Agent: Aršavin odejde, je správný čas

23.12.2008, 21:44
Aktuality
Andrej Aršavin chce v zimě opustit Zenit Petrohrad. Klub s útočníkovým odchodem souhlasí, pokud někdo nabídne požadovaných dvacet milionů liber. Podle Aršavinova agenta je na přestup nejvhodnější doba, ovšem nic zatím není dojednáno.

"V lednu určitě přestoupí, jinak hráč i klub ztratí peníze," uvedl pro BBC Dennis Lachter, Aršavinův agent. "Zenit i Andrej pochopili, že nadešel pravý čas pro ukončení spolupráce."

O přestupu ruského reprezentanta se mluví od Eura, kde zářil a svému týmu pomohl k bronzovým medailím. V létě byl nejvážnějším útočníkovým nápadníkem Tottenham, nyní se nejčastěji skloňuje jméno Arsenalu, úhlavního rivala Spurs.

Podle anglických médií byl Aršavin obhlédnut tréninková centra obou týmů, podle Lachtera to není pravda. "Byl jsem v Londýně, a on byl se mnou, ale jen proto, že tu natáčel reklamu pro jednu společnost," prohlásil agent.

"Já jsem v tréninkovém centru Tottenhamu byl, ale vypadá to tak, že mě tam někdo viděl a prostě si to spojil - ale Andrej nikde nebyl, ani u Arsenalu, ani u Tottenhamu," pokračoval Lachter.

Aršavinův agent také doplnil, že 27letý útočník netouží výhradně po angažmá ve Španělsku, jak spekulovala média. Jedinou podmínkou pro nový klub je splnit finanční požadavky Zenitu, který podle BBC žádá dvacet milionů liber.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele