Ancelotti: Skvělé, že jsme uspěli bez Ronalda a Balea v plné síle

24.04.2014, 11:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (335)

Přidat komentář
JacoBee

S Betonem tam útočníci nejsou potřeba,přesně tak Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a protože měl ten beton asi 3x víc šancí na gol.

Reagovat
JacoBee

Byla to sranda ,ale ano...To je prakticky výhoda betonu.

Betonuješ takže v lepším případě se protivník do ničeho nedostane a tím jak se furt snaží a snaží a je jich víc a víc v útoku stačí malinká chybička a betonující tým jde do protiútoku.

Nevím proč každej vidí dnešní beton jako 11 hráčů v zadu a odkopávání balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ti nerozumím.

Reagovat
JacoBee

Nic co bych neočekával.

Reagovat
smazaný uživatel

nefnukaj..

Reagovat
frankiefcb

Takže uznáváš to, že zvolil lepší taktiku. A tom to je ne. Oni snad nehrají na plácku pro radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, to je ten paradox beton strategie, že častokrát sa beton mančaft dostane do viac šancí, alebo dá jeden gól po haluzy a je koniec...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Udivuje mě, že se zrovna fanda Barcelony naváží do někoho, protože v jejich systému nebyl typický hrotový útočník potřeba. Zajímavý paradox.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč, hlavně ža farcička je venku

Reagovat
Lamskej#RMCF

katalánská luza už plače..vy jste se s nima nedostali za pulku a přesto dostali nálož...těší mě,že to katalánské děti nemužou rozdýchat

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že postoupí!

Reagovat
Kenneth

Xabi a Modrič včera ukázali, že Livepool a Spurs klidně mohli prodat za dráž.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bych si z toho přesně odnes

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
cristiano.K.

vydělat 4x tolik není špatné

Reagovat
CHONG

1. pro Carletta a vítězství Realu v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

tento trenér je v taktice jedinečný, skvěle přečetl Bayern, a pak že proti velkým klubům neumí hrát, včera Carlo ukázal, že tomu tak není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Genius...ine slovo nanho po vcerajsku nemam

Reagovat
-Carles-

Čo je geniálne na postavení obranného bloku s čakaním na protiútoky?

Reagovat
Kenneth

Jakýho obrannýho bloku pořád?

Reagovat
-Carles-

Však toho zo včera

Reagovat
Kenneth

A co měl Real podle vás EF trenérů dělat? Bayern si přihrával 15x na půlce, pak ještě 3x Neuerovi a pak šel poklidně na bránu. Neměl Real náhodou presovat až na půlku, aby vznikali díry jako kráva v obraně a hráči po 50. minutě fyzicky odpadli?

Reagovat
Kenneth

Mimochodem zrovna vy jste důkazem, že fotbal proti nim hrát vážně není nějaký řešení. 3:0 a 4:0 mluví za všechno.

Reagovat
-Carles-

Ja sa len pýtam, čo je na tom geniálne.

Reagovat
teenz

Tak proč teda takhle neporazil Bayern už někdo dřív, když je to tak easy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v poslední době se to povedlo hned několika týmům

Reagovat
Billy McClane

Nemysli ligu, kde im uz o nic neslo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

Nevím, asi to čistý konto. Kolik týmů v posledních 2 letech proti Bayernu udrželo čistý konto? A nemyslím zápasy už v rozhodnuté lize.

Reagovat
Ed_Hazard

a pri tom to nebola žiadna mega haluz, včera mal bayern 1-2 vyložené šance

Reagovat
smazaný uživatel

já viděl jen 1 kterou zajebal mario geco

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz na tom neni nic genialne tak ste nemuseli dostat sedmicku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že mal na mysli to že, si carlo zvolil túto taktiku miesto toho aby sa snažil a podobný pressing ako bayern, a vyšlo mu to aj keď geniálne by som to nenazval, real hral čo potreboval a vyšlo a mohlo byť ešte veselšie keby sme nezadrbali tie 2 šance

Reagovat
-Carles-

Tak Real hráva takto aj proti slabším súperom v Primere, čiže podobná taktika sa dala čakať aj teraz. Navyše Real to s nátlakovou hrou a držaním lopty skúšal hlavne na jeseň ale moc im to nešlo. Teraz je to štandardne zhustený stred, kompaktná obrana, hráči presujú až keď sa súper dostáva bližšie k 16ke, inak ho nechávajú hrať, rýchly prechod do útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

nielen na jesen nie? vačšinou čo som pozeral tie zápasy proti súperom v primere bol real ten čo sa snažil o držanie lopty a následné presúvanie hry z jednaj strany na druhú, a po získaní lopty nešiel automaticky hneď do zakončenia a snažil sa to ukludnit 3,4 nahrávkami v medzi stredom obranou. pričom včera to bol on route priamo na bránu po získaní lopty :) tade aspoň ja som to tak videl

Reagovat
-Carles-

Toľko zápasov som zas nevidel, ale mám pocit že na jeseň sa Carlo snažil o trocha iný herný prejav ako nakoniec na jar používa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím že iný prejav skôr by som povedal že im to konečne sadlo tým hráčov a je to prirodzenejšie. preto sa to zdá zrejme trošku iné.

Reagovat
vitasrp

Co je na tom geniální?

To, že to fungovalo, fakt, že měl Bayern za celý zápas 1 tutovku a asi 2 solidně nebezpečný střely za vápnem.

To prostě nefunguje jenom tak, že na hřiště pošleš sestavu ve formátu 4-4-2 a řekneš jim budete bránit a hrozit z brejků..

Však Realu fungovalo prakticky všechno, nenechávali žádnej prostor mezi liniema (i když ten se Bayern v podstatě ani nepokusil atakovat), krajní záložníci se ukázkově stahovali doprostřed, aby se Bayern nemohl středem prokombinovat, přičemž zase krajní obránci zvládli ty situace, kdy Němci rychle přenesli míč do křídla a oni tak byli nuceni čelit situacím 1 na 1..

Nehledě na to, že Real měl i ofenzivní systém, v první půli měl 3 tutovky, dal z nich ale jen 1 gól, ve druhý pauze pak už jenom náznaky. Ale stejně - akci, která se blížila fotbalový dokonalosti, včera předvedl Real, ale stejně nejste schopni tu jeho hru pochválit.

Reagovat
X-bano-X

Čo je geniálne na tom, že toto spraví s tímom za 550 miliónov eur? Čo je geniálne na tom nakúpiť najlepšieho hráča PL, najlepšieho hráča PL ďalšieho roku, najlepšieho hráča L1, najlepšieho chorváta, najlepšieho mladého španiela...... a potom ich postaviť na vlastnom trávniku pred vápno a v 40 minúte viesť 1:0 pri 25% držaní lopty s tým, že ak súper zatlačí tak tie lopty len odkopávam smerom kam som otočený? Samozrejme že majú rýchlych brejkových hráčov, tak to využívajú.

Včera to na STV krásne povedal Zeman, keď mal Real brejk 4 na 3 a akonáhle hráči prešli polku ihriska, tak Pepe zastavil a vracal sa a z brejku 4:3 bolo zrazu 3:3. Genialita ako vyšitá. Proste Ancelotti nechcel doma inkasovať a to že gól dali bolo len +. A to panečku volám iným slovom ako genialita.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že je to geniální, vždyť samotná ta akce před brankou byla prostě famózní. A porazili s tím nejlepší tým světa, porazili ho tím způsobem, že mu dovolili jednu tutovku, přičemž sami měli 3 takové šance.

Ta vaše posedlost, že ve fotbale existuje jenom držení míče, držení míče, držení míče a držení míče je pro mě naprosto nepochopitelná. Je to styl hry, stejný styl hry jsou ale protiútoky, přičemž fakt nic není horší ani lepší.

Mně fakt připadá, že lidi, kteří mají rádi hru na brejky, respektují, když tým drží míč (i když to je dost možná daný tím, že jim to vyhovuje), zatímco týmy, které hrajou na držení míče, pak na ty brejkový akorát nadávaj.

A ty hráče za takový prachy máš samozřejmě kvůli tomu, abys takovou taktiku pak mohl zrealizovat na té nejlepší úrovni..

Nehledě na poslední věc - od Realu to žádný strašný beton nebyl, hráli v rozestavení 4-4-2, sice bránili poměrně hluboko a i útočníci se dostávali na vlastní polovinu, nicméně stejně byla spousta situací, kdy měli za míčem "jen" 8 hráčů. Chápu, když se nadávalo na Chelsea, kde třeba Torres pomalu hrál v záloze, ale tady u toho Realu mi to přijde hrozně divný.

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

Hadzes hrach na stenu. Pre neho asi najlepsi a najdrahsi hraci = tiki taka

Reagovat
X-bano-X

Ja nepopieram, že tá akcia bola krásna, veď aj bola, ale to nebolo niečo vytvorené a premyslené. To proste vyplynulo z tlaku Bayernu a blbej straty lopty.

Real má ale hráčov, ktorí proste s Bayernom majú dokázať hrať ako rovný s rovným. Keď Real trénoval Capello, tak sa porúčal za oveľa, oveľa menšie nedostatky v ofenzívnom poňatí hry a to vyhral ligu.

8 hráčov pod loptou je proste veľa, kór doma. Ja neodsudzujem tímy, ktoré hrajú brejkovo, ak proste inak uspieť nedokážu, ale keď sa k niečomu takémuto zníži tím, ktorý je tu vynášaný do neba, kde hrajú vraj "najlepší" hráči, tak mi to príde minimálne blbé.

Ono aj štatistiky hrozne skresľuje fakt, že veľmi veľa lôpt vo vápne zblokoval ten chumel hráčov Realu, ktorý sa tam motal a teda tie strely nie sú započítané medzi strely na či mimo brány. A že ich bolo neúrekom.

Reagovat
kvasha16

chlapci kedy pochopite ze proti takemu drzaniu lopty sa neda hrat agresivne? jednak by to hraci nevydrzali a jednak by vzniklo fest vela dier vzadu, ktore by ti hraci Bayernu vyuzili

Reagovat
X-bano-X

Tak to vysvetli hráčom Atletica, Athleticu a Espanyolu Nedá sa a nechce sa je celkom rozdiel.

Reagovat
vitasrp

To je marný, přesně o tom mluvím - on se k tomu ten tým sníží.. Kravina prostě jak mraky, ten tým tak hraje, protože to je styl hry, stejný styl hry, jako je držení míče, nikoliv něco, k čemu se musíš snížit.

Pokud máš dvě varianty - první je souboj s Bayernem uprostřed hřiště, která ti přinese prohru, přičemž druhá je hra na brejky, která ti přinese vítězství 1:0, kterou si vybereš? Z manažera, který by radši prohrál, jenom aby mohl držet míč, bych byl zoufalej, protože by se stal obětí vlastní ideologie.

Mimochodem ta akce je trénovaná, brejkový situace trénuješ stejně jako postupný útok - nepřipravíš teda úplně stejný schéma, nicméně ty základy, jako je pohyb Ronalda doleva, přečíslení lajny, náběh, zatímco druhý útočník atakuje zadní tyč - to se normálně může trénovat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
CHONG

Reagovat
kvasha16

Reagovat
X-bano-X

Tu sme si ale nerozumeli. Ja som písal o tom ako tá akcia vznikla nie o priebehu keď už boli v prečíslení. Ono to nevzniklo tak, že by si to prečíslenie vytvorili nejakou snahou vylákať súpera k zvýšenému presingu, trebárz rozohrávkou okolo vlastného vápna. Tá akcia bola vyvolaná hlúpou stratou lopty v čase keď bolo vpredu 5 hráčov Bayernu.

Čo sa týka prostredného odstavca - nemôžeš vedieť či by Real v poli Bayern neprehral, pokiaľ sa o to nepokúša. Čiže to sú len domnienky. Nakoniec v minulých rokoch sa mu v strede poľa v lige podarilo prehrať aj zálohu Barcelony. Dortmund mu ukázal ako na to. Ale samozrejme je jednoduchšie čakať čo spraví súper ako tvoriť.

Reagovat
maxton

rovnaku akciu snad o 2 minuty neskor vytvoril sam Modric, takze ako je to s tym ze si nevedia akciu vytvorit sami ?

Reagovat
X-bano-X

Kde som písal, že ju vytvoriť nevedia? Písal som že gólová akcia tak vytvorená nebola.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

moc nerozumim proc prskate...na kazdy system hry existuje system,ktery jeho prednosti znici a se kterym soupere muzes porazit...

a na hru barcelony a bayernu je proste takovy,ze je nechas behat kolem vapna a po zisku mice vyrazis do rychlych protiutoku...

to,ze na to bayern neumi reagovat neni chyba souperu,ale jen jich samotnych...

Reagovat
smazaný uživatel

"a na hru barcelony a bayernu je proste takovy,ze je nechas behat kolem vapna a po zisku mice vyrazis do rychlych protiutoku..."

Tak kde je teda ta genialita?

Reagovat
r.mrazik

v tom,nechat je tam behat a nic jim nedovolit? to prece neni jenom o stani a cekani

stejne protiutoky nejsou lehka vec...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Jerichoo

Ja nepopieram, že tá akcia bola krásna, veď aj bola, ale to nebolo niečo vytvorené a premyslené.

Toto nemyslis vazne ze nie

Reagovat
Kenneth

Vždyt pro ně znamená vymyšlená akcia: 15x si přihrát na půlce, 5x to dát pak ještě golmanovi a Puyolovi. Pak si Iniesta vezme krokem míč, budou obléhat 5 minut vápno a pak Messi vykličkuje 3 soupeře a zakončí.

Reagovat
X-bano-X

U teba skôr čakám ospravedlnenie za tie lži a polopravdy, ktoré si tu postoval v tabuľke o využívaní odchovancov v la lige, ako vmiešavanie sa do ďalšej diskusie. Keďže pokiaľ si vlastný názor nevieš obhájiť, tak sa radšej zdrž komentára.

Reagovat
Jerichoo

tak ja cakam od teba ospravedlnenie teraz za krive obvinenie. Ja som ziadnu tabulku nikde nepostoval, takze si ma asi s niekym mylis

Reagovat
Ed_Hazard

"ale to nebolo niečo vytvorené a premyslené."

Reagovat
Ed_Hazard

inak nie je ti trapné to tu takto rozoberať? odohrali sme týmto štýlom druhý zápas v sezóne, ďalších cca 50+ zápasov sa hralo ofenzívne........

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stas87

odkedy sa futbal posudzuje optikou toho kolko stal aky hrac?prskal by si tak keby ten tim nestal 550 milionov ale 55 milionov?prajem bayernu v europe ale vcera proste hrali cely zapas so zatiahnutou rucnou brzdou,ancelotti nie je hlupak aby pri vedeniu 1:0 tu hru otvoril a treba inkasoval,to ze je to nepozeratelne pre nestranneho divaka moze byt realu vies kde..posledne tri styri sezony real ziadny balet nehra,su to podobne vyhry-super sa snazi,kombinuje ale real ho vybrejkuje,dostane sa do vedenia a potom zacne kombinovat,prinasa to uspech tak preco by od toho mali ustupovat?podla mnohych je to hanba pre real akym sposobom sa prezentuje ale na to sa historia pytat nebude,budu zapisany vsade ako vitazi,uz by ste to v barcelone mohli pochopit a nevysmievat sa za to realu

Reagovat
X-bano-X

Kde konkrétne to Realu prinieslo úspech? A ako som písal vyššie, neprskal, pretože slabší tím by takto hral na hranici svojich možností, pokiaľ toto je len taká "priposranosť". Futbal sa predsa hrá pre divákov alebo sa to už zmenilo a ide len o trofeje, kľudne aj pred prázdnymi tribúnami?

Pri odchode Capella sa mávalo bielymi vreckovkami a jeho odchod bol odôvodnený nedostatočnou atraktivitou poňatia hry, aj keď s tou hrou slávil úspech. Pri príchode Mourinha do Realu sa pred prvým zápasom v LM robila anketa na štadióne, kde sa fanúšikov pýtali, čo hovoria na možnú neatraktívnosť poňatia hry pod Mourinhom a veľká väčšina fanúšikov odpovedala, že pre Real sú teraz pred atraktívnou hrou oveľa dôležitejšie úspechy a atraktivita hry môže byť témou vtedy, keď sa dostavia úspechy. Mourinhova éra v Reale skončila povedzme si na rovinu neúspechom, keďže titulovo to nikam nedotiahol. Prišiel Ancelotti a tak sa pýtam kam sa to teda od Capella posunulo.

Nakoniec snáď len toľko, že kde sú to zapísaný ako víťazi? A ktože z Barcelony sa z Realu kvôli hre vysmieva? Nič oficiálne som nikde nečítal. Ak tým myslíš mňa, tak toto je subjektívny názor fanúšika futbalu, ktorý od toho futbalu niečo očakáva a na ktorý má každý diskutér na fóre predsa právo. Takže poprosím nepliesť do toho culés.

A ak tak isto(dokonca úspešnejšie) dokáže hrať Atletico s tímom za 100 melčo, tak asi niekde spravili "soudruzi z Madridu" chybu.

Reagovat
stas87

treba na jar v PD to prinasa uspech?okrem clasica a nasledneho zlyhania v seville vyhravaju,v lige majstrov treba znicili schalke,v prvom zapase bvb..to povazujem za uspech,ty nie?

no myslene to bolo prave na fanusikov tu na EF,bola,ty,mozno carles alebo los cules ste opakovane pisali ze je to hanba pre real,pre mna nie..pretoze ancelotti nasiel sposob ako sa vysporiadat s hrou bayernu aj barcelony,to ze s vami nakoniec prehral je neuspech ale mali faze zapasu kde ste boli ako namalovany..len ich potopila hlupost ramosa,vcera sa nic take nestalo a vyhrali,navyse s nulou vzadu

nie kazdy zapas musi skoncit 4:3 alebo 5:2,tie timy su uz natolko vyrovnane ze sa neda ocakavat vyrovnany futbal,ak by to predsa len niekto skusil tak druhy tim ho vybrejkuje a bude vysledok 4:0 treba..a ked uz sa obuvas do hry realu-nastrielal doteraz 32 golov,vcera jeden takze 33 golov v tejto sezone LM,je to malo?

tou poslednou vetou mi chces povedat co?ze by si za taku hru co real hral vcera atletico chvalil ale real kritizujes?

Reagovat
maxton

ano, pretoze ich tim stal menej penazi

Reagovat
X-bano-X

A čo ten úspech priniesol reálne? Vyhrali Copu, fajn a ďalej? Je pre Real úspech že niekde skončia druhý či tretí? Je Schalke merítko pre veľkoklub typu Realu? BVB bez polky hráčov porazili a potom skoro vypadli.....

Ale tvoj názor ti neberiem, len mám na to svoj a v tom sa proste nezhodneme. Čo sa týka poslednej vety. Áno, pre tím, ktorý sa kvalitatívne s Bayernom rovnať nemôže je toto jediný spôsob ako ho poraziť. A nevidím na tom nič zlé. Nikto z Atletica(vedenia, hráčov, či fanúšikov) neprehlasuje že sú najlepší na svete a to že sa im darí berú z pokorou a preto u mňa, hoc ten klub či samotného Chola nemusím, získavajú na podpore. No keď si prejdeš či už túto stránku, zahraničné fóra(fan stránky nepočítam, to je u každého tímu vyslovená onania) resp. rozhovory s hráčmi či vedením klubu, tak všade je to samé "najlepší klub", "najlepší hráči".....

To si fakt myslíš, že toto je futbal akým by sa mal prezentovať klub, ktorý sám seba nazýva najlepším na svete?

Reagovat
stas87

ten uspech im mozno priniesol finale ligy majstrov,to nie je na zahodenie nemyslis? prave v zapasoch so schalke a bvb hrali moc pekne,ziadny beton a vyckavanie co spravi super,maximalne snaha rozhodnut zapas,velmi pekny futbal by som povedal

real nesledujem v PD prilis casto,tuto sezonu som videl len clasico,real-rayo a real sociedad-real,tam ziadny beton nehrali,ty zrejme sledujes kazdy zapas takze budes vediet viacej ako sa prezentuju po celu sezonu

hanba by to bola v casoch ked hral zidane,figo,ronaldo,roberto carlos..vtedy by za vcerajsok poculi piskot a nespokojnost s hrou lenze si pozri posledne roky-kto chce od stvrtfinale LM hrat atraktivny futbal?loni bayern+bvb,barcelona a..tym si na konci,vyhravaju cukotky a casom mozno aj psg a kym bude na lavicke realu talian tak aj real..su na to dva pohlady,prvy je ze cukotka,real a prave psg budu branit a spoliehat sa na to ze nejaky gol daju a super ich neprestriela,pocujes nazorov ze si nemozu dovolit hrat otvorene lebo dostanu po papuli,to je samozrejme pravda a kazdy trener proste zvoli taku taktiku a take rozostavenie aby bol schopny supera porazit,je to sice hnusne a ucinne ale svoj uspech to ma,pre mna treba nikdy nebude mourinho na rovnakej urovni ako michels ci guardiola,bude navzdy o kus za nimi lebo k tym uspechom prisiel branenim,do historie sa zapise ale vzdy mu bude cosi chybat ked si clovek spomenie na to akym sposobom toho dosiahol,verim ze ten pohlad na neho v tomto bude mat dost ludi

druhy pohlad je ze to divaka odradi,futbal si zapasom atletico-cukotka prilis ludi neziskal a je to ostuda,s tym ja suhlasim lebo nikto nejde od prvej minuty branit stav 0:0,nepaci sa mi to vobec ale respketujem to,radsej si pozrem zapas bayernu v lige majstrov ako braniace timy,aj ked tam bude 600 prihravok za cely zapas tak to slubuje strely,kombinacie,techniku ako nakopy na osamoteneho utocnika doplneneho jednym zaloznikom..dolezite ale je aby clovek automaticky nezavrhol ten prvy pohlad,udrzal si uroven a za kazdu cenu to nezhadzoval

co sa tyka najlepsi klub a najlepsi hraci..ano,tym sa mi real hnusi,je to taka arogancia od nich,neberiem im ze vyhrali 9x PMEZ/LM ale obcas by sa s tymto mali miernit,vo finale neboli 12 rokov a aj tak si obcas otvaraju papulu az privela

v dnesnej dobe ide o to vyhrat trofej a zarobit peniaze takze to co hrali s bayernom bude v ich podani mozno dlhodoba zalezitost,utocny futbal ich k vyhre nedotiahne proti bayernu tak stavi na blok a brejkov,vcerajsok by prave mal byt pre guardiolu obrovskou vyzvou ten beton prolomit a supera definitvne znicit aby to uz nikdy viacej neskusal a neplakat ze len branil a brejkoval..snad si z toho guardiola nieco zoberie

Reagovat
DelPiero137

Cela chyba "nepozeratelneho futbalu" zacina prave pri muzstvach ktore hraju tento extrem na drzanie lopty. To oni nutia supera hrat tak aby vyckaval pred vlastnou 16-kou. Prakticky takemuto systemu celi kazde muzstvo z 2 lig len dva krat rocne. Nato sa neda pripravit ani si zvyknut. Co ine ostava potom tym muzstvam? Snazit sa nahanat loptu v stede ihriska a dostat 10-0? Taky futbal kde kazda akcia hrozi/konci golom by sa pacila zastancom drzania lopty?

Chcel by som vidiet zapas Barca-Bayern ci by doslo k vyrovnanej partii (ako tu vacsina vola) alebo by sa musel jeden z timov stiahnut (ako to robi kazde muzstvo proti Barce/Bayernu).

Reagovat
Lamskej#RMCF

x bano...prášek a běž to rozdýchat...oh,tahle cikánská luza dokáže pozvednout náladu ;-) stačí když vám tam létá 100 milionová opice,co se snaží jen a jen simulovat a Messi ani už hrát nechce,dokud si nevydupe lepší smlouvu ...

Reagovat
Ed_Hazard

tak to si sa vyznamenal, keď tu uctievaš Zemana Barcelonský šašo, ktorý nemá v telke čo robiť....najviac ma včera zajebalo jeho - Cásar Illaramendi

Reagovat
X-bano-X

To povedal Merčiak, ale z tvojho pôsobenia tuná chápem že máš problém s vnímaním reality. Zeman bol jeden z našich najlepších futbalistov posledných rokov a je najlepší z hosťov/spolukomentátorov, ktorých si RTVS volá k zápasom.

Reagovat
Ed_Hazard

pardon, môže byť že to bol Merčiak celá charakteristika je potom mierená naňho.....obyčajný šašo

Reagovat
DelPiero137

Uz nech skonci tato Barcelonska era, tato mladez. Ine ako drzanie lopty a mate kader za miliardu nepocut z Vasho tabora. Vsetky veci ktore si vymenoval neznamenaju ze mas vyhru zaistenu dopredu.

Zato ze Barca dokaze hrat len jednym stylom proti komukolvek je Vas problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chválím Real, protože tahle taktika byla geniální přece zbytečně nezanedbám obranu jen proto, že nějaká bayernlona by si chtěla dát gol. Nedostat na domácím hřišti gól to byla priorita.

Škoda jen, že Ronaldo nebo Di Maria nepřidali ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč konečně někdo těm skopčákům ukáže

Reagovat
frankiefcb

Je geniální to, že naprosto přečetl taktiku Pepka a tkaový stroj jako je Bayern defacto k ničemu nepustil a ještě Bayernu klidně mohl dát solidní čočku kdyby si nešmajtli Ronaldo s Di Máriou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti ten chlap stále umí.Sice si fanoušci Realu stěžují nebo stěžovai na hru ale co se počítá je výsledky a Carlo může být ten trener který donese Realu tu vysněnou LM.Italští treneři jsou prostě nej.

Reagovat
misinho7

je sanca ze Cristiano bude hrat teraz zapas proti Osasune?

Reagovat
madridcan

Jedinu vyhodu by som videl v tom, ze da gol kazdemu superovi v PD tuto sezonu...vsetko ostatne je len negativum

Reagovat
misinho7

no mohol by dat hattrick zeby si este uchmatol zlatu kopacku a hlavne utiekol Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

a riskovať toto?

http://www.youtube.com/watch?v=B5tDoi89vc0

ako nie, že by mi to vadilo, ale hádam sa Carlo vyserie na nejaké "honenie" gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len dúfam že posledné zápasy ukázali neprajúcim fanúšikom benzemu, že ten chlapec je nesmierne dôležitý článok súčasného realu, aj ked dokáže vela šancí zadrbať nehorázne, jeho prikrytie lopty a technika, sú dôležité atribúty keď máte vedľa seba Ronalda a na druhej strane Balea, :)

Reagovat
smazaný uživatel

Z betonu sa tu pomaly robi genialna taktika.

Reagovat
misinho7

vies co je beton? to co hrala chelsea ktora sa ani ensnazila hrat futbal... Real mal vcera tri tutovky , a v druhom poclase sme nejaky cas aj my drzali loptu a kontrolovali hru

Reagovat
smazaný uživatel

totalni beton to nebyl ale lehkej urcite.kdyby hrali venku tak se to da pochopit ale doma a od realu to bylo necekany.proste usilovne branili a cekali co bayern udela a pak kdyz meli sanci tak se parkrat dostali do protiutoku protoze nic jinyho delat nemohli.navic na protiutoky ma hrace na rozdil od chelsea.

Reagovat
maxton

ked ma hrace na protiutoky tak bude hrat nieco ine ??? a Bayern je najlepsi tim na svete, dovolit tomuto timu hrat by bola samovrazda, snazit sa ich zo zaciatku zapasu pressovat by bola samovrazda .... barcelonisti si aspon mozu porovnat na akej urovni je teraz Bayern a na akej je Barcelona s rovnakym stylom hry, su snad 2x horsi

Reagovat
iamek

Tak ono je beton a beton

Reagovat
mario23

Bez Ronaldo ? Bez něj by snad ani nevyhráli... Dyt ten gol je z 50% jeho zásluha.

Reagovat
mario23

*Ronalda

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

"Bez Balea a s padesátiprocentním Ronaldem se nikdy nehraje dobře,"

"Skvělé, že jsme uspěli bez Ronalda a Balea v plné síle"

Ani jedno neznamená, že bez Ronalda.

Reagovat
mario23

Tak mně nepřišlo, že by byl CR nějak limitovanej i když je pravda, že je nerozehranej po zranění, takže odveta je jasná, když bude CR na 100%.

Reagovat
teenz

Carlo podle mě ani neví jak to všechno dělá. Každopádně je to naprostý frajer, udělat z DiMarii takového hráče, z Isca který předvádí super výkony a nehraje vůbec svojí pozici. Až na to rotování je super.

Reagovat
Filip12

v odvetě to bavoráci budou bušit neuvěřitelně Real musí bránit ještě líp než včera pač bayern tam měl nějaký střely na branku a to se nesmí stát 1-0 není nic komfortního a Ronaldo a Bale musí být 100% fit a spolu v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Kamoš ja neviem či Filip 13 je tvoj o rok starší brat alebo tvoje alter ego, dosť ma to metie,

Reagovat
Milan.B

jeho schyzofrenicke druhe ja

Reagovat
El-Pistolero-68

Ty vole, nejsi Ty náhodou ještě donedávna obrovský fanda Bayernu?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Atlético de Madrid

V současnosti je to pro mě favorit na treble. Snad Atlético v čas zasáhne..

Reagovat
smazaný uživatel

V LM chci samozřejmě výhru Chelsea, TILL I FUCKING DIE Ve Španělsku je mi to tak nějak jedno, ale Carlovi bych to hrozně přál.

Reagovat
Ed_Hazard

finále Atletiko vs Real, najlepšia možná voľba pre krásny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit určitě ne, musí se moc spoléhat na ztrátu Atletika.

Reagovat
Atlético de Madrid

Favorit jo, protože velmi pravděpodobně neztratí, zatimco Atlético musí překvapit výhrou bud na Medtalle nebo Nou Campu. Dvakrát ztratit nemůžem

Reagovat
Kenneth

Valencie prohraje. Mají jen 3 dny volno, vy 5. Toho využijete. Já spíš doufám v to Levante a Barcelonu no.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo já tomu dávám taky slušnž šance, jen je tu stále vyšší prsvděpodobnost že v obou ztratíme, než že Real nevyhraje vše

Reagovat
smazaný uživatel

ztratY

Reagovat
smazaný uživatel

Real zahrál v defenzivě bezchybně, tenhle styl fotbalu je účinný a dobře se na něj kouká na rozdíl od Bayernu. Docela si přeju Real ve finále, i když Bayern mám raději, ale tenhle styl fotbalu mě vyloženě irituje...

Reagovat
smazaný uživatel

hrat defenzivne na hranici betonu a cekat na souperea spolehat na protiutoky se ti libi?me prijde lepsi kdyz se oba tymy snazi hrat utocne a na ferovku si to rozdaji.kdyby se real snazil vic hrat tak bayern taky bude hrat trochu koukatelne.ono se nada hrat rychle dopradu a na protiutoky kdyz souepr odmita prekrocit polovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, líbí se mi beton a protiútoky.

Reagovat
maxton

je to aj napinavejsie, ked tim vacsinu zapasu brani, a potom vyrazi do protiutokov z ktorych kazdy moze znamenat gol, kdezto tim co si stale prihrava , si bude stale prihravat aj o 10 minut, vid vcera, nic co by mi ako fanusikovi Bayernu zvysilo tep

Reagovat
smazaný uživatel

a vic ze existujou i jiny moznosti nez jenom branit a nebo prihravat si.bayern hral vcera spatne ale real na to ze hral doma taky nic extra.podle me je napinavejsi kdyz oba tymy hrajou utocne a hra se presouva od brany k brane a oba tymy maji moznost udelat protiutok a hrat rychle dopredu.treba minuly rok bayern nebo dortmund atd

Reagovat
maxton

samozrejme sa dalo hrat lepsie, ale po tom co Bayern vyviedol minuly rok Barcelone, kto by to otvoril ? na hracoch Realu bol jasne vidiet prehnany respekt a u obrancov mierna nervozita z toho ze nesmeli nic pokazit, ved ak by dostali hned zo zaciatku gol po tom co by otvorili hru (a ze Bayern vie kure*sky dobre vyuzivat otvorenu obranu

tak by bolo po zapase, ved Bayern je jednoznacne silnejsi tim, to tu nikto nepopiera

Reagovat
smazaný uživatel

ok me prijde ze se tady z toho dela jak real hral uzasne a krasne a bayern hrozne.real hral doma a je jasny ze prvni zapas si budou hlidat ale meli moc respektu a mohl hrat lip.navic bayern neni ten samy co pred rokem a barcelona ma trochu jiny tym a nezvladla to fyzicky,hlavne ve stredu pole a v tomhle je real silnejsi.real vyhral ale celkove jsem se na to tesil protoze jsem cekal ofenzivni fotbal z obou stran.od chelsea jsem tu prasarnu cekal ale real me trochu zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu ze jsi z toho frustrovanej, vsichni bychom si prali videt ofenzivní fotbal z obou stran, ale takhle se dá hrát v lize když je i třeba vysledek 5:4 super, ale tohle je semifinále LM, tohle se nehraje pro lidi a pro krásu fotbalu, tady rozhodují podle mě hlavne schopnost treneru určit taktiku.. Kdyz hrajes proti Bayernu vis ze muzes cekat kombinacni fotbal a ze si skoro nesahnes na balon, ale musis ty svoje hrace na to pripravit, ze se musi vracet, branit ve velkym poctu a nic nevypustit..taky jsem se tesil na krasnej fotbal a nekolik gólů (preci jen Real-Bayern to je tahak), ale podle me nemuzes byt na ancelottiho nastvanej to nerikam jako fanda realu, kdyby vyhral Bayern 3:2 tak jim zatleskam a reknu si ze se asi Ancelotti seknul, ale tady se hraje na vysledek no..

Reagovat
cristiano.K.

bezchybně ani omylem, jen to Bayern nedokázal potrestat, minimálně dvě střely okolo penalty již šly na bránu, pak to někdo zblokoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, vím o dvou tutovkách, nicméně víc fakt neměli a z toho rádoby tlaku co měli, mohli vytvořit víc. Real to prostě takticky zvládl...

Reagovat
cristiano.K.

nechci slovíčkařit,ale dělám to zkrátka bezchybně to nebylo, takticky jak to nazýváš ted to zvládli dobře

Reagovat
minoLFC

Vraj ho chce Ferguson na lavičku ManU

Reagovat
Kenneth

Chtít může.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou v současné době frekventovány 3 druhy obrany:

a) dobrá obrana s cílem držet nulu vzadu na úkor gólu vepředu - to hrála podle mě Chelsea na Atleticu. Kvalitní defenziva, kompaktní hra, soupeři dovolili téměř nic. Dopředu však bez výrazné snahy, jeden hroťák, sem tam doplněný 2-3 členy zálohy, případně pokus o standardky.

b) dobrá obrana s cílem dát gól vepředu - to hrál včera Real. Vzadu skvělý, zdvojování, včasné dostupování, soupeři dovolili jedinou gólovku (Götze), v závěru pološance Müllera. Dopředu byli hodně nebezpeční, v prvním poločase mohli dát 3 branky z loženek. Ve druhé půli tam těch možností mohlo být víc, ale raději podrželi míč.

c) rádoby dobrá obrana - typická pro mančafty gambrinus ligy tzn. minimální snaha hrát dopředu. Vzadu hořet celý zápas, po haluzi to udržet a říkat si, jak dobře defenzivně a bojovně jsme to utkání zvládli. Vepředu nejlépe hrát na jednoho hrota, který když se dostane na soupeřovu půlku s míčem, tak je doplněn za 10 možná 15s 2-3 hráči zálohy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

za c) rozhodně palec hore

Reagovat
Infi

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

když brání chelsea, je to hnus. když brání real, je to taktika.

Reagovat
OnderCZ

Ono je rozdíl bránit a "bránit"

Reagovat
CHONG

Já mám Chelsea rád, takže se do ní nechci nijak strefovat, ale mezi náši a jejich hrou byl dost podstatný rozdíl.

Reagovat
vitasrp

Taky nechápu, jak to někdo může srovnávat, však vy jste včera měli tři tutovky, my se na Atlétiku dostali ke střele z 25 metrů..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

no sak to je jasne ze taky kokot ako ty nemoze mat vkus

Reagovat
valloire

Reagovat
Godwinson

Je pravda, ze Real mel vuli chodit dopredu. Chelsea ani v nejmensim. Na druhou stranu hrali doma, no:)

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti betonu Chelsea nic nemám například. Pokud hrají, co ten tým potřebuje, tak je to v pořádku. Horší je potom Mourinhovo vyjádření, jak chtěli hrát na výhru a podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl mezi Atleticem a Bayernem co hraje házenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš tohle zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tohle pozérství

Reagovat
frankiefcb

On když jde o Real, tak mu často přepne v bedně.

Reagovat
r.mrazik

to je teda srovnavani...

Reagovat
smazaný uživatel

klidne se to muze stat. Dortmund mohl v pohode postoupit kdyby dostal mene golu na Reale. Myslim ze Bayern minimalne prodlozeni bude ten 1 gol daji.

Reagovat
Kenneth

Tehdy to byl úžasný Bayern. Jen škoda že Real nedal ty tutovky, mohlo to skončit úplně stejně jako loni když hráli proti Barceloně. Ale fakt je, že tenhle Guardioloův humus styl hry včera obhajovali zase jen Katalánci.

Reagovat
kvasha16

ta destrukcia Barcy to bola futbalova dokonalost sama

Reagovat
Manik...

Jak může někdo porovnávat beton Chelsei a poziční hru na protiútoky Realu to prostě nepochopím. Navíc když Chelsea hrála proti Atléticu což není mužstvo, který by sbíralo úspěchy jako na běžícím páse. Naopak Real hrál proti Bayernu, který je po minulé sezóně na koni. Nehledě na to, že proti "tiky taka" nejde hrát nic jinýho, ale Atlético hrálo normální klasický dynamický fotbal. Tohle fakt porovnávat může jen ...

Reagovat
iamek

Reagovat
Godwinson

Jsi si jist, ze Chelsea hrala beton a ne pozicni hru bez protiutoku?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
mojmira

viděl si snad nějaký protiútoky v podání Chelsea? a tim nemyslim nákop na to poleno co bylo samo na hrotu a mezi ním a zálohou byla 50 metrů díra

Reagovat
Manik...

ANO, viděl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea hrala absolutni hnus a real hral chytre.ale chelsea hrala venku a ma daleko horsi tym smerem dopredu.na to ze hral real doma jsem ja osobne cekal ze si to s bayernem rozda vic otevrene a bude se snazit vic hrat.skoda ze se prvni zapas nehral na bayernu a odveta naplno na realu.takhle bude i v odvete real hrat to sami

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Chelsea jela beton 11 lidí....u Realu to bylo max 7-8

Reagovat
smazaný uživatel

tak si zkus přehrát zápas ještě jednu, zejména 1. poločas až na 4 výlety na půlku Bayernu stáli všichni hráči Rralu na své půlce, včetně Benzemy a bránili v 10 lidech. Chelsea navíc ještě nemá takové individuality do útoku a hlavně, Atleti jsou tuhle sezonu nabušený jak svina a chelsea hrála venku. Doma soupeře dokáže přehrávat. Real hrál doma a já osobně čekal dominantnější výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Jo ancelotti je frajer. Hrat s tymem ktery vybudoval murino a hrat murinuv styl. To by zvladl i Ivan Hornik

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho nic nevybudoval v žádném klubu a beton jako Mourinho nedokáže hrát nikdo ani sám beton

Reagovat
mojmira

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
valloire

ještě nám pověz něco o tom,jak Barcelona nenakupuje,protože to nemá zapotřebí prosím

Reagovat
smazaný uživatel

no tak na stoperovi hraje hlavne pepe kteryho zklidnil coz u tak zakernyho hrace neni lehky.v obrane hraje dobre carvajal.a v zaloze patri isco mezi nejlepsi.bale ja kapitola sama o sobe a di maria se slusne rozehral.v utoku dostal plnou duveru benzema a to se vyplatilo.nevim kde vidis tym vybudovany mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

včera mi toto prebehlo hlavou, ak RM vyhrá vo finále nad modrákmi tak mourek by s kludným svedomím povedal že je to jeho zásluha. A hľa

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkám drobečková politika.....napřed vítězství bez Ronalda a teď vítězství bez Ronalda v plné síle.....příště nás čeká vítězství bez Ronalda s gelem na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zajímavej trend, kdy tým drží míč 65 procent zápasu, přitom si jeho soupeř vypracuje víc šancí...Bayern působí jako naprogramovanej stroj, dokáže soupeře ničit, a když se nedaří, zapne na vyšší obrátky a vyhraje, jako proti United, ale pokud i to dost kvalitní soupeř ustojí, tak tam absolutně chybí nějaká improvizace nebo emoce, která by tu šablonovitost změnila...tohle prostě Guardiola už od své druhé poloviny angažmá v Barceloně neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

mně hlavně mrzí, že tam není ta německá zarputilost, buldočí povaha, dynamika, fyzicky se přetrhnout jako pod Juppem. Lahm musí jít okamžitě zpět na rb a musí se začít střílet z 20-22m, jinak prostě soupeř ten blok nevysune a nepovolí

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne kdyz maj v tymu nekolik hracu co z dalky dokazou velmi dobre strilet.opravdu nechapu proc si to takhle posilaji kolem vapna a nesnazi se uvolnit a strilet.bud to tam spadne a nnebo bude roh.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, těch skvělých střelců ze střední vzdálenosti je tam celá řada. Navíc se mi zdá, že totálně zabil Bastiho hru, ten byl jako dělaný do toho juppeho bayernu, teď mi přijde, že se trápí a je poloviční, přitom byl srdcem Bavorů

Reagovat
Jerichoo

Carlo je frajer. Na zaciatku sezony som tej jeho talianskej holomajzne neveril ale do konca roku to nadherne vypiloval. Dokazeme menit tempo hry, sme rychli a aktivni pri prechode do utoku a zaroven isti vzadu.

Este by som pochvalil za vcerajsok Isca, zodpovedne si to odmakal mimo svojej pozicie, vidno ze si ho Real ziskal

Reagovat
Kenneth

Isco byl vcera spatny. Dokonce podle me ten nejhorsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco v obranné fázi výborný, přihrávky už tak dobré nebyli

Reagovat
Jerichoo

Dopredu mu neslo ale to co mal hrat podla mna splnil viac nez dobre

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych zkritizoval ADM.

Reagovat
Makelele

Vidime sa vo finale?

Reagovat
Jerichoo

aj v utorok v semi

Reagovat
Ed_Hazard

tiež som mu neveril a systém 4 3 3 sa mi strašne hnusil.....ale po tom ako poslal do zálohy Angela a tá hra začala troška vyzerať.....no paráda snaď u nás vydrží čo najdlhšie, aj keby sme túto sezónu už nič nevyhrali, stále by som bol spokojný s tým ako sa celý mančaft vyvinul a posunul dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

na to sa tiez zabuda.. Bale iba na lavicke a Ronaldo po 3 tyzdnoch prvy zapas.. Bayern mal stastie ze to dopadlo aspon takto

Reagovat
smazaný uživatel

za 2 dny co se hrála LM tak kupodivu nejaktivnější skupina fanoušků je ta, která v semifinále nemá tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak musí si vyléčit smutek nadáváním na jiné týmy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kezba1

Ale co se dá dělat ... Barcelona už nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spis vsechny ctyri tymy v semifinale predvedli tak spatny vykon ze na tom neni co komentovat a chvalit tak se to tu zklamany fanousci snazi udrzet

Reagovat
kvasha16

wut?

Reagovat
cristiano.K.

a přitom scouseři mlčí

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

http://realmadridcf.cz/clanky/hugo-sanchez-real-madrid-muze-vykoupit-messiho-7790

Fanouškům trávníkářů by sice asi pukly hlavy, ale ani za tuhle legraci to nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

To by si někteří jejich místní fanoušci šli rovnou koupit lano...

Reagovat
-Carles-

Skôr by som chcel vidieť fanúšikov Madridu, ktorým celú kariéru leží v žalúdku a zrazu oblieka ich dres.

Reagovat
CHONG

Já bych ho teda nechtěl ani kdyby k němu přibalili všechnu whisky Irska, odchodit zápas může i Karim.

Reagovat
Zark

je to lemra a to ještě někteří chtějí, aby hrál za Argentinu playmakera, no to by dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
Robochelsea

To by teda bola sranda. Myslím že by počet fanúšikov toho katalánskeho bordelu klesol o 50-70%.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

proč mi to děláš Hugo?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mi teda přijde trochu nesmyslný Bayern nějak obecně kritizovat, mají celou sezonu skvělý výsledky a před sebou ještě domácí odvetu, kde Real můžou klidně zničit...Bayern je pořád nejsilnější mužstvo na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky maju dobre.. ale vykony su daleko za ocakavanim.. v lige vlastne nemali ani 1 supera kedze Borussia mala polku tymu zranenu, a v LM ziadne presvedcive vykony.. s United sa hovoril o tom jaky to bude debakel a nakoniec sa dobre natrapili

Reagovat
smazaný uživatel

Je nesmysl nějak znevažovat Bundesligu, je to rozhodně kvalitní soutěž a to že v ní Bayern tak dominoval je určitě obdivuhodná záležitost...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní bezesporu je, stačí se ale podívat na výsledky německých týmů v evropských pohárech a jako jediný měřítko tak zbyde jen zdecimovaný Dortmund.

Reagovat
r.mrazik

po zisku titulu sli celkove ale docela dolu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? v LM postoupili, v poháru taky, v lize už jim o nic nejde, i když samozřejmě, to stoprocentní omluva není, ale i tak asi nejsou ty zápasy v absolutním nasazení...teď je čeká odveta s Realem, výchozí pozici mají horší, takže se ukáže, co v nich je...

Reagovat
r.mrazik

prislo mi,ze ztratili na chvili koncentraci a trva jim,nez zase zacnou hrat "naplno"

nemecko neni moc meritko,ale ta prohra s BVB doma 0:3 (tusim),byla velka ostuda...

v LM sice vyradili MU,ale taky to nebylo nic skveleho....bych rekl,ze hrat ten zapas drive v sezone,tak dostane MU kotel...ted to bylo pro bayern docela obtizny...

a ted proti realu vlastne pokracuji v tom,co ted hrajou...

fakt nevim...prijde mi to dost bezkrevny a ze sli po tom zisku titulu dolu....

ale treba se pletu,jak rikam...moc je nasledovany nemam

Reagovat
kvasha16

kritizuje sa skor pohaldnost toho futbalu nie vysledky by som povedal.. a po tomto zapase sa ani tak neriesi Bayern samotny ako na ich fanusici (a par hracov) ktory stale placu aky hral Real beton a ze oni viac drzali loptu a mali vyhrat lebo drzanie lopty a viac casu na superovej polovici

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale připadá mi i to, že je Bayern trochu podceňovanej najednou...

Reagovat
boryland

Přesně tak v Allianz areně bude ještě horko.Pep včera na SB jako trener poprvé prohrál,tak někdy to muselo přijít.Ale v žádným případě bych ho neodepisoval,a určitě tým na odvetu perfektně připraví.1:0 sice dobrý pro real ale nic nemožnýho pro Bayern to vymazat.Real na finále čeká dlouho je na řadě si dojít pro trofej,ale ještě je tu bavorský válec a německá zarputilost,takže vše otevřeno.....

Reagovat
valloire

Jenže bavorský válec je přeměněn na katalánský váleček a německá zarputilost šla tímto do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže proti komu je mají? při vší úctě k BL, tak tam ta úplná top kvalita až na BVB není. A v LM? Skupina dobrý, hlavně venku na Etihadu, Gunners jsem neviděl a proti United jim postup darovali Welbz na OT a Rooney v Allianzu, jinak to je 80 minut obléhání téměř bez šancí, jediný, kdo se tomu vymyká je Robben, protože ostatní jsou horší než on, nic lepšího z té situace nevymyslí a je tedy zbytečné jim přihrávat. A včera jedna šance Gotzeho proto, že se 3 obránci Realu sesypali na Arjena, jinak měl šance jen Real a kdyby vyhrál 2-3:0, tak je to naprosto zasloužené. K čemu je, že Kroos má 60 minut všechny přihrávky dobře, když to posílá dozadu a do strany, a pak tu jednu kolmci dopředu posere. Zato takový Modrič, sledovat jeho hru v těchto zápasech je neskutečné a je jedno, jestli to je repre nebo Real, 3 ho nahání a on si ubrání balon a pak dá přesný pas na 30-40 metrů šajtlí. Ach jo, tohle měl v Realu či Barce dělat ROsa a ne skončit "jen" u Gunners.

Reagovat
minoLFC

Real hral beton ako Chelsea?Real hral zo zaistenej obrany ale šancí hafo...u Chelsea žiadnu vylozenu ani nepamätám(viem že tam blondak parkrat placnul na zem ale to vsetko)

Reagovat
iamek

Reagovat
PP

Tak nevídá se často, aby 10 hráčů Realu Madrid bylo v půlkruhu před 16kou

Reagovat
Lamskej#RMCF

ty katalánské děcka by se měly pakovat,vždut se to nedá číst jak plačou a nemužou to rozdýchat...

Reagovat
Billy McClane

Tak s fandami Barcy sme uz o zapase pokecali, no a bol by aj nejaky nazor bayernistu?

Reagovat
Robochelsea

Fanúšikovia Barcelony sú kokoti, všetci do jedného. Podľa ich teórie je lepší ten tím, ktorý drží viac loptu, iné kritéria nevnímajú.

Reagovat
madridcan

Je to uplne jednoduche-

Real to zvladol vynikajuco takticky, vyhral 1:0 a fanusikom Barcelony vybuchli hlavy betonom.

Real to mal otvorit, dostat na picu ako Barcelona minuly rok a fanusikovia Barcelony by vybuchli smiechom...najma jedna ringla podla ktorej sa tu zameta cesticka Realu.

Humoreska

Reagovat
maxton

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě,ale v Mnichově to bude zcela jiná písnička !!! Jinak každý tým má "něco". CFC jsou betonáři,Arsenal celkově Tragédi, Barcelona házenkáři, ale na Real se nejvíce hodí divadelníci.

Reagovat
valloire

no počkej,divadlo se hraje na Camp Nou

Reagovat
X-bano-X

nj ale len 1 krát do roka, keď tam zavíta Real

Reagovat
valloire

Nemůžu souhlasit,představení se koná nezávisle na soupeři. Betis,Valencie a jiní o tom ví své.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky,taky,ale Real je Nej divadelní klub. To 100% nejvíc ze všech klubů v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlým

Reagovat
valloire

dáme si finále

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10169315_778661218834577_4210347935416439338_n.jpg

trochu střelba do vlastnich řad...Nicmeně ale nechapu jednu věc. Jak někdo muže řict, že Real hral beton nebo postavil autobus? vždyť měl o vela viacej TUTOVYCH ŠANCI než Bayern? Vždyť Bayern měl jednu střelu, ktera jakš takš smrděla golem ale trefili prostředek brany. Vždyť ten člověk, co tohle tvrdi je snad orangutan a včera hazel banany nebo ja nevim. Real hral aktivni presing, vybojoval neskutečne množstvi miču a souboju. Běhal, makal, bojoval. Druhy poločas byl dokonce lepši, nebo minimalně vyrovnany soupeř. Takže pokud tohle byl ten autobus, tak ho řídil snad Otto Mann.

Reagovat
valloire

taky to tvrdí pouze zhrzený culés

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

kamoško humoreska je to, že minulorocny Bayern je len slaby odvar od toho tohtorocneho...

a za dalsie, my sme vas v lige 2x dali dole tak neviem co tu onanujes

Reagovat
madridcan

No preto, lebo mi stoji ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
valloire

Hmmm,takže loňský Bayern je slabý odvar toho letošního,přičemž ten loňský vám nadělil největší debakl v semifinále historie LM. My jsme ten letošní porazili...zbytek si domysli,jestli ti na to stačí mozková kapacita. Tipnul bych si,že nikoliv.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
DreamTeam

hm zajimavy jak tu lidi pisou, ze je Carlo frajer,.. pricemz se hrala normalni Mourinhovina akorat s mensim poctem sanci, nez v jeho frajerskem systemu

Reagovat
maxton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
galacticosi

neviete o nejakej stránke, z ktorej by som si mohol zápas stiahnuť, prípadne si ho pozrieť?

Reagovat
valloire

ivysilani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zaslouženě. Bayern jedna šance. Stotisic nahravek na pulce, paráda Škoda, že se bali jit hloub na naši pulku, asi jim 1-0 stačilo. Odveta bude ještě velky drama. Každopadně, jak řikam, Real vyhraj zcela zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Real hral presne to, co hral pod Mourinhem, tak nechapu to vychvalovani Carla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečné, co tady předvádí fanoušci trávníkářů.

Reagovat
One-Real

Nesouhlasím s tou kritikou Isca. Parádně držel linii, byl dostatečně agresivní v soubojích, odebral čistě balóny (žlutá za ruku), od útočení tam byli primárně jiní. Neskutečný, jak ho Carlo transformuje a jak se během pár měsíců vyvinul.

Reagovat
Kenneth

Mě se zase nelíbí co s Iscem dělá. Isco nezískal Golden Boy za defenzivní práci, ale za ofenzivní. Je to neskutečný talent a tohle jeho zabíjení kvůli systému se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsi vec je to, ze se Iscem nalevo zabiji Di Maria, kterej potom musi hrat na druhe strane a je zase polovicni. Ten system, kterej vypada jako 4-4-2 s prechodem na 4-3-3, se mi libi, ale vzdycky tam je neco spatne. Kdyz hraje Isco, tak je mimo DiMa, kdyz hraje Ronaldo, tak je mimo Bale, pricemz kdyz hraji oba zaroven, tak je to svym zpusobem spatne pro celej tym.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Franz Beckenbauer, ktorý pre televíziu Sky Sports povedal: „Držanie lopty automaticky neznamená, že ste lepším tímom. Dôležité je, ktoré mužstvo si dokáže vytvoriť viac príležitostí. Môžeme byť radi, že Real skóroval iba raz.“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mi tam připadá jako střízlivý mezi hromadou opilců.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckenbauer jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Beckenbauer, i když je mi jasné, že ty s tím nebudeš souhlasit, protože si dovolí kritizovat tu nudu, co se tam snaží Guardiola praktikovat na úkor loňské téměř dokonalosti pod Heynckesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nudo, přečti si i ostatní vyjádření toho střízliváka.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám naprostou většinu z nich, neříkám, že bych každé z nich podepsal, občas ustřelí, taky už na to má věk ( ), ale v zásadě s tím, co chce svojí kritikou vyjádřit, naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je štěstí, že v Bayernu jsou s jeho prací spokojení, fotbal se jim líbí a jede se dál i na úkor řečem staršího pána.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se široké fanouškovské obce týče, rozhodně nepanuje nějaké nadšení s tím, jakým stylem hry Bayern vyhrává, je to vidět i tady na ef, i když to není žádné měřítko. Titulem jim zavřel ústa, ale pokud se mu přestane dařit, dají mu to sežrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern hrál vždy naprosto šílený fotbal, nikdy jsem jim nefandil.. ale to, co tam teď předvádí Guardiola se na dlouhou dobu dostane do učebnic fotbalové taktiky. Že je teď u fanoušků v módě nehrát s balonem a jen pozorovat, jak hrají ostatní, to za chvilku přejde.. Stejně jako jiné debilní módy.

Reagovat
smazaný uživatel

V loňské sezóně to bylo šílené maximálně tak v tom nejpozitivnějším možném smyslu.

Reagovat
valloire

do učebnic taktiky

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

ty jsi čím dál víc mimo.....

Reagovat
Infi

jak na úkor? každý trenér který kamkoliv příjde, tak si prosazuje svojí hru, to měl Guardiola nasledovat všechny zápasy Bayernu loni, aby co nejpřesněji okopíroval jeho rukopis?

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to tak, že loni byl Bayern dokonale vyvážený tým, který uměl perfektně měnit rytmus hry, věděl, kdy převzít iniciativu, naopak věděl, kdy nechat hrát soupeře a čekat na šanci. Loni třeba porazil Barcelonu při držení míče 37%!! Letos hrají klasicky guardiolovsky, bez plánu B s tím, že mnohdy bezzubě obléhají šestnáctku a pak se ještě vymlouvají na defenzivnější taktiku soupeře. Přitom jim dal Real akorát lekci z efektivity. Nechci se tady pouštět do nějakých rozsáhlých vláken, všechno už v těch diskuzích bylo řečeno, kromě většiny fanoušků Barcelony Guardiolův styl hry nikdo nijak výrazně neobhajuje, a to ani z řad fanoušků Bayernu a při první méně úspěšné sezóně, kdy se nepovede Bundesliga ani Liga mistrů, to dají Guardiolovi v Mnichově sežrat.

Reagovat
Infi

jasně že to nikdo neobhajuje, protože proč jít proti proudu, radši se zařadit mezi zbytek stáda a nadávat dokud to půjde, pak se najde něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by fanoušci Bayernu nespokojení s tím, jak Bayern hraje, byli nějaké stádo, ani ti ostatní. Někdo radši maximální držení míče, někdo rychlostní fotbal bez ohledu na to, jestli máš držení míče 65 na 35, nebo naopak.

Reagovat
Infi

a právě včerejší výkon Bayernu byl daleko dynamičtější než kdy jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se teda nezdálo, vždyť měli za 90 minut jednu pořádnou šanci v podání střídajícího Götzeho, jinak bezzubě obléhali šestnáctku a vytvořili toho fakt málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli naopak dost statičtí...

Reagovat
Infi

dynamický výkon se nemusí rovnat kvantě střelám na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem dodal, že byli dost statičtí, nemyslel jsem to tak, že střely na branku souvisí s dynamikou hry, i když to tak mohlo vyznít. I Čapoun, který má faktické postřehy blížící se 0 si všiml, že hráči Bayernu sice drží míč, ale kombinují často staticky.

Reagovat
Bayern +

A dokonca i tie strely tam boli. Štatistika hovorí jasne.

Reagovat
valloire

takže jindy už musí prakticky stát... ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, má jet podle zajetého nového trendu.. Srát na míč, ten nechceme, všechno musí jít dlouhejma nákopama a nejrychlejší hráč = nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Není důležité držet míč, ale nakládat s ním co nejefektivněji. Pokud nepustíš soupeře do šance, je úplně jedno, že míč drží a pokud ho aktivním pressingem dokážeš občas přimět ke ztrátě a dát gól z kontru, nemusí tě zajímat, kolikrát jsi ho měl na kopačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nekoukám na fotbal jen kvůli brankám, to bych koukal na basket, nebo podobnou hovadinu.. Já koukám na fotbal kvůli technice, vytříbenosti, kreativitě.. A mužstvo, které nemá míč, nic podobného nepředvádí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale je to jen tvůj pohled na věc, respektuj pohled druhé strany, což ty bohužel mnohdy neumíš, i když teď to třeba neplatí. I když si myslím, že je to spíš taková póza, na jednu stranu se vysmívat "nesmyslným přešlapovačkám na místě" v podání Cristiana a pak tleskat přihrávkám na místě ze strany Barcelony, Bayernu nebo kohokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se nikdy nesmál "nesmyslným přešlapovačkám na místě", jestli jsem někdy něco řekl, tak to, že Cristiano má kličky naučené a dopředu ví, co bude dělat, kdežto Messi, Ronaldo, Neymar, Ronaldinho apod. dělali kličky intuitivně podle situace před nimi.

Já to beru v pohodě.. Jelikož vím, že tohle "nechtění míče" je jen taková móda, tak je mi jasný, že to nebude na dlouho a že naštěstí budou fotbaloví trenéři jako je Guardiola, kteří budou hráče učit kreativitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první odstavec je nesmysl, Cristiano dokáže rešit intuitivně samozřejmě taky. A to "nechtění míče" je hlavně důsledek toho, co učí hráče Guardiola, protože to si o takovou obranu vyloženě říká. Kdyby takto nastoupil Real proti Bayernu loni, na nulu vzadu by neměl šanci, jenomže na Guardiolův styl to v kombinaci s vynikajícími breaky prostě a jednoduše stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl to není, někteří hráči to tak prostě mají.. Cristiano je jedním z nich.

To samozřejmě není pravda, Cristiano je jedním z nejrychlejších hráčů.. pokud by Bayern Madrid pustil ve více lidech dopředu, tak to hrozí průserem vždycky. Přesně tak jak to řekl Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nesmysl z toho pohledu, že to zní, jako kdyby byl Cristiano jenom nějaký stroj z posilovny a atlet, který se naučil pár kliček a teď z toho těží, to je prostě gigantická krávovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti ostatním nejlepším hráčům, tak právě v atletičnosti a trénovanosti vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná, ale v technické za nimi nezaostává. Jeden vyniká ve vedení míče, druhý ve své naprostě univerzálnosti v zakončení (obounohost + hlavička) atd.

Reagovat
smazaný uživatel

*v technické vyspělosti

Reagovat
r.mrazik

coz se mnohdy neda rict ani o tymu,ktery mic ma...ta kreativita,technika a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by tam nebyla technika, kreativita a podobně, tak ten míč nemají.

Reagovat
r.mrazik

nerikam,ze to jsou nekopove...ale zas na tom nejsou lepe nez treba hraci realu...

Reagovat
valloire

co je kreativního na přihrávkách na 5 metrů na půlce mezi stopery?

Reagovat
Mada

bavíš

Reagovat
kvasha16

Reagovat
valloire

Franz ví

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Náhodou, Real včera perfektně zvládnutý zápas a i hra Bayernu se mi pozdávala. Nebyla to klasická házená kdy by si jen čutali kolem 16 a občas něco zkusili, oni zkoušeli pořád i díky nesmírně aktivnímu Robbenovi, Alabovi a i ten Ribéry když chtěl. Jenže Real je nepustil a to že hrál zezadu neznamená, že by hrál nějaký beton

Hrál možná lehce pod své možnosti kdy si mohl trochu víc troufnout, ale je rozdíl mezi tímhle a betonem kdy je 11 lidí v 16 a při získání balonu se vypálí dopředu či hned ztratí. Real si z nich dokázal vypracovat gólovky kdy jednu dokonce proměnil a do odvety si drží nejlepší možný výsledek (z těch těsných). I když si myslím, že na Bayernu ta samá taktika bude těžce obhájitelná, protože fans je poženou jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč včerejší styl hry Realu kritizují "fanoušci" Barcelony, která od Bayernu dostala loni 7 gólů.

Real zvládl zcela s přehledem Guardiolovu taktiku, hrozil protiútoky a o nějakým autobusu nemůže být ani řeč - jestli si to někdo myslí, měl by si ten zápas pustit znovu.

Hráli přesně to, co potřebovali. Jestli někdo čekal, že v 1. zápase semifinále na vlastním hřišti budou lítat nahoru dolů, tak musí být asi padlý na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic me bavi.. kdyz ma tym drzeni mice treba 75% - 25% ..neda gol.. a dokonce prohraje... takova fotbalova satisfakce

Reagovat
smazaný uživatel

Real mohl po první půli vést 3:0 a nebylo by o čem, takhle je to otevřené.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo je kritizovaný tréner Bayernu. Zvolil dobrú taktiku. Dostali iba jeden gól a mohli aj dať. Žiaden mančaft nepríde v semifinále LM hrať hore dole futbal na súperove ihrisko. Buď prídu betonovať ako Muríňo s Chelsí alebo hrajú ako Barcelona - držia loptu čo najďalej od svojej brány. Futbal je proste nudná hra a nechápem, prečo má toľko obdivovateľov. Skúste iba brániť v takom tenise alebo baskete, tak jednoducho nevyhráte...

Reagovat
smazaný uživatel

No a Bayern sa ne pos ral a neprišiel iba betonovať, ale zvolil opačnú stratégiu, čo je chválitebné. Bayern je ok, ale na Barcu nikdy nebude mať. Tá doviedla svoj štýl k dokonalosti a drtila roky súperov a dominovala svetovému futbalu, áno svetovému. Dávala im góly aj keď betonovali a tí roky nevedeli, čo majú okrem betonu na ňu hrať... Barca v najlepších rokoch by porazila hocikoho - Pelého Brazíliu, Cruyfovo Holandsko, Beckenbaurovo Nemecko. Zmietla by každého z ihriska ako cunami. Ale každá éra sa raz končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd .. Byl to opravdu dobrej mančaft, než se našel recept. Loňský Bayern by Barcu smetl v každém období a to jsem nezaujatej fanoušek jiných klubů. Momentálně se divím, že si nevybral Guardiola jako posilu Jardu Plašila.. Ideální tvůrce hry. Nic nepokazí a dokáže přihrát do strany i dozadu na naprostou jistotu

Reagovat
valloire

smetla by ze hřiště Pelého Brazílii? Bože

Reagovat
Al Capone

s takovou jistotou toto napsat

Reagovat
kvasha16

na to ze je to nuda hra a nechapes preco ju tolko ludi obdivuje o nom dost kecas

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to este velmi zaujimave ked tam nastupime s CR a Baleom ktory budu na tom ovela lepsie ako cez prvy zapas To si bude musiet dat Bayern hodne pozor aby nedostal gola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele