Arrasate je rád, že ve Villarrealu odčinil debakl

17.01.2014, 11:45
Aktuality
Real Sociedad sehrál během ledna proti Villarrealu tři zápasy v řadě. Zatímco ligový zápas skončil drtivou výhrou domácí Žluté ponorky, postup do čtvrtfinále poháru vybojoval Real Sociedad. Trenér Jagoba Arrasate si venkovní výhry, která následovala po ligovém debaklu, velmi cení.

"Takový je fotbal, přes noc se může úplně všechno změnit. Dnes je podali velmi soustředěný výkon, vedoucí gól nám vše usnadnil. Kdyby domácí proměnili penaltu, bylo by všechno těžší. Dnes ale Villarreal nehrál tak dobře jako naposledy, byli jsme dobře připraveni," prohlásil po včerejším utkání Arrasate.

Odvetu rozhodl jediným gólem v první půli Ros a zajistil postup svého týmu, protože první zápas skončil bezbrankovou remízou. To pondělní ligový zápas nabídl přestřelku a výhru Villarrealu 5:1. Real Sociedad tak musel přepustit pátou příčku v lize právě svému soupeři.

"V pondělí bylo všechno špatně, teď to bylo přesně naopak. Podali jsme výborný výkon, obzvlášť dobře pracovala záloha," chválil Arrasate. Real Sociedad se ve čtvrtfinále utká s třetiligovým Racingem Santander, který zatím v poháru vyřazuje týmy z elitní soutěže. "Musíme si dát velký pozor. Dobře víme, že přešli přes Almeríí a Sevillu," dodal trenér baskického klubu.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
madridcan

Levante-Barcelona vs. Real Sociedad-Racing

Espanyol- Real Madrid vs. Atletico Madrid-Athletic

Ak pojde vsetko podla papierovych predpokladov, tak aj Real aj Barca sa zapotia, aby sa dostali do finale. Najma ked prve zapasy hraju obaja doma.

Reagovat
madridcan

Inak oba zapasy Realu, aj v Espanyole aj doma, sa budu hrat v utorok o deviatej vecer

Reagovat
misinho7

tak barca sa moc nezapoti ale my ked prejdeme cez Espanyol tak sa v semifinale zapotime riadne , to bude take prve finale

Reagovat
Ángel di María 22

No Barcelona se teda opravdu zapotí...

Reagovat
X-bano-X

Vieš vôbec kedy naposledy vyhrala Barcelona na Anoete?

Reagovat
Ángel di María 22

Vím moc dobře, že tam jí to nejde a dokonce, že tam Sociedad hodně zápasů otočil z nepříznivého stavu a kdyby se hrálo na jeden zápas a právě u nich, bral bych to. Ale doma jim Barcelona dá 4:0, takže proč vůbec postup/nepostup řešit?

A kde je psáno, že je Sociedad automaticky v semi už?

Reagovat
X-bano-X

Odpoveď je 2007

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to Barcelona nepostoupí, no.

Reagovat
X-bano-X

"aj Real aj Barca sa zapotia,"

Reagovat
Ángel di María 22

My vs Atleti, jestli to tak dopadne, to bude 50:50. Barcelona vs Sociedad, jestli to tak dopadne, to bude tak 85:15. Asi tolik k tomu, že se oba zapotí.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec. pokud jsi videl posledni zapasy atletica, tak je az prilis dobre videt fyzicka unava a postupnej odchod formy. minulej rok jsme nedokazali vydrzet na trech frontach a museli zabalit EL (a i presto se to silne projevilo herne i vysledkove), ale letos se tvarime, ze s takrka totoznym kadrem vydrzime bojovat na trech frontach - a to jeste mnohem obtiznejsich. costa proste nemuze hrat celej rok kazdej zapas 90 minut, koke taky ne - na nich, tech dvou nejvytizenejsich, se to projevuje nejvic...

mimo to atletico sice ukazalo, ze dokaze sehrat vyrovnany partie s realem a barcou, ale v dvojzapase nemame narok - zvlast s tim nabitym programem. pokud atletico postoupi pres athletic, coz je teda velkej otaznik, tak vidim sance proti realu tak 20:80...

Reagovat
smazaný uživatel

uz proti valencii to bylo doma misty dost velky utrpeni, hraci proste po ty bitve s barcou uz vubec nemohli. costu jsem myslel, ze budou muset po zaverecnym hvizdu odnest na nositkach - ten se tam svalil a lezel. cholo je navic svou "oblibou" v rotaci kadru a stridanich pri zapasech dost znamej...

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, zatim mi to prijde az moc alibisticky tvrdit, mozna mas pravdu, ale zda sily vydrzi, to se teprve ukaze. Zatim vysledkove jedete porad stejne a nic se nemzenilo, tak uvidime. Kazdopadne mne jde hlavne o to, ze souboj s vama je ve srovnani se Sociedadem docela dost o necem jinym. A kor ve dvojzapase nemaj proste absolutne sanci Barcelonu vyradit. To se o vas rict neda, i kdyz je fakt, ze Bilbao taky nebude nic jednoduchyho a jestli proti nim budete uz s tou sestavou tocit, tak se muze stat, ze treba i oni postoupi.

Reagovat
madridcan

Ja by som Sociedadu doma veril uplne v pohode. Ak daju na Camp Nou gol a prehraju o gol, tak je vsetko otvorene. Ja by som im mozno aj veril, keby prehrali tak 3:1

Reagovat
X-bano-X

Zas by som to nehrotil. Síce sme tam dlho nevyhrali ale zas ani neprehrali. Vždy vyhrávame a potom začala profesorská hra a strata vedenia. Neverím že by sme tam mohli prehrať o 2 góly, dokonca bez toho aby sme aspoň 1 gól dali. Skôr verím v divoké výsledky, niečo ako 3:2 doma a tam 2:2

Reagovat
madridcan

Ja by som zas velmi nehrotil mna, lebo ja by som proti vam veril kludne aj Santanderu

Reagovat
Ed_Hazard

nezapotí, majú milosrdnejší los ako my

Reagovat
raduinho

Real končí v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RS

Slušnej výkon se 3 hráčema z lavičky, jedním z Béčka. Nevím, v jakým složení byl Villarreal..

Teď je na řadě Getafe 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

San Sebastian je slusne muzstvo, myslim si, ze je lepsie ako Villareal, ale teraz jedoducho ma slabsiu formu. Inak vysledok ma prekvapil, myslel som, ze Villareal ich da aj v odvete.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele