Trenér Berizzo po třech letech odejde ze Celty Vigo

20.05.2017, 14:22
Aktuality
Celta Vigo je dalším prvoligovým španělským klubem, který bude mít od léta nového trenéra. Na lavičce galicijského celku nebude pokračovat Eduardo Berizzo, vedení to dnes oznámilo v oficiálním prohlášení...

"Eduardo Berizzo a jeho tým nebudou v příští sezoně pokračovat v Celtě Vigo. Skončí tak báječné tříleté období pokračujícího růstu po sportovní a sociální stránce. Byly to tři báječné sezony, v nichž se nám vždy splnily sny. Trenér se zapsal do historie klubu a navždy zůstane v paměti jak klubu, tak i fanoušků," stojí v prohlášení Celty.

Berizzo v létě 2014 nahradil Luise Enriqueho a v prvních dvou sezonách dovedl tým ke konečnému osmému a šestému místu. Letos skončí Celta nejlépe jedenáctá, horší umístění z ligové soutěže si ovšem vynahradila v Evropské lize, v níž dokráčela až do semifinále, kde těsně nestačila na Manchester United.

47letý trenér bez práce pravděpodobně dlouho nezůstane. Jeho jméno je spojováno především se Sevillou, na jejíž lavičce po jednom roce zřejmě skončí Jorge Sampaoli, který je hlavním kandidátem na práci u argentinské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by mohla byt slusna náhrada na Sampaoliho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se a Celtou nedostal do finále EL

Reagovat
Mr.Mike

odvedl dobrou práci

Reagovat
Spalovač šancí

Nedivím se, že ho vyhazují. Vypadnout s anglickým klubem je ve Španělsku prostě považováno za ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

manchester je britsky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to rozeber jak jsi nato přišel...

Zajímal by mě totiž jak to přiřazuješ...

př. Co je Swansea a co The New Saints?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Aha...Je to anglický tým. A proto je to britský tým.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho ho zničil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele