Arteta sní o angažmá v Atlétiku Madrid

19.12.2007, 19:53
Aktuality
Španělský záložník Evertonu Mikel Arteta připustil, že by se v budoucnosti možnosti odchodu do Atlétika Madrid rozhodně nebránil, ovšem nyní je spokojený tam, kde je. S Toffees navíc nedávno podepsal novou dlouhodobou smlouvu.

Arteta nikdy neskrýval touhu hrát v jeho rodném Španělsku, zvláště proto, že uznávaným fotbalistou se stal až v zahraničí. Bývalý záložník skotských Rangers i přes sen nastoupit za Atlético potvrzuje spokojenost v týmu Davida Moyese.

"Zvěsti o zájmu Atlétika se mi nikdy neznelíbí, tím jsem si jistý," řekl Arteta pro AS. "Několikrát jsem už řekl, že je to neobyčejný klub. Hráči se vždy ztotožňují s několika týmy, ale já si vystačím s Atlétikem. Ovšem nyní jsem podepsal pětiletou smlouvu v Evertonu a o jiných klubech nepřemýšlím. Premier League mě okouzlila, stejně jako fanoušci," pokračoval 25letý záložník.

"Hrál jsem i v jiných ligách, například ve skotské nebo francouzské, a jestliže by se někdy naskytla možnost vrátit se zpět do Španělska, řekl bych ano. V tuto chvíli jsem však šťastný a odchod neplánuji," dodal Arteta.

Autor: Tomáš Honajzer / skysport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

joo Arteta je hodně dobrej, Everton má teď celkově silnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

jj yakubu je good

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je kalibr a má skvělý vkus

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom si skvěle děla fanoušky. Každý týden do novin říká jak je to jeho životní sen, zahrát si za Atlétiko. Everton je skvělý tým a když chce do Atlética, tak at to neroztrubuje, at tam de, nebo at aspon mlci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v Evertonu škoda Jamese McFaddena, je to vynikající hráč, ale Toffees mají v útoku přetlak, tak by ho Moyes neměl držet a měl by ho pustit do Celticu a kdyby to nevyšlo tak aspon do Birminghamu nebo třeba Fulhamu, je to škoda zazdívat takového hráče.

Reagovat
irik

jo at tam de atléticu to pomuze a everton pude bez playmakera do hajzlu a necha viniknout Liverpool GO Live !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto se rika, pravy fanousek Liverpoolu.

Reagovat
M11

Ovšem nyní jsem podepsal pětiletou smlouvu v Evertonu a o jiných klubech nepřemýšlím. a o tom Atleticu premyslim vlastne ja

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele