Aston Villa přivedla obránce Lescotta

01.09.2015, 17:06
Aktuality
Výraznou posilu do zadních řad získala Aston Villa. Birminghamský celek se s městským konkurentem WBA dohodl na přestupu Joleona Lescotta, jenž ve Villa Parku podepsal dvouletý kontrakt...

Bývalý anglický reprezentant toho má ve svých 33 letech za sebou opravdu hodně. Wolverhampton nejprve vyměnil za Everton.

Ve skvělých výkonech pak Lescott pokračoval i u Toffees a bylo jen otázkou času, kdy půjde znovu o dům dál. Nakonec si vybral Manchester City, se kterým dvakrát vyhrál titul.

Před rokem se pak ostřílený zadák přestěhoval do West Bromu a nyní má se stabilizací obrany pomoci Aston Ville, která za něho poslala 2 miliony eur. "Jsem rád, že se nám podařilo Joleona získat. Je to Premier League velmi ostřílený zadák, který našim mladým hráčům hodně pomůže," pochválil novou akvizici manažer Villans Tim Sherwood.

Autor: Jiří Vojík / avfc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

žoldák

Reagovat
Logzor

kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dat tlhIngan maHtaH

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

přidejte se sem, ten web je parádní

https://www.facebook.com/completsportcz

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna im nepomoze, uz je stary a pomaly..

Reagovat
smazaný uživatel

v evertonu byl dobrej.. od ty doby prumer

Reagovat
smazaný uživatel

Richards, Okore, Lescott, Clark, Illori

docela přetlak, asi se Richards přesune na nechtěnou pravou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý hráč !!! Aston Villa Ok Lescott Ok

Reagovat
smazaný uživatel

to že mu je víc až tolik nevadí bude hrát tak max tři roky za mě. Vracení zpět je problém a prostě celkově rychlost a další atributy spíše to už jen "dokopává"

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele