22. kolo
13.02.2022 17:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Georginio Rutter (© AFP)

Hoffenheim konečně zabral, doma přemohl zlepšující se Bielefeld

Série čtyř porážek v řadě, pokud do statistik započítáme i DFB-Pokal, je u konce. Hoffenheim jako by zavzpomínal na časy, kdy na německé scéně dokonce atakoval v tabulce první čtyřku. Bielefeld neodvedl příliš dobrou práci, logicky tak přišel o svou slušnou šňůru, jež čítala šest bodových výsledků za sebou. Góly v tomto klání zařídili Benjamin Hübner a Georgino Rutter.

Domácí byli od úvodních chvil aktivnějším celkem, bylo evidentní, že se co nejdříve hodlají ujmout vedení. A i když ve 14. minutě Rutter nehlavičkoval přesně, ve 22. minutě už jeho spoluhráč Hübner ano, jelikož po centru z pravé strany od Rauma poslal svůj pokus o břevno a za brankovou čáru. Zprvu přitom nebyla jeho trefa uznána, nicméně velmi rychle sudímu Hartmannovi píply hodinky, jež signalizovaly, že se balón zkrátka dostal do potřebných míst.

Hoffenheim nepolevoval, byl si dobře vědom, že jednobrankový náskok je hodně vachrlatý, tolik se mu ovšem v mnoha případech nedařilo v koncovce, jako například v případě Dabbura, jehož zakončení skončilo na brankové konstrukci, či Baumgartnera, jenž nepřelstil reflexivně reagujícího brankáře Ortegu Morena. Nakonec Die Kraichgauer stvrdili svou výhru až krátce po obrátce, pas Dabbura po rychlém zpracování zužitkoval střelou pod horní tyčku Rutter.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele