Sevilla má nového trenéra, mužstva se ujal Berizzo

13.06.2017, 16:06
Aktuality
Eduardo Berizzo se podle očekávání stal novým trenérem Sevilly. 47letý kormidelník, jenž na lavičce nahradí Jorge Sampaoliho, naposledy vedl Celtu Vigo a s andaluským klubem podepsal tříletou smlouvu...

Bývalý stoper začal svoji trenérskou kariéru jako asistent Marcela Bielsy u reprezentace Chile a následně se před Estudiantes a O'Higgins dostal až na lavičku Celty Vigo.

Se španělským klubem nejprve skončil na osmé a následně na šesté příčce, díky čemuž si zajistil postup do Evropské ligy, kde se s Celtou Vigo probojoval až do semifinále.

Další úspěchy už však nepřidá, neboť se stěhuje do Andalusie, kde podepsal kontrakt do roku 2020 se Sevillou. "Můj cíl je vždycky stejný, udržet nastavený trend. Potvrzovat dobré výkony je vždycky těžší, přesto uděláme maximum, abychom Sevillu ještě posunuli," řekl Berizzo.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat
ADM

OT : Marcov agent dal celkom jasne najavo, že PSG už predostreli záujem odísť...takže to nebudú len špekulácie médií.

Tak už len poslať asi tak 250 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde za 100, i to je moc.

Reagovat
ADM

Jj, so zmluvou na dalsie roky. Rád by som ho u nás videl, vyriešil by kopu našich problémov lebo je to hráč do hlbky poľa, čo potrebujeme, ale šanca že PSG pustí svoju momentálne najväčšiu hviezdu (spolu s Cavanim) je asi tak 1%.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

who?

Reagovat
ADM

Verratti

Reagovat
ratusek

Snad už nebudeme tým jánošíků. Bohatým bereme a chudejm zoufalcům rozdáváme i když lepší místo než 3.místo nelze dosáhnout no. Škoda. Aspon ten pohár bx se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

óóáeáoóóáeaó

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele