Arsenal se podle Podolskiho zajímá o Draxlera

11.03.2014, 18:12
Aktuality
Julian Draxler patří mez největší talenty, kteří běhají po evropských trávnících, a nejeden slavný celek se uchází o jeho služby. Podle německého reprezentanta Lukase Podolskiho je jedním z nich také londýnský Arsenal, který Draxlerovu situaci pečlivě monitoruje.

Už v lednovém přestupním období se Arsenal zajímal o služby a cenovou dostupnost mladíka ze Schalke, ale k závěrečné dohodě mezi oběma kluby nakonec nedošlo. Schalke 04 jednak nechtělo oslabit svůj kádr bez patřičné náhrady, kterou by Němci v takto pozdním termínu již těžko sháněli. A Angličané na druhou stranu požadovali snížení požadované ceny, kterou Schalke stanovilo na 45,5 milionů eur.

I když se Julian Draxler do Londýna v zimě nestěhoval, není vyloučeno, že by v týmu Gunners nemohl strávit již příští tréninkový kemp. Alespoň si to myslí jeho reprezentační kolega a hráč Arsenalu Lukas Podolski. Ten sám patří mezi velké obdivovatele schopností dvacetiletého mladíka a jedním dechem dodává, že si jej v Arsenalu představit umí. Hráč jeho kvalit by prý mohl skvěle zapadnout a pozvednout tím šance Gunners na titul.

V rozhovoru pro deník Bild Podolski prohlásil: "Každý hráč světového formátu se stává cílem pozorování našich skautů a Draxler je jednoznačně mezi těmi nejpřednějšími z nich. Ale co vedení plánuje, to já nevím. Slyšel jsem i o možné výměně týmů, v nichž figuruje jméno Juliana a jméno moje, ale to není založeno na pravdě. Je to jen výmysl. Jsem samozřejmě v kontaktu s Julianem, protože je to výborný fotbalista a můj kamarád, ale o případném přestupu do Arsenalu jsem s ním vůbec nemluvil," uvedl Podolski.

Rodák z polských Gliwic se do Německa, kde již dlouhou dobu působil, vrací s Arsenalem v rámci Ligy mistrů a musí doufat, že jeho tým dokáže zvrátit nepříznivý stav z prvního utkání proti Bayernu. Příkladem by mu mohl být zápas z minulé sezony, který Arsenal vyhrál. Kouzlo Allianz Areny odčarovaly trefy Oliviera Girouda a Laurenta Koscielnyho, i když na postup již nestačily. I Podolskimu je jasné, že zvítězit na půdě lídra německého první ligy se však nemusí stát dvakrát za život.

"Nebude snadné postoupit, zvlášť když prohráváte o dvě branky. Ale my se o to přesto musíme pokusit. Bayern je podle mého názoru nejlepším týmem současnosti, ale prvních patnáct minut našeho domácího zápasu ukázalo, že i Bayern se dá zastavit. Mesut Özil sice smolně neproměnil penaltu, ale přesto jsme podali dobrý výkon. Když dáme do tohoto utkání duši a maximum svých schopností, pak se můžeme dočkat branky a třeba i postoupit," věří někdejší hráč mnichovského velkoklubu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (173)

Přidat komentář
vladis271

Oliver si tu niekde? čo hovoríš na potencionálne zlúčenie s UCMku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, čo mám na to hovoriť? :), prvýkrát o tom počujem.. Ty si na TU, nie? Čo na to hovoríš Ty? Ovplyvnilo by Nás to nejak?

Reagovat
vladis271

moc do toho nevidím. Dnes sme to rozoberali. TU má silnejšie meno.Len nvm, o čo ide ucmke. Je verejným tajomstvom, že ich rektor nás chce zničiť, to by znamenalo, že po zlúčení by nástupníckou unverzitou bola UCMka, lenže to je nonsens, elbo sú nižšie v rebríčku a najmä vy právnici a pedagogická fakulta TU sú najlepšie na Slovensku. To by akademický senát nedopustil. Zas na UCMke teraz študuje Poór.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Nás chce zničiť ich rektor? Nástupníckou v akom zmysle? Keby je len meno zmenené, tak mi to úprimne povedané, nevadí :)) aspoň mne :).. len aby to neznamenalo odliv kvalitných učiteľov, hlavne z mojej fakulty...neviem, ako je to na Tvojej či iných...

Reagovat
vladis271

tak to by curevsky vadilo, ak by bola nástupníckou UCMka. Nie som z tých čo by preceňoval kvalitu našej školy.. Mojej fakulty už vôbec nie, ale je fakt, že TU má omnoho silnejšie meno. Nie ich rektor, som sa pomýlil, ale vedúci ich politológie. Horváth, nvm, či poznáš, mával nezvykle veľký mediálny priestor v debatách na STV. Údajne (musím použiť to slovko, nvm kto to tu všetko číta) študoval na TU, údajne podvádzal pri skúške tak, že si sám zapísal známku do indexu, dostal padáka a politologiu vyštudoval nakoniec na Karlovke v Prahe. Takže nás nemá rád. UCMka sama vznikla ako Mečiarov trucpodnik, keďže sa mu nepodarilo presadiť vplyv na TU defacto založil UCM. Ale ako trucpodnik vzniklo aj právo na TU. N Komenského mali nejaké spory, rozdelili sa na 2 časti, pričom tá najkvalitnejšia časť odišla do TT, a to je aj dôvod prečo študuješ v slovenskom Ríme.

Ak sa univerzita môže chváliť, že 2 jej fakulty sú v slovenských rebríčkoch najlepšie, a jedno z nich je právo (strašne žiadané, každý troll chce byť dnes právnik), tak sa logicky nebude chcieť zlučovať a už vôbec nie prísť o svoje meno. A ked sa ešte hlási k odkazu univerzity, ktorá vznikla v Trnave pri problémoch s Tureckým ohrozením v 17 storočí (čo je síce logický FAIL, ale koho to na Slovensku trápi. ) Je veľmi pravdepodobné, že ak by to reálne hrozilo, tak všetky tie kapacity Krsková a spol. by vysatúpili a povedali, že ak by malo dôjsť k zlúčeniu (či nebodaj, k zániku mena TU), tak z Trnavy odídu, majú moc veľké meno aby si takto nechali srať na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za doplnenie info. a osvieženie info., kt. som vedel... Práve pre to, čo si napísal som išiel do TT - TU a do BA - UK som sa ani nehlásil

Dnes som sa pýtal učiteľa, ale ten ma odkázal na kompetentnejšiu osobu, ale povedal mi, že to sú len také kuloárne info., kt. sa riešia už 5 rokov... A kvôli čomu sa majú zlúčiť? Eurofondy - financovanie?

Reagovat
vladis271

Oficiálne s tým prišla vláda. Vraj kvôli zvýšeníiu kvality vysokoškolského procesu. U nás sa povráva, že neoficiálne na to tlačí UCMka, teda, že s tým prišla na vládu ona.

Ale univerzity majú veľkú mieru samosprávy, vláda nemá jednoduché možnosti a páky ako to len tak pretlačiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete si spamovat nekam na slovenskej web! Slovenska luzo! To tady neni zadnej admin nebo cooooo??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Podolského, ne Podolskiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáše Podolského

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáše Pepíka Podolského

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd, správne sú obe, a to ktoré použil autor článku je podľa mňa estetickejšie a lepšie.

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Mozno v cestine, ale som presvedceny, ze v slovencine pre tvar "Podolskiho", "Lewandowskiho" nie je miesto.

Reagovat
db18

Jste moc konzervativní U nás je možné obojí, nevím, jak je to u Lewy, ale u Poldiho je to už "zžitý" s němčinou a braný jako "němenný tvar", tak je možno použít Podolskiho (když jsem se nad tím jednou "vztekal", tak mi to tu nějak podobně odúvodnil nějaký "češtinář")

Reagovat
JozkokozleJ

Mne vyraz "od Podolskiho" strasne reze usi. No a ked to je nemecke priezvisko nemenne, tak ako by si povedal pri Aogovi, "od Aoga" alebo "od Aogoa". To iste napriklad Leon Goretzka

Reagovat
db18

tak to byl centos, kdo to tam házel:

"Specifickým typem jsou jména slovanského původu, která mají formu přídavného jména a jsou zakončena na -oj, -ij (Tolstoj, Čajkovskij, Dostojevskij). Tato příjmení se skloňují jako přídavná jména (2. p. Tolstého, Čajkovského, Dostojevského). Mají-li příjmení formu přivlastňovacího přídavného jména, mohou zůstat nesklonná nebo v závislosti na rodinné tradici přejímají koncovky vzoru „muž“ (mluvnice uvádějí příklad jména Petrůj – 2. p. Petrůj i Petrůje). "

Reagovat
db18

A tady mám přesně to, co sedí na Poldiho:

Česká příjmení končící ve výslovnosti i v písmu na -i jsou spíše výjimečná (Darmopíši, Bezstarosti) a zůstávají nesklonná (pouze ve 3. a 6. p. se občas připojuje koncovka -ovi) nebo je lze skloňovat pomocí zájmenných koncovek (2. p. Bezstarosti i Bezstarostiho, 3., 6. p. Bezstarosti, Bezstarostovi i Bezstarostimu, 7. p. Bezstarosti i Bezstarostim). Ostatní jména zakončená na -i, -y jsou cizího původu a skloňují se pomocí zájmenných koncovek (Luigi, Bondy, Tony, Petöfi, Percy, Verdi – 2. p. Luigiho, Bondyho, Tonyho, Petöfiho, Percyho, Verdiho). Specifickým případem jsou příjmení slovanského původu, která mají formu přídavných jmen (Vranitzky, Duchovny, Brezinski). Ta se skloňují analogicky jako přídavná jména (2. p. Vranitzkého, Duchovného, Brezinského). Pokud je však původní adjektivní povaha tohoto jména zastřená, méně průhledná a uživatelé už v něm přídavné jméno nerozpoznávají nebo je pozměněna jeho výslovnost, je možné tato jména skloňovat podle jejich zakončení na [i] tzv. zájmenným způsobem: Starsy (původně ze jména Starší) – 2. p. Starsyho; Tichy [tyhy] – 2. p. Tichyho).

Reagovat
smazaný uživatel

Určite je. Keby sa volali Podolský a Lewandowský, tak nie, ale takto je to určite prípustné.

Reagovat
JozkokozleJ

Odmietam.

Reagovat
smazaný uživatel

Paganini -> Paganiného? To je to isté.

Reagovat
JozkokozleJ

Je to predsa len ine. Nezbyva nam, nez napisat na jazykovedny ustav. Dam vediet.

Reagovat
JozkokozleJ
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je sklamanie. Aj tak to tak skloňovať nebudem, nepáči sa mi to tak.

Reagovat
db18

"O Kowalskom"

Reagovat
JozkokozleJ

Ja som velmi spokojny. Nemusim akceptovat to hrozne "od Podolskiho" a tiez nemusim v "dat Herthe" vynechavat druhe h Vyraz "od Podolskiho" do cestiny este snad ako tak patri, ale v slovencine mi vobec nesedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, Podolskiho je správně, ty idiote. Konečně to někdo napsal správně.

Reagovat
junglist

taky mě furt sere jak řikaj že maj ve studiu Jankulovského

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? To musí být nějaká kachna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

No nevím, kdyby na to něco bylo, tak by na eurofotbalu o tom byla určo minimálně expreska.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nam nekdo za nekoho vymeni Podolskiho, tak u me skoncil.... Lukas je motor tymu, tvori moralku a je nepostradatelnej na hristi i mimo nej

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nam nekdo za nekoho vymeni Podolskiho, tak u me skoncil.... Lukas je motor tymu, tvori moralku a je nepostradatelnej na hristi i mimo nej

Reagovat
smazaný uživatel

Nič proti Gunners, ale neviem či by sa Draxler hodil do ich štýlu futbalu, navyše nemyslím si, že by mu sedel anglický štýl futbalu.

Reagovat
Rssa

Čekal to někdo?

Reagovat
Rarášek

hm

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola trochu ina posila

Reagovat
Rarášek

Mám ho rád, je to výbornej čutálista. A kdybych si měl vybrat mezi Ardou a Draxlerem, tak určitě Arda. Ale těžko

Reagovat
blade115

Už 27 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už v době kdy připravoval šance Barymu, nebyl talent, ale už vyhranej hráč

Reagovat
blade115

Mi přijde poměrně nedávno, když jsem ho jako čerstvě třiadvacetiletýho chtěl do Chelsea ...

Reagovat
smazaný uživatel

Další hráč co se do PL nehodí pokud ho někdo sleduje častěji asi ví proč se do PL nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, vysvetli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle zprávy od spoluhráčů jsou vždycky ty nejzaručenější, I guarantee it.

Reagovat
JacoBee

Obvzlášť když o zájmu se ví už X měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je šok.

Reagovat
smazaný uživatel

To Arsenal vyhodí tolik mil. liber za hráče, kterému určitě PL nesedne.

Reagovat
Miguel19

To by Rosovi moc nepomohlo..

Reagovat
Fenri

No, byla by otázka, jestli by se pak neodstřelil spíš Poldi... To by se pak Rosy vůbec nedotklo.

Reagovat
Miguel19

Nedotklo?

Reagovat
smazaný uživatel

dotklo by se to obou, protože bychom měli v týmu dalšího hráče za +-40 mega=téměř jistý základ, hrál by podle mě stejně často jako Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze to vyriesi najvacsi problem arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

je tam přece Yaya Scorenogo

Reagovat
smazaný uživatel

Scorenogoal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výměna, Draxler za Podolskiho a nějaké ty měďáky ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

podle me strasne precenovanej hrac (ikdyz mladej), sleduju celkem pravidelne bundesligu a nepamatuju si, kdy podal nejaky prevratny vykon a o silnejsich souperich ani nemluvim, podle me tohle posila nebude, ale treba se myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi se probudil ze zimního spánku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takový blbý dojem, že to bude jak s Hazardem...kolikrat se o něm a AFC psalo a pak přišla Chelsea a zajíc byl v prdeli

Reagovat
afc

Az na to,ze teraz su financie...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že jsou, změnilo se toho určitě hodně....jen řikám, že mi to prostě evokuje dost tu situaci. Je dost pravděpodobné, že v létě přijde o tom žádná

Reagovat
afc

Tak v lete bude o neho velka bitka.Ak nepride pred MS,tak je koniec.

Reagovat
Counter

To není to samé, s Draxlerem je to mnohem víc na spadnutí. Vždyť už v zimě jsme na něj podávali slušnou nabídku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejenom s nim.o zlatana mel velky zajem jeste pred ajaxem a ronalda chtel koupit driv nez ferguson.proste wenger moc dlouho premejsli a obraci kazdou libru no.

Reagovat
SunFells

Každý ten případ dost odlišný

Reagovat
smazaný uživatel

jj vim ale on ma proste dobry cuch na mlady hrace a ty dva co to dotahli nejdal mu tesne unikli i kdyz o ne mel zajem a jednal o nich

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiež ohľadom neho celkom skeptický. Radšej keby sme išli po nejakom útočníkovi alebo nejakom ostrom krídle... Takýchto hračičiek máme dosť.

Reagovat
SunFells

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Myslel jsem, že ses pro jeho případný příchod nadchnul. Nebo to bylo jen v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som sa preňho nenadchol, len som megaloman.

Ale nie, nikdy som o ňom nič moc nevedel, takže som sa spoliehal na Wengerovo know how. V poslednej dobe som si ho párkrát pozrel, niečo si o ňom zistil a on nie je krídlo, je to AM, niečo ako Cazorla a to ja nechcem. Nechcem hrať nudné 4-5-1, chcem ostré 4-3-3.

Reagovat
SunFells

K Santimu bych to teda moc nepřirovnával, nezdá se mi, že by Draxler na tom kraji nějak trpěl. A teď po zranění, které si táhl od prosince hrál snad jen dva zápasy.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
nani92

Separis album

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zitra přijde

Reagovat
Kenneth

Mohlo by konecne kurva. Nechci to zapnout dokdy to tu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? u mě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

GR

Reagovat
nani92

aj

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mam, hodně paradni album, vynikajicně vybrane hudby.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Danosť je najlepší rapper na Slovensku, pre mňa aspoň a potvrdzuje to už dlhé roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šel hodně nahoru za posledni čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledný čas myslíš 6-7 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
Rssa

Reagovat
afc

To su tie reakcie.Som z toho cely zmateny

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co se stalo s tim Souleymanem Coulibalym? Jak tenkrát přestupoval do Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam pořád no a hraje za rezervu

Reagovat
smazaný uživatel

jen za rezervu....takovej megatalent na tom mistrovství to tam sekal, nejmín o 3 levely lepší než všichni ostatní hráči...

Reagovat
db18

Vždyť mu je tak 18, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

19

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak ostatní převyšoval, už mohl hrát za A tenkrát. Asi nemaká. Vím jen, že byl v Italii a pak šl do Spurs a tam jsem čekal, že bude jednou něco jako Drogba pro Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju, že se tam zabíjí jako Macheda, Lupoli, Petrucci a další

Reagovat
vodka

Macheda je kopyto, Petrucci měl obrovskou smůlu na zranění, díky kterým byl mimo snad 3 roky v kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

odejít v mladém věku do Anglie, kde to s juniory neumí je cesta zkázy pro ty kluky, takže se nedivím, když už o nich neuslyším a rovnou nad tím mávnu rukou.

Reagovat
vodka

to je do velké míry fáma.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne.

Reagovat
Rssa

OT prospero, fanto, vodko, nifle, někdo....

Urodila se letos nebo v nedávné době nějaká filmová nebo seriálová pecka ze Skandinávie¨?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ze Skandinavie nevím, ale co se týče Italske kinematografie, tak tam je to pecka za peckou posledni rok

Reagovat
smazaný uživatel

Nymfomanka. Za poslední dva roky moc ne, ale mně se docela líbilo tohle

http://www.csfd.cz/film/318583-henrik/

a tohle

http://www.csfd.cz/film/291550-simonuv-vesmir/

a tohle komorní drama

http://www.csfd.cz/film/306047-stockholm-east/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

tady byla strašně škaredá ta baba a celkově se mi to moc nelíbilo...

Reagovat
vodka

pokud viděls Bron/Broen, tak asi ani moc ne. Já sem se chtěl dívat na toto http://www.csfd.cz/film/300489-borgen/ ale nějak to na mých oblíbených uložištích nebylo a čekat 5 hodin, než se stahne díl zase taky nehodlám...

Reagovat
vodka

jinak eště starší, ale docela málo známý je http://www.csfd.cz/film/243416-ukrutne-stastni/ kdybys náhodou neviděl

Reagovat
Rssa

Díky všichni, něco určitě zkusím

Reagovat
stas87

http://www.csfd.cz/film/255630-wallander/

starsie ale podla mna kvalitne,nemam teraz vela casu ale ak by si chcel tak ti nieco mozem zajtra alebo pozajtra pohladat,ak mas teda zaujem,sice si ma nemenoval tak ci sa nebudem vtierat

Reagovat
Rssa

Nene, mne šlo o doporučení že zkušenosti, pohledat mužů sám.

Za nezmineni se nezlob ;-)

Reagovat
Bayern +

Gotta catch 'em all

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

To myslím na Arsenal, že majú toľko AM už. Netreba im Draxlera, keď majú Mesuta.

Reagovat
Counter

Nene.

Reagovat
db18

...já to pochopil, jen je v tom trochu pokrytectví

Reagovat
db18

A jinak by Jule mohl hrát z křídla a Poldi se přesunout na hrot, když tam má Arsenal taky docela málo variant.

Reagovat
SunFells

Jule by měl hrát z křídla a Poldi by asi odešel. Varianta s ním na hrotu by nebyla dobrá.

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ondris

Reagovat
SunFells

Ať to vybaví rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak to jsem necekal

Reagovat
smazaný uživatel

záloha, záloha, furt záloha...čo z toho? radšej keby kúpili nad tú zálohu poriadneho šutra typu lewandovskeho

Reagovat
smazaný uživatel

protože šutru typu lewandowski je na každém rohu 5

Reagovat
db18

typů je dost, akorát obvykle spalují ještě více a pravidelněji než Robert

Reagovat
db18

*šutrů typu

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham uspěl s odvoláním proti červené kartě Younese Kaboula z utkání s Chelsea. 28letý obránce tak nepřijde o derby s Arsenalem.

Hmmm pecka, nesmyslna redka proti City=5:1. Nesmyslná redka proti cukotce=4:0. Jeste ze je milostive zrusili.

Reagovat
Arbiter

pff, byste dostali náklep i bez té rudé...

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka galaktickej Chelsea a superultramegaskvelého pressingu.

Reagovat
smazaný uživatel

*superultramegaskvelému

Reagovat
Arbiter

jak říkáš

Reagovat
Talker

škoda, za tu prasárnu měl dostat stopku na deset zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Sorry za NFL OT, ale celkem pecka

COWBOYS HAVE RELEASED DEMARCUS WARE

Reagovat
Maresma

Kvuli salary cupu, nebo z jakeho duvodu?

Reagovat
niflheim

Jaja, měl dostat nějakých 16 mega, takhle ušetří $7.4. Ale fanoušci musí být kvalitně nasraní. A jestli tam skončí i Hatcher, tak budou mít celkem srandovní defku

Reagovat
Swarley

ok no, někteří si hlavu z toho nedělají aneb marné pokusy jak zlomit ducha United

https://www.facebook.com/photo.php?v=646173988763853

Reagovat
Dawon

dobra nalada je dycky zaklad

Reagovat
Swarley

hlavně se nikdy z ničeho neposrat

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Čo je zač ten Kouyaté? Stopér alebo RB?

Reagovat
ďuriLFC

Stopér

Reagovat
Amos

Sto pér

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Arbiter

https://www.youtube.com/watch?v=VivY94Cp0s0 nová demokracie na ukrajinský způsob

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United striker Javier Hernandez will be allowed to leave Old Trafford at the end of the season. (BBCsport)

Reagovat
Arbiter

zadara?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

abychom tech utocniku nemeli pak malo,kdyz odejde i Persie...

Reagovat
kiwwi

namiesto Javiera okamzite Wilson...namiesto Persieho by sa musel kupit hrotak - ja si ale myslim, ze ostane

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedav...bych rekl,ze si s moyesem moc nesednul...

Reagovat
vodka

prostě v této sezoně nepřesvědčil vůbec ničím, loni to taky ideální sezona nebyla. hlavně ta letošní zoufalost ve zpracování, to se v PL jenom tak nevidí. A pro rýpaly, beru, neměl ideální hrací čas, nehráli sme jemu vyhovující fotbal atd. Ale Welbz je prostě lepší.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

navíc, s takovým počtem AM a hrou na jeden hlavní hrot je úplně zbytečné, držet si 4 tak kvalitní útočníky.

Reagovat
herbage

jako to ze sezóny na sezónu ztratil zpracování? Nebude to spíš tím, že mu chybí důvěra trenéra a tím pádem i potřebné sebevědomí? Když se nedaří, tak lehce lítaj míče od nohy

Reagovat
cristiano.K.

on nikdy nebude a nebyl hráč,který by těžil z prvního dotyku. Určitě to s tím souvisí "když poseru další míč o to mi ubydou minuty"

Reagovat
vodka

ne, předtím se dostával víc do situací kdy to, že mu balon odskočí o půl metru, ještě neznamenalo ztrátu. a ano, určitě to souvisí i se sebevědomím, ale letos je to fakt naprostá tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

zase on to nemá ani v repre, kde mu ze začátku dávali 100% důvěru, ale on si to vykope zpátky

Reagovat
Kenneth

Asi to neklapne, ale rad bych ho v Realu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele