32. kolo
09.05.2015 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - Werder Brémy 1:1

Hannover v domácím prostředí dlouho pomýšlel na tříbodový zisk, nakonec však naděje na důležité vítězství překazil úchvatným přímým kopem Zlatko Junuzović. Za klub z Dolního Saska se během prvního poločasu přesně trefil kapitán Lars Stindl.

Fanoušci v HDI-Aréně dnes viděli především v první půli úplně jiný Hannover, než jaký tady v tomto roce hrával. Rothosen byli od úvodu mnohem aktivnější a ukázali, jak se hraje o záchranu. První zajímavá situace se zrodila v 7. minutě, to mířil po standardce Kyiotakeho těsně nad Sané. O deset minut později spálil obrovskou tutovku Briand, jenž sám před Casteelsem trestuhodně minul.

Jak se mají podobné situace zakončovat, mu zanedlouho ukázal spoluhráč Lars Stindl. Právě Jimmy Briand prodloužil míč za sebe, šestadvacetiletý kapitán si přihrávku zpracoval a druhým dotykem skóroval. Po dalším rohovém kopu Kyiotakeho si na centr naběhl Briand, ovšem Schulz jeho hlavičku do odkryté brány dorazit nedokázal.

Na špatný výkon reagoval kouč Werderu Viktor Skripnik o poločase dvojím střídáním, v kabině zůstali Bargfrede a Hajrović a nahradili jej Öztunali a Bartelsem. Utkání po přestávce už tolik gólových příležitostí nenabídlo, k vidění bylo hodně nakopávaných míču, se kterými si zadáci nebo brankáři obou mužstev dokázali poradit.

Pro nezaujatého fanouška trochu nezáživné druhé dějství vynahradila 78. minuta. K volnému přímému kopu z nějakých 20 metrů se postavil rakouský reprezentant Zlatko Junuzović. Vyhlášený specialista na podobné situace potvrdil svou pověst a dokonalou střelou přes zeď vymetl levý horní roh Zielerovy svatyně. Rodák ze Srbska se deset minut nato znovu přihlásil o slovo, tentokráte ale pálil těsně nad a musel se spokojit s remízou.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
bayern987

2:1 96-ky záchrana!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele