21. kolo
04.02.2022 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sebastian Polter (© AFP)

Hertha remizovala s Bochumí, oba zůstanou ve středu tabulky

Hertha remizovala 1:1 s Bochumí. První gól zápasu vstřelil domácí Belfodil, po změně stran se však hostům podařilo vyrovnat díky gólu Poltera.

Remíza neřeší situaci ani pro jednoho ze soupeřů. Oba jsou stále ve středu tabulky, pouhé dva body od sebe - Bochum s pětadvaceti body na 11. místě a Hertha s třiadvaceti body na 12. místě. Nutno však podotknout, že všichni jejich soupeři mají zápas k dobru.

A Hertha se dostala do velké šance již ve 3. minutě. Konkrétně čeký záložník Vladimír Darida se ocitl tváří v tvář brankáři Riemannovi, když se zmocnil odraženého míče a pohotvě vystřelil do levé šásti brány, avšak brankář Bochumi Riemann míč polapil.

Ve 23. minutě zápasu už se skóre ve prospěch domácích skutečně měnilo. Belfodil si v pokutovém území Bochumi naskočil na centr Jovetiče a hlavou ho usměrnil přímo k pravé tyči. Brankář Riemann byl bez šance. Následně rozhodčí přezkoumával na videu, zda vstřelení branky nepředcházel ofsajd, avšak branka se nakonec ukázala jako regulérní a Hertha šla tedy do vedení. Po změně stran však měli více ze hry hosté, kteří dokázali ve 48. minutě vyrovnat.

Konkrétně se to podařilo Sebastianu Polterovi, který byl ve správný čas na správném místě a odražený míč dorazil do prázdné části brány. V 67. minutě se skvělým zákrokem blýskl Riemann, který si poradil s jedovatou střelou Jovetiče z hranice pokutového území.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele