23. kolo
19.02.2022 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Andrej Kramarić (© AFP)

Hoffenheim dvěma slepenými góly otočil průběh zápasu s Wolfsburgem

Vlci tak prohráli už podvanácté v sezoně, přičemž v této statistice jim patří po Fürthu druhá příčka (sdílí ji se Stuttgartem). Naopak TSG, v jehož dresu odehrál Pavel Kadeřábek jeden poločas, během kterého si připsal asistenci na gól, nadále hrají o Ligu mistrů.

Po necelé čtvrt hodině měl hned dvě šance Ihlas Bebou. Jenže při první nastřelil jednoho z obránců, zatímco druhý pokus se mezi tři tyče nevešel. Ve 27. minutě se Ridle Baku dožadoval odpískání penalty, jelikož měl dojem, že David Raum zahrál ve vlastním vápně rukou. Sudí Zwayer ale nechal pokračovat ve hře.

Ve 36. minutě Maximilian Philipp procedil míč mezi dvěma obránci na Jonase Winda, který z levé strany vápna pravačkou parádně zavěsil - 1:0. Autor branky se záhy dostal k další střele. Olivera Baumanna s ní nepřekonal. Ve 40. minutě si zaběhnul za obranu Max Kruse. Míč bohužel nezpracoval podle představ, čímž brankáři výrazně usnadnil situaci.

Ve druhém dějství trvalo celých dvacet minut, než došlo na zajímavější střelu. Koen Casteels s ní neměl problémy. Domácí jednička si stejně přesvědčivě počínala i za další čtyři minutky, kdy si na ní vylámal zuby Benjamin Hübner. V 73. minutě nestačily Roussillonovi ani dvě střely na to, aby potěšil kouče Floriana Kohfeldta.

A tak se stalo, že se do centru Pavla Kadeřábka ukázkově položil Jacob Bruun Larsen a svými nůžkami našel pravý dolní roh wolfsburské svatyně - 1:1. Hned potom pálil nepřesně Kramarić. Chorvatský forvard, který na MS 2018 získal stříbro, se prosadil až v 78. minutě, když z hranice malého čtverce uklidil do sítě Raumovu přihrávku - 1:2.

Za necelých 240 sekund mohl přidat druhý zásah v zápase Jonas Wind. Baumann se proti jeho hlavičce ukázkově vyznamenal. Krátce před vypršením řádné hrací doby sice domácí skórovali, jenže kvůli ofsajdu nemohl gól platit. V poslední nastavené minutě ještě zazdil svoji šanci Bebou. Mrzet ho to ale nemuselo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele