12. kolo
26.11.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Ingolstadt 04 - VfL Wolfsburg 1:1

Souboj týmů z druhé poloviny bundesligové tabulky nabídl v sobotu od půl čtvrté nejvyšší německá soutěž. Ingolstadt s novým koučem Walpurgisem, jenž na lavičce nahradil odvolaného trenéra Kauszcinského, hostil ambiciózní klub z Wofsburgu. I ten má přitom za sebou už letos změnu na trenérské sesli - vedení klubu totiž po příšerném vstupu do sezony došla trpělivost s Dieterem Heckingem a mužem, kterému nyní lavička u Vlků říká pane, je bývalý kouč rezervního týmu Valérien Ismael.

Tomu se povedlo Vlky pozvednout a k radosti všech fanoušků přibývají kromě bodů i góly na kontě letní posily Maria Gomeze, jenž v úvodu ročníku proslul spíše neskutečným množstvím spálených šancí. I Ingolstadt však měl důvod k radosti, před týdnem v Darmstadtu slavil první tři body v sezoně a stáhl tak ztrátu na nesestupové pozice. Dobře vstoupil i do dnešního zápasu a v sedmnácté minutě měl dokonce solidní možnost jít do vedení.

Sudí totiž ve prospěch domácího celku odpískal pokutový kop a Hartmann mohl zařídit Ingolstadtu vedení 1:0. Benaglio se ale vytáhl a skvělým skokem do strany penaltu zlikvidoval. O čisté konto ovšem bývalý reprezentační gólman švýcarského národního týmu přesto přišel. Ve třicáté první minutě ho totiž překonal Anthony Jung, jenž svým premiérovým gólem v Německu rozhodl o poločasovém vedení domácích.

Ve druhé půli měli několik povedených příležitostí k vyrovnání hráči hostí, avšak využít dokázali až tu dvanáct minut před koncem základní hrací doby. To se k balonu v šestnátce dostal Caligiuri, jehož střela skončila v síti a Vlci se tak s Ingoltadtem rozešli 1:1.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele