Arsenal a WHU Adriana nechtějí, Lazio ano

29.08.2007, 16:14
Aktuality
Útočník Adriano si Premier League zřejmě nevyzkouší. Milánský Inter chtěl jihoamerického fotbalistu poslat do Anglie na hostování a Brazilec mohl zakotvit v Manchesteru City, West Hamu nebo Arsenalu, ani jeden z těchto přesunů však zřejmě nevyjde...

Zatímco prvně jmenovaný klub odmítl sám Adriano, Arsenal a West Ham odmítly hráče. "Nabídli mi Adriana na hostování a já řekl ne. Nepotřebujeme ho a bylo to snadné rozhodnutí, protože útočníka už nehledáme," řekl manažer Arsenalu Arsene Wenger.

Podobně se vyjádřil rovněž Wengerův kolega z West Hamu United Alan Curbishley. Londýnské kluby tedy Adriana nechtějí a toho by rádo využilo Lazio. "Adriano je vynikající hráč. Přál bych si, aby přišel do Lazia," řekl kouč římského klubu Delio Rossi.

Adrianovi se nevydařila poslední sezona, kterou si navíc zpestřil častými návštěvami nočních podniků. V Interu má navíc velkou konkurenci - v základní sestavě dostávají přednost Zlatan Ibrahimovič a Hernan Crespo, počítat se musí s Davidem Suazem a na svou šanci čeká i Julio Cruz. Své si k celé kauze řekl i prezident klubu Massimo Moratti, podle něhož by hráč měl zamířit na hostování, aby mohl hrát pravidelně. Adriano by nejraději zůstal a pokud by měl opravdu odejít, zvolil by přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*gun

myslim, ze arsenal by ho mohl potrebovat

Reagovat
HOST*riong

Co třeba ManU. Odešel Rossi, Rooney ma zlomenou nohu, věčně zraněný Saha má teď psychické problémy, na lavičce Dong Fanzuo a pak jedinný dobrý útočník Tevez

Reagovat
HOST*Juřina

Já bych ho poslal někam do okresního přeboru aby si připomněl střílení golů

Reagovat
HOST*forrest

Ja myslim, ze by ho Arsenal bral, kdo vi jak to bylo se smlouvou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele