Aréola popřel informace, podle nichž odmítl novou smlouvu s PSG

05.10.2017, 17:00
Aktuality
Alphonse Aréola se před letošní sezonou stal jedničkou mezi tyčemi Paris Saint-Germain a aktuálně má jeden problém s novináři. Podle některých z nich francouzský brankář odmítl nabídku nové smlouvy, aby si mohl nechat projít hlavou to, jakou budoucnost si sám představuje, sám gólman ovšem něco takového rychle popřel...

24letý Aréola za sebou má hostování v RC Lens, Bastii a Villarrealu a v létě posadil na lavičku Kevina Trappa. Do této chvíle letos nevynechal ani minutu a patří i do francouzské reprezentace, kterou čeká závěr kvalifikačního cyklu o postup na MS 2018.

Aréola se po údajném odmítnutí prý dostal do hledáčku například Newcastlu United. Ten, stejně jako další případné nápadníky, může lákat fakt, že brankář má v Paříži smlouvu jenom do června 2019.

"V tuto chvíli se starám o dva důležité zápasy za francouzskou reprezentaci. Spekulace o mé budoucnosti jsou naprosto nesmyslné, přestože chápu, že média potřebují o něčem informovat a Paris Saint-Germain poutá velkou pozornost," ohradil se proti informacím tisku.

"Chtěl bych sdělit, že jsem oddán klubu, který má ambice vyhrát vše, jsem oddán městu Paříž a maximálně se koncentruji na letošní sezonu. Nic z toho, co o mně bylo řečeno, není pravda! O mé budoucnosti budeme jednat ve správný moment a řešit budeme vše uvnitř klubu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prumernak.

Reagovat
.13

Neskutocny oblubenec a sympatak. Som rad, ze sa konecne presadil v klube, ktory ho vychoval. Snad sa bude zlepsovat spolu s timom a ostane este vela rokov

Reagovat
smazaný uživatel

ale mam svym zpusobem rad i Trappa

Reagovat
.13

Tak ja zas moc Trappa moc nemusim, prijde mi arogantny a hlavne premotivovany. Svoje si odchytal, ale tie kiksy co vie spravit mu to dost kazia.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
LeonardoUžoa

Je to jako Francouz, nebo třeba i žil/vyrůstal nebo tak něco na Filipínách? Kdyžtak díky, vyhledávat si to nechci, chci diskutovat.

Reagovat
Beči

No narodil se v Paříži, takže je to rodilý Francouz. Takže buď má rodiče Filipínce, co žijí ve Francii, nebo to má půl na půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Very nice and helpful information has been given in this article. http://aussieessay.org/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby odíde z PSG /keď už konečne hráva/ kvôli Newcastle tak by to bol retard roka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele