AS Řím prodává Lamelu do Tottenhamu a kupuje Ljajiće

28.08.2013, 18:24
Aktuality
Hned dva velké přestupy dnes v podvečer oznámilo vedení AS Řím. Celek z italské metropole akceptoval třicetimilionovou nabídku Tottenhamu za Erika Lamelu, kterého v kádru Giallorossi nahradí Adem Ljajić přicházející za jedenáct milionů eur z Fiorentiny...

Jednadvacetiletý Lamela opouští Řím po dvou letech. Tottenham za argentinského reprezentanta zaplatí třicet milionů eur rovnou, dalších pět milionů možná přibude v závislosti na výkonech mladého útočníka.

"Jsem připraven na Tottenham. Chci se Spurs dokázat velké věci a Římu děkuji," prohlásil Lamela pro agenturu ANSA. Hráč je momentálně na cestě do Londýna, kde by měl transfer během zítřka dotáhnout.

Hotový už je naopak přestup taktéž jednadvacetiletého Ljajiće, který měl ve Fiorentině smlouvu už jen na rok a vedení toskánského klubu nechtělo připustit, aby po sezóně odešel zdarma. Do pokladny toskánského klubu za něj přiteče jedenáct milionů eur, výkonnostní bonusy pak činí čtyři miliony.

Srbský útočník dnes již absolvuje trénink s AS Řím, kterému se upsal na čtyři roky. Viola si za něj už našla náhradu, když z chorvatského RNK Split angažovala za 4,5 milionu eur Anteho Rebiće.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (873)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele