Arsenal vstřelil 1000. branku v lize

13.11.2007, 11:26
Aktuality
Včerejší výhra 3:1 nad Readingem přinesla londýnskému Arsenalu nejen tři body do tabulky, ale také překonání hranice 1000 vstřelených gólů v Premier league. Kromě Arsenalu to dosud dokázal pouze Manchester United.

O jubilejní zásah se postaral Emmanuel Adebayor, který vstřelil druhou branku Arsenalu v utkání, další tisícovku pak načal Alexander Hleb. Arsenal se tak stal teprve druhým klubem, který nastřílel v lize 1000 branek od roku 1992, kdy vznikla Premier league.

Nejlépe střílejícím klubem Premier league je Manchester United, s velkým náskokem před Arsenalem. Blízko tisícibrankové hranici jsou Liverpool s Chelsea, překonají jí však nejspíš až na začátku příští sezóny.

Nejlépe střílející týmy Premier league:

Manchester United 595 zápasů/1163 branek
Arsenal 594 zápasů/1001 branek
Liverpool 594 zápasů/944 branek
Chelsea 595 zápasů/931 branek
Newcastle United 552 zápasů/818 branek

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

silná 4 je ďaleko vpredu aj z hľadiska historie aj z hľadiska súčasnosti

Reagovat
HOST*

chelsea nema ziadnu historiu !

Reagovat
HOST*lolkylolkylolky

Silna 4?? Vzdycky sem mel za to, ze silna 4ka je ManUtd, chelsea, liverpool a prave arsenal. Kdo je teba podle tebe ten 4tej, kdyz ne arsenal??

Reagovat
HOST*MANUFAN

a kde povedal ze tam Arsenal neni?

Reagovat
smazaný uživatel

však počítaj so mnou ako v škole 1. manchester 2. arsenal 3. liverpool 4. chelsea . To človek aby všetko musel vysvetľovať?? Čomu nerozumieš ??

Reagovat
smazaný uživatel

a jednu pětinu tech golu,ne-li vic dal Thierry Henry sám!

There is only one Thierry Henry!

Reagovat
HOST*

Where?

Reagovat
M11

Newcastle taky pekny pocet navic o sezonu min...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Crocy

jj Thierry dal za Arsenal 226 golu a myslim ze z toho nejakejch 180 z ligy takze ano,tak temer jednu petinu a to tam byl zhruba polovinu casu co je premier league neuveritelne,doufam ze uz udrzi formu v barce a zacne to tam sazet

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Man Whoo má solidní náskok.. No hlavní bude když Gunners vyhrajou Premier League.. Všeko ostatní je až na dalším místě..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má teda dosti golů nato že není moc ofenzivní a nejmladší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele