhral titul minulú sezónu v Barcelone, lebo tam odohral jeden zápas.

Reagovat
Neutron

takze mission complete!

Reagovat
Salfovic

Ano, ten loňský, za asi jeden odehraný zápas

Reagovat
Neutron

vidis ako malo stacilo, aby ho ziskal?

Reagovat
Bakary3

Z jeho příchodu do Chelsea jsem se radoval a tady mi predikce vysla

Reagovat
blade115

Tak ještě Ziyech a Lukaku a je úspěšně debordelizováno.

Reagovat
Error

Jen skoda, ze posledni dny nejsou zadne naznaky jejich brzkeho odchodu.

Reagovat
blade115

Možná se to potáhne, ale zmizí taky. Mezitím se můžou řešit hostovačky. Plus vlastně ten Sarr, na kterýho jsem zase zapomněl. A třeba konečně už i nějaký ty příchody.

Reagovat
Error

Sarra je taky skoda. Chlapec tehdy pri vyberu klubu udelal velkou chybu.

Reagovat
blade115

Pro mě to je spíš další z řady wtf přestupů bývalého vedení. Frajera podepsali, hned poslali hostovat a nikdy tu šanci ani nedostal. Ne že by si teda o ni někdy těmi výkony na hostovačkách řekl.

Reagovat
Salfovic

A Odoie.

Reagovat
blade115

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vy si velmi rychle naděláte další bordel, toho bych se u vás nebál.

Reagovat
Csaplárova past

Nad odchody Havertze, Mounta, Azpiho nebo Kovačiče bych teda nejásal.

Pulišič lepší jak Mudryk aktuálně a Kanté by svoje odehrál ...

Reagovat
blade115

Po odchodu Havertze jsem málem bouchnul šampus. Masona samozřejmě škoda je a Azpi je veterán, tam je to trochu jiné. Pulisic není ani náhodou lepší jak Mudryk, loni byli oba úplně stejně marní. Kanté je super, ale je ti to k ničemu, když 80% sezóny promarodí.

Reagovat
Csaplárova past

Já tak nějak očekávám, že u Gunners bude Havertz fakt dobrej. V CFC hrál špatnou pozici a ještě navíc pod neschopnými trenéry. Taky se můžu opět mýlit, ale já považuju Havertze za kvalitního fotbalistu ...

Reagovat
Salfovic

A jakou pozici myslíš? Z těch útočných tam vystřídal všechny.

Reagovat
Rothbard

Tak zůstává ten faktor trenér. Uvidíme.

Reagovat
fenixLFC

A ktory trener? Tych vystriedal asi styroch

Reagovat
Kucka

Reagovat
Svatej

Prostě tam jen hrál pod vítězem Ligy mistrů a dlouhodobě trenérama, co koncili nad bozskym Artetou, kterej jako jedinej vi, kde ho hrát .. uff, uz aby byla aspon půlka sezóny a my si mohli udelat první shrnutí.

Reagovat
SunFells

Tehdy si nebudeš vymýšlet?

Reagovat
Svatej

Co z toho konkrétně je vymýšlení?

Reagovat
SunFells

Jediné co je pravda v tom tvrzení je, že tam hrál pod vítězem LM.

Reagovat
Svatej

Uf. Tzn absolutně každý tvrzení mimo to je lež? Tak se mrkneme.

Lampard v kompletní sezóně skončil nad Artetou v tabulce a poslal ho mimo LM, Tuchel taky. Ostatní trenéři neudělali celej ročník (klidne argumentuj jima, coz bude dost smutný, ale takovej Tuchel treba stihl skončit pred nim i v pulsezone, i kdyz zacal az za ním. Lampard na druhou stranu ne, i když ten uz tu podminku stejně splnil dřív.. Potter taky ne, oba odešli v pulce sezony).

Arteta jedinej vi, jak ho hrát? I kdyby to v budoucnu byla pravda, teď k tomu neexistuje jedinej dukaz, data, nic. Tzn těžko může jít o nepravdu. (Až začneš tvrdit, ze to ja s timhle argumentem zacal, tak ja to netvrdil jako fakt, to az ty jsi to jako "fakt" zpochybnil).

Spis to vypadá, ze to tvoje tvrzení je prostá lež.

Reagovat
SunFells

Kteří jiní? nad Artetou skončil Tuchel a skončil před ním Lampard, s kterým proti sobě neměli jedinkrát ani sezónu, kdybych to tupě hodnotil bez kontextu, že kdo má lepší výsledek.

S tím že Tuchel je jediným, kdo s Kaiem na útočníkovi hrával.

Reagovat
Svatej

Jakej zas kontext do toho chces cpat? Trenovali ho trenéři, co skoncili nad Artetou? Trenovali. Arteta byl dokonce s týmem dýl a měl prestupak, mezitim co ho Lampard zvalcoval s akademi, to je použitelnej kontext, kdyz po nem tak toužíš.

Zkoušel se na xx pozicích včetně ty odhadovaný v AFC, fakt nevim, co se to tady rozjel za narativ, ze snad Arteta jedinej z 5 trenérů ví, kde se má hrát. Rozkošný.

Reagovat
SunFells

Tak ještě ke všemu ho Lampard zválcoval s akademií, zatímco měl Arteta přestupák Ty už na tu realitu úplně sereš.

Reagovat
Svatej

Takže jsme skončili u toho, že tvoje zpochybňující tvrzení je to lživý, ale zkrátka odmitnes pripustit, zes napsal picovinu, tak pojedes linku sarkasmu, to miluju, klasickej Sunny

Arteta prestupak mel, Lampard.postavil kostru na hracich akademie bez dlouholetyho tahouna a skoncil pred nim, i kdyz Arteta byl ve funkci dýl. Co z toho mas v planu zpochybnit? Co je tam složitý na hodnocení?

Reagovat
SunFells

https://tinyurl.com/9fj9n6hh

https://tinyurl.com/3abvj56p

Ukaž mi prosím, který z nich je Arteta.

Reagovat
Svatej

No vidíš to, spletl jsem se, měl o 2 měsíce víc.

Že by to měnilo něco na tom, ze naskok ještě navýšil, nebo ze skoncil pred nim, to sice ne, ale beru zpátky tu skutečnost s tim, ze byl Arteta v klubu déle.

Reagovat
SunFells

Kdyby ses opravdu dobře podíval, zjistil bys že Arteta nastoupil úplně před koncem 2019 (Znovu lžeš nebo ti nefunguje počítadlo), tak či tak ten s přestupákem byl Lampard. Proti Lampardovi nastoupil hned svůj druhý zápas a ten byl jediný co prohrál - dostal zválcované 2:1 tou akademií Chelsea, kde startovali akademici Tomori, Mount, Abraham proti vrstevníkům AMN, Guendouzimu, Nelsonovi a 18 letému Sakovi.

To byla jediná Lampardova výhra, za necelý měsíc spolu remízovali, dál ho čekali jen 2 prohry včetně předání Artetovi jediné trofeje, co zatím získal.

Jelikož Lamparda další zimu vyhodili, tak proti sobě nehráli jedinkrát sezónu.

Reagovat
SunFells

Zapomněl jsem na vaše cheaty, tak Lampard si mohl pořídit jen dříve registrovaného Kovacice.

Reagovat
Svatej

takze tvoje měřítko odvedeny prace tkvi ve vzájemným zapase, ty jses kurva kouzelnej

Reagovat
SunFells

S tím jak jsi vzdálený od reality jsem čekal, že myslíš nějaký konkrétní zápas.

Pokud chceš znát Lampardovo válcování Artety, tak v lize to do konce sezóny s těmi akademiky činí 31 bodů za 19 zápasů, Arteta 33 bodů za 20 zápasů, celkově do svého vyhazovu oba 60 bodů za 38 z. Lampard, 39 Arteta. Ti šotci co ti šeptají v hlavě ti naznačí, kdo je ve světě kouzel.

Reagovat
SunFells

dlouhodobé

Reagovat
Svatej

Rozkošný, ze mluvíš o odtržení od reality a i přes moje uznání chyby v případě, kde jsem tvrdil nepravdu (čehož ty, jakožto primitivní čurák prémiový úrovně, nejseš schopnej, což jsi dokázal i tady), jsem v původním příspěvku stále měl pravdu.

Lampard skončil pred Artetou, Tuchel skončil pred Artetou (2x, z toho jednou to nemá ani v mych ocich smysl moc počítat, ale furt platí).

Trenéři, kteří skončili před ním (+úspěšnější Lownv narodaku), se shodli na stavění Havertze na určitých pozicích.

Zároveň tvoje zpochybnění mýho tvrzení, ze jedinej Arteta vi, kde ho hrát, jsi taky nijak nepodložil. Bohatě stačí na prokázání ntoho, co jseš za člověka i přes veškerý tvý otočky na podpatku.

Reagovat
SunFells

Dobré wafle.

"Btw všiml jsem si jen od tebe komentář, že Arteta má být originální v jeho použití."

Reagovat
Svatej

Lepším způsobem jsi můj komentář nemohl přiklepnout, za tohle díky.

Reagovat
SunFells

Chceš to objasnit nebo jen pokračuješ ve wafflování?

Reagovat
Svatej

Pokud myslíš objasnit ty tvy nepravdy uz z druhyho komentáře, nez se posuneme dal, tak určitě. Na nějaký tvoje snaživý vyhýbání se přiznání, který tu předvádíš zas nekolik komentářů, zvedavej nejsem.

Reagovat
Nikikrew

+ v tom zapase sme boli lepsi, iba kvoli Lenovi sme to prehrali. 2 zapas pod Artetom, prvy na ES. Este aj Mesut vtedy caroval

Reagovat
SunFells

Mrzuté co se z něj vyklubalo

Reagovat
SunFells

Btw všiml jsem si jen od tebe komentář, že Arteta má být originální v jeho použití.

Reagovat
Mastný Chobot

To nie je o naratíve božského Artetu. Skôr je to o tom, ako a kde hral Xhaka minulú sezónu. Havertz má na tú pozíciu ešte vhodnejší profil. Či sa tam Havertz rehabilituje, to záleží hlavne na ňom.

Reagovat
Svatej

No takhle, narativ, na kterej jsem reagoval, popisoval spatnou pozici a neschopny trenery, coz je věc, ktera se opakuje od Kaiova přestupu a se kterou totálně nesouhlasím..

Napsat to někdo tak, jako teď ty, tak ani nekváknu, tam není nic špatnýho

Reagovat
Csaplárova past

Zatímco Lampard měl zajímavý rozjezd v CFC a pak jeho tým stagnoval, Arteta měl rozjezd pomalý, ale zato potom pořádný progres. Havertz je dobrý fotbalista

Reagovat
Svatej

Progres mel takovej, ze udělal druhý místo.

Hele je to super uspech z hlediska startovací vs současný pozice, ale z ty nalady v diskuzích v posledním půlroce mě to celkem nutí tohle připomínat..

Pořád ma ten chlap v zadech celkem kulový za 4 roky v klubu, kde nebyl s utrácením problem (byt jinde bylo peněz vic, ale zas za cenu tlaku, kterej by Artetu třikrát stal místo).

Havertz je skvelej fotbalista tam, kde je hodně času. Tady to za 3 roky neprikazoval i ve funkčním týmu, kterej ho zkoušel na spoustě pozicích. Třeba to fakt vyjde, jen mě unavuje ten postoj komunity, kterej ziskal dojem, ze je vsechno vina (minochodem úspěšný) Chelsea a ne tech hráčů..

Reagovat
Talker

Hlavně bych se na ty diskuze o Havertzovi vysral, je pryč, buďme rádi. Uvidíme pak v průběhu sezony, jak na tom bude.

U nás prostě nefungoval i díky tomu, že jsme měli lepšího hráče na jeho ideální pozici. Uvidíme, zda mu to půjde a nakolik to odnesou jiní hráči, kteří se mu budou muset přizpůsobit.

Reagovat
aep_Ceallach

Těžko souhlasit s tvým tvrzením že za 4 roky v klubu neudělal nic. Ten klub v den jeho příchodu byl rozložený ve všech směrech. Od vedení, realizační tým, kádr... On nastolil kulturu, vizi, smysl, cíl. To je něco, z čeho budeme těžit ještě x let.

Samozřejmě sám to nedokázal. Měl podporu Kroenkeho. Edu jako bývalý hráč sehrál taky důležitou roli. Celkově vzato si tihle 3 dost sedli a jde to vidět. Jestli to přinese úspěch v budoucnu? To nevíme, ale lépe si to nemohli připravit. Takže se v horizontu 3 let nějaký úspěch očekává.

Celkově vzato po 22 letech kdy prakticky celý klub vedl Wenger je to obrovský úspěch že se povedlo nastolit novou identitu klubu. A to hlavně díky Artetovi. Ten chlap je prostě inspirativní, lidi za ním jdou a tohle je v dnešním světě fotbalu světlá výjimka.

Ale naprosto chápu, že pro fanoušky ostatních klubu to vypadá, že nic nedokázal. Taky to možná od nás, fanoušků, vypadá že máme přehnaná očekávání. Ale vzhledem k tomu co jsem napsal výše je to opodstatněné.

Reagovat
Salfovic

Štábní kultůra

Reagovat
Nizzie

Reagovat
JohnnyDynamite

Teprve v Arsenalu se ukáže jeho kvalita v tak disfunkčním prostředí jako Chelsea za poslední 3 roky se to nedá brát...

Reagovat
Salfovic

Ale hovno, Chelsea byla disfunkční leda vloni.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Havertze škoda není, ten vůbec neměl přicházet.

Mount je fail, tam se to mělo vyřešit úplně jinak už dávno.

Azpi by mohl zůstat, pokud by byl James zdravý 90% sezony. Jenže spoléhat se na zdraví Jamese se nedá a Azpi prostě zas nemá na to odehrát 2 zápasy týdně, pokud se James zrakví.

Kova je komplikovaný case. On je naprosto úžasný hráč v jedné oblasti, ale ve všech ostatních je průměrný. A ta oblast, kde je skvělý, ta za mě není až tak důležitá ve chvíli, kdy nehrajeme LM.

Kante loni odehrál 7 zápasů. Injury prone hráč. Pokud by zůstal, tak by to bylo fajn, protože jsme za něj nic nedostali, ale zas by musel jít s platem brutálně dolů kvůli zraněním.

Puliho jsme zkoušeli 4 roky, tam nebyl důvod to dělat další rok.

Reagovat
jk

Ziyech jestli zůstane bude topka

Reagovat
DieryVonry

Kdyby se u Hakima povedlo probudit jeho drive, jaký mět třeba v repre na MS a nekazil by náladu a morálku v šatně a našel se mu opravdu prostor na míru, tak bych ho ani za nic neprodal.. má myšlenku, kreativitu, techniku jako nikdo v teamu. Umí být opravdu neskutečný, když chce a to aby chtěl je na trenérovi. Udělat z něho tu hlavní hvězdu mezi mladými by mu asi šlo prodat a Poche by si mohl poradit s tak složitou osobností.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kucka

Reagovat
Israha

Sice bych raději prodloužení Alexise (Auba se na hřišti pro výhru nejspíš tak rvát nebude), ale tohle je taky příjemná, navíc gólovější varianta. Navíc se od něho může leccos přiučit Vitinha, ty tři roky na postupné předání žezla jedničky do útoku jsou akorát. Zatím se mi ten přestupák ze strany OM líbí, i když nějaká jobovka typu Mbemba k Saúdům či Guendo za 15 mega do suterénu PL hrozí...

Reagovat
Seydou Doumbia

Auba na 3 roky ti příjde tak akorát? On už mi ted přišel finished, ve 34 letech bych africkému hráči takovou smlouvu nedal. Alexis odchází? Já myslel že zůstane.

Reagovat
Israha

Ještě předminulou sezonu v Barce byl výborný a v loňské Chelsea by se nedařilo i útočníkům v lepším věku a rozpoložení. První rok bude útočník č.1 a pak ho postupně Vitinha bude vytlačovat na lavičku a role se prohodí. Za mě dobrý.

Alexis je bez smlouvy a nikde jsem nenarazil na žádné info ohledně podpisu nové. Myslím, že Auba za něj má být přímá náhrada.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ne že bych vám to nepřál, ale nemyslím si že tam Auba ty 3 roky dá.

Reagovat
Israha

I kdyby nedal, i kdyby zůstal jen rok. Byl zadarmo, za ten rok by se mu na platu zas tolik nenasypalo a je to útočník, co dává góly pravidelně už dlouhé roky (loňskou sezonu beru jako výjimku). To se snad nemůže nevyplatit.

Reagovat
Seydou Doumbia

Něco na tom bude, ale já mu prostě nevěřím že do toho bude dávat tu typickou marseillovskou bojovnost, která je ke hře potřeba. alexise velká škoda jestli odejde, zrovna jak zase našel klub kde byl v ofenzívě ustřední postavou (poprvé od angažmá v arsenalu)

Reagovat
Israha

Yep, to o nasazení a bojovnosti píšu výše, v tom zaostávat asi bude. Ale ve 4-4-2 systému, co Marcelino hrává, by se to snad mohlo ztratit. Alexise škoda je, ale už jsem se s tím tak nějak smířil, že po roce odejde...

Reagovat
Seydou Doumbia

jinak koukám že se vám vrátili legendy na které jsem skoro zapoměl...fuente, amavi, strootman, radonjic, enrique, lirola... kdo z nich je reálně použitelný ještě? poslední 3 z těch co jsem vypsal na lávku?

Reagovat
Zark

Pozor, Kevin podepsal jako volný hráč v Janově, kde byl v minulé sezóně jako jedna z hlavních postav týmu a pomohl CFC k návratu do Serie A. Po pěti letech dal v lize opět více než 2000 minut. Zdraví mu zatím drží *klep klep* a vypadá to, že i fotbal ho po letech baví.

Reagovat
Seydou Doumbia

to jsem rád, mám ho rád

Reagovat
Zark

Jojo, já docela taky, když už to byl vlastně odepsaný fotbalista

Reagovat
Israha

Radonjić je dle Transfermarktu v Turíně za necelé 2 mega, Strootman odešel zadarmo do Janova. Tady na EF to jen nemají aktualizované. Henrique nehraje základ v Botafogu a bude tam ještě do konce prosince. No a Fuente se neprosadil v Olympiakosu, Amavi v Getafe a Lirola v Elche . Takže bych od nich nečekal nic, ale faktem je, že nemáme rezervní krajní beky za Clausse a Lodiho, takže druhý a třetí jmenový možná z tohoto důvodu zůstanou. U Fuenteho nevím, ale v kádru není žádné čistokrevné LW, tak možná zůstane taky, těžko říct...

Reagovat
Seydou Doumbia

jo až moc jsem věřil novému ef, nevím jak jsem to mohl podcenit

Reagovat
O.Giroud

Tak on už bol márny na konci pôsobenia v Arsenale, ale zas pravda že v Barcelone mu to išlo. Tak možno už len tá PL je pre neho moc a vo Francúzsku to tam bude dávať ako Lacazette.

Reagovat
Israha

To bylo skrze neshody s Artetou, ne? Tak nějak doufám, že v prostředí, ve kterém bude spokojený, ty góly dávat bude.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne nebyl vyborny, dal par golu, ale vyborne nehral, hral stejne jako predtim v arsenalu - neviditelne

Reagovat
Israha

To mi od hrotového útočníka stačí, kor ve věku 34 let. Dostávat se do šancí a dávat z nich góly.

Reagovat
Dortmunder

Škoda, že neskončil u Arabov, tam by definitívne zišiel z oči európskeho futbalu.

Reagovat
Hlahart

Tak Telles nakonec přeci jen done

Reagovat
Hlahart

Man Utd and Al Nassr will also discuss Eric Bailly potential transfer — Fulham and Al Ettifaq are also keen.

A tohle by bylo taky supr. Pak by zbývali asi 2-3 z čtveřice Maguire, VdB, McTominay/Fred, Martial podle příchodů a posunutí juniorů do áčka

Reagovat
castelL

A Sanchez podpíše, niekto info? To by mohli v prípade krízy PSG, útočiť konečne na titul (ak ostane aj Sanchez), veľmi mi je ľúto, že v fantastickej sezóne netrhli titul Lens. Paríž navyše robí tiež prestavbu a môže byť šanca pre konkurenciu.

Reagovat
Israha

Nikde není žádné aktuální info a poslední dohledatelné zprávy hovoří, že se s vedením dohodnout nemohl.

Reagovat
Gunner14

Odplata za Williana

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Kucka

Reagovat
_Franklin_

Jeho prestup do Chelsea doted nechapu ale aspon že uz je pryc

Reagovat
_Franklin_

Ale aspon nejakych par mega z nej dostat mohli kdyz mel smlouvu do 2025

Reagovat
Miguel19

Understand Chelsea’s technical director Christopher Vivell has left the club. He is currently understood to be serving his gardening leave period. The 36-year-old only joined the Blues in December. #CFC

Reagovat
Miguel19

Christopher Vivell is on gardening leave. Paul Winstanley and Laurence Stewart are now overseeing everything in the football structure.

Reagovat
Miguel19

BREAKING: Kylian Mbappé has been left out of Paris Saint-Germain squad for the pre-season tour in Japan

Decision made by PSG tonight.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Ok, berieme aj toho

Reagovat
Busby babes

Prej by mohl byt k mani za 100. Asi bych to zkusil no jako skonci v Realu ale meli bychom za nej aspon nabidku poslat

Reagovat
blade115

Ideální na rozesrání kabiny, směle do toho.

Reagovat
Busby babes

Podle me se tohle strasne prehani.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
mithro

Reagovat
blade115

To jsi hodně rychle zapomněl, jak jste fungovali s Ronaldem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Busby babes

Ehm... to nevim jak myslis. Ale ok. Jako nesleduju insidery PSG, ale jen to na me pusobi ze se nekde napise: mbappe keca do vseho a vsichni to berou jako fakt

Reagovat
Svatej

A to kvuli tomu, že s nim budete spojováni, nebo proto, ze si to fakt myslíš?

Reagovat
Busby babes

Necetl jsem nic moc verohodneho co by tomu nasvedcovalo, jen drby. Ale jak pisu vejs, insidery okolo psg nesleduju.

Reagovat
Busby babes

Jako je zajimavy, jak se tady jede vuci nemu fakt jen cistej hejt. Pritom kvalitou je to s Haalandem proste naprosta spicka co se mladych utocniku tyka.on, haaland a pak dlouho nikdo

Reagovat
blade115

O kvalitě nikdo nepochybuje. Ale chováním je to totální mrzák.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Kvalitu ma monstrózní, to víme vsichni a vlastne neznam nikoho, kdo by to zpochybnil. To jeho chování, včetně toho zdokumentovanyho (určitě se zeptas, mirim treba na ten brejk), je naprostej odpad..

Reagovat
Pithivier

Jako zkusit to muzete no, sance je mala, ale kdyz by se podarilo, co s Rashfordem?

Reagovat
Wazza228

Budou hrát oba, jeden LW, druhej hrot

Reagovat
Salfovic

Jako v Realu s juniorem.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Likan7

Kluci by se co 10 minut točili jako kdysi Giggs s Roncekem.

Reagovat
castelL

100 + 500 plat

Reagovat
O.Giroud

Ešte aj niečo z predaja dresov, TV práv a pripadne aj z predaju klubu

Reagovat
mithro

sa zaplati predajom dresov.

Reagovat
M0rb1D4S

https://capology.com/player/kylian-mbappe-36149/

S jeho platem se snad nemůže vyplatit nikomu, i kdyby se každý rok vyhrávala Liga mistrů

Reagovat
Rothbard

Když si překlikneš na position a tam keeper, defender a midfielder ještě chybí coach, sport manager ..

Reagovat
Ešte

Myslim ze takuto zmluvu mu daju len saudi. Nikam nepojde v ramvi europy tento prestupak si myslim a mozno bude rad ked bude pokracovat v PSG aj nadalej

Reagovat
Busby babes

Rak my bychom mu samozrejme takovej plat nemohli nabidnout, to je jasne.

Reagovat
Ešte

Len kladiem si otazku ze kto. Neviem ci su v Reale taki blazni aby mu dali takyto plat. Podla mna ked prestupi, tak pojde s platom dole s tym, ze mu povedia, ze bud budes mat trofeje alebo plat

Reagovat
Busby babes

Real s takovym platem uz ma zkusenosti.

On se ten plaf da resit i jinak. United by mu treba mohli nechat cele image rights nebo tak.

Reagovat
romeo351

Byla by prdel potrollit Real byť by to asi sám Mbappé smetl ze stolu. A taky pochybuju, že by Perez zapomněl

Reagovat
Mato178178

uhm a dame mu milion tyzdenne nic take len nech si ide do realu. a tiez by som chcel vidiet ako by napadal, ci by sa tam len prechadzal ako roncek a preto ho ho aj ten hag nechcel

Reagovat
RadekVonCZE

Here we go

Reagovat
oli9

Ten skončí taky v Arábii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Co ten Mbappe? Vezme si 14ku ne?

Reagovat
SunFells

To nemůže být legální

Reagovat
Gunner14

Záleží kde

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Gunner14

Co? Fáze 5

Reagovat
Golasso

Tu má Eddie ne? Želvák má smůlu

Reagovat
Gunner14

Kurva pravda, tak 44 no

Reagovat
Mastný Chobot

Ak PSG kúpi Tavaresa, tak to bude geniálne snáď aspoň za 15m

Reagovat
Kucka

Reagovat
Busby babes

Elanga prej do nottinghamu za 15. To jde

Reagovat
SunFells

David Ornstein

Fulham reach agreement with Ajax for centre-back Calvin Bassey. Club-to-club deal now in place for fee in region of €21m + sell-on. Subject to personal terms being agreed, 23yo Nigeria int’l can undergo medical & complete move.

Reagovat
SunFells

Fabrizio Romano

Fulham are advancing in talks to sign Mohammed Salisu after £15m bid sent for the centre back — trying for both Salisu and Bassey, waiting for Bassey’s green light.

Zajímavé, že chtějí oba. Ale za tu cenu dobrá příležitost.

Reagovat
Zaschrona

Začíná největší drama přestupáku: začal medical Danjumy. Stane se nejvtipnější věc a zdrhne nám už podruhé po dokončeném medicalu?

Reagovat
SunFells

To nemáte žádnou hrdost?

Reagovat
Zaschrona

Žebráci si nemohou vybírat

Reagovat
iamek

Understand Alex Telles has travelled with Al Nassr squad to Japan after the medical tests completed yesterday

Good

Reagovat
VersaceChain

Všiml jsem si, že jsi docela dost aktivní na ČSFD a koukal jsem, že denně hodnotis klidně až 3 filmy. Kde na to bereš čas, když ještě k tomu sleduješ fotbal atd? Nebo to máš jen na pozadí při něčem jiném?

Reagovat
iamek

Festivaly nejčastěji ( Vary, LFŠ, OKO, Be2can, FFF, Kino na hranici a spousta dalších ). Nejvíc koukám při cestování ( letadlo, vlak, bus ). Ale často hodnotim zpětně, kdy týden nic nehodnotím a pak to naperu zpětně. Umět lépe anglicky ( pracuju na tom ), tak mám možnosti jezdit i festivaly v Evropě ( Berlín, Benátky, Locarno, San Sebastián … Cannes bohužel ne :/ )

Reagovat
Busby babes

Ty jo, ty festivaly v zahranici by me zajimaly. Je tezky se dostat nebo ne?

Reagovat
iamek

Na svatou trojici téměř bez šance. Locarno je v pohodě. Byl jsem jednou, ale permice 8500kc :/. San Sebastián prý taky docela v pohodě. Hodně lidi mi doporučuje třeba Sitges festival ( horory a thrillery ).

Reagovat
Busby babes

V cem ti brani ta nedostatecna anglictina?

Reagovat
iamek

Spousta artových filmu má složitější angličtinu. Na stupidní marvelovky a klasicky holywood to stačí, ale tohle na festivalech nastetsi nehraje.

Reagovat
Busby babes

jo takhle. ja myslel, ze ti treba brani v te organizaci se tam dostat.

ty jo ale 8K za festak. asi takovej fanousek filmu nejsem.

Reagovat
iamek

+ ubytko noc, tak 3-4k. Ceny jídla nezmiňují ani. Proto jsem byl jednou

Reagovat
VersaceChain

Díky máš to i nějak spojeny s prací nebo pouze hobby?

Reagovat
Wazza228

Koukám, že jsi byl i na Suzume (pokud jsem tě teda našel dobře)

Reagovat
iamek

To jsem si stáhnul . Ve Varech to, ale mělo slušný úspěch

Reagovat
Wazza228

bylo to moc pěkný

Reagovat
Kucka

takže děláš kritika?

Reagovat
Zaschrona

Young jediný gól proti Wiganu, s přehledem nejlepší hráč na hřišti. 38 let.

Reagovat
VTID94

Nemáte zaco

Reagovat
Zark

Tak to byl v Interu ještě mladík v nejlepších letech, koukám

Reagovat
Wazza228

Však je stále Young.

Reagovat
Miguel19

EXCL: Chelsea have made contact with Ajax to express interest in signing Mohammed Kudus. No offer yet but dialogue has taken place. 22yo attacking midfielder among options Chelsea considering + agreement close on personal terms

@TheAthleticFC

#CFC #Ajax

Reagovat
blade115

Asi chceme nasrat Brighton, to měl být podle Romana jejich přestupový cíl..

Reagovat
Miguel19

Radši bych je nasral, až přivedeme Caiceda...

Reagovat
blade115

Tak třeba to je zatím jen varování, taková koňská hlava v posteli..

Reagovat
Salfovic

Vždyť na AM počítáte se Skunkem, ne ?

Reagovat
blade115

A ono už se nesmí střídat nebo rotovat se sestavou?

Reagovat
SunFells

Prý ne. Taky univerzalita Kuduse je mýtus.

Reagovat
Salfovic

Tak vzhledem k vašemu současnému kádru mi přijde zbytečné mít dva drahé hráče na tuto pozici. Na pozici, kterou můžou zastat i jiní útoční hráči a hlavně pozici, kterou možná ani nemusíte hrát.

Reagovat
blade115

Já nevím no, ale proč bychom tu pozici neměli hrát, když celou dobu zní, že od Pochettinova příchodu trénujeme 4-2-3-1? A ono to samozřejmě nefunguje tak, že ti hráči můžou hrát jen na AM. Nkunku i Kudus jsou dost flexibilní, můžou pokrýt prakticky jakoukoliv z těch předních pozic. Obecně máme Sterlinga, Mudryka, Maduekeho a Nkunkua na ty tři místa pod hrotem. Možná teda ještě Angela, pokud zůstane. Tam je určitě ještě jeden frajer potřeba. To, že můžou oba s Nkunkuem zahrát i na hrotu, je jen další vítaný plus, aspoň se nemusíme hnát ještě tohle léto za nějakým hroťákem.

Reagovat
avicii

Ďalší hráč ktorého by bola veľká škoda v Chelsea...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Tak dneska duel "ztracených synů" a pak my s těmi vyděrači z Brightonu...

Pokud se Caicedo nedomluví při zápase, tak už nevěřím, že přijde...

Reagovat
Salfovic

Někdo z vašich mladých pušek ho přepůlí, aby si tím zvýšil šance na prosazení se.

Reagovat
Miguel19

Neměl by hrát.

Reagovat
iamek

Savage směr Reading

Reagovat
Wazza228

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/Arsenal/status/1682821693293621248

Fuuha, obří stadión, ale to hřiště je tragické.

Reagovat
Wazza228

BREAKING: MUFC X11

Tom HEATON

Luke SHAW

Lisandro MARTINEZ

Raphael VARANE

Aaron Wan BISSAKA

Kobbie MAINOO

Mason MOUNT

Bruno FERNANDES

Alejandro GARNACHO

Jadon SANCHO

ANTONY

Sancho každej zápas na hrotu... Zatím to vypadá, že se s ním jen lepí díra, protože to není jeho post. Takhle minulý rok Telles lepil LCB.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Gunner14

Tesim se

Reagovat
herbage

dneska večer bude válec

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Třeba už je víceméně jistý, že Balogun odejde..ale Mikel řekne, že ho chce pořádně vidět v přípravě, a nedá ho ani jednou do základu. Hlavně že tam furt cpe toho Nketiaha. Taky Tierneyho bych rád viděl na levym beku, když vpravo hraje Timber.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
O.Giroud

Onana môže byť rád, že tento zápas ešte nestíha

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Wazza228

Kdo je na LB? Timber nebo Tomi?

Reagovat
herbage

Tomi

Reagovat
Wazza228

Reagovat
SunFells

Tipoval bych Tomiho, Timber je zvyklý na pravou stranu a Rice na levou.

Reagovat
SunFells

A Tomimu je to celkem fuk ...navíc Antony je známý nebezpečím jen s kličkou do středu a Tomi dobře v tomhle směru eliminoval Salaha.

Reagovat
Hachim Mastour

breaking

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Wazza228

Kopíruju to celý

Reagovat
iamek

Mainoo

Reagovat
bbbauch

Skoda, doufal jsem ze Prasemiro nekoho zrakvi

Reagovat
Gunner14

Casemiro se zase vysral na souboj s Parteym? Ten je z nej dobre vystrasenej

Reagovat
bbbauch

Jj, 5 nasobnej vitez LM se posere z Parteyho.. vem si prasek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Tak třeba není vybíravej.

Reagovat
bbbauch

Treba ne.. kazdopadne Partey na tom hristi jaksi chybi taky

Reagovat
Gunner14

Klidek baumax, neber to tak vazne

Reagovat
bbbauch

He he

Reagovat
VersaceChain

Odmítl hrát na hřišti se znásilňovačem

Reagovat
SunFells

Musíme si promluvit

Reagovat
Golasso

Tak to bude celkem problém skloubit s návratem Greenwooda

Reagovat
Salfovic

Třeba bude zatím na lavičce žrát syrové maso.

Reagovat
SunFells

bravo

Reagovat
bbbauch

Zagagala

Reagovat
SunFells

Regardless of the result, there will be a penalty shootout between Arsenal & Manchester United after the match tonight

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
VersaceChain

rovnou nájezdy dejte

Reagovat
Salfovic

A místo poločasové přestávky soutěž o nejtvrdší střelu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Na to jsme se vždycky jako malí po zápase těšili

Reagovat
bbbauch

Deleeej.. uz ste meli hrat 4 minuty magori

Reagovat
Gunner14

Casemiro beztak vyfouknul balony

Reagovat
Gunner14

Antony jinaci strelec

Reagovat
SunFells

I Martinelli teda

Reagovat
Gunner14

to bylo mozna jeste horsi

Reagovat
Miguel19

Wtf Martinelli

Reagovat
Gunner14

Gabi to se dava, Saka a Timber pekny kombo

Reagovat
bbbauch

Kapitan

Reagovat
Gunner14

Ramsdale je ozralej dneska ne?

Reagovat
SunFells

Asi moc teplo na tu jeho britskou kůži

Reagovat
SunFells

Ale Tomi tam hlavně pochybil.

Reagovat
SunFells

Nechlastal sám evidentně

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Miguel19

Solidní kiksy hráči Arsenalu...ale lepší ted než v lize.

Reagovat
Grahf

paráda

Reagovat
Hachim Mastour

omg na united bol kurz 4

Reagovat
Gunner14

Martinez picka klasik

Reagovat
Frony

Retard malej zkurvenej

Reagovat
Gunner14

Tak on pickou zustane, toho nezmenis, hrac je to super, ale bezmozek

Reagovat
Frony

Takhle jít do souboje v přípravě je fakt ubohost.

Reagovat
SunFells

No, mít The Butcher 60+ kilo, tak mohl babauchovi splnit přání.

Reagovat
bbbauch

Vy teda valite s tema prezdivkama cenim

Reagovat
SunFells

Tak ho nazýváte vy, ne?

Reagovat
bbbauch

Zkus to jeste jednou a pomalu

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
bbbauch

No vidis

Reagovat
iamek

Mainoo hodně slušný výkon <3

Lisandro láska největší <3

Reagovat
Grahf

a sancho prekvapil najviac, tolko behať som ho už dlho nevidel :)

Reagovat
iamek

Snad mu to vydrží i v sezóně. Hodně se nabízí, což dává fajn možnosti. Trosku mimo Mount a většinu poločasu Garnacho, ale ke konci už se víc dostával do hry. AWB zatím prekvapko směrem dopředu

Reagovat
chicuita

Reagovat
Miguel19

Slušný. Na to, že je to příprava tak vyhrocený jak v PL...

Reagovat
bbbauch

Rikal jsem si to samy

Reagovat
Frony

Akorát by jsme měli taky trochu přitvrdit

Reagovat
r.mrazik

Rice hral?

jinak my hrajeme zapas, arsenal pratelak

Reagovat
Frony

Reagovat
SunFells

Do gólu jsme měli taky docela dobré tempo.

Nejvíc mě dostala reakce na ten pas Antonyho na Fernandese do vápna za poslední linii, jako by to všichni považovali za ofsajd a sotva se pohli, nic se nemávalo ale.

Reagovat
r.mrazik

ja to zapl pozdeji,ale ten rozdil v durazu je dost velky

ono kdyz mas v kadru silence Martineze,tak to trochu nabudi

Reagovat
iamek

Tak prý 60 minut

Reagovat
iamek

Amad nádhera

Reagovat
r.mrazik

Rash

Reagovat
r.mrazik

Havertz pokracuje ve strelecke forme z chelsea...ten kluk fakt neni golovej

Reagovat
SunFells

Uvidíš letos několik přesně takových situací, ze které dá góly.

Reagovat
r.mrazik

verim,ze mu veris,ja mu neverim

Reagovat
Talker

Tak u nás jich pár dal taky... A bylo z toho nejhorší xG:G v lize.

Reagovat
SunFells

Vůbec ne.

Reagovat
iamek

Prý ruka

Reagovat
bbbauch

Ten prechod odzadu do utoku ma Arsenal skvelej.. to vypada, ze to jde samo. U nas je tohle porad takovy tezkopadny, casto to vyjde o centimetry se zbytecnym rizikem

Reagovat
iamek

Fajn pratelak. Zachytal si třetí gólman, dva dorostenci slušný výkon, Williams taky překvapil .

Akorát škoda Amada. Tohle zranění měl už v Sunderlandu.

Reagovat
Grahf

Neni Heaton už dvojka? Ja by som ho nechal

Reagovat
John Obi Mikel

Matoušek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele