Ancelotti skončil na lavičce Bayernu Mnichov

28.09.2017, 17:44
Aktuality
Bayern Mnichov hledá nového trenéra. Na lavičce bavorského velkoklubu, jenž nezvládl ani včerejší utkání Ligy mistrů s Paris Saint-Germain, skončil Carlo Ancelotti...

Zkušený stratég přišel do německého klubu před startem minulého ročníku a následně dokázal s mnichovským klubem získat mistrovský titul, ovšem jinde se mu nedařilo.

Ještě horší to pak bylo letos: FCB nezvládlo ligové střetnutí s Hoffenheimem (0:2) a před týdnem neudrželo dvoubrankový náskok proti Wolfsburgu, čímž na Dortmund ztrácí tři body.

Pověstnou poslední kapkou se stala včerejší porážka s Paris Saint-Germain, po které sám Ancelotti nabídl rezignaci, klubové vedení následně situaci projednalo a rezignaci přijalo.

Osmapadesátiletý Ital je vůbec historicky nejdříve odchozím trenérem na lavičce Bayernu Mnichov, Erich Ribbeck vydržel do prosince 1993 a Jupp Heynckes o dva roky dříve jen do října.

Po oficiálním potvrzení ze strany úřadujícího německého šampiona vyšla najevo rovněž informace, že dosavadním vedením týmu byl pověřený bývalý obránce Willy Sagnol.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, kicker.de

Komentáře (448)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Eurofotbal ho zničil.

Reagovat
janinho

no ale vyjebat ho takto pred oktoobrfestom...

Reagovat
janinho

tak udajne pocas... mi scusi

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi, jak tu na neho a jeho uspechy vsichni nadavaji, zvlast takovi kteri pisou Coman s K a Ribery Riberi. Carlo je jeden z nejtreneru sveta, vzdyt dovedl AC a Real k titulu LM, Chelsea a PSG v lize k titulu. Jenze Bayern bohuzel doplaci na chybejici kridla, casta zraneni hracu zakladu jako Neuer a zejmena by potreboval uz obmenu hracu jako Ribery a Robben za zenitem. Porad je to a bude jeden z nejlepsich klubu sveta. Bayern je silny zajisteny tym, bude mu stacit zimni prestupove obdobi a vsechno bude jinak. Mimochodem novym trenerem by mel byt Didier Deschamps a uz ted se chystaji posily jako Werner, Eriksen, Hradecky, Hector, Henrichs, Stark nebo Goretzka.

Reagovat
smazaný uživatel

Didier je dobrý nápad.

Reagovat
celeb

Stale to bolo moc tiki-taka. Treba najst nieco tradicnejsie, nemeckejsie.

Reagovat
eder

Takové už nic není. Vivat multikulti...

Reagovat
valloire

asi tak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle výkřiky do tmy.

Reagovat
valloire

doslova

Reagovat
smazaný uživatel

polsky odpad vies ze sa s vami este neskoncilo tak tu nevyskakuj

Reagovat
jk

Reagovat
protiproudu

Reagovat
stuff

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
H.N.T.

Dementi vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledej ve všem něco, edere. Ribéry byl symbol Bayernu, Sagnol a také to nejsou Němci a s přistěhovalectvím mám leccos společného. Klid.

Reagovat
eder

A co je tedy na Sagnolovi nebo Ribérym tradičně německého? Rád se nechám poučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zase zajímalo, co ty považuješ za tradičně německé?

Reagovat
eder

Tak zrovna já se tu na to neodvolávám. Ale když už se ptáš - já pamatuju Bayern složený výhradně z německých hráčů a německého trenéra. Tehdy se dalo hovořit o tradičně německém pojetí hry s typickými prvky - disciplínou, týmovým pojetím a houževnatostí především. Dnes už je to ovšem minulost...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom, jestli to není spíše způsobeno tím, že se změnil fotbal jako hra - takový Bayern, jak ho popisuješ ty, byl kdy? Před 25 lety? To je docela dlouhá doba, takže argument, že za to může multikulturalismus, je docela mimo, nemyslíš?

Reagovat
eder

To je prostě vývoj a popis reálné situace. Není to otázka pouze Bayernu nebo německých klubů, je to i v Anglii, Itálii, Francii, vlastně všude v Evropě. A je vcelku jedno, jestli příčinu budeme nazývat multikulturalismus, globalizace, pád železných opon, nebo jakkoliv jinak. To je prostě fakt, ať se ti to líbí nebo ne. Koneckonců, mně je bližší dívat se na fotbal optikou klubismu, nikoliv pseudonacionalismu...

Reagovat
smazaný uživatel

opak polskych retarovanych ludi s deformaciami a inteligenciou na urovni zvierat

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa príspevku si sám "retarovaný" Peanut

Reagovat
smazaný uživatel

byly součástí takového Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. už i Hitler má arabské kořeny říznuté romskou krví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

třeba nákop,sprint,dorážka.

Reagovat
ADM

Alebo center do vápna .. oh wait

Reagovat
celeb

ja som fanusikom Bayernu sem pisal pri odchode Pepa, ze budu banovat. Vyhravat ligu v rekordnych casoch uz v aprili bolo zrazu bezne, semifinale LM boli obrovske sklamania, dominantna hra s mnozstvami prilezitosti nudna.

Ze v 1. roku Bayern gniavil Real na SB a o zapase rozhodli 3-4 minuty, ked z 2 standardiek v 2. polcase dal Ramos 2 goly - who cares! Ze na dalsi rok proti Barce mal zraneny pomaly aj lekarsky tim a v obrane hral kto len mohol ?? Who fucking cares!! Ze proti Atleticu hrajucemu v zivotnej forme podali super vykon a mali obrovsku smolu... Nobody cares!! Tak im teraz prajem, aby skoncili v Bundeslige za BVB a vypadli v osemfinale, nech im tie nosy trochu padnu nadol.

A jak sa tu vsetci enormne vytesovali, ze dosiel Ancelotti ...

Reagovat
technecium

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti dosel do tymu, ktery je pomalu za svym zenitem.

Ribery a Robben uz nejsou tahouni ani v minulem sezonu.

Vcera Ribery na lavce, Robben od 71.min do hry

Ti mlady zaloznici jsou o kousek nadprumer, ale TOP neni ani jeden z nich.

Co s tim ? Pepka radsi zdrhnul do anglie vcas

Pepka bude letos rad za SF v LM a snad TOP 3 v PL

Reagovat
eder

To je humorné!

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým prostě potřebuje péči chvíli, buď vypiplat mladé jako v minulosti, dát jim šanci, důvěru nebo top hotové hráče... Bayern je pořád špička, byl roky ve sračkách, to je pryč, mají šanci tam nespadnout, je to na nich

Reagovat
celeb

ten aspon vedel co chce hrat a ako. To, co vcera hral Bayern nedavalo hlavu ani patu a mozu byt radi, ze nedostali bura.

Pep dosiel do City, vymenil polovicu matuzalemov a momentalne je na 1. mieste v ovela narocnejsej lige, bez prehry vo vsetkych sutaziach. Ancelotti mal tragicku pripravu, nic moc vykony v lige, porazku od Hoffenheimu a teraz PSG. Za Pepka prisli do timu Thiago, Kimmich, Koman, Costa a podavali vyborne vykony. Pod Carlom siel Costa strasne nadol (nakoniec az prec), takisto Muller. Carlo mal 3 prestupaky na to, aby sa zariadil a poriesil starnucich hracov - Ribery, Roben, Lahm, Alonso. Alonsa vyuzival dokedy to slo, Lahm radsej skoncil sam a R+R tam laboruje s formou a zraneniami doteraz.

Porovnaj to s obmenou kadru a vekovym zlozenim v City: Jesus, Sane, KdB, Sterling, Stones, Mendy, Enderson, Bernardo Silva, Zincenko .. aj Danilo - vsetko 19-26 rokov s vyhladom min. 8-14 rokov do buducna. Nad 30 rokov ma akurat vecne zraneny Kompany (31), lavickovy Yaya Toure (34) a Fernandinho (33), ktory jediny je dolezity hrac zakladu a aj ten mal byt nahradeny Gundoganom. Obaja mali rovnaky cas na prestavbu kadru, MCFC to stalo ovela viac $$$, ale keby Bayern chcel, tak by urcite dostatocny obnos na obnovu kadru nasiel. Navyse v Nemecku sa nakupuje neporovnatelne lacnejsie, ci dokonca sa hraci konkurencie tlacia k bavorom, vid Gotze, Hummels, Lewa.

Reagovat
vladino10

Costa "umrel" už pod guardiolom..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim jak to myslis, ale tihle hraci prisli za Pepka a vysledek take nikde.

Ligu vyhrali ale LM jenom SF. Ancelloti loni SF LM, Liga. Prakticke to same co Pepka.

Loni kazdy se klepal, jak RM dostanou od Bayernu klepec a take nic...

Navic letos ceny hracu letelo nahoru a nemcum/Ancelloti se nechtelo kupovat draze.(James na hostovani).

O rok starsi hraci a rozpadl se jim celou hru proti TOP tymu v LM

Letos Bayern neni v uzsi TOP tymu v LM, ale ma porad silu/kvalitu dojit daleko.

Hrat s urcitym stylem dokaze kazdy coach, pokud maji kvalitni hraci na to.

I Pepka musel dost ustoupit od jeho tikitaka v Bayernu a tedka i jeste vice v MCFC(Nejsou kvalitni hraci na takoveto fotbal)

Ancelloti prisel do Pepkovo tymu a v podstate "nekupoval/mozna nemohl kupovat" mladsi TOP hraci. Za 2 let jsem nevidel zadne TOP jmeno, ktere prisel do Bayernu.

Mladsi rocniky maji, ale popravde TOP hraci typu Ney,Mbape atpod. to nejsou.

Tahouni jsou stary, ale chteji porad hrat, kvuli nominaci na MS2018 a za zasluhy?

Viz. Ribery rozcilovani po vystridani

Asi pochopim i to, ze Ancelloti musel pryc. Bayern potrebuje budovat novy tym.

Coach bez znalosti nemeckeho prostredi nema tam co delat+nemci setri prachy ...

Prijde nemecke trener, skupuje hrace z ostatni tymu z BL a NED/BEL atpod.

Rok/dva, pak prijde TOP trener + 1-2 mega nakup a pokuseji zase o finale LM.

O nic nejde, Ancelloti nejspise pujde zpet do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je největší problém ten slabej přestupák..... celou dobu jsem čekal kdy bayern přitáhne nějaký křídlo a ono pořád nic. Spekulovalo se o Alexisovi a na poslední chvíli přišli s Jamesem - který ale má ke křídlu pěkně daleko. Teď nejsou vůbec hráči na tu typickou německou hru po křídlech...je tam akorát Robben s Ribérym, kteří jsou ale věčně zranění a Coman, kterej na LM proti top týmům zatim nemá.

Bayern nutně potřebuje přestavět kádr ale přijde mi že se vedení do toho nechce. Měli by využít toho že maj dobrou finanční situaci a jeden přestupák do toho nasypat víc peněz. Chtělo by to nejlépe německého trenéra (nebo takovýho co má německej styl) a nejlépe německy mluvící hráče aby byla snažší adaptace do týmu. Už v lednu by měl Bayern přitáhnout Draxlera kterej chce odejít z PSG a podlě mě to je přesně hráč typově pro bayern..... a pak se zamyslet nad dalšími (třeba Werner jako backup za Lewu).

chtělo to začít už před rokem, teď to bude o dost těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Spise vedeni uz moc nechtelo utracet podle me.

Prijde snad nemecky trener a mozna Bavoraci budou zase znovu Bavoraci

Aspon budou kupovat nemecke hrace z BvB a ostatni tymu z BL.

Vrati ten tym zpet k typicky nemecky bulldogci zarputilost a tvrdy drill na hriste

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial musim suhlasit ze Carlo to silne nezvladol. Ocakaval som nieco uplne, najme herne ale on ostal zaseknuty v Guardiolovych slapajach a kader si nedokazal upravit k obrazu svojmu (ktovie preco, ci mu Nemci neverili, nechceli investovat do jeho posil). Ak by nadvizal na kvalitu prace z minulych angazme, Beyern by bol silnejsi. Som presvedceny ze silnejsi nez Pepov Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už je ancelotiho problém že si neuměl u vedení vyprosit nějaké adekvátní posily které by se mu hodily do jeho systému pod pepkem hrál třeba takový Coman ó úroveň výš anceloti jo skoro ani nestavěl když už jsme u toho je to dobrý trenér a stará škola ale ne momentálně špička

Reagovat
raduinho

Reagovat
Majk91

Reagovat
ADM

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle mudrlanty mam nejraději... Nikdo si nestěžoval na výsledky. Od Pepa jsem nežádal 3x v řadě výhru v LM.. U Pepa nás štvaly jiné věci, to že se chová arogantně, rozvrací vnitřní fungování týmu, dělá z Bayernu španělskou mini-kolonii a další faktory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ja som už vzdal snahu to neustále opakovať.

Reagovat
celeb

a co zmenil Carlo? Xabiho si nechal dokedy len mohol, Thiago sa dostal v podstate do zakladu. Lewandowsky vyhlasoval, ze chce odist, Lahm odisiel. Well done.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wwwx

A to je co? Rychlý přechod do útoku, účinné obcházení obranných linií, sem tam nějaký ten zločin proti lidskosti?

Reagovat
celeb

Blitzkrieg, dobyty travnik vycistia SSmani a hracov supera nakoniec skoncentruju niekam ...

Reagovat
wwwx

Ne, fakt mě to zajímá, protože německej fotbal moc nesleduju a z toho povrchního hlediska nelze moc určit, čím se dneska fotbal v jednotlivých top soutěžích liší. Co je podle tebe ve fotbale typicky německé?

Reagovat
smazaný uživatel

ostry es.

Reagovat
Teoretik

Pracovitý, taktický a buldočí. Jinými slovy, chtělo by to hrát více silověji. Když chci vidět technický fotbal, tak si přepnu na jižanské ligy.

Reagovat
wwwx

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky precizní, jak tu psal parťák dole... "buldočí"... neústupný a koncentrovaný. Löw, Německo pod ním, BVB posledních let a jejich jedovatost a prudkost. Sázka na domácí hráče, Bayern byl top, když měl ve svém středu Němce. Chybí tomu lídr:

Schweinsteiger byl lídrem. Lahm také. Oba v jiném slova smyslu.

Kdo to vede teď? Müller je na to moc z formy a nesází se na něj. Neuer je brankář, chce to někoho v poli. Kimmich a spol. jsou moc "těmi ostatními". Lewa, Alaba, JaviMar se na to asi nehodí. Vidal také... také ne.

Reagovat
celeb

Mozno Draxler za rok - dva, ak ho vykupia z PSG. Nosil Ccko na konfederacnom pohari, ktori vyhrali, neviem ci je to vodcovsky typ, ale ako hrac sa mi vzdy pacil.

Reagovat
wwwx

Reagovat
Rox

Dlouhý nakopávaný balóny a trefovat zařízení, jelikož to jsou dřeváci a na žádnej ťukec nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
db18

Tak jsem zvědavý, kdo ho nahradí...

...ale těším se na probuzení Müllera.

Reagovat
Mrvinho

Věděl bych o dobrém kouči z AC My berem Carla

Reagovat
db18

Musí přijít Němec... Nejradši bych bral Weinzierla, ale favoritem je Tuchel.

Reagovat
Mrvinho

Co ten z Hoffe? Někdo o něm včera mlel.

Reagovat
vladino10

Pochybujem, že by nám ho pustili teraz, tuchel a weinzierel sú voľní..

Reagovat
db18

Navíc výkupku má nastavenou až na rok 2019

Reagovat
Mrvinho

Je teda lepší jak ti 2 jo?

Reagovat
db18

Těžko říct, podle mne je ještě moc nezkušený a kdo ví, jak by ho kabina brala... v tom roce 2019 už to může být jiné, ale teď si myslím, že je ještě moc brzy.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Klinsmann či Löw ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Jardim ?

Reagovat
vladino10

klinsmanna sme si už užili, low sa chytá na ms a myslím, že pojdeme po nemeckom trenerovi

Reagovat
Grahf

Tuchel hraje niečo jak Pepek, to by si moc nepomohli.

Reagovat
vladino10

Po tom čo predvádzala obrana bvb pred rokom silno pochybujem, ze by napravil tu našu

Reagovat
Uwe háže buly

Wtf?

Reagovat
PavlíčeQ

No Tuchel to snad nebude, toho u nás nechci

Reagovat
db18

(leda by už zase trochu přibral )

Reagovat
madlucas

arsenal by si mohol zobrat priklad ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti v posledním dvojzápase s Wengerem 10-2 a hádej kterej z nich byl vyhozenej dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rel7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kucka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Fenri

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Ancelotti’s record at Bayern Munich:

60 games

156 goals

50 conceded

42 wins

9 draws

9 defeats

2 DFL-Supercups

1 Bundesliga

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

NIc moc.

Reagovat
pantondavo

Náhodou dost dobrý výsledky, ukaž mi lepší statistiky aktuálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobrý jo, ale mělo by to být 180/0 a 60 výher.

Reagovat
smazaný uživatel

42 výher a 18 nevýher. Na Bayern teda statistika docela nedostatečná.

Reagovat
pantondavo

70 % výher, mně to přijde dobrý, nedaj se někde sehnat tyhle statistiky online?

Reagovat
smazaný uživatel

musíme počkat na "sazsha1337"

Reagovat
pantondavo

Má na víc.

Reagovat
eder

Tak. Ti dřeváci si nepřiznají, že PSG bylo o třídu lepší. A trenér za to nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
LAM

Měl.Už má svoje roky.

Reagovat
eder

Jasně, už to neuběhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť mu je 58..

Reagovat
ADM

no, ale z pohladu tej nastupujúcej generácie koučov, ktorá má nejaké tie úspechy je to už slušný dinosaurus. Guardiola, Conte, Simeone, Jardim, Emery, Pochettino, Lucho, Zidane..

Reagovat
smazaný uživatel

Má svoje roky. Má na víc.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne slabej trener, nechapu, ze se porad toci ve velkoklubech, kdyz na to absolutne nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blazen ne?! Dyt je top ty vole...

Reagovat
Ángel di María 22

Toho "cloveka" tady jeste nekdo bere vazne?

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

ukrajinec neni člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
teenz

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ukrajinci su fajn

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

V lize je celou karieru naprosto tragickej. V LM to je slusny. Ale preci jenom liga je to hlavni.

Reagovat
janinho

kazen je to hlavni!

Reagovat
technecium

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Beči

A proto vyhrál ligu z AC, Chelsea, PSG i Bayernem

Reagovat
KingMaster13

Pro mě vždy byla teda hlavnější LM. A tu s AC vyhrál dvakrát, byl ještě ve finále a několikrát skončil v semifinále či tak. Pak samozřejmě vyhrál s Realem a z top lig vyhrál všechny

Reagovat
smazaný uživatel

S Realem ligu nevyhral.

Reagovat
KingMaster13

Dobře La ligu nevyhrál ale Serii A, PL, Bundesligu a tuším že i Ligue 1 Jinak špatnou situaci v lize měl akorát s AC a to z důvodu, že Serie A byla na vrcholu svých sil a měl tam opravdu těžké soupeře v Juventusu, Interu a Římu, přičemž ten Juventus se v lize porážel fakt blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál ligu mistrů s AC, titul s Chelsea, titul s PSG, LM s Realem, titul s Bayernem

Reagovat
eder

Pořád málo, studente!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tolik lepších není

Reagovat
eder

Jistě, že ne. Dnešnímu světu vládne nevděk na jedné straně, namistrovanost na druhé...

Reagovat
smazaný uživatel

LM beru. Ale podivej se kolik let trenoval nejaky velkoklub a kolik domacich titulu ma. To je proste zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že až tak tolik jich nemá, ale také měl velké konkurenty, jak v AC, tak v Chelsea, tak v Realu

Reagovat
Shevchenko

"Zoufalost" to byla pouze v AC kde se mu liga v jeho posledních letech nedařila.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
10

tohle je ústřel i v rámci tvýho ustřelenýho vnímání světa

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak tos nasadil Liquidovi laťku hodně vysoko!

Reagovat
shitcool

Tři nepovedený zápasy v této sezóně ... a oni ho pošlou do prdele ... LOL

Reagovat
db18

Tam podle mne musí být i něco v zákulisí...

Reagovat
king23

Chápu, že pro fandu Arsenalu jsou tři nepovedené zápasy v sezóně nesplnitelný vlhký sen

Reagovat
Nikikrew

nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Louis van Gaal byl vcera v hledisti... nahoda?

Reagovat
Mrvinho

On věděl že to skončí 3:0

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Není to náhoda, příští týden převezme PSG místo toho netrenéra Emeryho, který nedokáže porazit ani Montpellier

Reagovat
Ángel di María 22

Super. Angažmá o ničem, sice loni vyhrál BL, ale jinak docela rozpačitý a navíc se mu u těch vepřováku nedalo vůbec přát. Teď by mohl ideálně zpátky do AC, to si myslim by bylo parádní. A nebo až po sezóně

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Ed_Hazard

A som aj zvedavý, či to nejako ovplyvní Jamesovu budúcnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Josifek

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jednu vec. Vsude se o nem psalo, jaky ma fantasticky vztah s hraci, ze v Realu za nim vsichni sli, i jinde, a ted se pise, ze ztratil kabinu v Bayernu? Jak je to mozne? Vzdyt udajne tolik dba na pozitivni atmosferu. Vysvetli to nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz vlastne ted nad tim tak premyslim... Nemuze byt chyba ta, ze prisel po perfekcionistovi Guardiolovi a trenoval v Nemecku, kde mohl ten jeho free style narazet?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, on to vede trochu volněji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ho vystvali egoisté jako Robben a Ribéry. Myslím si že se jedná o to samé jako v případě Ranieriho v Leicesteru - byl to kamarád, vystvali ho ale hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, je to skvelej trener, jeden z nejlepsich na svete, uspechy mel vsude kde byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle melo prijit drive, je slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Slaby trener by dvakrat nevyhral LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale on vyhral 3krát

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne. Omlouvam se

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Kluivert9

Mourinho budiž důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ne?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Kaka14

Hadam sa vrati teraz do AC

Reagovat
smazaný uživatel

top coach zpět do AC!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se mi k nim nehodil... Teď si odpočinout a v létě zpět do Itálie. AC volá.

Reagovat
smazaný uživatel

Drsny, ani nedostal polibek smrti na EF.

To je jako co? Ten vyhazov je dusledek toho vcerejsiho trapnyho vykonu v Parizi nebo se to hromadilo uz dyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj nick celkem vystihuje tento článek.

Reagovat
smazaný uživatel

ja v tom vidim vic Zenthurase, ale zkousej to dal, nejde ti to

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je vidět, že si s týmem stylem nesednul. Je to výborný kouč, pořád špica. Řekl bych, že nemá smysl mu dávat více času, Carlo a Bayern prostě nejde moc dohromady. Oběma se bude dařit jinde a jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

hromadilo se to asi pár posledních výkonů a výsledků

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ho nahradit Wenger, aby se v LM dostal aspoň do čtvrtfinále.

Reagovat
celeb

v akej LM?

Reagovat
smazaný uživatel

S Bayernem, ne Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Jo stát se tohle pepkovi, tak ho madrid boys upalí i přes portál za živa

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
DelPiero137

Takto ho upalite len vy

Reagovat
smazaný uživatel

Nagelsmann by byla nejlepší volba . Sám říkal, že by jednou chtěl trénovat Bayern

Reagovat
travis joe

Na Montellu teď bude ještě větší tlak, jestli nezvládne zápasy s Římem a Interem tak asi čau.

Reagovat
wishmaster

van Gaal do akcie!

Reagovat
Jardman

Pojď Juliane!

Reagovat
Mekgajvr

Honem do Sparty!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím na co ještě čekají v Liverpoolu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Loni získal jenom titul a to je pro majitelé málo. Takový Wenger kdyby bylo po mém, už v Arsenalu není 10 let.

Reagovat
eder

Jasně, trenéra je třeba vykopnout nejpozději do konce září - tzv. "Abra style".

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbený trenér, s Chelsea nehrál vůbec špatný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned me to napadlo

Reagovat
Pyroman
Reagovat
Teoretik

Je zajímavý, že nedávno jsem četl článek, jak spousta hráčů si pochvalovalo Carla po Pepkovi, že má lidštější přístup

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mam rozectenou jeho knihu Klidne Vedeni, kde si ho spoustu hraci pochvaluje. Je tam kladny vyjadreni od Zlatana, Ronalda, Terryho. Nevim, co si o tom myslet.. Ale ne kazdymu to asi sedne, no

Reagovat
smazaný uživatel

a co si o tom kdo myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

potřebujou vůdce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eder

To by nefungovalo. Minimálně tedy ne s Alabou, Boatengem, Comanem, Vidalem, Sanchesem,...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ale spíš si ho dovedu představit v Bayernu než třeba v Maccabi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Gareth Bale 11

To jsem zvědavý, koho tam teď dosadí. Nějaký bývalý hráč v úvaze není?

Reagovat
patriksimon

Thomas Tuchel, Luis Enrique

Reagovat
technecium

Lucho jo? To mě nenapadlo

Reagovat
ADM

Lucho ma teda vobec nenapadol, ale príde mi to ako velky nezmysel

Reagovat
technecium

Lucho by se tam hodil vzhledem k poslednímu trendu

Reagovat
ADM

Lucho by sa tam nehodil z hladiska poslednej sezony..

Reagovat
eder

Uli Hoeneß

Reagovat
20fredy20

Paradaaaaaaaa parada, a zober so sebou aj tucneho kolumbijca a uz sa nevracaj carlo

Reagovat
Whitemedia

James odepsaný po 238 odehraných minutách

Reagovat
blackhawk88

Pritom v priprave najlepsi hrac, proti schalke zariadil on vitazstvo ..odohral 1 zapas v buli kde podal paradny vykon 10 min v dalsom zapase..nechapen ani trochu ten hate, ale ten strach ze momentalne poleno Muller bude sediet je velky..proste nech hra ten kto hra lepsie..su vsetci jeden tim

Reagovat
vladino10

Reagovat
vladino10

tučný kolumbijec zatiaľ ani poriadne nedostal šancu, ty si musel vyhadzovať aj neuera v roku 2012

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle angažmá se mu nepovedlo. A jestli zase přijde někdo s tím, kolik zápasů vyhrál/nevyhrál, tak tady to spíš bylo o herním projevu a kam se ten tým posouval. Mít úžasný statistiky v Bayernu není zase tak složitý btw.

Reagovat
Kaspar

tak to dopada kdyz vedeni dopusti aby hraci byli vic nez klub

Reagovat
smazaný uživatel

Docasne to vezme Sagnol, nakonec vyhrajeme treble a zustane dalsich 20 úspěšných let, uplne tutovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem včera doufal, že Bayern včera ty hvězdičky vypráská a ukáže jim, že peníze nejsou všechno . Ale já jako fanda Chelsea jsem spokojený s našim výkonem

Reagovat
smazaný uživatel

Haha fanda Chelsea a mluvi o penezich/petro dollary

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YEEESSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

zpět do Realu a dělat Zizovi asistenta

Reagovat
janinho

este povolaju klinsmanna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VojtovaChelsea

Nagelsmann? Tuchel?..?

Reagovat
Hokaido

Osmapadesátiletý Ital je vůbec historicky nejdříve odvolaným trenérem na lavičce Bayernu Mnichov, Erich Ribbeck vydržel do prosince 1993 a Jupp Heynckes před dvěma lety do října.

Tomuhle vůbec nerozumím.

Reagovat
db18

Má to být dva roky před Ribbeckem. Takže Heynckes roku 1991 do října.

Reagovat
Hokaido

Už to dává smysl.

Reagovat
Doplh11

Jen kvůli tomu že nezvládl utkání s Paris(kde získal jeden titul z 5.kontinentů) ho museli vyhodit???? přece Pep taky se nedostal do finále během svých 3.let a nic nato neříkali... Mám Carlleta rád,když vždy nechává hrát hráče v klidu ne oni ho chudáka musí vyhodit kdybych měl říct koho by měli vzit jako nástupce tak buď Tuchela nebo oslovit toho mladého z Hoffeinamu nebo klidně jako prozatím Hiddinka. Nechám se překvapit

Reagovat
Mikesh

Nelíbil se mi tam, pokud podal sám rezignaci asi to cítil podobně nicméně bych ho viděl rád u nás

Reagovat
JozkokozleJ

Velke prekvapenie, no je zrejme, ze uz nejaku chvilu to v Bayerne bublalo. Navyse si myslim, ze Ancelotti Bayernu po hernej a taktickej stranke nepriniesol takmer nic a tuto sezonu je to dost vidiet i v BL zapasoch.

Reagovat
Teoretik

Bayern no aspoň je zas o důvod víc nemít je rád. Každopádně s tou soupiskou nevím co čekaj, však většina už má to nejlepší za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vekem by to mohli zabalit max. Ribery a Robben, zbytek ma za sebou jako co? Vyjmenuj vetsinu..

Reagovat
Teoretik

Muller? Lewandovski už nahoru také moc nepůjde. Dokonce i Alaba působí od loňské sezóny bez motivace. Postupně ti hráči odchází (Lahm, Xabi) a je snaha je nahrazovat, ale ty náhrady nejsou dost kvalitní, nemluvě o tom, že ta obměna postupuje dost pomalu, třeba křídla už měli mít dávno nové.

Reagovat
vladino10

Lahma nahradil kimmich a tolissa si ako "náhradu" za tolissa vybral sám carlo..Tak isto ako si vybral jamesa miesto ktorého sa mohlo kúpiť to krídlo..

A lewandowski..ani messi už hore nepôjde, to ale neznamená, že nie je dobrý..

Áno, psg barca aj real maju súpisku lepšiu, ale určite ta supiska bayernu nie je az taká slabá aby predvádzala to čo včera..

Reagovat
vladino10

* ako náhradu za xabiho

Reagovat
Teoretik

Nesouhlasím, Ancelotti je prostě jistota, která vždy s týmem uhraje to, na co má kvalitu. Teď se trochu pere se slabší formou a různýma zraněníma, z čehož vyplynul ten výsledek proti PSG. Ale z dlouhodobého hlediska by Bundesligu ukopal a forma by šla určitě nahoru, v tomhle je Carlo zkušený a ví, kdy formu načasovat. Na LM by to ale prostě nestačilo, protože ten tým tu kvalitu teď nemá.

Reagovat
Teoretik

Každopádně neříkám, že s novým trenérem to nemůže být lepší, někdo kdo ty hráče namotivuje hrát nad své kvality. Plus samozřejmě lepší atmosféra v kabině.

Reagovat
vladino10

"namotivuje hrát nad své kvality"

Lenže my sme boli slabí dosť vysoké množstvo zápasov aj v bundeslige..a tam sa hádam nemusíme baviť o tom, kto ma najlepší káder..

Ono je veľký rozdiel prehrať a prehrať..pozri sa na real ako strácajú body..sú lepší, majú šance , akurát ich nepremienaju..my sme boli s vfl aj hoffennheimom vyrovnaní, šance sme nemali a vyzeralo to ako zápas dvoch tímov na rovnakej úrovni..

Psg bolo iba vyvrcholením..

Reagovat
vladino10

Zranení sú iba neuer a Bernat..neuer tu včerajšiu prehru nezachránil a Bernat by nehral..

Alaba bol po zranení..

A to je všetko

Problém je však to, že carlo si nejakú silnejšiu pozíciu nevykopal ani v minulej sezone- nejde o to, že sme vypadli s realom alebo dortmundom, ide o to, ze ten tím velmi často absolútne nefungoval..dajme tomu, že 60% zápasov to vyzeralo ok- ale tých zvyšných 40 to bolo neskutočne trápenie..

Tak ako nám to nefungovalo ani včera..áno, tá supiska nie je ideálna, ale..carlo dostal pokemonov ktorých chcel a hra sa nezlepšila po minulej sezóne, naopak, zhoršila sa..

Nejde o tu prehru, ide o to, ako k nej došlo a takisto ako došlo k tym ostatným stratám..nefungovalo to, nebolo vidno posun vpred, nič sa nezlepšovalo..zla forma? Ok..Ale nám nefungoval systém, neexistovala záloha (nie proti psg, ona nefungovala ani proti hoffenheimu)..

Carlo je skvelý tréner, ale proste to nevyšlo..ten tím nie je najlepší na svete, ale má naviac..Neviem či by malo zmysel s tým vyhadzovom čakať..

Tu nikto nepíše, ze sme mali dať psg 5:0 alebo ani to, že sme museli nutne vyhrať..Ale ten tim hra dlhodobo pod svoje možnosti..aj v bundeslige, kde má kader o dve úrovne vyššie ako všetci ostatní..

Reagovat
Teoretik

Už po přípravě jsem to psal, že tento Bayern působí slabě... ale jak říkám, jsem si jist, že by to Carlo otočil aspoň do nějakého standardu. Asi nemá cenu říkat co by kdyby, ty si myslíš že ne, i po zkušenosti s loňskou sezónou, ale kdyby v dvojzápase s Realem nehrál takovou roli rozhodčí, tak byste třeba na tu sezónu vzpomínali úplně jinak. Navíc v BL to byl suverénní titul, ač výkony se ti možná nepozdávaly.

Reagovat
celeb

tak priprava bola doslova katastrofalna, oci krvacali z toho, co Bayern hral. Naklepy od hocikoho hocikedy...

Reagovat
vladino10

Tak áno, prehrali sme v príprave takmer všetky zápasy, takže zistenie, že vyzeráme slabo nebolo moc prelomové

No neviem, mne vlastne aj to psg prišlo ako prekauc- keď nemáme na to držať loptu a prehrať súpera, tak tam skúsim dať nejakú defenzivnejsiu taktiku..Ale psg nas rozmetalo na tom, že sme boli všetci vpredu a neymar s mbappem a cavanim si bezali do protiútokov.. trochu mi to pripomenulo zápas s realom 2014, tam carlo vyškolil takto nas..

Uvidíme no, hlavne podľa toho kto ho nahradí, keďže teraz sa tréner bude zháňať veľmi ťažko..hlavne z tohto pohladu som dosť na vazkach či to bol dobrý krok pustiť ho.. Ja v podstate ani nepíšem, že sme ho mali vyhodiť, píšem len to, že tomu rozhodnutiu rozumiem, pretože tie neduhy tam boli často aj minulý rok..

Reagovat
Teoretik

naspal jsem to špatně předtím jsem tu tvrdil, že očekávám od Bayernu slabší sezónu, ale někteří tvrdili, že příprava není směrodatná.

Pokud mělo vaše vedení vyhlédnutého nějakého vysněného trenéra a už jsou s ním domluvení, tak ten krok chápu, ačkoliv by mi to přišlo celkem nefér vůči Ancelottimu, ale tak už to chodí. No ale pokud nikoho nemají, tak je to nelogický tah.

Reagovat
vladino10

Hej, iba sa mi ťažko predstavuje, že by nám niekto v tomto období sezóny pustil trénera..v tom prípade ostáva iba niekto kto je volny- a tuchela sa bojím ako čert kríža

Reagovat
smazaný uživatel

Messi s Ronaldem už taky nahoru nepůjdou a nikdo se jich nezbavuje

Reagovat
Teoretik

Snad nepřirovnáváš Messiho a Ronalda k Lewandovskimu

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, kde vidíš že jsem ty tři přirovnal? Lewa už ale nahoru moc nepůjde, stejně jako ti dva..to že jsou každý na jiný úrovni je jasný, ale princip je stejnej..co na tom nechápeš

Reagovat
Teoretik

O tom to právě je, Lewa je na mnohem nižší úrovni, zároveň je to ale váš nejlepší hráč. To pak prostě nelze čekat takové úspěchy, obzvlášť když Lewandovski není hráč, který by ty zápasy dokázal rozhodovat sám, potřebuje kvalitní spoluhráče a ti mu postupně docházejí. Nikde jsem nepsal, že byste se jej měli zbavit. Ale s klesající kvalitou spoluhráčů i jeho přínos půjde dost dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas jako mit nejlepsi/TOP hrace v tymu typu:

Ben Chaim nebo Lewa vs Messi/Ronaldo/Neymar

Tak nemuzes cekat, ze ten tym bude valcovat ostatni ze

Vcera byl souboj kvality asi takto:

Neymar/Mbappe/Cavani/Alves vs Lewa

Chudak Lewa, musel si pripadat jak nactilety kluk co v noci potkal s partou sberaci barevny kovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rel7

pokud si pamatuji dobře tak Jupp Heynckes nebyl odvolaný

Reagovat
cologneFC

Bol. On trenoval Bayern viackrat.

Reagovat
Shevchenko

Škoda, ale co se dá dělat jestli ho ti zmrdi potopili. Tak teď místo Montelly? Do budoucna bych mu přál ještě ten titul ve Španělsku.

Reagovat
SpecialOne

Jsou volové, že ho pustili. Škoda, že nezvolili radši odchod Robbena s Ribérym, když si tihle dva postaví hlavu, to musí být radost trénovat...

Reagovat
Whitemedia

Nagelsmanna na ně

Reagovat
celeb

Bielsa by si s nimi poradil. Riberymu by rozdrhol 2. lice a Robbenovi by tlkol jeho sisatu hlavu o tyc, kym by sa nepodvolil. To je pan trener!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pan trenér co s Lille válcuje Ligue1? Jsi k smíchu

Reagovat
celeb

neprekvapilo, ze si nepochopil.

Reagovat
Teoretik

Klopp

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A cesta k holandské repre je volná!

Reagovat
JM

Nehodil se tam, je to moc velký sympaťák, ale aspoň si může odškrtnout koučování ve všech pěti top ligách.

Reagovat
Milan.B

davaj domov !

Reagovat
Pospovič

Carlo je sympoš ale v Bayernu mi vůbec neseděl, teď to ještě neposrat s volbou a možná se po dvou letech podívám zpět do Mnichova

Reagovat
Godwinson

Vyhodit Ancelottiho a vzít Weinzierla nebo Tuchela, to by bylo trochu nemoudrý, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Jen tomu musí dát čas. U Carla si nemyslím, že by se to změnilo zásadně časem. U někoho z Tebou jmenovaných to může být stroj, ale jsou tam proměnné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na horké kazašské půdě

Reagovat
smazaný uživatel

netrefa

Reagovat
Busby babes

koho misto nej? Volnej nikdo poradne neni, ne? Takze budou zkouset nekoho vyplatit?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Heynckese to byly časy...

Reagovat
patas92

Reagovat
irik

Reagovat
Liquid

snad nepůjde do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než Stramaccioni

Reagovat
TheTopFootbaler

Snad jo.

Reagovat
Busby babes

na to nema ani Kreta prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Strama je lepsi, nedostal vyhazov

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Messi the Genius"10"

PSG vyprovodilo Ancelotiho ven

Reagovat
JuventusFC1897

Sagnol je skvela volba.Vie co to znamena hrat za klub akym je Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

No Ribery s Robbenem jsou za zenitem a sotva kdy hrají pač jsou furt zranění. Neuer je taky zraněnej, ti noví hráči nejsou nic extra... Aspon bude Německá liga zase zajímavější a ne o tom, že jí 10 kol před koncem vyhraje Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo není špatný trenér, ale do současného Bayernu se vůbec nehodí.

Největším problémem jsou ale hráči, lépe řečeno špatný týmový duch. Za Bayern hraje příliš moc egoistů, Robben , Ribéry a Lewa myslí hlavně na sebe a není nikdo kdo by je nahradil.

Také chybí opravdový kapitán, který by táhl tým a hrál tymove. Rudy splňuje druhou podmínku, není ale moc tahoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben a Ribery byli v dobách největších úspěchů nejlepší hráči...

Reagovat
Rich

Musím souhlasit bohužel. Největší problém je hlavně u Riberyho a Robbena, jakmile nejsou v základu, tak hned problém, nehledě na to, že Robbenova sobeckost je neskutečná. Poslední zápas v Bundeslize šel právě on a Lewa do příležitosti a jak to dopadlo? Nijak, protože Robben je hamoun a samozřejmě úplně volnému Lewandovskimu nepošle přihrávku.

Chtělo by to generační obměnu prostě na křídlech. Pravděpodobné je, že přijde Draxler, protože se včera do hry dostal až v 90 minutě a přišlo mi to, že trenér PSG mu tak naznačoval, že není pro něj už důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasny, co dokazes vycist z jednoho stridani.

Reagovat
VanKun88

Někdo ten dar prostě má.

Reagovat
r.mrazik

Zas jednou místní většinově ostrouhali....aneb zlatý Pepek

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek umí jen rozhazovat miliony, vsadím se, že letos skončí až za Mourinhem

Reagovat
r.mrazik

ona je taky vec,rozhodit je spravnym smerem...umisteni tezko rict,mozne to je

Reagovat
Kluivert9

Jasně, Pepek jen rozhazuje miliony a Ancelotti hraje s tím co je... oh wait.

Pepova bilance za 36 měsíců = mínus 82 mega

Ancelottiho bilance za 15 měsíců = mínus 88 mega

Reagovat
Uwe háže buly

Mourinho je nerozhazuje? nebo Ancelotti?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rich

Trochu jiného tématu, všichni, co tady jste, co si myslíte. Kdo by se měl stát novým trenérem Bayernu? Kdo je v současné době volný a může se chytit kormidla?

Já vím pouze o pár trenérech. Hitzfeld, Van Gaal, Tuchel a Heynckes.

Reagovat
smazaný uživatel

senilní van gaal

Reagovat
Rich

Van Gaal je pořád dobrý trenér, ale podle mě Bayern se bude snažit ulovit Nagelsmanna.

Reagovat
smazaný uživatel

jak může dobrý trenér vyvádět takový megasračky, jako vyváděl on v United?

Reagovat
Pospovič

jupp to určitě nebude

Reagovat
Rich

Na Juppa musíme zapomenout, ten s určitostí to nebude.

Reagovat
Neuro

no když je Bayern bez trenéra tak to nevidím jako jiné téma

Reagovat
Neutron

Heynckes ma 72 rokov, uz mu dajte pokoj.

Reagovat
Ingimir

určite nájdeš ešte pár bývalých trénerov bayernu, ktorý nemajú čo na práci... taký Trapattoni by mal byť ešte na žive

Reagovat
smazaný uživatel

kebyže som Ancelotti tak som rád, že ma vyjebali...žiadne poriadne prachy na prestupy, a oni súdia po šiestich kolách Bundesligy a po zápase, kde Paríž vyjebal stovky milionov za 2 hráčov a to ešte sprostým ojebom v rámci Fair Play...a keď si náhodou Lewa povie svoje tak kokot Rumennige si otvára svoj sprostý chriap...užívaj si odstupné Carlito

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si už James nekopne To si teda vybral.

Reagovat
smazaný uživatel

Šup do Milána.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20fredy20

Jogiho Lowa by som hned bral

Reagovat
Mr.Jindros

Ty výsledky žádná tragédie nebyla... muselo v tom bejt něco dalšího.

Reagovat
roman1978

Výměna s Poolem

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
Lacko_Boh

Po Pepkovi potopa

Carle, Arsenal pod synu

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne! Doslo na mi slova

Reagovat
blackhawk88

Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"

Kto su ti 5 ? Ribery, Robben, Lewa, Muller kto este ?

Reagovat
20fredy20

Jerome

Reagovat
blackhawk88

myslel som si :) ale podla mna on by nemal mat ani dovod, lebo sa vratil este len po zraneni a zapasovu prax nabera postupne ... Lewa sice hraje stale, ale nebol spokojny s hernym systemom a tusim ani s priebehom treningov

Reagovat
vladino10

Aj ja tipujem boatenga- ten sa sťažoval, že nehrá najdôležitejšie zapasy (pritom bol stále zranený)..

Reagovat
blackhawk88

Podla Sport1 to su Robben, Ribery, Muller, Boateng, Hummels .. Lewa cez twitter podakoval Carlovi

Reagovat
vladino10

O to horšie, že tam robert v tom zozname nie je- nečudoval by som sa ak by v lete zmenil destináciu..

Bude to ešte zaujímavé, ďalší tréner si to tiež môže vyzrat- nie som si isty či robben s riberym zvládnu lavičku- a myslím si, že minimálne franck by mal sedieť nech nás trénuje hocikto..

Takisto neviem- ako sa dari mullerovi v repre? Videl som iba euro 2016, to mal tragické, inak neviem nic- ma problémy aj v reprezentácii?

Lebo ak sa nechyti ani pod novým trénerom, tak to uz z tej päťky máme ďalšieho do partie

Jerome neviem čo chcel keď je nonstom zranený..

Mats vyzerá inteligentne a viac menej nemal výkonnostne väčšie problémy, takisto hrával, snáď len vďaka nemu verím, že tam fakt boli nejaké objektívne dôvody a nie to, že franckovi vadilo, ze nehrá..takže uvidíme..

Reagovat
db18

Mats spíš kritizoval taktiku než samotného trenéra...

Reagovat
DelPiero137

Mam pocit ze Nemci stale tak trocha pohrdaju Talianmi. Preto to cele takto vyvrcholilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemecka drill cely 90minut vs italsky 1:0 ?

Reagovat
Neutron

ked chcu drill potom by mali jednoznacne ist opat po Felixovi Magathovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je defacto to samé

Reagovat
db18

Tak to je ale ten, který má nejmenší nárok na to být nespokojený... toho bych poslal pryč hned s Carlem...

Reagovat
Rich

Podle mě tam je Hummels.

Reagovat
blackhawk88

hm..mats mi taky nepride

Reagovat
Rich

A´t tak či tak, tak tam může být už jedno, Ancelotti je pryč, děkujeme za titul a superpohár a ted je načase se vzchopit, být zase první v Bundeslize a zkusit, co nejdál dojít s novým trenérem v Lize mistrů.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels

Reagovat
AndR

Ancelottimu i přes ne tak bohaté úspěchy patří poděkování. Čekal jsem od něj mnohem více. Čekal jsem, že to bude takový malý návrat Heynckese. Že se trochu upustí od přihrávek na metr a začnou lítat přihrávky za obranu. Nepovedlo se mu to. Na to, jak sám mluvil o tom, že Bayern pod Guardiolou se mu nelíbí, tak to změnit nedokázal. Je to holt dané tím, jak týmy proti Bayernu hrají a jaké hráče máme. Nicméně titul zvládl, teď když přišlo několik blamáží, tak se k tomu postavil čelem. Moc si toho vážím. To, že nakonec Ancelotti a Bayern k sobě nepasuje, neznamená, že je on nebo Bayern na tom špatně. Nepochybuju, že obě strany se vrátí na vítěznou vlnou.

Za trenéra Tuchel, Favre, Nagelsmann, Weinzierl a budu spokojený. Všechno to mohou být jak dokonalé tahy, tak zklamání. Ale odvaha být musí. Asi nejjistější volba by byl Tuchel, protože mi nepřijde se svým pojetím tak daleko od Guardioly. A ten hráčský materiál by mu strašně vyhovoval.

A Nagelsmann by byl hodně zajímavý experiment

Reagovat
Rich

Heky řečeno. Já jsem byl sice včera naštvaný, ale nikdy by mě nenapadlo, že se tohle stane. Ancelotti nicméně pro fanoušky Bayernu zajistil titul minulou sezónu a i superpohár. Takže za to děkujeme.

Každopádně Tuchel i Nagelsmann by byli hodně zajímavý, ale víc bych zatím chtěl Tuchela. Jeho práce s Dortmundem byla impozantní.

Reagovat
vladino10

Tuchel v minulej sezóne vyzeral v dortmunde ako o dva levely slabšie prevedenie guardiolu..

Bvb dostávalo góly z každého druhého protiútoku, vlastne ako my teraz..viem, že tam veľa možností momentálne nie je, ale za mňa by to bolo z blata do kaluže..všetci chceme priamočiary futbal- ale veď tuchel ho s bvb nehral

Reagovat
Rich

Tak jestli chceme přímočarý fotbal, tak jedině Nagelsmann, ale toho vedení nebude chtít získat, alespoň ne pro teď. Koho jiného zvolit? Moc dalších možností není tedy. Já jsem osobně zvědavý, jak se k tomu vedení postaví, ale tím pádem by to chtělo v zimě i nějakou tu posilu.

Reagovat
AndR

On byl Dortmund v úpadku jako prase. Samotný Klopp je málem poslal do druhý

Právě Tuchel to dokázal zvednout. Nicméně máš naprostou pravdu, že to nedokázal udržet. Podle mě ale kádr Dortmundu nebyl pro jeho styl tak vhodný jako ten náš. Proto chci věřit tomu, že Tuchel by nemusel být přehmat.

Ten přímočarý fotbal je jinak hrozně otřepaná fráze už. Máme tým takový, jaký máme. To by se musel konat převrat jako prase. A je zapotřebí si uvědomit, že týmy jako Bayern, Barcelona, PSG, Real a další špičky svých lig hrají proti vyhecovaným a zavřeným týmům. Do toho se hraje těžko přímočaře. Chce to geniálního hráče, který bude rozdávat klíčové přihrávky, a dynamičtější křídla. To napomůže tomu našemu bezpohlavnímu nahrávání.

Reagovat
vladino10

To o tom bezpohlavnom nahrávaní je samozrejme pravda, ale podľa mňa to nie je najväčší problém..najväčší problém je to, ze v momente keď z toho bezpohlavneho nahrávania stratíme loptu, tak do pár sekúnd je kvalitnejsi tim pred našou šestnástkou a vytvorí si 100x väčšiu šancu ako my tým nahrávaním..niekedy nie je na škodu trošku nechať hrať aj súpera (to si predstavujem pod tym priamočiarejším futbalom), potom odobrať loptu a ísť do otvorenejšej obrany..pep aj carlo včera chceli vždy dominovat- ale ak mas potom vzadu iba 2 hráčov, tak to nemôže fungovať..Veď včera psg proti bayernu nedominovalo, nechali nás na lopte, takisto ako real dortmund v utorok..A toho sa bojím- že s tuchelom by sme zase iba chceli dominovať, držať loptu, mať vpredu 8 hráčov a potom dostávať góly..nefungovalo to proti silným tímom pepovi, nefungovalo to ani carlovi, nefunguje to boszovi v bvb a nefungovalo to ani tuchelovi..

A to my sme s tým guardiolom mali geniálnych hráčov aj dynamické kridla- ale keď si proti tebe real vytvorí za zápas 4-5 goloviek, tak mas takmer istu prehru aj ked si v útoku výborný..a proti nám si tie šance dokázal vytvárať kazdy- tuchel je aspoň podľa tej poslednej sezóny v bvb to isté..fandím bayernu, ale keď som pred rokom sledoval jeho bvb tak ma išlo z tej ich obrany drbnut, neviem ako by som to prežíval v bayerne..

Reagovat
AndR

Jasný, chápu. Díky za upřesnění. I souhlas. Jen je to těžké posoudit. Od toho jsou vlastně placení ti trenéři, aby to dokázali vyvážit a zkrátka vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem?

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Velká chyba od Bayernu. Ale asi tam byl velký tlak od hráčů, něco jako když Ramos s Ikerem vyhodili Mourinha z Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on mel byt vyhozeny uz v srpnu a ne ted po bidnych vykonech. Ancelottimu ujizdi vlak delsi dobu a vubec nechapu, ze si najali Ancelottiho... Za me Tuchel na Hrad

Reagovat
Beči

To se jen tak nevidí, aby trenér letěl po zisku titulu a třech nepovedených zápasech Tak snad se vrátí do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár dny Anderlecht.

Reagovat
krupa1919

Thomas Tuchel by to měl vzít

Reagovat
Bayern +

Neprekvapuje ma to Oproti Guardiolovi mal až nechutne slabý káder, takže jeho pôsobenie nebudem nijak zhadzovať ani kydať na neho špinu.

Na druhú stranu posun úplne nulový a to ani v tých veciach, ktoré on má top (prepracovaná obrana a defenzívna časť zálohy, skúsenosti, harmónia v kabíne a pod. A to ešte vlani nedal ani ten Pokal... A herne tiež nič moc. Keď si to porovnám, tak Jupp bol dokonalý, Pep mal aspoň predstavu (aj keď nie vždy vychádzala) a Carlo nemal ani jedno.

A osobne ma na ňom srala tá vec, že v BL je drvivá väčšina tímov papierovo výrazne slabšia a miesto toho aby sme ich rozniesli ako to robil Pep (a stále v City robí) tak on začal za stavu 2:0 hrávať priposraté údržby, ktoré sme buď prejebali alebo nás od ich prejebania zachraňoval Neuer (resp. vlani aj Mats).

Reagovat
smazaný uživatel

Uli Hoeneß v médiích potvrdil, že 5 hráčů mělo k Ancelottimu hodně daleko a nebylo s ním spokojeno.

Nadále se nedalo pracovat pořádně pracovat. Spekuluje se, že šlo o Boatenga, Hummelse, Ribéryho, Robbena a Müllera

Reagovat
Whitemedia

Carlo zvládl ukočírovat kabinu Realu, zvládl i tu naši problémovou generaci, která neměla problém trenéra odstřelit během pár měsíců.. v Bayernu solidní banda sympaťáků

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea za ním všichni stáli, kupodivu se k němu hráči v Blues chovali patrně nejlépe ze všech angažmá, kde Carletto byl. Tam ho odstřelil Abramovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Zrovna tihle dřeváci za zenitem.

Reagovat
20fredy20

Robben a Ribery su uz teraz legendy Bayernu tak asi maju nejake slovo a este a mullerom su uplne top oblubenci fanusikov na stadione

Reagovat
eder

Takže navíc rozmazlené primadony.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Josifek

Jsem myslel, že Hummels je rozumnější než ten zbylý výčet primadon

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Nikikrew

Slušní tupci teda. Boateng a Hummels nepríjemne prekvapili.

Reagovat
Cizinkx

Ale přece velký Bůh Král ne.

Reagovat
Rssa

Ono trenovat tym s tolika egoisty neni zadna sranda. To bud clovek musi byt ras nebo naprosty tvaroh.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nikdo s tim ale nema vetsi zkusenosti, nez Carlo

Reagovat
Rssa

Mozna se nikdy nesetkal s takovou bandou egoistu, kteri dokazou rozvratit atmosferu. Ci vymekl jeste vice nez byl.

Kazdopadne to haze jine svetlo na pusobeni Pepka, ktery ac tvrdohlave, tak nakonec dosahl docela uspechu.

Reagovat
vladino10

Tak carlo začal postupne posadzat na lavičku riberyho (oprávnene).. Ono je jedna vec vychádzať s hráčmi keď hrajú a druhá posadit niekoho, kto bol v zaklade 10 rokov a este ako bonus práve keď sa tímu nedarí..

Na tomto si ešte možno nejaký tréner vylame zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Da se to resit opacne.

Nasypat ho tam co nejvice a cekat, kdy prijde zraneni nebo procitnuti, ze uz je za zenitem

Reagovat
Tomanatura

Bayern by se mel probudit a jit zase nemeckou cestou. Jak v trenerskem tymu, tak pri prestupech. Je dost zarazejici, kam to od jejich triumfu v LM dotahli, ten kadr je o dost horsi a pritom meli k dispozici tolik penez.

Reagovat
stas87

To mali ale oproti konkurencii zasa neutratili tolko. Cize v zime alebo buduci rok v lete sa uz do tych prestupov budu musiet naplno polozit aj oni a mozu si pomoct. Je fakt, ze im v poslednej dobe nevyslo niekolko prestupov tak ako ocakavali ale neverim tomu, ze opät siahnu vedla.

Ked sa nenajde vhodny trener z BL, tak by som fakt skusil ist po Allegrim ci Blancovi. Ale s dorazom na to, ze si z toho neurobi zahranicnu koloniu ako Guardiola alebo ze prakticky nic na hre nevylepsi, skor naopak zacne stagnacia niektorych hracov ako za Ancelottiho. Fajn krok by teoreticky mohol byt aj Marcelinho, lenze ten je pod zmluvou vo Vale. Tuchela snad nezoberu, aj tak pride casom Nagelsmann.

Reagovat
db18

Nevím, jestli by byl Allegri výhra hned po tom, co to jednomu Italovi nevyšlo... to už asi spíš ten Blanc - ještě když hlavním problémovým hráčem je francouzský Petržela a asistenta by dál mohl dělat Sagnol. Ale stejně doufám, že se objeví ještě jiná varianta (možná zlákají Favreho?)

Reagovat
DelPiero137

R+R su presne ti hviezdny hraci za zenitom ktory budu proti kazdemu trenerovi ktory ich nebude davat do zakladu. Su dostatocne stary mazaci, hviezdy aby takto zmanipulovali satnu. A stavat na R+R je pre Bayern uz krok spat. Oni sa nezmieria s rolou nahradnika. A ani mrs zajacie umysly Lewa tomu nepridava.

Novy trener musi byt velmi pragmaticky. Nespoliehat sa ze sa Boatengovi vyhnu zranenia (Javimar mal tiez viac zdravotnych problemov nie?), ze James bude tahun ala Neymar. Oddelit zrno od plevela. Nie sa alibisticky spoliehat len na mena hracov.

A hlavne nesnazit sa prerobit hracov mimo ich pozicie.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Ale kdo z Nemcu by to mohlbylo vzit?Klopp v Liverpoolu, Loe v repre, Nagelsmana podle me ani neoslovi, kdyz mel s hráči problem i Carlo,

Reagovat
Rich

Hitzfeld?

Reagovat
smazaný uživatel

dobra sprava a teraz sa moezs vratit do milanskej stoky

Reagovat
Greny

A tech oet hracu poleti s nim?

Reagovat
blackhawk88

Before the game Carlo put a sheet with the names of the 11 players that will start and left without saying a word. Many were stunned & angry

J.Boateng was told that he will be on the bench but he was surprised that he was not included in the squad. Carlo gave him no explanation

The players and board felt that Ancelotti wanted to provoke everyone by his acts. There was huge anger and dissatisfaction before the game

There was 'extreme dissatisfaction' with Carlo's training methods and intensity which were considered as not appropriate for a top team

The board had to act: The decision to sack Carlo was taken in Paris - It was clear that there was no way back for him [sport1]

Reagovat
mayday

Tak Carla odpálili hráči v čele s Riberym a Robbenem... Těchto svou vemen se měli zbavit jako prvních...

Reagovat
blackhawk88

Ja pevne verim, ze Ribery pojde po sezone, vykony o nicom, na zaklad nema,on si to neuvedomuje a robi uz len problemy bo nezvlada rolu nahradnika

Reagovat
Rich

Jako Ribery na to fakt nemá. Góly žádné, jenom asistence a Robben to je sobec, ten prostě hraje sólo. Tyhle hráči odejdou po sezóně, Ribery do USA asi a Robben do Číny, kde ho už chtěli tuhle sezónu myslím.

Jinak chtělo by to další Němce v Bayernu, takže Draxler, z Hoffenheimu Gnabry, z Leverkusenu Brandt a Goretzka ze Schalke. Kdo musí jít podle mě pryč je Rafinha, Bernat, tihle dva jsou k ničemu. Arturo nevím, nikdy mi do Bayernu nezapadl, možná odejde možná ne.

Reagovat
Jacks11

Gnabry je Němec jak poleno

Reagovat
mayday

Přesně

Reagovat
anonym

Zápas s PSG bylo vyústění posledních pár sezón, né jednoho večera. Chyba byla už angažování Guardoly, pod kterým Bayern definitivně ztratil svoji tvář, která ho tak zdobila. Když se to všechno sečetlo (odchod Kroose, problém s odchovanci, nesmyslné nákupy a snaha hrát španělskou házenou, hvězdy pryč a nebo za zenitem, další angažování trenéra, který se do Mnichova nehodí), tak to prostě dopadnout ani jinak nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak angazma Pepka i Ancelloti jsou vedle.

Bayern potrebuje nemeckeho trenera, co jim navrati nemecky drill po cely 90min.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Tak s tím Guardiolou - kdo to mohl tušit? Mě zaráží, proč se ale neustále vytahuje Juppův Bayern, když rozdíl mezi úspěchem či neúspěchem těchto velkoklubů rozhoduje pár zápasů v roce. Je to vždycky mix vlivů - v prvé řadě trenérem, ale taky formou hráčů, zranění i to blbé štěstí hraje kolikrát roli.

Reagovat
anonym

Protože Juppův Bayern byl dokonalý. Tady nešlo jen o vítězství, ale o systém a hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně Sagnola bych nechal do konce sezony..třeba nás příjemně překvapí

Reagovat
blackhawk88

Tiez ma napadlo, ze mozno dopadne ako Zidane

Reagovat
RKBoy

takýto risk vedenie Bayernu na 100% nespraví.. zvlášt na začiatku sezony kde ešte nie je nič stratené.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se to čekat.

Sagnol hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by sel zpatky do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Nominace Německa: https://pbs.twimg.com/media/DK4bnkCXUAArbu0.jpg:large

Boateng Aspoň se teda ale rozehraje, no...

Reagovat
blackhawk88

alebo zrani

Reagovat
db18

To by možná bylo lepší - i když by si pak zase stěžoval, že ho trenér nestaví...

Reagovat
danko10

Táto banda uplakaných pseudorevolucionárskych sráčov, v čele s Robbenom, je prácička jak stvorená pre Hitzfelda.

Reagovat
ACSMan

Neví někdo opravdový důvod jeho odchodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Eurofotbalu je tolik fandů Bayernu, že jeden z nich se trenéřskýho postu jistě zmocnit dovede..

Reagovat
DelPiero137

Objavili sa informacie ze niektory hraci Beyernu boli slavit na Oktoberfeste den pred zapasm.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele