Jak to dopadne s Ancelottim? AS Řím nepřestává mít zájem

14.04.2011, 21:10
Aktuality
Ze západního Londýna se neustále ozývá ta stejná písnička, ale budoucnost Carla Ancelottiho na lavičce Chelsea zkrátka a dobře vůbec není jistá. Ačkoliv italský manažer říká, že chce na Stamford Bridge zůstat i v příští sezóně, AS Řím o něj nepřestává mít zájem a rádo by ho v létě přivedlo. Pomůže k tomu Římanům sama Chelsea?

Po konci Blues ve čtvrtfinále Ligy mistrů totiž okamžitě vyvstaly spekulace o Ancelottiho budoucnosti na lavičce obhájce ligového titulu a někteří tvrdí, že bývalý kouč AC Milán v Chelsea po sezóně skončí. A právě to by nahrálo do karet Vlkům, kteří mají pod novým majitelem smělé plány a právě Ancelotti v nich očividně hraje velkou roli.

AS Řím nyní vede Vincenzo Montella, jenž v průběhu sezóny nahradil Claudia Ranieriho, ale Giallorossi pravděpodobně s mladým nezkušeným trenérem dále na pozici hlavního kouče nepočítají. Chtějí Ancelottiho, který svůj vřelý vztah k AS nikdy neskrýval. Ancelotti vždy říkal, že by rád jednou AS Řím, klub svého srdce, rád trénoval.

"Pro tenhle tým by byl skvělý," myslí si římská legenda Abel Balbo. "Chtěl bych na lavičce Ancelottiho, protože on ví, jak se hraje fotbal. Je to vítězný typ, který by dokázal z hráčů dostat to nejlepší," je přesvědčen Balbo.

Otázkou samozřejmě je, jestli Chelsea Ancelottiho po sezóně propustí. Pokud by se tak nestalo, varianta AS Řím by pravděpodobně padla. 51letý kouč má totiž na Stamford Bridge ještě na další rok smlouvu. Nicméně ani viceprezident milánské AC Adriano Galliani by se nedivil, kdyby Ancelotti v létě do Itálie dorazil. "Carlo Řím miluje, byl to jeho první tým na nejvyšší úrovni. Má Řím v srdci, ale nechci se plést do záležitostí ostatních," sdělil Galliani.

A aby toho nebylo málo, do celé situace se vložil i Marcelo Lippi, jenž přiznal, že mu trénování začíná chybět a kdyby byl trenérský post v Chelsea volný, asi by se mu nebránil. Na otázku novinářů odvětil: "Bylo by to skvělé, ale ani trénování národního týmu by nebylo špatné. Nicméně bych rád trénoval v Premier League." Schyluje se tedy k letní rošádě?

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (117)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zustane u nas a konec carlo je tam kde ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď hloupej a jdi

Reagovat
HonzaKoller

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kdyby do Chelsea přišel Mourinho nebo Hiddink.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo vrať se

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tu už nebude, ale odkážem!

Reagovat
smazaný uživatel

Ráno ještě říkal že je to blbost a že s nikým nejedná.

Reagovat
Langi

jelikož Daily Mail je pěkný bulvár a nikde jinde sem tu informaci nenašel tak si myslím že to ještě nebude oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at jde .. a Mourinho do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho se do Chelsea nevrátí. Rozhodně ne v nejbližší době.

Reagovat
mike.84

přečti si nejdřív vyjadření mourinha, ktereho je ted plný net

Reagovat
mesyas

ježiši ančeloti zůstane v chelsea a hotovo, ty spekulace jsou už otravné

Reagovat
smazaný uživatel

AS nech zabudne, Carlo ostava v Londyne

Reagovat
Lemond Laws

Real vyhraje LM, Special One pude do Chelsea a Ancelotti => AS Řím

Reagovat
Didier Drogba

Carlo běž

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte si prosím ten nadpis.

Reagovat
Godwinson

Doufám, že zůstane.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby nebyl Abramovic blbec, tak na takovéhle spekulace vůbec nemuselo dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nidko z vedení neřek že ho vyhodí . Sou to jenom spekulace jako všude ....

Reagovat
Pinturicchio

To jsem nemyslel. Ale rozjebe mu sestavu, nedivil bych se, kdyby mu ji "upravoval" ( což ostatně dělá i těma nákupama ). Pak se diví, že CFC letos, pravděpodobně, nic nevyhraje? Já moc ne.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
vitasrp

To, že mu Roman přestupama upravuje sestavu, dost dobře nechápu...

Reagovat
Pinturicchio

Tak když si Roman přivede novou hračku ( Torrese ), za takové peníze, tak ho Carlo asi na lavičce nechávat nebude.

Reagovat
vitasrp

Jenže Torrese nepřivedl Abra sakra, ale chěl ho sám Ancelotti.. Samozřejmě celý ten transfer nemusel být jen a pouze čistě z jeho hlavy, protože jasnou pravomoc nad přestupy nemá, nýbrž je konzultuje s realizačním týmem a vedením, ale fakt si nemyslím, že by to byl Abra, kdo by s tím nápadem přišel. Když i Wilkins řekne(bývalý asistent Chelsea, který ještě v letním přestupovém období s Carlem spolupracoval), že se o něj celá Chelsea v čele s Carlettem zajímala už v létě, tak mu prostě věřím.. Problém byl, že tehdy se získat nedal, v zimě se situace změnila a k tomu přestupu tak logicky došlo..

Navrch celý ten transfer smysl má. Ne krátkodobý, z hlediska letošní sezóny nám vznikl takřka neřešitelný problém, ale podívej se na budoucnost. Drogbovi je už 33 let, odkopal by už tak maximálně 1 sezónu na světový úrovni, pak by musel nutně přijít úpadek a hledala by se náhrada. Do toho od příští sezóny platí ty nová financial fair play pravidla a útočníci mají pravidelně na fotbalovém trhu nejvyšší hodnotu - proto jsme budoucí útočnou hvězdu museli přivést už nyní, protože příště už by to nemuselo být možné, každoročně končíme v červených číslech, takže nějak moc bychom utrácet vážně nemohli..

Reagovat
Darren Fletcher

buduca utocna hviezda mohla stat 15 mega a mat 19 rokov, ak je buduca

Reagovat
vitasrp

Jenže my na post hroťáka fakt nepotřebujem nadějnýho mlaďase, my tam potřebovali hotovýho útočníka v nejlepších letech, protože za Drogbu jsme náhradu prostě neměli.. A žádnýho světovýho útočníka, kterej je ve věku okolo 25 let, prostě za levno neseženeš..

Reagovat
Darren Fletcher

no ale to ste museli zrovna kupit toho najdrahsieho? no nic, keby aspon v lete odisiel jeden z dvojice drogba anelka a vratil sa sturridge. som zvedavy

Reagovat
vitasrp

Kterej jinej TOP útočník byl ve svém klubu nespokojený a chtěl přestoupit?? V lednu máš hodně omezenej výběr, navíc Torres byl adaptovanej na ligu, svoje kvality už prokázal, takže se relativně může považovat za jistotu kvalitní koupě, i když momentální situace vypovídá o něčem úplně jiném. Každopádně on se chytí, sice až od příští sezóny, ale určitě ještě neřekl poslední slovo..

A holt cena byla silně přestřelená, ale s tím se v lednovém okně musí počítat, navrch ještě, když ho kupuješ v poslední možný den.. A, i když to zní blbě, nám o prachy zase až tak úplně nejde - o 10 mega víc sem, 10 tam, vždyť nám to všechno stejně platí Abra..

Reagovat
Darren Fletcher

mali ste kupit kenwyne jonesa :)

ale spoko, ja torresa schvalujem, schvaloval som ho aj v diskusiach par minut po kupe a bol som rad, ze ide do chelsea. prajem mu vsetko dobre, pre mna je jeden z oblubenych utocnikov a chelsea mi zas prilis nevadi narozdiel od lfc

Reagovat
mike.84

kenwyre jones je typ hráče které prostě roman nekupuje. kupil parkera, kupil sidwella a co ja vím (v té době) celkem "neznámé" hráče a pakovali se. on prostě chce a bude kupovat bud hvězdy nebo hrače kterým se povede jedna sezona. pak sou tu vyjímky, ktere to potvrzují. torres jak přesně vitasrp napsal, není nakup jen tak z nudy ale je to problem řešící budoucnost, na to snad nepotřebuje nikdo logaritmické pravítko aby to pochopil. v letě se akorat musí překopat system ve kterém (doufam) už nebude pusobiut malouda s anelkou, takže (doufam) přijdou dobří hráči, kteří umí pracovat sami pro sebe. moc bych chtěl osobně marina a podolskiho. jeden je rychlej a talent a druhej je zase v dobrem věku a ani jeden z nich by nemusel byt extra drahý. oba za 10 mega a problem solved

Reagovat
soukup

Jones není ani omylem kvalitou hráč pro velkoklub notabene aby na něm ještě stavěli ofenzívnu

Reagovat
Pinturicchio

S tím vším souhlasím a vím o tom ( jen dodám, že Romana asi moc přemlouvat nemuseli a občas mám pocit, že Carlo působí ve věci Torres tak nějak odevzdaně - "přivedli jste ho, tak teda jo, nějak to udělám" ).

Jinak nemohl teda pak někdo z útočníků odejít už v zimě? 1 IN, 1 OUT. ( Ale ono celé tohle moje psaní vychází z předpokladu, že Abra je fakt nespokojený, dává to za vinu Carlovi, kterého v důsledku toho / těch výsledků odvolá - což by bylo na kopanec do řiti a koncepční práce by dostala další facku - zvlást, jestli s tím Abra souhlasil, ale po vypadnutí už to dává za vinu trenérovi )

Reagovat
vitasrp

Takhle to určitě udělat nešlo, vždyť Torres podepsal za 5 minut 12 v poslední den přestupovýho období.. Poslat do háje svýho doposud nejlepšího strikera(Drogbu), když bys ještě neměl jistou náhradu, to by byla čistá sebevražda, fakt to nešlo vyřešit jinak, než že do konce sezóny budeme mít v tým oba.. Letní odchod Drogby se zdá být neodvratitelnou záležitostí, pokavaď teda chceme dostat Fernanda zpět do nejlepší formy..

Jinak Carlo může být z Torrese zoufalý taky z toho pohledu, že si řekl o TOP útočníka, za něj se vyhodili ohromný prachy a on čeká hrozně dlouhou dobu na svůj vůbec první zásah.. Jsou dvě možnosti - buď je Torres Abrův kůň, proto hraje všechna důležitá utkání(podle mě nepravděpodobné), nebo je Torres Ancelotti přestup, jeho kůň a pak je taky logický, že si kouč chce těch 50 vynaloženejch miliónů obhájit, tím pádem toho hráče musí prakticky za každou cenu nasazovat do těch nejdůležitějších mačů..

Osobně doufám, že se Abra poučil a Carla nevyrazí. Ono těch příčin letošní krize je víc, bylo by to na hodně dlouhý povídání, nicméně Carlo za všechno fakt nemůže. Už jenom to, s jak úzkým kádrem jsme šli do sezóny, naznačovalo, že letos to úplně ideální nebude.. Hlavně ale momentálně nevidím kvalitativně dostačující náhradu - maximálně ten Hiddink, jenže pravděpodobnost, že by odešel od Turecka, je fakt mizivá. A než aby přišel Benitez, to fakt beru Ancelottiho na dalších 10 let.. Má sice své mouchy, občas nepochopitelně střídá, v LM k mému překvapení zatím hoří i takticky, ale i tak je to skvělý trenér, své kvality už potvrdil a ukázal i u nás, že s týmem dokáže dělat historické úspěchy.. Jestli mě něco dokáže fakt s*át, tak je to přístup některých fans CFC, kteří loni vyvěsovali transparenty King Carlo, more than special, a teď už nad ním definitivně zlomili hůl.. Vždyť se nám totálně nevyvedla jen 1 sezóna, 1 sezóna z posledních 7, to je to vážně taková katastrofa, s kterou se nedá žít?

Reagovat
Pinturicchio

Já vůl zapoměl, jak Torres přestupoval, moje chyba, máš pravdu. Jinak s tím ohledně Carla 100% souhlas - je to parádní trenér a byla by maximální blbost ho vyhodit. Snad se Roman poučil a bude mít tprělivost - přál bych to jak Carlovi, tak celé CFC.

Jinak pro Tebe za přístup a psaní, evidentně víš, o čem mluvíš.

Reagovat
magnat7

a co povies na to tlacenie sa lippiho na ancelottiho miesto?

Reagovat
mike.84

lippi je uspěšnější trenér ale nevim zda by byl chelsea prospěšnej. osobně ho mám strašně rád, ale at dokoučuje svou karieru v italii, at se vráti do Juve

Reagovat
Arbiter

Ono je právě otázka, proč jsem tam, kde jsme (na to, že jsme měli bojovat o titul, bojujeme sami se sebou o LM) a zda nám Carlo ještě může něco nabídnout. Máme úzký kádr, ale proč? Protože to tak Carlo chtěl, navíc tvrdil, jak zapracuje mladé hráče a když měl ideální možnost, tak tam strčil starce Ferreiru. Prohrát jsme prohráli, ale mladíci si nezahráli. Já vím, teď jsem tak trochu jako generál po bitvě, ale Carlo se do té šlamastyky dostal sám. Abra by mu totiž splnil každé jeho přání, viz přestup Luize. U něho mi prostě chybí ten motivátorský prvek, který nakopne hráče do zadnice a rozjede je. Účty se ale budou skládat až po konci sezóny a až tehdy bude vhodné vyhodnocovat.

Reagovat
DelPiero137

u Carla mam tiez ten pocit ze nie je spickovy motivator.

ale treba sa pozriet na to aj tak, ze poslednych x-sezon neboli klucovy hraci tak z formy ako teraz. Mne predovsetkym bije do oci Essien a Lapmard. Po tych zraneniach zdaleka nie su v top forme. Od A.Cola som bol zvyknuty na ine vykony. Strasne mi tam chyba aj J.Cole.

Proste vela veci ktore sa Chelsey roky vyhybali sa prejavili tuto sezonu. Netreba stracat hned hlavu a menit trenerov.

PS : Obi Mikel je tiez zraneny vacsinu sezony? Minimalne minulu sezonu patril k tomu najlepsiemu v strede pola.

Reagovat
smazaný uživatel

bejt na Carlove miste tak zustanu... Italie ted zaziva spatny obdobi a on mel jiste duvod proc sel do anglie... nicmene stale je pro me serie A nejlepsi liga na svete a nevidim duvod proc by muj nazor mel mit mensi cenu nez nazor jinych...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí odejit , miluju jak trenuje už od AC ...on tu spropadenou LM vyhraje ale potřebuje 5 let pak postaví to co v AC Milan . Bože doufám že ho Roman nepropustí .....

Reagovat
Pipo123

OT: Cana k nám !! to snad nie, čakám lepšiu náhradu za Brocchiho

Reagovat
smazaný uživatel

Cana je skvelý, len potrebuje dobrý prístup.

Reagovat
Pipo123

No já viem že sa hovorilo o Arsenale pred rokom, ale neviem jeho štyle sa mi moc do SA nehodí, to je skôr pre PL

Reagovat
herbage

Diego Lugano ani Roque Santa Cruz ne?

Reagovat
Pipo123

máš pravdu, ale ono to tak bude, hráča ktorého nechcem tak ten príde

Reagovat
Francesco Totti AS

kurz na to že Carlo skončí v AS je 1,30!! kandidátem na trenéra v Chelsea je Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

nikde som to tu nevidel, tak:

R.I.P Danny Fiszman.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sky:" Morattimu došla trpezlivosť a rozhodol! Leonardo si po sezóne balí kufre!!! "

Reagovat
Yanek

To je tak jisté jak to, že přijde Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Guusi vrat se...

Reagovat
Swarley

bohužel, Mavericku

Reagovat
Arbiter

Jediná přípustná situace by byla ta, že bychom měli podepsaného Josého nebo Guuse a Ancelottiho pustili. V jiném případě nikoliv, lepšího bychom nesehnali...

Reagovat
smazaný uživatel

*podepsaneho Guuse

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

comu zas nerozumies

Reagovat
Arbiter

proč tam házíš hvězdičku s doplněním, které tam stejně je?

Reagovat
smazaný uživatel

podepsaného Josého nebo Guuse

*podepsaneho Guuse

Reagovat
Arbiter

zbytečné Vzhledem ke stavbě věty úplně nepotřebné...

Reagovat
smazaný uživatel

potrebne, lebo tak by si ludia mohli mysliet ze je nejaka sanca aby ste podpisalu Joseho

Reagovat
smazaný uživatel

*podpisali

Reagovat
Arbiter

vyplatit ho by nebyl žádný problém...

Reagovat
cristiano.K.

no počkej ještě Rafa je volnej

Reagovat
Arbiter

Ra...who?

Reagovat
smazaný uživatel

ten si chodi len pre odstupne

Reagovat
cristiano.K.

to by v CFC nebylo malé

Reagovat
Largo

jsi říman, vrať se domů!:)

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
off-olda

Ač jsem si Carla celkem oblíbil, některá jeho rozhodnutí mě prostě talčí k úsudku, že už Chelsea nemá co dát. Třeba když prohlásil (po utkání Skotsko vs. Brazílie) že Neymar zahrál FANTASTICKY, ale že ho do týmu stejně nechce To mi prostě hlava nebere, Chelsea se o něj snaží cca rok a podle posledních Neymarových prohlášení byl rozhodnutí jít do Chelsea...Nechápu co se najednou změnilo, a nejvíc mě to trápí, protože si myslim že Neymar by byl obrovské oživení pro PL, oživení Chelsea atd. Neymar by vzbudil takový ten ''Humbuk'' jaký je v PD okolo CR7 a Messiho. A to at se vám to líbí nebo ne. Pro mě je Neymar, neskutečný talent, hračička a hlavně skvělí fotbalista a tohle Ancelottiho rozhodnutí nekoupit ho, mě skutečně zabolelo. Když by se Ancelotti umoudřil a rozhodl se Neymara přivést, tak at je v Chelsea klidně do smrti, ale jinak si nemůžu pomoci a doufám že půjde za svým snem... do Říma.

Reagovat
M0rb1D4S

V lednu taky prohlašoval, že nechce do týmu Torrese

Reagovat
off-olda

to fakt řekl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ve v PL Brazilců, který tam září? To není liga pro ně, četl jsem pár rozhovorů s českými hráči co tam přestoupili a hned po přestupu je nahnali do fitka, aby si tam škrtli aspoň. Brazilci se fotbalem baví a nepamatuju nějakýho co by vydržel celou kariéru tvrdě dřít, navíc asi ani podnebí by jim tam zrovna nesedělo...

Reagovat
off-olda

zaří Luiz, Ramires je poslední dobou vidět, Rafael hraje v MU slušně, Gomes u slípek (až na tu chybu ted ve středu ), Sandro a Leiva sice nezáří, ale bída to není ikdyž u Leivy..... ... prostě pár Brazilců PL hraje a ty kteří hrají, jsou většinou v základu... jo a ještě jsem zapoměl na Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by se mela zpamatovat a nemenit trenery jako ponozky

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tam není taková nuda jako v United.

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne by som za Carlom prišiel. Dal mu jasnú otázku..chceš ostať v Chelsea ?

Myslím že táto otázka už bola zodpovedaná a Carlo ostáva a tento medialny bum po vypadnutí z ligi majstrov onedlho vyprší.

Morinho .... proste čo ten človek zase chce v anglicku. Ten jeho defenzívny fotbal ma vôbec nebavý. Aj keď v Reale to je o niečom inom, no liga je tak stavaná. Je to niečo ako v Taliansku si nemôžete dovoliť hrať inak ako defenzívne, a šanielsku inak ako ofenzívne...v Anglicku je to jedno.

Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

z Milána Carletto taky odcházel "na poslední chvíli", do té doby to vyvracel, nebo o tom nechtěl mluvit..., je to samozřejmě lepší, než to ohlásit předem a riskovat, že tým podřadí na nižší stupeň. já bych se jeho odchodu do Říma nedivil a přál bych mu to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

myslis, ze chelsea moze podradit este na nizsi stupen?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi těžko... v Anglii už horší místo jak 3. neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie čeká na návrat krále - Carlo, vrať se na Apeniny, tam patříš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrazit - zpackana sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Je to výbornej kouč, zahraničí si zkusil. Je čas jít domů, do Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Doria dost možná bez Lucchiniho a Gastaldella, čímž padá jejich nejsilnější řada..., k tomu druhý nejhorší útok ligy a záloha v čele s letos marným Palombem.

ty woe jestli mi v tomhle zápase necháme body...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, teď prostě musí být 9 bodů za 3 zápasy, pak venku s AS a Udinese to bude těžký...

Reagovat
Jajinek

rozhodne Biabiany v poslední minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal vůbec gól poté, co přestoupil?

Reagovat
Jajinek

ne ...on vlastně nedal gól v této sezóně vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

On se netrefil ani za Inter? Jsem si myslel, že ano. Možná v přípravě nebo poháru, ale v přípravě hrál skvěle i Obinha...

Reagovat
Jajinek

v přípravě taky ne..jeho jediná trefa je ve finále MS klubů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě je to rozdílový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavasin se zhulí (což by vzhledem k výsledkům nebylo poprvé) a pošle ho hrát zleva, na Abateho

Reagovat
Jajinek

no pokud by dal šlehnout i jim, tak by jsme pak byli svědky reprízy duelu zhulených jamajských sprinterů Usain x Asaffa...

Reagovat
Yanek

No znova to vypadá na zálohu Bommel, Gattuso. Přitom by stačilo proti takovým betonářským týmům nasadit jednoho z té dvojice a do zálohy dat Boateng popř. Urbyho.

Reagovat
FC Porto FC

Vyhození Carla nic nevyřeší.Leda že by přišel Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný důvod, proč by se Mou měl vracet do Chelsea, navíc z Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje...je to krok spat...vie to kazdy, okrem Arbitra

Reagovat
cristiano.K.

on už nemůže vpřed ani MU není vpřed

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
cristiano.K.

to tys pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

cim?

Reagovat
cristiano.K.

zkus zamyslet

Reagovat
smazaný uživatel

tym ze prestup do Chelsea by bol krok naspat? nic ine som predtym nepisal

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
FC Porto FC

protože o ní furt básní

Reagovat
smazaný uživatel

to si si zmylil s Manchestrom United...aj ked neviem ako sa ti to podarilo

Reagovat
Yanek

100 pro AC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele