Ancelotti sní o trénování AS Řím

01.04.2008, 12:01
Aktuality
Carlo Ancelotti odmítá spekulace o letním odchodu z AC Milán, s Rossoneri se však jednou přece jenom rozloučí a nemělo by to být ve chvíli, kdy bude končit svou trenérskou kariéru. Zkušený kouč se nechal slyšet, že by jednou rád usedl na lavičku římského AS...

"Svou trenérskou kariéru bych chtěl ukončit v nějakém klubu a rád bych tak učinil v AS Řím. Bylo by to opravdu pěkné, město jako Řím nenajdete již nikde na světě," prohlásil Ancelotti.

"Porážka v roce 1984 ve finále PMEZ od Liverpoolu byla velkým zklamáním, každopádně je to už pryč a časy se změnily. Chtěl bych jednou trénovat AS a kdo ví, možná se tak stane ještě letos," naznačil Ancelotti, že s jeho setrváním v AC Milán to přece jenom není tak jasné.

Ancelotti rád vzpomíná na časy strávené v AS Řím, v současné době má ale zcela jiné starosti. Jeho AC Milán je již venku z Ligy mistrů a pokud si nejprestižnější klubovou soutěž bude chtít znovu zahrát i v příští sezoně, bude muset pořádně zabrat - v tabulce Serie A je sedm kol před koncem na šesté příčce a na čtvrtou Fiorentinu ztrácí čtyři body.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kouč AS Řím Luciano Spalletti by mohl v příští sezóně nahradit na lavičce AC Milan Carla Ancelottiho. Podle Gazzetta dello Sport se nejvyšší představitelé obou klubů Adriano Galliani (AC Milan) a Ariedo Braida (AS Řím) setkaly ohledně projednání této možnosti. Spalletti již dříve prohlásil, že by se koučování Rossoneri nebránil, pokud by Galliani společně s ním přivedl do Milana také obránce Philippa Mexese.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako kus za kus? Výměna trenérů?

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se této možnosti taky nebránil, ale spíš bych tam viděl někoho kdo má k ac vztah, nejaký bývalý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Frank Rijkaard

Reagovat
smazaný uživatel

treba maldini po teto sezone skonci a muze zacit hned trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

po tete ještě ne až po přišti.

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste 1 spekulace :Maldini by mohl odejít do Newcastlu. Poslední zprávy hovoří o tom, že Newcastle United předložil nabídku pětinásobnému vítězi Evropského poháru na příští sezónu, přičemž se kouč Magpies Kevin Keegen domnívá, že by zkušenosti Maldiniho mohly týmu pomoci.Paolo nejspíš odejde.

"Je pravda, že má o mě Newcastle zájem," potvrdil včera Maldini. "Je to velmi lákává nabídka, ale rozhodnu se až na konci sezóny. Jediné, co mi v kariéře chybí je zahraniční angažmá a tohle by mohla být skvělá příležitost zahrát si Premier League."

Paolo nejspíš odejde. Po domácí porážce 1:2 od Atalanty Bergamo navíc veterán řekl, že v Milaně nezůstane, pokud tam bude stejný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

1.4. kamaráde...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, jak tomuhle může někdo uvěřit. To mi hlava fakt nebere

Kámo, uvědomil jsi si, co je dneska za den? Já osobně se vcelku divím, že toho dneska nevyužila zdejší redakce k takovejm bombám jako Rio Ferdinand za Gerrarda, Torres s Gerrardem do Arsenalu za Adegayora, Fabregase a Rosickýho, Totti do Lazia, Nedvěd do Realu, Puyol do Realu, Raúl, Cannavaro s Casillasem do Chelsea za Lamparda, Drogbu a Terryho a podobný bomby

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

moc dobře

Reagovat
panca

bych ho okamzite vyhodil trenuje ac jeste k tomu spatne a placa o rimu to je neskutecnyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to tipnul jako apríl hoši

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Fiori do Interu za Ibrahimoviče + 3 mega euro do AC a nějaký % za příší prodej

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jsou ty procenta z přestupu Fioriho. Jinak bych do toho nešel ...

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak, perspektivní golman

Reagovat
Shevchenko

Sorry že to tu kopíruju, ale když je apríl, tak ať se aspoň nasmějem.

http://www.fotbalportal.cz/cs/reprezentace/euro-2008/clanek/8431-spanelsko-vyrazeno-z-euro-2008-misto-nej-jede-anglie/ Koukejte jak to někteří zbaštili.

Reagovat
fantomas

nejlepší je tento komentář :D: "to snad nie je pravda sice je 1. April ale myslim ze to asi je pravda "

Reagovat
Shevchenko

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty, vole, oni tomu fakt věřili

Reagovat
fantomas

tak ale to už přehánej

Reagovat
M11

ale kdyz si prectes nektere ty komentare

Reagovat
fantomas

jj ten výše je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

no, tady musím říct, že Platini je opravdovej blb a abych řekl pravdu, tak bych něco takovýho od něj klidně očekával. Další věc je ta, že když je Apríl, tak bych byl obezřetnější a ověřil si to.

Každopádně jsou na fotbalportalu opravdoví znalci. Doufejme, že nebudou přecházet sem. Přinesli by sem "vlnu intelektuálního vakua" (tahle hláška mě totálně odstřelila )

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo

Carlo je osobnost, mam ho velmi rad ako trenera a podla mna posobi aj ako fajn clovek, vzdy som si na lavicke AC predstavoval niekoho ako je on. V Milane toho dokazal naozaj vela a som hrdy na to ze tu zostal tak dlho...

ALE

Myslim ze cas na zmenu uz pomaly nastal, urcite to nieje len jeho chyba ze AC je momentalne v upadku, pricin je viacero,

1. Carlova velmi konzervativna a pasivna prestupova politika. Obrana AC je uz jednoducho stara a nestiha, zaloha upada coraz viac a do utoku by to este chcelo 1 kvalitneho hraca, pretoze Gilardino nim rozhodne nieje (ale Gilardino to je kapitola sama o sebe).

Taktiez vedenie Milana je co sa tyka prestupov upne Jalove. Kupili Pata, to je sice super, ale krmit nas fanusikov cely rok len tymto nakupom sa mi zda smiesne. Preco preboha poslali prec BOriella? Celu Zimu sme mali malo utocnikov... A kde je Grimi? Alebo Marzoratti? Vsetci na hostovani.... bieda...

2. Jeho dalsimi chybami je nasadzovanie hracov ako Favalli a Brochi. Chapal som to ked sme este hrali 3 sutaze, ale teraz??? Nepochopitelne pre mna

3. Evidentne ma v poslednej dobe problemy s motivovanim hracov, posledny vykon proti Atalante bol katastrofalny, Seedorf sa na ihrisku prechadzal a kazil jednu prihravku za druhou, Pirlo deto, Gilardino ako vzdy iba zahadzoval slubne sance. A hlavne doma, kde by mali hraci podavat famozne vykony pred takou divackou kulisou je to na zaplakanie

Myslim si ze ten spravny cas na zmenu je prave teraz, uvidime co sa stane v lete, verim ze na 4-tu priecku dosiahneme, ale ak sa AC v lete nezobudi a neposilni kader minimalne o 5-7 dobrych mladych perspektivnych hracov tak titul a ani vytaztvo v lige masjtrov ci v domacom pohari tak skoro nebude

Reagovat
Shevchenko

Máš hnusný nick.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív jsem myslel, že jseš to ty, jsem si říkal: slovensky ?

Reagovat
fantomas

já si je taky občas pletu

Reagovat
smazaný uživatel

BAN! Je to blbý, takle se to docela plete..

Reagovat
fantomas

ban

Reagovat
Slejdy

jn ban

Reagovat
panca

5 az 7 mladych perspektivnich nikdy nekoupiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele