Angeliño se opět stěhuje, sezonu dohraje na hostování v AS Řím

30.01., 16:47
Aktuality

Obránce Angeliño v posledních letech často střídá kluby a pokračuje v tom i letos v lednu. Španěl si poprvé zahraje italskou nejvyšší soutěž, na hostování z RB Lipsko si ho vypůjčilo římské AS.

27letý fotbalista včera prošel zdravotní prohlídkou a dnes podepsal kontrakt, jehož součástí je opce na přestup za pět milionů eur. V hlavním městě Itálie bude nastupovat v dresu s číslem 69 a je druhou zimní akvizicí do zadní formace, už před ním dorazil Dean Huijsen (hostování z Juventusu).

"Když jsem slyšel o zájmu AS Řím, tak jsem neváhal ani chvilku. Dnes jsem pyšný na to, že budu součástí skvělého klubu s neuvěřitelnou historií, který disponuje kádrem plným šampionů. Setkal jsem se s trenérem i spoluhráči a jsem nadšen, trenérovi jsem okamžitě k dispozici," prohlásil.

Angeliño za sebou má působení v Manchesteru City, Gironě, Mallorce, Bredě, PSV Eindhoven a Hoffenheimu. Od roku 2021 je kmenovým hráčem Lipska, letos na podzim hostoval v Galatasarayi.

Autor: Tomáš Pavlík / asroma.com

Komentáře (59)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Španielsky ľavonohý krajný bek s meno José Ángel. Naozaj neviem, čo by sa mohlo dosrať

Vitaj!

Reagovat
Kloppo

Kto mu vtedy robil "konkurenciu" na ľavej strane? Lebo dostal celkom dosť herného priestoru v jeho jedinej sezóne 11/12...

Reagovat
Alberto Aquilani

Nikto :D Zaskakoval tam Taddei, čo bol krídelník a Perotta, čo bol vlastne CM a pod Spallettim prežil najlepšie roky na CAM pod Tottim :D

Reagovat
Kloppo

Tak to už mi potom dáva zmysel tých cca 2300 minút :D dik

Reagovat
GrimeBaller98

Brazilec si poprvé zahraje italskou nejvyšší soutěž, na hostování z RB Lipsko si ho vypůjčilo římské AS.

Brazilec?

Reagovat
Seydou Doumbia

útočník Bragy čtení článku

Reagovat
Nuno čomes

Když už to píšou v článku, kolik tam je šampiónů?

Reagovat
Alberto Aquilani

Majstri sveta sú Dybala, Paredes, De Rossi. Rui Patrício, Cristante, Belotti a Spinazzola vyhrali Euro. Tituly z líg má Dybala, Paredes, Smalling, Rui Patricio, Lukaku. Lukaku so Smallingom vyhrali EL.

Nenapísal to autor článku ale povedal samotný Angelino.

Inak, LM nevyhral, ak sa nemýlim, nikto. Rovnaká štatistika je v Interi :-)

Reagovat
Nuno čomes

A většina taky EKL vlastně, na to jsem úplně zapomněl.

Jinak to nebylo žádné popíchnutí

Reagovat
Kloppo

Tu len doplním, že LM má Abraham

Reagovat
Alberto Aquilani

Kokos, na nášho čierneho Harryho Kanea som aj zabudol!

Reagovat
Tomanatura

Za Inter vyhrali LM Pavard a Arnautovic. Z Juve Danilo 2x. AC Pulisic, Jovic, Giroud.

Reagovat
Rudnevs

Nikdy sa nepytaj ženy na vek, muža na plat a Marka Arnautoviča, koľko minút odohral v vo výhernej LM sezóne

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
andkoo

a teraz tuho rozmyslam ako sa k tomu dostal, v ktorom klube

Reagovat
Kucka

Reagovat
Largo

Reagovat
Rudnevs

Titul z ligy Nissen Kristensen

Reagovat
Rudnevs

69 číslo?

Reagovat
El Matador

Asi má rád čínskou filozofii

Reagovat
Kucka

Proč vůbec skončil v RBL? Dvě sezony tam měl super čísla.

Reagovat
Raffaello

Baldanzi do Říma je na spadnutí. Jen teda musí Celik kývnout na Galatasaray.

Reagovat
pastal

Já teda četl že do AS má jít, ale chcou Pisilliho a Pagana a to si teda myslím že by byl vymrd pro Řím!!! Zbavit se jich, když klidně už teď by mohli dostávat šanci vždyť v té záloze všichni až na Bového chodí

Reagovat
Raffaello

Já četl o hostování s odkupem. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze.

Reagovat
Largo

Taky, hostování a povinný odkup, plus možná procenta z dalšího prodeje.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nepustil bych ani jednoho, radši kasu.

Pissili klidně může hrát za mrtvého Pelleho posledních 15-20 minut, má čuch na góly a Pelle krom občasných g+a stejně nic nenabízí, takže je to kus za kus.

Pagano mi přijde víc jako střeďák, možná bych ho alternoval s Edem.

Ale přestup je zabije, v Empoli stejně nedostanou čuchnout a skončí někde v Céčku.

Reagovat
10

nějak si ho v Římě nedokážu představit, vedle Dybaly, Pellegriniho...v AS mi chybí jinej typ hráče, když už z Empoli, tak bych vzal radši Cambiaghiho z jejich pozice

Reagovat
Raffaello

Upřímně, čekám, že Empoli spadne, proto bych byl rád, kdyby Baldanziho už teď někdo z vršku vzal. S Dybalou si ho taky nedovedu představit, ale něco mi říká, že Dybala v létě z Říma odejde. Pellegrini je pro mě hráč "bez zařazení", z talentu mi vykrystalizoval v divnýho patrona.

Reagovat
Largo

Jenže tam právě kromě Dybaly napravo, respektive na podhrot ve 4-3-2-1 není. A víme, kolik času Dybala tráví na marodce.

Reagovat
10

To je taky pravda. Já vycházel z toho, že si je nedokážu představit moc vedle sebe na hřišti, ale to bohužel s ohledem na Paulita stejně nebude tak často...

Reagovat
Truffaldino

Dybala, Aouar, Pellegrini, na přelomu března/dubna se vrátí Tammy, kterého bychom potřebovali vyhypovat, Azmoun taky nebude vždycky střídat Lukaka. Nikdo z nich není křídlo. Čtvrté místo závisí na schopnosti Daniela všechny tyto hráče správně zapojit, můžeme hrát asymetrický stromeček, kdy pravou stranu bude zavírat Pelle/Bove/Aouar s větší podporou RB a Dybala/Aouar se bude stahovat doprostřed, můžeme hrát víc 4-4-2, na krajích hrát rychle kombinačně, ani Elsha neumí 1 na 1, Daniele taky říkal, že budeme přecházet i na 5 vzadu podle soupeře. Pokud se mu podaří správně zapojit stávající hráče a najít pro Dybalu relativně volnou roli, tak to bude fungovat se současným kádrem a Balzanzi do toho soukolí hravě zapadně, klidně coby střídající hráč. A pokud ne, tak nám zbyde top talentovaná italská 10 a ne další průměrák zralý na letní odchod.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
10

Už jen ta změna stylu hry a i tenhle příchod, kterej by se v předchozím období nikdy nerealizoval, protože by přišel nějakej Ozil, je důvod k optimismu, to chápu.

Ten kádr s Angeliňem a teď Baldanzim si dost říká o to, abyste zkusili 3-4-1-2 jako při posledním scudettu. Jen by se hodil ještě Cafú a Emerson.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Dvojicí Cristante - Paredes urážíš Hidetoshiho, Zanettiho i Limu. Emerson a Tommasi vlbec nejsou součástí této diskuze..

Musí tam být Bove

Reagovat
10

do toho jsem se fakt pouštět nechtěl

Reagovat
Largo

Reagovat
Truffaldino

Tahle sestava a rozestavení mi navozují dost špatné vzpomínky ze zápasů ještě měsíc zpátky ... Mě by se třeba líbila Barcelona po příchodu Fabregase, ale na to nemají hráči techniku. Takže buď stromeček, nebo 4-2-2-2 s výměnou pozic a každý zápas v 60. minutě protočit tři unavené hráče.

Reagovat
Largo

Videl bych to spis na klasictejsi 4-3-2-1

Svilar - Karsdorp, Mancini, Ndicka/Llorente, Angelino - Bove, Paredes/Cristante, Pellegrini/Aouar - Dybala, Baldanzi/El Shaarawy - Lukaku/Azmoun

Reagovat
Pozor skluz!!!

Pelle má nulovou invenci a Paulito je velká nejistota, posledná dva týdny vypadá, že drží smutek za Moura, ale asi to bude jen dočasné, musí si zvyknout že nebude kometou jasnou nad temným močálem, k čemuž stačí jeden dobrý průnik a střela, ale že musí zase tahat 90 minut, fotbal na míči ho snad bude bavit ještě, jinak může jít o dům dál. Já si ho užívám v dresu AS, moc takových hráčů není, ale když půjde jinam, nebudu plakat.

Baldanzi mě hodně baví tím, jak okamžitě strhává zálohu i útok, je to trochu old school hráč (to i Pelle), ale on má tu jiskru, má v sobě toho básníka. Moderní fotbal tomu moc nepřeje, ale on se může posunout, ten kluk mě baví.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Raffaello

Deal done. Baldanzi do Říma. Hostování + 15m povinná výkupka.

Reagovat
Largo

Nema to byt klasicky prestup? Pry to neni hostovani, ale normalni prestup nastalo za 13 mega plus bonusy a neco z dalsiho prodeje.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Z čeho bychom to zaplatili.

Reagovat
Raffaello

Romano nejdřív psal hostování s opcí. Pak koukám dával i těch 10+5.

Takže to vypadá na 10+5 bonusy, podpis 5leté smlouvy a hodně o to stáli samotní Friedkini. Takže fakt asi hodili cash na stůl.

Reagovat
Pozor skluz!!!

10 + 5 je skvělý kauf.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Plus 20% z dalsiho prodeje. Skvela prace. Pinto by si svym videnim mercata mohl s De Rossim nazorove sednout. Skoda.

Reagovat
Truffaldino

A bez hráčské kompenzace, pokud mu nebudeme počítat přestupy, kde jasně figuroval Mou, tak nejlepší obchod. Jen si tak nějak říkám, jestli tohle není hlavně z Danielovy hlavy.

Reagovat
10

jak se to povedlo teď v zimě, když všichni experti psali, jak Roma kvůli FFP nemůže koupit ani papír do tiskárny?

Reagovat
Truffaldino

https://romapress.net/roma-required-to-generate-e60-million-in-revenue-and-capital-gains-before-30-june/

Pokud je Dan ochotem to klubu investovat i mimo stadion, tak je v tuto chvíli FFP jistým způsobem vedlejší. Buď se udělá LM a prodá se Abraham/Ndicka (u něj může být problém s platem, protože i on dostal 4m) a stihne se to zalepit, nebo se další sezóna v Evropě odpíská ve stylu AC. Zní to hrozivě, ale Baldanzi se vlatně v těch 60m ztratí.

Reagovat
pastal

Není to díky tomu že se prodal Vina za 8 mega

Reagovat
Truffaldino

Za něj je účetně asi 300 tisíc.

Reagovat
10

taky ho mohli koupit už před týdnem, vyřešili by nám spoustu problémů

Reagovat
Raffaello

Ono bývalo stačilo, aby Allegri nestavěl pšonka na úkor Kenana a zápas by byl po první půl rozhodnutý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele