Appiah konečně našel angažmá. Získala ho Bologna

01.11.2009, 22:31
Aktuality
Ghanský záložník Stephen Appiah ukončil čekání na nové angažmá. Italská Bologna dnes na svých webových stránkách potvrdila, že bývalý hráč tureckého Fenerbahce se stal její novou posilou.

Italský prvoligový klub na webu oznámil, že nová akvizice bude oficiálně představena v pondělí, délka jeho kontraktu v momentálně sedmnáctém celku ligy zatím není známa.

Bývalý středopolař Udinese či Juventusu se tak do italské nejvyšší soutěže vrací čtyřech letech. Bez angažmá byl od léta 2008, kdy rozvázal smlouvu s tureckým Fenerbahce. 28letý Ghaňan sháněl nového zaměstnavatele marně také kvůli vážnému zranění kolene.

Přestože mu v posledních měsících chyběla pravidelná zápasová zátěž, v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2010 nastupoval vedle Michaela Essiena za ghanskou reprezentaci. V říjnu byl Appiah spojován v souvislosti s posílením Schalke, v minulosti se o něj zajímaly také AC Milán, Kazaň nebo Tottenham.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com, skysports.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyborne Bologna , konecne Stephene

Reagovat
pospech11

už sem si říkal že ještě půl roku a bude muset vzít za vděk ze slavii ale nakonec aspoň Bologna i když minulej rok málem hrál PL za Arsenal doufám že jako kapitána ho uvidím na MS

Reagovat
smazaný uživatel

sice se divím, že po něm sáhla zrovna Bologna, ale jinak jsem rád, že je zpátky v Itálii..., je to takovej fajn chlap, bude to pro ně oživení..., pokud na to ještě má.

Reagovat
lnterista

nevim jestli je fajn ale jeho bratranec je pekna ku.va

Reagovat
milan78

ojel ti kanál ?

Reagovat
lnterista

az tak jo?

Reagovat
milan78

napadáš jeho bratrance, tak se ptám.., jestli hraje fotbal tak ho neznám, proto mě zajímalo co ti udělal, či neudělal

Reagovat
lnterista

dluzi me 20liber

Reagovat
panca

zas takova ne ale hlavne neskutecnej sampon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Nechápu Wengera. Tohle se mělo zadarmo zkusit.

Reagovat
pospech11

přesně a kdyby se nechytl tak ho prodat za nějakej menší peníz

Reagovat
smazaný uživatel

tazko povedat. Myslim ze v Kazani ho odmietli koli problemom s velkou stratou svalovej hmoty. Takto pred rokom ked sa jeho meno spajalo s Arsenalom a na DM "hviezdil" Denilson som si ho velmi prial. Cim dlhsie vsak bol bez futbalu, tym vacsi risk by to bol. Skor ma serie ze nedotiahol naspat Paddyho

Reagovat
fantomas

Paddy je tentýž případ. A po Appiahovi se klidně mohlo sáhnout hned, jak se ocitl na seznamu hráčů bez smlouvy. Nabrat znovu svalovou hmotu neni žádnej neřešitelnej problém.

Reagovat
pospech11

hlavně u profesionálních sportovců by to problem neměl být

Reagovat
smazaný uživatel

keby po nom siahol hned tak by ziadne problemi so svalmi nemal, kedze tie sa vyskytly asi po pol roku bez futbalu. Problem je vsak vo Wengerovi ktory tvrdohlavo odmieta posilnit post DM aby nahodou nepribrzdil rozkvet Denilsonovho megatalentu

Reagovat
fantomas

Však to je ono.

Reagovat
smazaný uživatel

vzpominam si kdyz stridal v Juve Davidse, coz byl predtim jeden z mych nejoblibenejsich hracu... nahradil ho rekl bych obstojne a opravdu odvadel dobrou praci... jestli mu vydrzel ten herni styl tak bude urcite hrozbou pro ostatni tymy jinak Bologna mi je cim dal tim vic simpatictejsi, skladaji hodne simpaticky tym x)

Reagovat
smazaný uživatel

stephen byl jednim z hlavnich duvodu, proc si s nami ghana delala v nemecku, co chtela. byl jsem na stadionu a oni hrali tak sympaticky, ze me ta prohra ani nemrzela a jel jsem domu spokojen. a on samotny hral v juve a fenerbahce skvele, nechapu, proc trvalo tak dlouho mu najit angazma

Reagovat
SqueeZy

paráda vítej zpátky v Itálii Stephene

Reagovat
smazaný uživatel

itálie to zrovna nevím měl jít do portugalska

Reagovat
10

proč zrovna do Portugalska? v Itálii hrál 8 let svůj nejlepší fotbal...

Reagovat
homeles8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele