Agent neočekává, že by Felipe Anderson opustil Lazio

03.03.2015, 17:55
Aktuality
Lazio se svými výkony a výsledky z posledních týdnů znovu přihlásilo do boje o účast v Lize mistrů a velkou zásluhu na tom má Felipe Anderson. 21letý Brazilec táhne ofenzívu římského celku a už se spekuluje o jeho možném odchodu, který nevidí příliš reálně agent Stefano Castagna...

Lazio v posledních třech kolech porazilo Udinese, Palermo a Sassuolo a v tabulce se posunulo na čtvrté místo s dvoubodovým mankem na třetí Neapol. Nereálná z jeho pohledu není ani druhá pozice zaručující přímý postup do Ligy mistrů, rozdíl mezi Laziem a římským AS činí šest bodů.

Mladý jihoamerický fotbalista Laziu letos přispěl šesti vstřelenými góly a stejný počet branek svým spoluhráčům připravil. A už se spekuluje o tom, že o něho má zájem například Atlético Madrid.

"Má smlouvu ještě na tři a půl roku, nemyslím si, že tady nastanou nějaké problémy. Felipe je hráčem Lazia a tento klub má v srdci," řekl Castagna v rozhovoru pro Tuttomercatoweb.

"Vylepšená smlouva? V tuto chvíli není vhodná doba na řešení něčeho takového, musí se soustředit jenom na to, co se děje na hřišti, Lazio si vytyčilo několik cílů, kterých chce dosáhnout. Jistá je jedna věc, jeho vztahy s vedením klubu jsou dobré," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (34)

Přidat komentář
Murtago

SS má v srdci...

Reagovat
9augi9

To nevyznelo úplne najlepšie...

Reagovat
snuff24
Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Cipinho

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žiadne také ! Felipe je náš. minulý rok sa rozohrával,nedarilo sa mu a bol odpisovaný a teraz je v reprezentačnej forme ....spolu s Pereom, Rozzim,Cataldim, Keitom, de Vrijom, Hoedtom,Cavandom,Onazim,Ravelom a spol. budúcnosť S.S.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
off-olda

Škola Santosu.

Reagovat
lucius6

Paradxně nebyl Anderson v Santosu u fanoušků moc oblíbenej a vlastně i po přestupu se dlouho hledal, ale teď je to úplně jiná písnička

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Pipo123?

Reagovat
Pipo123

Mám ťa rád Ivan, ako ide život ?

Reagovat
andycek1

tento tím co má Lazio musí do LM. Viem si ich tam predstaviť Hlavne aby postúpili cez to predkolo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Pod 100 mega ho nedáme, možná ještě Ronaldo+ 75 mega, ale i to je na hraně

Reagovat
Pipo123

Treba mu dať novú zmluvu, on fakt vyzerá že mu na Laziu záleží, navyše on a Keita sú kamoši a mohli by u nás vydržať pár rokov.

Reagovat
lucius6

To rozhodně, to co v poslední době předvádí to neni jen dobrá forma, to jsou prostě kvality které v něm jsou a jen dlouho trvalo než to dokáže probudit a nastartovat se k těmto výkonům, teď se musí udělat vše proto aby zůstal a jen se zlepšoval. Navíc pořád je tady i fakt, že s ni mělo Lazio trpělivost a i když to nebylo ideální tak pořád dostával šance a teď z toho oba profitujou, takže se taky nedomnívám, že se mu bude chtít odcházet, když si ho fanoušci zrovna zamilovali a systém a hra mu vyloženě vyhovujou a pak samozřejmě pokud bude pokračovat tak by vylepšená smlouva měla být samozřejmostí

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že je si toho vedomý že ho Lazio podržalo v ťažkých chvíľach minulý rok tak mu to odplatí a neodíde a zostaneme spolu v dobrom aj v zlom....a tie kvality určite má a v budúcnosti môže byť s Neymarom a Rafinhom hlavnými hviezdami kanárikov

Reagovat
mastakillah

Rafael Benítez má v Neapoli smlouvu jen do konce sezóny a podle listu Il Mattino už odmítl první nabídku vedení klubu na její prodloužení. Sám španělský kouč říká, že se o jeho budoucnosti bude rozhodovat v dubnu.

Prosím, prosím hlavně neprodlužuj

Reagovat
Pipo123

"Mluvím každý den se členy vedení, s prezidentem De Laurentiisem i sportovním ředitelem Riccardem Bigonem. O nové smlouvě budeme jednat až v květnu, do té doby ne. Tento tým vyhrál dvě trofeje a stále ještě máme šanci něco vyhrát. Ale ani to se zdejší veřejnosti nelíbí. Jako by nestačilo, že vyhráváme," posteskl si Benítez.

Reagovat
eLJay.91

Rafa komik

Reagovat
mastakillah

málem mi ukápla slza. My mu ještě ubližujem chudáčkovi

Reagovat
olis

to je kkt

Reagovat
DelPiero137

to je herec

Reagovat
stuff

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozzimu tá zmena hosťovačky veľmi nepomohla, nehráva ani v Entele žeby na to nemal? nevie niekto ako je hodnotený? Minala má tiež málo minút. Viac priestoru dostáva Luca Crecco a Vinicius, sem-tam si zahrá Lombardi. Elez hráva v maďarsku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele