Argentinec Berizzo opustí Celtu a bude trénovat Sevillu

08.06.2017, 12:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (144)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

celta sestup

Reagovat
santini

pri vsetkych tych leganesoch, gironach a pod by sme sa mali udrzat aj keby nas trenoval simpanz buduci rok uz to nebude o poharovej europe, takze kader sa moze sustredit na ligu.. a myslim, ze umiestnenie v prvej polovici tabulky by nam nemalo ujst

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla si veľmi dobre vybrala , top štvorka bude tým pádom uzavretá spoločnosť - Real, Barça, Atléti a Sevilla...Bilbao, San Sebastián, Valencia a Villarreal sa len tak skoro do LM nedostanú, jedine ak cez EL.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Jordi Alba

Odvážné tvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla v posledných rokoch spravila veľa kvalitných rozhodnutí, hlavne čo sa týka trénerov, ale aj hráčov, majú super skauting a samozrejme, že aj vďaka posledným úspechom sú už veľmi zaujímavou destináciou pre kvalitných hráčov (hráči idú za úspechmi, nielen za peniazmi /PL/), finančne sú takisto na tom dobre a som presvedčený, že predýchajú aj odchod Monchiho, lebo ide o veľmi dobre fungujúci klub + dobrá voľba trénera a vychádza mi, že sa budú pozerať viac nahor ako nadol

Reagovat
Raul=Real

Otazkou ostava, ako sa vysporiadaju s odchodmi...Vitolo, Nasri a dalsi...su to pomerne vazne straty

Reagovat
smazaný uživatel

Nie až také ako boli Gameiro, Krychowiak, Bacca,.. oni majú vyhliadnuté náhrady za hráčou dopredu a pokiaľ ich nezískajú tak nikoho, aj tak nepustia. PS. Nasri bol len na hosťovaní, no tak si zoberú Nolita miesto neho

Každopádne budeme múdrejší až po konci prestupáku, ale som presvedčený, že každý odchod adekvátne nahradia.

Reagovat
popltak

Atlético půjde z kola ven.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ma nasledovat United ?

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchode Griezmanna do ManU budeme hrať o záchranu ... oh wait

Ale hej, Vale, Sevilla a možno aj Villareal (tam je problém v trénerovi, ale možno sa zázrakom z priemeráka stane hviezda) budú kusať, ale po Barce a Reale sme 3. favorit na TOP4, narozdiel od toho Manch6st6r Unit6d sú favoritom na pekné 6. miesto

Reagovat
smazaný uživatel

S prvym komentarom ezpana suhlasim. Ovela dolezitejsie ale je, ci z toho dokaze Sevilla profitovat aj marketingovo na celom svete, alebo nadalej zostane iba lokalnym klubom so sevillskymi fanusikmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda nesouhlasim, proc by mela diky Berizzovi Sevilla uzavrit top4? Dobrej kouc, ale zase to neni takovej genius, jako se zdal treba Sampaoli.

Reagovat
Mateo16

Asensio čo to skúša ?? viac minut ťažko dostane

Reagovat
Messiáš

Dobrá volba, snad dodrží slib a nebude vykupovat Celtu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Llorente este rok hostovacka

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by kupit Thea Bongondu.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata do United, cena 73m. Jako sorry ale kdyby mi někdo řekl že na Moratovi uděláme čistý profit 63m tak se mu vysměju

Reagovat
vilp

Kéž by Florentino raději profitovali na lazarovi a kuželovi.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Zdroj?

Reagovat
Ed_Hazard

Mne nie je moc do smiechu ked si dam do rovnice ze prideme o madridistu, odchovanca, hraca ktory odohral pod 3 tis min a aj napriek tomu ze bol volbou cislo dva, tak bol nasim najgolovejsim utocnikom, ma 24 rokov cize celu karieru pred sebou....

Snad sme neni taki kokoti, radsej mal ist Karim..

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to sere... počítám, že do United odejde i někdo z dvojice james/bale

Reagovat
smazaný uživatel

sme neni

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne suhlas

Reagovat
vilp

Zatím to vypadá na blbý přestupák. Dobří hráči odchází a ti hrozní zůstávají,

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj je Burgos z onda cero, to je tutovečka i když z copy se ozývají že ještě není hotovo. Já mám Moratu rád, ale za tu částku která se s ním skloňuje bych ho pustil. Asi sem jeden z mála, ale prostě mu nevěřím jako hráčovi který by měl vést útok v klubu jako Real, nehledě na to že požadavek na útočníka v Realu je hodně specifický vzhledem k tomu že s tebou hraje Ronaldo, který zrovna nevypadá na to že by měl končit.

Problém je v tom že odejde spolu s Jamesem a to je 35 golů +-. Buď musíme spoléhat na to, že Isco, Asensio atd. udělají šílený krok vpřed nebo Florentino přeplatí Mbappého, nikoho jiného nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

* ještě k těm golům, už sem to psal pod PL, nechci se moc obhajovat Benzemy, protože měl fakt větší část sezóny na dělo ale jeho primární úkol je něco jiného než Moraty který chodil na hřiště proto aby střílel a tlačil se do branky hlava nehlava.

Reagovat
Mateo16

Ako tomu mozes vobec verit ? Aj keby to bola pravda takto prestupova politika Realu nefunguje. Florentino pusti Moratu az ked tu bude nahrada. Vidis niaky posun pri Mbappeho ? Ved uz padaju sumy 140 mega

Potom ABC napisalo clanok ze za Mbappeho da Real maximum 85 mega a to Florentina posle Monaco do prdele a vela utocnikov na trhu zrovna neni.

Kludne ruku do ohna ze tie rokovania s Monacom su na bode mrazu Takze nic hotovo asi neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupova politika takhle nefunguje? Vsak 3 roky zpatky tady byla uplne identicka situace. Morata odesel do Juve nekdy v cervenci a backup za Benzemu jsme nemeli doslova do posledni dne prestupu, kdy prisel Chicharito. Letos si dovedu predstavit, ze to dopadne podobne. Do posledni chvile budeme lamat Monako a Mbappeho a kdyz to nevyjde, tak podepiseme nejaky docasny reseni na rok.

Reagovat
Mateo16

To mas ale pravdu ale vedy to bola ale ina situacia bol tu este Jese s ktorym sa mohlo ratat na hrot.

Reagovat
Jerichoo

ja som už aj zabudol že bol u nás Chicharito

Reagovat
teenz

A Ade.

Reagovat
Jerichoo

Ten je nezabudnutelny

Reagovat
smazaný uživatel

Wat? Jak dlouho sleduješ Real? Nikde sem nepsal že vidím nějaký posun při Mbappém, zase máš ty problémy kdy rychle čteš a meleš o něčem jiném.

Reagovat
vilp

Vasilyev už prý vyjednává v Madridu.

Reagovat
vilp

A proč teď přemýšlet nad tím, jestli by v budoucnu mohl nebo nemohl vést útok? Na co jsou nějaké peníze? Odchází mladý hráč, co letos ve své roli fungoval naprosto fantasticky, díky tomu měl obrovský podíl na ligovém titulu. Jsou tu jiní, o kterých tohle říct nemůžeš. Starší hráči, kteří tuhle sezonu nefungovali a kteří mají podíl na trofejích minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že ta role mu asi nestačí. Jako já z celý týhle situace mám pocit, že odchod je Moratova iniciativa, ne Pérezova. Kluk se vrátil na rok zpátky domů, vyhrál skoro všechno co se dalo, individuálně měl skvělou sezonu a teď sám vidí, že větší šanci na prosazení má jinde, takže jde o dům dál.

Reagovat
misinho7

tak podla vsetkeho Zizu chce aby zostal ale nemoze mu garantovat zaklad tak Morata sa mu nato chce vysrat..co je skoda podla Jamesa tiez netlacime k odchodu ale je to jeho iniciative kedze Zizu ho torsku ingoruje a hlavne hrac takych kvalit sediet na lavicke pochopitelne nechce.. som zvedavy ak odidu ako sa to vyriesi..ten Mbappe vraj ak by sa kupil nepride hned. ale az dalsiu sezonu.o rok pride aj ten Vincius ci jak sa vola ale toho podla mna posleme niekde hostovat( ale kto vie co z neho vlastne bude za hraca , sleduje ho niekto ako hraje za Acko? ) celkovo ja som mal skor pocit ze sa bude riesit Hazard s tym ze backup za Moratu netreba kedze Ronaldo je uz viacmenej hrot a Hazard by zaujal jeho miesto na kridle co by bola podla mna najlepsia varianta tohto leta ..ale skoda ze sa zranil tym to asi pada

Reagovat
vilp

Tak to je jasné, že mu to nestačí. Zaslouží si víc. Ale myslím si, že kdyby vedení udělalo nějaký krok ke změně, tzn. vyházelo ty, co si to zaslouží, a Zidane by mu pak řekl, že teď jejich minuty dostane hlavně on, že tohle je ta jeho šance, tak by těžko šel někam do Manchesteru. Ta situace se mi prostě nelíbí. Na mladé s budoucností kašleme (respektive je neumíme patřičně docenit) a pro ty staré pijavice se dělá první poslední, i když se letos dost jasně ukázalo, že ten tým může vyhrávat a získávat trofeje i bez nich. Díky Bohu alespoň za Isca, protože kdyby odešel i on, tak se nikdo nemůže divit.

Reagovat
r3

Jo, ale ja osobne by som 10 z 10 moznosti bral Isca nad Moratom. Morata je vyborny, ale ak sam chce odist po fantastickom roku (individualne aj kolektivne), tak nech ide. Bohuzial. Ako utocnik to ma extremne tazke sa presadit a aj Benzema sa par rokov dotahoval s Higuainom o to, kto bude jednotka. Ak takto "uteka" po prvom (a takomto) roku prec, tak asi bude lepsie ked pojde. A to hovorim napriek tomu, ze keby som bol na jeho mieste (resp. teraz ako fanusik) by som bol za to, aby ostal.

Reagovat
One-Real

James mě mrzí, ale jsem s tím smířený. U Moraty by to pro mě osobně bylo daleko horší. Protože jestli vyměníme Vinicius (45?) + nedejbože Mbappe (120?) za Morata a James (140?). a zbavíme se Moraty a ještě peněz za údajnýho novýho Neymara a klluka co byl skvělej 3/4 roku? za odchovance Moratu. Člověk by čekal, že nás ta zkušenost, kdy nám ligovej titul i LM zároveň umožnilo vyhrát především béčko, bez kterýho bychom bez odpočinku ztráceli daleko víc, poučí. Tak snad se to nejhorší nepotvrdí.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

To som zvedavy ak by nazaoj prisiel Mbappe za 100m+ . Kto by siel na lavicku ?

Karim alebo Mbappe ? Jedno je iste o rok sa moze znova dalsi utocnik hladat

Reagovat
One-Real

Já ve skrytu duše doufám, že by Zizou mohl podržet svýho "kámoše" Karima, protože si líp obhájí jako dvojku levnýho Moratu, než Mbappeho jako nejdražší přestup historie. Mohl by se zbláznit Wenger a vyslyšet volání Ozila s Alexisem a to dítě nám ukrást.

Reagovat
vilp

Tak Mbappé se ke Cristianovi hodí víc než Morata, což asi bude hodně důležité i pro Zidana. Cena zase pro Péreze. Jestli naváže na výkony v Monacu, tak bych v posazení Karima problém neviděl.

Reagovat
misinho7

Karim nepojde neni sanca sakra ale Morata aj James prec...nasa najlepsia sezona bola vtedy ked sme mali poriadnu konkurenciu a poriadne sme to rotovali..teraz sa vyrazne oslabime alebo zbytocne budeme nakupovat nejake nahrady

Reagovat
Kucka

Reagovat
patas92

Galatasaray by měl posílit Alen Halilović. Ten se nedokázal prosadit do sestavy Hamburku a lepší to nebylo ani na hostování v Las Palmas, kde by měl vydržet do konce nadcházející sezóny.

Tuhle expresku má člověk pochopit jak přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pravdy na tom, že Ronaldo bude mít dvojčata s tou modelkou? Prý dceru a syna.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska se objevily zprávy, že se mu dvojčata narodili minulý čtvrtek. Opět přes náhradní matku jako v případě juniora. Mně osobně tohle dává větší smysl než kdyby zbouchnul tu modelku, protože spolu nejsou zase tak dlouho a on je v tomhle kurevsky opatrnej.

Reagovat
Visca el barca

No je to dost divný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to lepší, když děcka nemají matku?

Reagovat
smazaný uživatel

Decka vyrustaj bez matky/otce porad. Rozvody, umrti atd. Samozrejme to neni ideal, ale pokud Ronaldo a jeho rodina davaj juniorovi vsechno (coz davaj, aspon ja mam takovy pocit, ze Ronaldo je paradni otec), tak v tom nevidim problem. A samozrejme pro Ronalda z toho plynou celkem jasny vyhody - zadny alimenty, zadna stridava pece a podobny picoviny. Junior (a ty dvojcata) jsou jeho a nikdo mu je nikdy nevezme, s nikym se o ne nebude handrkovat.

Reagovat
teenz

Přesně ví, co chce.

Reagovat
Visca el barca

A není to třeba tím,že je teplej?

Reagovat
Ed_Hazard

Hej, a Irina s touto novou sú vlastne Shemale. Si na to prišiel, Colombo.

Reagovat
Visca el barca

Tak, že má vedle se ozdoby. Tohle divný je.

Reagovat
smazaný uživatel

od dob v Manchesteru noviny každý týden řeší jakou modelku zase ojel, v Madridu se taky zrovna nedrží zpátky, typický homosexuál

Reagovat
teenz

to bude ono!

Reagovat
misinho7

ja mam pocit ze o Cristiana Jn. sa ako matka stara Crisova matka a myslim ze mu mama nechyba, Cristiano je asi super otec aspon tak to vyzera a myslim si ze maly ma vsetko co mu treba ( samozrejme co sa tyka materialnych veci tak asi viac ako 99 % deti) ...sice je to z etickeho hladiska trosku cudne davat rodit jeho deti cudzej zene ale ked to tak chce a vie dat tomu dietatu vacsiu lasku ako napr hocijaka ina komplet rodina ktora to nedokaze aj s dvoma rodicmy tak je to ok

Reagovat
misinho7

hlavne by ma zaujimalo ako si tei rodicky vybera , to dostane nejake fotky potom spis o nich ci nie su uplne tupe a tak si vybera alebo co..ten priebeh by ma zaujimal

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo to tak v tom prvním případě? Co si matně vybavuju tak se řešilo to, že prostě zbouchnul nějakou studentu/servírku a po porodu tu matku vyplatil, aby mu dala dítě a pokoj.

Reagovat
Visca el barca

Verratti zažadál o přestup

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že k nám

A prý Valverde zarazil Iniestův odchod. Bartomeu ho chtěl střelit jinam.

Reagovat
One-Real

Hazard už se stihl zranit, Mbappeho ukradne Wenger, De Gea zůstává, Gigi dojde až za rok, Morata se rozhodne zůstat a my s nima Marca trejdneme za nespokojenýho Jamese.

Reagovat
misinho7

neviem si predstavit co by spravila barca v tej chvili keby im Floro ukradol Verattiho ...Kroos-Verratti-Luka vyzera uzasne ale skoda ze Zizu si ide s Casem..ina by som to nevidel nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš chce natáhnout cenu a Barceloně ten přestup znepříjemnit. U vás by mi Verratti nedával smysl. Ale je to Florentino, takže se může stát cokoli. Ale možná by toho pak litoval Verratti. V barce by měl jasný základ a potom co by odešel Iniesta by měl neotřesitelnou pozici. U vás nevím máte to v té záloze nabité už teď.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

zaujimalo by ma kolko si PSG bude pytat ak sa to stane..pri tych dnesnych cenach a pri tom ze PSG nechce predavat ...tak by mohli ist aj do ciastky 110 +

Reagovat
teenz

Takže už jen domluvit se s PSG.

Reagovat
Mateo16

Pod mi Florentino. Náhrada za Jamesa , Casemira posadí a ešte vytrolime Barcelonu.

Reagovat
vilp

Tak to se pak rovnou můžeš sbalit.

Reagovat
misinho7

tiez neviem preco do toho Floro alebo Zidane nejdu .. DM je posledne miesto kde potrebujeme este lepsi upgrade a Marco by ideal, to by uz bola snad nezastavitelna zaloha ..pripadne este Kante vysral by som sa na vsetkych utocnikov atd a isiel po jednom z nich

Reagovat
vilp

Možná proto, že když máš Kovačiće, nepotřebuješ Verrattiho. Ale říkej to nenažraným fanouškům.

Reagovat
misinho7

skoda ale ze Zizu na Kovu sere zatial ...no a nemyslim si ze Kova je nahrada za Casemira, ja ho beriem ako nasledovnika Modrica skor backup za Modrica ci Kroosa, sice hral casto aj na DM ale nemyslim si ze to je uplne jeho pozicia

Reagovat
vilp

A Verrattiho pozice to snad je?

Reagovat
misinho7

no Veratti hraje to DM skor ..co sa tyka obrannej cinnosti tak by bol z nich urcite najlepsi(ak neratam Caseho) urcite nehraje a piziciu aku ma Luka ci Kroos(ked hraje Case) cize blizie k superovej brane ale skor by hral na Caseho a to by bol podla mna uz uplny masaker, ta prevaha v tej zalohe by bola neskutocna

Reagovat
vilp

Nepřijde mi, že bys ho měl nějak dobře nasledovaného.

Reagovat
misinho7

tak nesledujem Lique 1 pravidelne, skor iba v LM mozno sa mylim a len som videl par zapasov kde mi tak prisiel mozno by sa mohol vyjadrit niekto kto ho ma poriadne nasledovaneho

Reagovat
vilp

Že brání lip jak Kova, je nesmysl, oba jsou díky nízkému těžišti, důrazu, hbitosti a inteligenci výborní na zemi, Verratti možná trochu víc prasí, ale ten efekt je hodně podobný, spíš mi přijde lepší Kova (díky rychlosti). Kila a centimetry navíc, které měl Xabi nebo Casemiro, schází oběma.

Reagovat
Visca el barca

Verratti nehraje čistý dm

Reagovat
Mateo16

Ja som to myslel ironicky lebo Verratti je nereálny. Boh vie aké má zámery s ním ZZ keď dá šancu Marcosovi asi sa zrejme posune vyššie

Reagovat
vilp

Já, že myslel, ale misinho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

akemu Marcosovi?

Reagovat
Ed_Hazard

Llorente (predpokladám)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brzdil bych. To info je z L'Equipu a ten je co se tyce PSG shit. Verratti je dokonce jednou za psani podobnych picovin zaloval.

Reagovat
vilp

I kdyby, tak ho stejně nepustí. Smlouva do 2021, rok do MS, ideální pozice si ho nechat i přes truc, kdyby náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jjj, PSG ma v ruce vsechny trumfy.

Reagovat
Billy McClane

Ale v Barcelone uz oslavuju

Reagovat
patas92

Jj, už jsem si koupil dres

Reagovat
Visca el barca

Nikdo neoslavuje, já jen napsal, že požádal o přestup a začla o tom psát vaše strana

Reagovat
Kluivert9

Už jsem bouchnul Moet

Reagovat
teenz

Moet nic moc.

Reagovat
Kluivert9

Co doporučuješ?

Reagovat
teenz

Perignon.

Reagovat
Kluivert9

Jo, ten je taky fajn

Reagovat
teenz

Moet neni spatnej, ale na to jaky ma jmeno mi to neprijde nic extra. Takova lepsi bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

OT pro Madridisty.. od 21 hraje ten náš nuovo Neymar první zápas v základní sestavě. Co jsem zatím sledoval highlighty z minulých zápasů, tak je vidět, že se cítí víc a víc pohodlně a začíná být dost nebezpečný. Pamatuju si snad 2-3 situace, kdy byl opravdu blízko gólu. Tak snad mu to tam dneska padne.

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Visca el barca

Příjde mi teda daleko těžkopádnější než Neymar.

Reagovat
Dayman

Reagovat
Ángel di María 22

Je mu teprv 16..

Reagovat
vilp

I tak bys čekal, že bude talent desetiletí zvládat banální věci.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

vyzera ze nabera sebavedomie a zacina sa ukazovat aj v Acku len tak dalej

Reagovat
-Carles-

Barca údajne ponúka za Verrattiho 100 mega, zatiaľ čo PSG požaduje minimálne 150

Reagovat
Visca el barca

já sem teda zatím jen četl, že první schůzka má být dnes. Bude to zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

150 je moc. Za to můžeme mít tři Gomese.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase četl, že PSG požaduje 80. Tich 150 je nějaký přestřel, to napsal někdo kdo chtěl zaujmout.

Reagovat
Jordi Alba

La liga 2.

Semifinále: Huesca - Getafe, Cádiz - Tenerife.

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti chce pryč do Barcy, PSG ho nechce pustit. Chce nové cíle a nelíbí se mu směr kam jde PSG, tak to bude zase nová smlouvička

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Agent Marca Verrattiho, který chce opustit Paříž, Donato Di Campli se dnes sešel se sportovním ředitelem PSG Anterem Henriquem a společnou řeč zrovna nenašli. Di Camplimu prý bylo sděleno, že záložníka Paris Saint-Germain nikam pustit nehodlá, protože není prodávajícím klubem. (leparisien.fr)

Reagovat
patas92

Tvůj život tady ztratí veškerý smysl, pokud Verratti jednou přestoupí

Reagovat
Visca el barca

on se prezentuje jako fanda PSG

Reagovat
teenz

Jj realnej pohled na vec = fanda PSG.

Reagovat
teenz

Asi pak kontaktuju jirku, ze mu pomuzu u michacky. Kazdopadne jde o PSG, takze "mam nohy na stole".

Reagovat
smazaný uživatel

Neubližuje si tak trochu ten klub? Když hráč chce odejít, tak proč ho za každou cenu držet. Jak potom bude hrát v klubu, kde ani nechce být. A kdo se potom bude řítit do PSG, když ví, že odejít je potom problém, např. kdyby se mu nedařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hráč chce odejít, tak proč ho za každou cenu držet? Já nevím, protože Verratti má s PSG smlouvu ještě na 4 roky? A tu smlouvu podepisoval ani ne rok zpátky?

Reagovat
Visca el barca

A tebe by bavilo vyhrávat jen Ligue 1?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Reagovat
Visca el barca

Tak víš jak to myslím, bejt top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že jsou lepší ligy kde hrát a vyhrávat, ale díky tomu neustálýmu prodlužování smluv je PSG v mnohem silnější pozici než on. O to mi jde.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu projekt PSG má od začátku oproti City a Chelsea jednu velkou nevýhodu. A to je domácí soutěž. Druhá věc, s tímhle zavíraním s prominutím huby a prodlužování smluv každej rok, ty úplný topky (neymar) atd nikdy nenatáhnou.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti potřebuje hrát, příští rok je ms, takže nějaké trucování je zbytečné. Nehledě na to že když odmítne nastoupit/trénovat tak by přišly pokuty. Osobně mu ten přestup přeju, ale kdyby nebyl jeho agent kretén tak toto vůbec nemusí řešit.

Reagovat
Visca el barca

Jak to myslíš tím agentem? Jakože je blb, že s ním podepisoval loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, jeho agent má tu dementní vlastnost kdy dává zprávy médiím za účelem zvýšení platu. On tu smlouvu prodlužoval několikrát, a tipnul bych si že ne vždycky to bylo z jeho vlastního popudu, v roce 2013,2014 a 2016. Vždycky předtím bylo plno keců v médiích jak má přestupovat do Realu, do Juve nebo do Barcy a bylo z toho jen vždycky další prodloužení. Těžko se divit PSG že ho nechce pustit když má smlouvu do 2021 a vždycky mu vyšli vstříc. Z pohledu Verrattiho to chápu, chce se posunout, taky by mě nebavilo vyhrávat to samé.

Reagovat
Visca el barca

super názor, díky

Reagovat
Visca el barca

Tebe to zabije, až přestoupí. Nehledě na to, že ostatní servry to publikují krapec jinak. Kdyby to bylo tak jasný, jak ty tvrdíš, tak marco řekne něco ve smyslu Griezmana. Prostě zůstávám. Je mi jasný, že chceš, aby k nám nešel, protože by jste v Clasicu neudělali ani ten bod

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Neboj, bude pro vás hůř.

Reagovat
teenz

Ok, dej vedet az prestoupi. Diky.

Reagovat
Mateo16

Teší ma že prestupak FCB je rovnako na hovno ako RM. Co Verratti im dokonca aj ten Coutinho padá

Už vidím ďaľšieho priemerného záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinha hlavně nechce Valverde. A Verrati ještě nepadá.

Reagovat
patas92

A co ten 'budget' Verratti z Nice, viděl ho tady někdo v zápase?

Reagovat
LAM

Co jsem tu četl od lidí co sledujou Francouzkou ligu,tak psali že patřil k nejlepším hráčům Nice který hrálo dlouho o titul Je docela i mladej takže by to nemusela bejt vůbec špatná volba,ale Veratti by měl bejt zatím ještě priorita.Pokuď máme někde utratit velký peníze,tak zrovna v záloze.

Reagovat
patas92

No tak táhne mu už na 26. To je na hráče s jednou dobrou sezónou docela dost. Na redditu se o něm docela mluví, tak by mě zajímalo, jestli je vážně tak dobrý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele