ADRIANO CHCE ZŮSTAT V ITÁLII

25.06.2007, 17:49
Aktuality
Adriano rozhodně nemá v úmyslu opustit Inter Milán a už vůbec ne Apeninský poloostrov. Budoucnost brazilského útočníka na San Siru je již delší dobu nejistá, sám hráč však má jasno...

"Pokud bude Inter souhlasit, potom bych rád zůstal. Inter považuji za svůj domov," prohlásil Adriano v rozhovoru pro italský deník La Gazzetta dello Sport.

"Pokud mě budou chtít prodat? Potom budu mít jenom jednu podmínku - chci zůstat v Itálii. Jejich rozhodnutí přijmu, ale rovněž si budu chtít zvolit svou budoucnost. V každém případě chci zůstat, protože Massimo Moratti se mnou má trpělivost a já mu chci dokázat, že se nemýlí," pokračoval Adriano.

Brazilskému reprezentantovi se hodně ztížila situace v klubu. Na odchodu sice je Alvaro Recoba a zřejmě také Julio Ricardo Cruz, hostování však bylo prodlouženo Hernanu Crespovi a Inter co nevidět podepíše smlouvu s Davidem Suazem.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*R9

Ufff to jsem si oddechl...

Reagovat
HOST*

Garrincha do realu

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ten yardův " " ?

Reagovat
smazaný uživatel

adriano je dobrej,kdyz chyti formu pak hraje dobre.

Reagovat
HOST*JJ

to "když chytí formu" je v jeho případě důležitější než u kohokoli jinýho....ale mám ho celkem rád, tak doufám, že ji chytí a hned na začátku sezony

Reagovat
HOST*

on není špatnej ale už není tak dobrej v interu milan

Reagovat
HOST*ojej

ja ho miluju

Reagovat
HOST*FEROAS

kam sa chysta Cruz?

Reagovat
HOST*ojej

Cruz se mozna vrati do Argentiny

Reagovat
HOST*

jo tomě taky zajíma kam de cruz

Reagovat
HOST*marcocruz

Tak Adriano je bezpochyb mnohem lepsi nez Suazo, a ja doufam z uz se z ty hliny vyhrabal

Reagovat
HOST*ital

Tak Davida už jsme podepsali.Zatím nejdůležitější zpráva léta.A ještě jedna přijde během pár dní...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele