30. kolo
16.04.2016 15:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt 3:0

Frankfurt dnes v BayAreně nepodal špatný výkon, vůbec však nezvládl závěrečnou dvacetiminutovku a konec sezóny si výrazně komplikuje, neboť alespoň na barážovou příčku ztrácí již čtyři body. Naopak Leverkusen využívá jarního trápení Herthy a posouvá se před Starou dámu na třetí pozici zaručující automatickou kvalifikaci do skupinové fáze Ligy mistrů.

Ačkoliv všechny góly padly až na sklonku zápasu, zaplněný stadion se nenudil ani předtím. Do první zajímavé příležitosti se dostal Julian Brandt, jenž si naběhl na dlouhý pas za obranu, na jeho prudký centr však Javier Hernández nedosáhl. Stále ještě devatenáctiletý Brandt zaměstnával hostující defenzivu i nadále, ve 40. minutě hlavičkoval po centru Calhanoglua z volného přímého kopu a Lukáš Hradecký musel být ve střehu.

Kouč Eintrachtu Niko Kovač poslal do druhého poločasu místo Marca Stendery Sonnyho Kittela a tento tah se mu mohl záhy náležitě vyplatit, to jen kdyby drobný záložník lépe zužitkoval centru Harise Seferoviće, po němž se ocitl zcela osamocen na hranici penalty, jenomže nezachoval chladnou hlavu a balón vší silou napálil kousek vedle.

Střídání se nakonec nevydařilo Kovačovi, nýbrž Rogeru Schmidtovi, který v 70. minutě vystřídal zraněného Chicharita Kevinem Kamplem a slovinský reprezentant po pár vteřinách pobytu na hřišti otevřel skóre. Odražený míč po přímáku Charlese Aránguize se totiž odrazil přímo ke kopačkám Kampla a ten jej nekompromisně přímo z voleje uklidil do sítě.

Franfkurt pak několikrát zahrozil především po standardních situacích, pozorného Lena ale nepřekonal, navíc ještě sám inkasoval. Brejk do otevřené obrany táhl Karim Bellarabi, obtočil se kolem obránce a před prázdnou brankou připravil snadný úkol pro Juliana Brandta. Na konečných 3:0 následně Bellarabi uzavřel sám, když zužitkoval nádherný dalekonosný pas Aránguize, navedl si míč do středu a přesnou střelou do protipohybu pokořil Hradeckého.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle book naší jedničky by měl Levekusen vyhrát o 3 a více golu 3,55-3,8-1,22.To nebude pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Werkrider

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední platný kurz 4,5-4,2-1,16. Jen si pánové book hrajte -i na vás dojde.

Reagovat
C-M@ster

O čem to mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hcs o 3 a více golu.

Reagovat
C-M@ster

Jaka book jaké jedničky

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do piče.

Reagovat
C-M@ster

Ty seš nafetovanej, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne , nebo co?

Reagovat
C-M@ster

Měl bys přestat čichat to lepidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi debil.

Reagovat
C-M@ster

Nápodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele