29. kolo
08.04.2016 20:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Hertha BSC - Hannover 96 2:2

Hertha Berlín nedokázala v domácím prostředí naplno odčinit ostudu z minulého týdne, kdy na půdě Mönchengladbachu padla 5:0, a na Olympiastadionu pouze remizovala s beznadějně posledním Hannoverem 2:2. Stará dáma se sice zásluhou Ibiševiće dostala brzy do vedení, Hannover však skóre dokázal senzačně otočit a alespoň bod pro domácí zajistil Salomon Kalou.

Běžela teprve třetí minuta zápasu, když Marvin Plattenhardt obdržel na levém křídle výbornou kolmici od Niklase Starka, okamžitě odcentroval na zcela nehlídaného Vedada Ibiševiće, který byl u balónu dříve než Ron-Robert Zieler a špičkou kopačky poslal míč do sítě. Brzká branka ovšem svěřencům Pála Dárdaie spíše uškodila.

Hannover chtěl okamžitě přispěchat s odpovědí, jenomže v obrovské příležitosti nejprve Uffe Becha vychytal fantastický Rune Jarstein, o chvilinku později pak zase Schmiedebach orazítkoval tyč. Vyrovnat se jim povedlo až po čtvrthodině hry. Parádní akci na pár doteků předvedlo trio Manuel Schmiedebach, Hiroshi Kiyotake a Artur Sobiech, přičemž na samém konci přihrál Kiyotake do šance Sobiechovi a ten překonal Jarsteina.

Obrat dokonal v 58. minutě dnes velmi dobře hrající sedmadvacetiletý Manuel Schmiedebach. Po levé straně se do šestnáctky prosmýkl střídající Kenan Karaman, přihrál pod sebe právě Schmiedebachovi a rodák z Berlína i za pomoci tyče rozvlnil síť. V těch chvílích už byl na hřišti i Vladimír Darida, který dnes začal utkání pouze na lavičce a krátce před druhým obdrženým gólem na trávníku nahradil Mitchela Weisera.

Důležitou roli při poslední dnešní změně skóre ale hrál jiný střídající hráč. Pracovitý Ibišević dokázal prostrčit balón na Juliana Schiebera a ten po pár desítkách vteřin pobytu na hřišti připravil gól pro Salomona Kaloua. Reprezentant Pobřeží Slonoviny měl sice před poloprázdnou bránou menší problémy, nakonec však dokázal uzavřít na konečných 2:2.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (6)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Doufám 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1,5?. Proč je kurz tak vysoký , pánové book ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přichází křeč. Hertha to asi neustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, měl jsem remízu za 50

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele