Agent potvrdil zájem Dortmundu o Immobileho

13.04.2014, 17:40
Aktuality
Borussia Dortmund v průběhu tohoto týdne ohlásila příchod Adriána Ramose z Herthy, který by neměl být jedinou letní posilou německého klubu do útoku. V hledáčku BVB je rovněž Ciro Immobile...

24letý fotbalista patří rovným dílem Turínu a Juventusu, v letošní sezoně hájí barvy prvně jmenovaného celku a vede si skvěle. S devatenácti trefami vede tabulku střelců italské ligy a má slušnou šanci zahrát si na světovém šampionátu v Brazílii.

Střelecká potence má za následek spekulace o přestupu do většího klubu. Jedním z Immobileho nápadníků je i Borussia Dortmund, kterou opustí Robert Lewandowski.

"Do této chvíle mně nebo Turínu nepřišla žádná oficiální nabídka," prozradil agent Marco Sommella.

"Kontaktovalo mě několik klubů, to popřít nemohu. Budoucnost? Snem všech hráčů je působit v nějakém velkém klubu a víme, že Borussia Dortmund ho sleduje s velkým zájmem," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (81)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslíte si, že by se do sestavy Schwarzgelben hodil? Zas tolik ho nemám zkouknutýho.

Reagovat
Inter Eterno Amore

lepšie BvB ako Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k blízké nouzi Borussie o koncového útočníka jednoznačně.

Reagovat
k0udy

Ježiš ten Juvehnus má snad 50% na všechy mladé útočníky v lize, ne? Komedianti

Reagovat
Pinturicchio

Jj, takže jsme komedianti, protože máme pod smlouvou některé z těch italských talentů

Reagovat
TheAdy

komické je to že máte jen 50% a tím pádem máte "pod sebou" skoro vsechny... to se to pak vyhrává ;) ale to je hnus italské ligy...že to dovolí... plus pocet hracu na lavicce.. taky hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má co společného vyhrávání?

Reagovat
TheAdy

no nwm,, zkus si domyslet aké to je když hraje turín vs. Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké to je? Immbole má 3krát takovou motivaci jako proti čučkařům z Chieva nebo rovnocennému sokovi s Janova. Stačí se podívat, s jakou vervou hrál v utkání Sampdoria - Juve Gabbiadini. Ten žral trávník a nebyl daleko od toho, aby obral Juve o body. Těm klukům to zvyšuje motivaci.

Reagovat
10

stačí se podívat, jak Ciro slavil gól za Janov proti Juve, to bylo jak kdyby rozhodl prodloužení MS...jeho prasácký zákroky jsou taky jasným důkazem přemotivovanosti proti Juve

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
TheAdy

jasný jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem spíš názor.

Reagovat
TheAdy

co ti mám říct na větu: Hráči u kterých má Juve 50% hrajou proti Juve víc a proti ostatním teamum to serou ....... to je tvuj nazor. a muj sice není primo opacný ale s tím co jsem prvne napsal moc nesouvisí

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to můj názor založený na sledování těch konkrétních zápasů. Je to dost evidentně vidět.

Reagovat
DelPiero137

Aspon tych hracov videl hrad?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

ked su to ich odchovanci, čo je na tom hnus ?

Reagovat
10

hostování ti taky vadí?

Reagovat
TheAdy

je neco ine. poslat na hostování par hracu (třeba i s tim ze nemuzu nastoupit proi svým) a tím vlastnit pulku práv na kazdžhýo druhýho itala v lize... ale to neni jen proti juve.. to se týká i ostatních top klubu co to tak mají .. proste toto se mi na itálii nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je prvním v řadě, kdo chce tato spoluvlastnictví zrušit. Většina ligy je ale zatím proti.

Reagovat
TheAdy

proto sem upresnil že to není proti juve, jen je v článku.... proste toto je na itálii (s nadsázkou řečeno) to "mafiánské"

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom mafiánského, prosím tě? Je to normální obchod. Jako když s někým něco vlastníš napůl, třeba nemovitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Immobilium. Libi se mi paradox jmena Immobile a toho, ze by mel hrat v Dortmundu, v zivote jsem nevidel nikoho tak behat, jako loni Dortmund proti Madridu. Jestlipak by na to mel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pust odvetu ctvrtfinale LM mezi Atletama a Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem druhou pulku. Ale Dortmund se mi loni v prvnim utkani libil vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě v te prvni pulce to Atletico bylo jak nabité Energizerem

Reagovat
smazaný uživatel

Dovedu si představit, však jsou na tom jejich úspěchy založeny. Líbí se mi to, líbí se mi Dortmund i Atletico, kluby, které už dokonce i trochu dlouhodoběji ukazují, že nejde jen o ty prachy. Vždyť Dortmund má za poslední čtyři roky víc úspěchů, než Real a přitom na to vynaložil snad čtyřikrát míň peněz. A pokud by Atlético dokázalo uhrát titul, bude to neuvěřitelnej úspěch. Pravda, Barcelona je jalová, ale Real se svými možnostmi a kvalitou kádru bude vyloženě k smíchu, pokud ho Atlético trumfne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně tohle tema jsem otviral po zapase Atletica pravě s Barcou ve članku

http://www.eurofotbal.cz/clanky/martino-o-prohre-barcelony-rozhodla-uvodni-dvacetiminutovka-252706/

Reagovat
DelPiero137

Pri BVB a Atletiku (z casti aj Juve) mam pocit ze je to viac menej o fyzicke a bojovnosti. Samozrejme k dobremu vykonu treba aj behat ale trochu sa to zvrhava na vytrvalostny sport, nie chytrost a um.

Reagovat
Alberto Aquilani

a to zrušenie by bola blbosť ! Jedno z mála dobrých pravidiel zvazu de kálčo italiano

Reagovat
10

hráč na hostování ví, že se po sezoně na 90% vrátí, takže teoreticky nemusí mít takovou motivaci svůj tým potopit, na druhý straně hráč ve spoluvlastnictví žádnou podobnou jistotu nemá, naopak je mnohem častější, že v aktuálním týmu zůstane delší dobu...pokud tedy narážíš na nějaký výhody spojený s tím, že má Juventus hráče na spoluvlastnictví, narážíš hloupě mimo mísu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dneska to jede slusne pri nedeli :D Odkud toho vyleza

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

neni nahodou kmenovy hrac juve ?

Reagovat
Pettirosso

Jj, jsme komedianti, když si držíme alespoň polovinu práv na našeho odchovance

Reagovat
10

není náš odchovanec, přišel v 18-ti ze Sorrenta

Reagovat
Pettirosso

aha, moje chyba, nevím proč jsem si myslel celý ty léta, že je.

Nicméně na významu příspěvku to nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to prehledne. Jednou jsem zkousel rozehrat Football Manager za Rim. Vyznat se v Italii v tom, kdo komu patri, mi prislo skoro nemozne.

Pokud akceptujeme, ze muze mit nejaky klub v hraci podil - a pokud je klub vlastne uz jen akciovka (diky bohu, ze tak nedopadly jeste vsechny) - proc by i v Evropě nemohly prava na hrace vlastnit uplne jine firmy a klubum je jen pronajimat nebo hrace nakupovat a se ziskem ci se ztratou prodavat na fotbalove burze?

Ne, dekuji. Az na to, ze v latinske Americe to tak uz vypada. V tomhle jsou mi sympaticke kluby jako RM, Barca, Donostia, samozrejme Athletic, BVB, ale i anglicka liga, alespon jeji cast. Fotbal tam ma uplne jinou hodnotu, nez v Italii, Chelsea nebo treba Malaze. Klubismus se ceni vic, nez budovani kariery. Absolutne nepostmoderni, absolutne sympaticke. Ano, urcite si ve svem staromilstvi klasicky fotbal idealizuju. Ano, sektarstvi je vazny problem a je to problem "klasickeho fotbalu", ne moderni komercni show ve stylu NFL, jakou predvadi panove Abramovic, Mansour a podobni sympataci za absolutne ciste penize.

Ale i tak: No al Calcio Moderno!

Reagovat
smazaný uživatel

klaune

Reagovat
stas87

o neho sme mali mat zaujem aj my

nepoznam ho vobec ale ze by bol o tolko lepsi ako adrian? pochybujem..

Reagovat
10

nepoznáš ho, ale pochybuješ?

Reagovat
stas87

zle napisane,pochybujem ze by bol pre kloppa na hrot lepsia volba ako ramos nie je to sklepavac ako lewa a nevytvara priestor zaloznikom nie?

Reagovat
smazaný uživatel

mna zrovna 28 rocny Ramos nicim neoslnil, ked som ho videl hrat. ale pravda ma skvelu sezonu. prvu v kariere. a aby nebola posledna. pre dortmund je to macka vo vreci. Klopp by mal siahat vyssie. podla mna bude skor Ramos nahrada za slabuckeho Shiebera,na ktoreho sa nemohli spolhanut ked naskakoval z lavicky, a v skutocnosti bude dortmund kupovat este jedneho utocnika. a lepsieho ako Ramos a asi aj mladsieho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych viděl Ramose asi na lávku. Ale na to byl teda dost drahý, pokud chtějí přivést Gintera, tak si Immobileho asi nebudou moct dovolit. Ale Drmić vypadá možná ještě líp, má dost slušnou techniku a nebyl by tak drahý.

Reagovat
Centrofixka

Tak ma napadá, vedenie ospevovalo Ramosa ako sa im hodí do koncepcie a že druhého hráča berú ako perspektívneho (zrejme si ho budú prerábať), z toho mi vyplíva že Adrián bude asi predsa len jednotkou do útoku.

Reagovat
10

Typově jsou si s Lewou celkem podobní, Ciro má možná o něco horší pohyb, nepracuje tolik pro tým, ale v zakončení je podobně kvalitní. V Dortmundu by mu to imho sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ciro je hlavne urcite lepsi hrac a perspektivnejsi ako ramos.

ramosa dortmund skor bere ako nahradu za Shiebera alebo nejaku alternativu na lavicku. pochybujem ze nanom stavali utok

Reagovat
JozkokozleJ

Ramosom z tejto sezony by i kludne mohli. Nechcem porovnavat s Immobilom, lebo ho absolutne nepoznam, ale Ramos ma v sebe dost vela prvkov z Lewandowskeho. Stahuje sa z hrotu, aby rozdal loptu krajom, vela toho (tuto sezonu) odbeha, podstupuje hlavickve suboje, je schopny i v kombinacii a ma zakoncenie. Mimochodom, Schieber pozera na chrbat Ramosa z poriadnej dialky.

Dortmund urcite privedie este dalsi hrot, ale ak to nebude ziadna superstar, tak si to s Ramosom regulerne rozda o zaklad a lahky suboj to nebude.

Reagovat
Centrofixka

Presne tak, čo sledujem Ramosa tak on na tom hrote nevysedáva, sťahuje sa a pomáha mužstvu, hrou hlavou je dokonca lepší, nehrá ale chrbtom k bráne. Ja mám pocit že my ani dvojku momentálne nemáme, Julian mal byť III

Reagovat
stas87

prave pre pracu pre tim prisiel ramos,ked si pozres len napadanie od koho a kde zacina tak utocnik s dobrym pohybom je pre kloppa naprosty zaklad,pre to si ja treba myslim ze dzeka klopp nechce lebo sa mu nehodi do toho co by chcel hrat,je hlupost kupovat absolutny protiklad lewu a zmenit tak nieco co je zabehnute,posledne zapasy uz hra dobre aj mchitarjan a zda sa ze konecne zapadol zas na druhu stranu mal lewa len kvalitne zakoncenie ked prichadzal a nic ine,to za klopp s nim zacal pracovat,podobne by toho mohlo byt aj s cirom akurat ze naroky na utocnika su samozrejme vyssie ako za casu prichodu roberta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby radši koupili Finnbogasona z Heerenveenu...

Reagovat
slovaňáák

Raději Drmiće.

Reagovat
Centrofixka

Tiež by som bral radšej jeho, a možno obidvaja forwardi budú na rovnakej štartovej čiare, rozhodne možno aj príprava

Reagovat
Centrofixka

Ako to je vlastne s Drmičom? Príde len v prípade že vypadne Nurnberg?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z SA a do BL....je to těžší než naopak, ale když bude mít dostatek prostoru a zálohu, která mu to tam bude sypat, je schopnej dát tolik golu jako Lewa

Reagovat
REPLIKATOR

Taliány nebrat

Reagovat
stas87

v podstate sa vyraznejsie presadil iba toni,zvysok bol v tazkom priemeru az podpriemeru ale uz je to nejaky rok co ich bolo viacej v BL,casy sa menia a netreba ich vopred odpisovat,tiez bolo este nejakych 7-8 rokov dozadu nepredstavitelne kolko spanielov moze raz byt v PL a dneska ich je tam mozno 20?a nehraju podradnu ulohu

Reagovat
10

taky si musíš uvědomit, jaký hráči z Itálie do BL chodí, pokud neberu Barzagliho s Tonim...Donati nebo Caldirola nikdy nehráli Serii A a teď hrajou BL v základu, Donati dokonce LM

Reagovat
stas87

ja viem ze zo serie A nechodi do BL hraci z juventusu,ac ci interu,hrali by vlastne tuto sezonu niekde v zaklade caldirola a donati?

Reagovat
10

asi určitě, pokud by jim dal někdo šanci, což je právě ten problém

Reagovat
stas87

no v bremach ich dostal dost a nie vzdy to bolo tak tragicke,uvod sezony ale spatny mal,v prvych dvoch kolach sme mali skore 2:0 ale ziadna istota vzadu nebola,podla mna mu pomohlo ze hral vedla prödla ktory ho dokazal usmernit,na LB je to ale hroza,v lete pride galvez z raya tak cakam dvojicu galvez-prödl,bayer nesledujem ale kraje obrany bola letos ich slabina

Reagovat
db18

To se máš na co těšit, hráčů jako Donati do Brém bude chodit asi víc...

Reagovat
stas87

tak zatial nikto z turina neprisiel a ja myslim ze to tak horke nebude spanieli mi pridu kvalitnejsi ako taliani takze zalovit v spanielskych vodach by mi nevadilo

Reagovat
db18

To jste si měli navázat spolupráci třeba s Realem

...Juve má ale dost hráčů do útoku, takže tam by k vám teoreticky mohli poslat i někoho zkušenějšího

Reagovat
stas87

a koho?krala strelcov matriho nie? ja si od toho neslubujem nic,stale ale neviem dovod preco prave taliansko a juventus,treba nam chcu pomoct tak ako tim pomohol im vtedy..

Reagovat
db18

Tak nevím, ale Juve má na hostováních plno hráčů - u Vuciniće je pak hodně spekulací, že ho pošlou někam kde může hrát pravidelně atp.

Reagovat
stas87

a platit jeho plat budu fans nie? zmysel by daval ten berardi,mlady talent ktory sa mohol presadit v ofenzivnej lige ako je talianska,cital som nieco o mottovi-tridsiatnik ktory nas nespasi,cele je to cudne a najradsej by som bol ak by sme to ukoncili,hracov ako bouy tu vidiet nechcem,to je asi len maskot

Reagovat
Pettirosso

je to borec, hrozně mu to přeju. Škoda, že jsme mu nedali šanci, ale je fakt, že se do letošní sezóny byl poloviční, mnozí už lámali hůl...i já

Reagovat
M11

ja se taky hlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem další v řadě. Ale stejně mu na velkoklub nevěřím, i když si tu šanci zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, mam z toho trochu strach. Možná AC nebo Inter, i to AS by mu mohlo sednout. Ale cizinu ne.

Reagovat
Pettirosso

já být jim, tak v Toru zůstanu, jemu to tam sedí, Cesaremu na očích je taky, nic mu tam nechybí. Jestli, tak do velkoklubu bych šel až za rok, dva. Pořád ještě bude muset potvrdit, že to není náhoda tahle sezona

Reagovat
Airus

Nechat ho kde je. Turín si ho chce podržet a Juve na tom jenom vydělá. Buď se zlepší na tolik aby mohl hrát v černobílém. Nebo se po dalším roce prodá... a jestli nastřílí zase +/-15 gólů jeho cena poroste a vyděláme víc než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne.

Reagovat
andycek1

OMG nech len toto neskúša!!! Nabudúci rok aj s Gabbiadinim možno aj s Berardim do Juve a systém 4-3-3 volá!!! Žadné NEMECKO

Reagovat
smazaný uživatel

Si upadl z jahody na znak ne?

Reagovat
Airus

No tohle

Reagovat
El-Pistolero-68

Měl by ještě aspoň sezonu zůstat v Turíně a potvrdit formu. Podobně jako to udělal třeba Cerci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele