Alex Sandro má zraněný stehenní sval, potvrdil Juventus

21.03.2018, 18:52
Aktuality
Juventusu bude nějaký čas chybět Alex Sandro. Brazilský obránce si na tréninku reprezentace přivodil zranění stehenního svalu a zatím nebylo upřesněno, jak dlouho bude mimo hru...

Bývalá opora Porta, která za italský velkoklub nastupuje třetím rokem, odehrála víkendové utkání se SPALem (0:0), přičemž následně se přesunula na sraz brazilské reprezentace.

Zde si Alex Sandro na tréninku přivodil zranění stehenního svalu a místo přátelských zápasů proti Rusku a Německu se vydal zpátky do Turína, kde musel absolvovat další vyšetření.

To potvrdilo zraněný stehenní sval, nebylo však upřesněno, jak dlouho bude 27letý hráč mimo hru a jestli stihne nadcházející ligový šlágr s AC Milán. Kromě toho by "Staré dámě" mohl chybět i ve čtvrtfinálových zápasech Champions League proti Realu Madrid.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
10

Chiellini by po přestávce měl být v pořádku, Bernardeschi velká neznámá, Cuadrado nejspíš konec sezony...docela se to sešlo nahovno v týhle fázi sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I s touhle marodkou by to šlo postavit velice dobře, kdyby Allegri trochu přemýšlel a hlavně tým dobře připravil.

Reagovat
Kucka

Tady fakt stačila expreska.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
mayday

Kurvafix co ti dá, že napíšeš, že stačila expreska? Když mě článek zajímá, rád si ho přečtu. Když mě nezajímá, nevím, jakej kokot bych musel být, abych jo rozklikl a psal, že stačila expreska

Reagovat
Kucka

V tomto článku není nic kromě sdělení, které je v titulku. Článek jsem rozklikl v očekávání, že se tu dozvím například délku absence, ale ani ta tu není upřesněna. Kromě výčtu faktů, které zjistíš z hráčova profilu, tento "článek" opravdu nic navíc neobsahuje. Proto jsem zpochybnil jeho význam, ač to normálně nedělám.

Reagovat
JuventusFC1897

Juventus neuviedol pripadnu dobu absencie ani na oficialnej stranke.

Reagovat
Kucka

Vždyť jo, nic proti Juve, jde mi jenom o hodnotu informací v článku.

Reagovat
mayday

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že smysl článků je i samotná diskuze. Takže, pokud tu toho o Juve nebylo v poslední době víc, tak se tu můžou fans vykecat, zanadávat apod.

Tím neobhajuji tento konkrétní kousek, jen přidávám argument.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni curakovina tato veta s expreskou.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to nechceš

Reagovat
marke7

Zidane čaruje.

Reagovat
REPLIKATOR

Se posrali z Realu zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně křepelko

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ,že se aspon vyřešilo koho vyhodit z tý trojce obránců když se zranil Felipe Luis

Reagovat
technecium

Zidane zas opět štěstí

První rok to byli nejlehčí soupeři, co šli v každým kole.

Druhý rok to bylo zranění Lewandovskiho v prvním zápase, Hummelse na dvojzápas např.

Letos Neymar, Sandro,

Reagovat
kaja900

joo fakt strašný štěstí a jen díky tomu real vyhrává ty ligy mistrů tenhle rok ma zase lehky soupeře třeba bayern a real ty nejtěžší.. a myslíš že ty zranění to nějak ovlivní ? realu třeba ted proti psg chyběl modrič s kroosem.. motor týmu a stejně to real vyhrál a že byl zraněnej neymar ? v prvnim zapase hrali v plny sestavě a hrali uplny hovno.. a i kdyby hral v odvetě, vypadalo by to stejně a Sandro, to je fakt strašná ztráta no.. to je jak kdyby se realu zranil ronaldo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele